Menu
 

Topic:

Deuren en posten

Misha  schreef op: 21-05-2013 14:28:24
Nou nou, wat een moeite kostte mij dat zeg... Een aantal jaar geleden was er een gat in onze kastdeur gekomen die ik vervolgens provisorisch heb dicht gemaakt. Vervolgens heeft het al die tijd zo gezeten.
Twee maanden geleden begon het te kriebelen, het werd de hoogste tijd om de boel te gaan schilderen, want verhuizen doen we voorlopig (helaas) toch nog niet. Door allerlei privé-omstandigheden en gekkigheid en drukte, kwam het er niet van, alleen de verfspullen waren inmiddels verhuisd van de kelder naar boven.
Vandaag was ik er klaar mee. Mijn dochter die onverwachts vakantie heeft van de peuterspeelzaal wilde naar opa en oma, dus ik heb even het rijk voor mezelf.

Dus eindelijk na al die jaren heb ik de post en de deur geschilderd in nog geen uurtje tijd... Wat een moeite hè? Ik heb direct de post richting huiskamer meegenomen, dus die is ook weer fris. Overigens moet de deur nog wel een keer (vermoedelijk zelfs twee keer) maar ik hoop dat ik er nu niet meer zó lang over doe. Kleine moeite, groot plezier.
 
Quote
Navigatie
RE: Deuren en posten
Misha  schreef op: 23-05-2013 14:32:11
Hebben jullie dat nooit?
 
Quote
RE: Deuren en posten
Annemv4  schreef op: 23-05-2013 14:39:42
Ja, hier precies hetzelfde. Ik heb 9jaar met verschillende kleuren deuren gezeten.
Een aantal weken terug was ik het ZO zat en ben ik begonnen. Nu is alles wit. Ik heb ook de douche en de keuken gewit,echt heerlijk zoals het dan opknapt he...

In ieder geval goed bezig geweest Misha
 
Quote
RE: Deuren en posten
M&j  schreef op: 23-05-2013 14:51:42
Ik heb ook een gat in mijn deur, provesorisch gerepareerd.

Ik ben bang dat hij er nog wel even zit.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Deuren en posten
Naam
Bericht