Corine86 schreef op: 08-06-2013 13:14:56 |
Ik was van plan om een taart te maken voor als mn ouders 30jr getrouwd zijn, maar nu willen ze een
dagje weg. Om ca 11uur moeten we thuis weg en dan om 16u drinken we koffie met wat ik wilde maken. Maar een door de kids versierde slagroomtaart gaat niet werken, past niet in de koelbox en blijft hij dan zo lang koel genoeg? Wie heeft er nog andere tips? We houden niet van marsepein, dus dat iig niet..... |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 08-06-2013 13:37:01 |
cupcakes biscuitrol met zomerfruit3 |
Quote |
Angelique schreef op: 08-06-2013 15:09:28 |
kleine fondant taart cp cakes cake rol zier er ook lekker uit off tompuoce |
Quote |
Mamajenti schreef op: 08-06-2013 15:22:45 |
Cupcakes en een bus slagroom en sprinkels die de kids erop kunnen doen |
Quote |
Kaatje490 schreef op: 08-06-2013 16:38:56 |
Ook lekker (en makkelijk) eierkoeken met vers fruit en slagroom! |
Quote |
Caatje schreef op: 09-06-2013 10:22:52 |
Een marmercake of een chocolade-plaatkoek. Hoef je op zich niet koel te bewaren en kan je makkelijk
meenemen. Spuitbus slagroom eventueel mee en een bakje aardbeitjes. |
Quote |
Onsjanneke schreef op: 09-06-2013 10:25:07 |
Brownies Cupcakes |
Quote |
Gewoon Ik schreef op: 09-06-2013 10:29:26 |
Gewoon voor dat jullie weggaan een lekker stukje taart doen |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 09-06-2013 13:08:05 |
scones met mascarpone & frambozenjam |
Quote |
Mafkees schreef op: 09-06-2013 14:15:16 | ||
dat klinkt lekker! speculaas door de appeltaart? | ||
Quote |
Corine schreef op: 09-06-2013 16:23:42 |
Bedankt voor alle lekkere tips! Ik wilde de kids eigenlijk wat laten versieren, maar ja botercreme moet in de koelkast toch? |
Quote |
Kyla schreef op: 09-06-2013 16:34:08 |
Botercreme is bij uitstek ook geschikt voor buiten de koelkast |
Quote |
Myself schreef op: 09-06-2013 17:13:28 | ||
Speculaas doe je in stukjes door het appelmengsel. En als je wilt kan je ook nog speculaaskruiden door het deeg doen. Alleen is het dan wel mooier om zelf het deeg samen te stellen en dan dus bruine suiker te gebruiken ipv witte suiker. Want als je een pak voor appeltaart van bijvoorbeeld koopmans koopt en daar de speculaaskruiden doorheen doet, krijg je een grijs-kleurig deeg wat heerlijk smaakt maar er niet lekker uitziet. | ||
Quote |
Corine schreef op: 09-06-2013 18:39:27 |
Dat is super, kan ik sowieso botercreme gebruiken!! En banketbakkersroom? Dan maak ikm gewoon een cake-taart (laagje cake, laagje jam, laagje....., laagje cake, laagje botercreme en dan kunnen de kids de bovenkant versieren!! |
Quote |
Corine86 schreef op: 11-06-2013 20:29:43 |
kan banketbakkersroom buiten de koelkast bewaard worden? op google wordt ik niet veel wijzer, de ene zegt nee de ander ja.... |
Quote |
Ikke schreef op: 11-06-2013 20:34:55 |
Ik zou t er niet op wagen met banketbakkersroom, maar botercreme van de mix kan wel buiten de
koeling idd. Dat zou dus wel kunnen, hier kun je beter niet mee afsmeren |
Quote |
Corine86 schreef op: 11-06-2013 20:35:57 |
ow ik dacht juist dat het de bedoeling was afsmeren met botercreme Wat zou jij doen dan? De kids versieren met van die kleurstiften en confettie en bloemsuikerdingetjes |
Quote |
Ikke schreef op: 11-06-2013 20:36:54 |
je kan wel afsmeren met botercreme maar dan de 1:1 dus evenveel poedersuiker als roomboter |
Quote |
Corine86 schreef op: 11-06-2013 20:39:45 |
Ik heb zo'n pot botercreme van sweet choice by wendy Daar staat op: 200 mix, 200 water, 250 roomboter |
Quote |
Ikke schreef op: 11-06-2013 20:40:40 |
Dat is de mix die kun je als vulling gebruiken, eventueel een beetje verse vanille toevoegen en
smullen maar |
Quote |
Corine86 schreef op: 11-06-2013 20:42:33 |
aha, dank je, ben niet zo'n taartenbakster vind het leuker om
ze op te eten |
Quote |
Corine86 schreef op: 11-06-2013 20:52:16 |
wat vind je dan van het idee? laagje cake, laagje jam, laagje botercreme uit de bus, laagje cake, laagje poedersuikerwater met versiersels van de kids Klinkt dat lekker of mis je nog iets? |
Quote |