Menu
 

Topic:

Wat kan dat toch zijn? Herkenning?

Worteltje  schreef op: 30-04-2013 23:57:15
Layla is nu net 20 maanden geweest en sinds een week of 2 wordt zij een paar keer per week s'nachts wakker, een minuut of 1/2 logt ze helemaal verdwaasd en dan wordt ze me toch overstuur en boos, heel boos. Ik mag soms niet troosten, soms wel maar niet echt vasthouden. Ze is dan echt helemaal overstuur. Duurt vaak zo'n half uur. Net wat korter, denk een kwartier. 1e 10 minuten mochten we niet troosten, niet aanraken niks. Laatste 5 minuten mocht ik ovet de wangetje aaien en pakte ze mijn hand om tegen der wangetje aan te leggen (doet ze altijd)
Overdag is er niks aan de hand, is ze de vrolijke zelf. Zou dit met een sprong te maken kunnen hebben? Lijkt wel of ze boos wordt omday ze wakker wordt. Ik vind het zo moeilijk omdat als je kind overstuur is je haar lekker wilt troosten, bij je wilt nemen en beschermen. Maar ik mag (haast) niks van der. Nu ligt ze weer lekker te slapen in der bedje maar mama is verdrietig.
 
Quote
Navigatie
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Made  schreef op: 30-04-2013 23:59:49
demi had dat ook vaak...helemaal hysterisch was ze dan. sinds ik een lampje aan heb op dr kamer gaat t beter.
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Stefke  schreef op: 01-05-2013 00:29:44
Hier ook gehad bij 2 van mijn kinderen. Gaat aan een tijdje weer over. De oudste vd tweevhad het nog eens een week bij 4.5 jr. De jongste is pas 2 dus ik wacht af....
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Worteltje  schreef op: 01-05-2013 01:33:13
Wel herkenning dus. Het is dus niet abnormaal
Made, wij hebben vanaf de 2e maand tot paar maanden terug met nachtlampje geslapen (ze slaapt bij ons ivm ruimtegebrek) maar werd s'nachts onrustig waardoor we lampje uit hebben gedaan. We sliepen met lamp aan omdat ze met 2 maanden bijna gestikt is en in zhs kwam te liggen. Sindsdien waren we bang. Ze krijgt die buien ook met lampje aan, die laat ik aan tot mijn vriend naar bed gaat. Stefke, hopen dat je jongste het niet krijgt.
Is een rare nacht. Ze is weer wakker, nu klaarwakker en zonder driftbui. Pfff. Hoop dat die gebroken naxhten snel voorbij zijn
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Veronikie  schreef op: 01-05-2013 02:11:55
Heel herkenbaar helaas. Wij hebben het ook maar waar het van komt? geen idee. Gisternacht meer dan 2 uur opgezeten en nu al weer 40 minuten maar geloof dat hij nu weer stil is dus ga snel m'n bedje weer opzoeken!!!

Heel veel sterkte!!
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Worteltje  schreef op: 01-05-2013 02:50:33
Hier is ze nog steeds wakker. Heb geheel tegen mijn principes een flesje gegeven. Maar ja, dat is nu eenmaal haar troost, hetzelfde als andere kindjes een speentje hebben maar die zij niet kon aanwennen door der schisis. En je moet wat, ze heeft die troost hard nodig. Hoop dat ze nu zo in slaap valt, ik val om
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Worteltje  schreef op: 01-05-2013 02:51:23
En wel veel herkenning dus.
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Mitch  schreef op: 01-05-2013 07:29:35
Ik heb altijd zo een idee dat ze steeds meer en anders gaan dromen, dat ze daarom zo vaak en gek wakker worden.
En als ze wel rustig word van een flesje waarom niet? Je kind zo overstuur zien dat zich niet laat troosten is ook zo hartverscheurend toch.
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Mamavan2boys  schreef op: 01-05-2013 07:32:46
Mijn oudste heeft het nooit gedaan, mijn jongste wel zelfs nu nog met 5,5 jaar. Kunnen het geen groeipijnen zijn in de beentjes? Dat deed die van mij ook altijd zoveel pijn en ligt dan te kronkelen in bed..
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Veronikie  schreef op: 01-05-2013 08:08:09
Heb je nog een beetje geslapen vannacht? Ik kon gelukkig naar m'n bedje wel dreigde Dean nog een keer wakker te worden maar gelukkig gebeurde dat niet.
Wij geven Dean dan ook een flesje hij heeft wel een speentje maar een flesje werkt we geven het hem ook niet elke keer maar als hij echt niet wilt slapen dan krijgt hij er 1
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Kwebbel  schreef op: 01-05-2013 08:57:56
Herkenbaar, hier hetzelfde, soms uren wakker s'nachts en dan gewoon niet meer willen slapen. Soms helpt een flesje, dat is niet goed, maarja je wil zel ook slapen.
We hebben haar ook wel eens bij ons in bed gelegd, ook niet goed, maarja dan sliep ze in elk geval.
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Worteltje  schreef op: 01-05-2013 09:06:25
Om een uur of half 4 viel ze in slaap. En net wakker. De 2e keer was.ze gewoon wakker geworden en was ze klaarwakker en wil dan alleen maar spelen Toen was een flesje zeg maar tegen mijn principes, maar ik begrijp m wel. Want ze mag niet spelen, ligt daar in het donker (tussen ons in) en je ligt maar omdat je niet kan slapen. Toen ik dat bedacht heb ik haar der flesje gegeven. Als ze zo boos en overstuur is bieden we altijd flesje aan, maar daar slaat ze boos tegenaan, dan wil ze m niet. Niks geeft dan troost. Mitch het is idd echt hartverscheurend. Vind daf zo moeilijk he. Dromen, groeipijnen, zou kunnen, maar ze is echt eerst 1 tot 2 minuten stil als ze wakker worft en dan ineens begint ze. Ze groeit wel hard momenteel.
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Kwebbel  schreef op: 01-05-2013 09:11:57
Vervelend he, dat niet willen slapen. Onze dochter is dan ook echt overstuur, soms zegt men even laten huilen... nou dat helpt helemaal niet dan wordt ze heel erg overstuur. En ja we hebben ook nog een ander die ook wakker kan worden.

Ik hoop dat het beter wordt, we hebben al van alles geprobeerd. Misschien toch dromen of is ze toch een lichte slaper. Lampje helpt hier ook niet, muziekje ook niet.
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Macife  schreef op: 01-05-2013 09:13:23
klinkt als nacht angst.

niks aan te doen.. gaat weer over
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Femke  schreef op: 01-05-2013 09:25:59
Hier hebben beide kids ook even die fases gehad, duurde hier niet lang...leek dan of ze ook niet helemaal wakker zijn..heeft toch iets met dromen ofzo te maken...maar het is zo raar als ze niet te troosten zijn en je slecht contact krijgt..hoop dat de fase snel over is!

 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Marly-jane  schreef op: 01-05-2013 09:46:25
lijkt mij dat ze angstig is, droomt misschien. Er voor haar zijn. troosten. Het gaat over
 
Quote
RE: Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Worteltje  schreef op: 01-05-2013 10:18:30
Femke, idd dat gevoel heb ik ook gehad. Heb wel eens tegen der gezegd, wordt toch eens wakker wijffie. Maar ja. Ik denk ook wel dromen en dat het eerst moet doordringen ofzo. En idd dat ze daar angstig van is. Sneu hoor. Ze.zou binnenkort voor t eerst nachtje gaan logerenmaar zo durf ik t nog niet.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wat kan dat toch zijn? Herkenning?
Naam
Bericht