Menu
 

Topic:

witlof, rode puntjes

Boterbloem  schreef op: 25-04-2013 08:52:00

Weet niet goed hoe ik het moet omschrijven, maar soms koop ik witlof, en als je hem dan open snijd zitten er van die rode verkleuringen in... Aangetast.

Kun je de witlof nog eten? Ik gooi hem nu heel vaak weg maar dacht laatst: wat nou als het niets uitmaakt. Gooi ik al die lekkere witlof weg.


Je ziet het lang niet altijd vanaf de buitenkant.

 
Quote
Navigatie
RE: witlof, rode puntjes
M&j  schreef op: 25-04-2013 08:56:46
Dat is het witlof sap dat oxideert als het in aanraking komt met zuurstof. Je kan het gewoon eten eventueel kun je het weg snijden.
 
Quote
RE: witlof, rode puntjes
Boterbloem  schreef op: 25-04-2013 09:08:28
Dank je! Hoeven we dat ook niet meer weg te gooien, zo jammer!
 
Quote
Navigatie


Reageren op witlof, rode puntjes
Naam
Bericht