Menu
 

Topic:

Zelf eten meenemen naar ballorig?

Melissa  schreef op: 29-12-2011 07:23:20
OP de website van Ballorig staat dat je geen eten zelf mee mag nemen.

De vorige keer dat wij er waren heb ik dus keurig geen eten en drinken meegenomen. Maar na een uur of twee kregen de kinderen honger en ze hadden echt alleen troep te eten hier, de keuze was tussen iets met heel veel suiker of iets uit de frituur, zelfs de broodjes waren beladen met mayo (en ook nog eens witbrood). Ik heb nog gevraagd of ze iets 'gezonds' hadden maar dat hadden ze niet, zelfs geen fruit. En als drinken hadden ze dus of fristi/chocomel/appelsap of goedkope ranja (en daar zit aspartaam in).

Ik heb toen uit noodzaak maar patatjes gekocht voor de kinderen.

Nu heb ik vandaag beloofd dat ik ze weer mee nam naar ballorig, en heb er zin in. Zit er nu alleen over te twijfelen. Zal ik gewoon brutaal zijn en een tas pakken met fruit, eigen drinken en zelfgesmeerde (spelt)boterhammen?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 09:29:59
Ik heb trouwens laatst gelezen dat wat men een aantal jaren geleden over aspartaam dacht al weer achterhaald is.
Ik ga het eens opzoeken voor je melissa en anderen.
Dits zet ik dus niet neer om commentaar te leveren maar even een andere blik op aspartaam dat het lang zo erg niet is als men denkt.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 09:34:38
@Anoniem ook zou het achterhaald zijn. Wat ik niet geloof.

Dan is het altijd nog beter om zoveel mogelijk puur, gezond zonder toevoegingen te eten.

Ik vind het helemaal niet brutaal of vreemd.

 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 09:35:00
Sorry niet ingelogt.
Deborah mv Prsiscilla,Levi en Stan
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 30-12-2011 09:40:46
Ik heb op vakantie naar Frankrijk een enorme blunder begaan. Ik kon geen volkoren brood vinden. Stan heeft dus 3 weken op stokbrood en allerlei lekkere melkbroodjes geleefd. Resultaat was een flinke verstopping en klysma.
Ik heb dus van dichtbij de noodzaak van vokoren/spelt brood gezien.

 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Marimammavanalec  schreef op: 30-12-2011 09:48:04
Ik persoonlijk vind het voor 1 x niet zo erg. Ik neem aan dat niet iedereeen elke dag in ballorig zit.
Wel ben ik van mening dat ze ook wat gezondere dingen op het menu moeten zetten. Dat je iig de keus hebt.
Ik kook elke dag vers voor mijn kind maar als we een dagje uit zijn eet hij wat er op dat moment is. Ik neem wel altijd wat fruit mee.

Deb 3 weken kan iid problemen opleveren als ze het niet gewend zijn maar voor 1 dagje toch niet?
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 30-12-2011 09:54:39
1 dag zeker niet...
Ik ben altijd zo bewust met voedsel. Ik voelde mij zo dom!

De mac/ikea steeds meer grote ketens krijgen steeds meer gezondere keuzes.

Ik maak ook weleens een uitzondering . Soms kun je niet anders.

Light producten zijn heel slecht. Kaas is vaak geen kaas bij kant en klaar producten
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Alice  schreef op: 30-12-2011 10:42:01
Chocomelk:




Sinaasappelsap:



 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Satekroket  schreef op: 30-12-2011 10:43:33
Suiker is geen natuurprodukt. Suiker is gemaakt van suikerbieten d.m.v. een chemisch proces in een fabriek. Suiker is geen gif, maar ook niet gezond. Het gaat om de hoeveelheid suiker die je eet. Er wordt gewoon teveel suiker gegeten. En dat is echt niet goed voor je. Je bloedsuikerspiegel gaat ervan schommelen.
Zoetstoffen zijn helemaal troep. Ik geef mijn kinderen echt geen zoetstoffen. Dan maar beter een beetje suiker.

Vaak wordt vet als de boosdoener gezien. Maar beter gewoon volle yoghurt eten, dan yoghurt met 0% vet en vol met aroma en zoetstof. Dat komt er hier echt niet in.

Hoe meer een produkt bewerkt is, hoe meer chemie erin zit. En dat is voor een keertje geen probleem, maar veel mensen eten dagelijks dit soort dingen.
Alleen al die kant en klare poffertjes. Wat daar allemaal voor Enummers inzitten. Of al die kant en klare gerechten.
Wat is moeilijk aan het zelf maken van poffertjes? In de tijd die je nodig hebt die dingen in de magnetron te doen heb je zelf ook poffertjes gemaakt.
Het moet allemaal snel en makkelijk. Terwijl gezond net zo snel en makkelijk is met een beetje kreativiteit.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 11:04:14
Sis, je komt even heel kattig over wat betreft de suiker. Ik vind geraffineerde suiker geen goed product en probeer het zo veel mogelijk te vermijden.Jij vind het geen probleem als er ergens suiker in zit, prima toch? Maar we hebben alletwee niet de waarheid in pacht

En de kaas, vraag maar de eerst volgende keer of je het etiket van de verpakking mag lezen, het zit vol E-nummers en additieven.(en het brood en de margarine)
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 11:07:27
Bovenstaand is van mij (melissa)
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 11:28:58
ieder z'n keuze....het zou mijn keuze niet zijn om tijdens een dagje weg m'n eigen eten en drinken mee te nemen. wij eten 9 van de 10 keer gezond en verantwoord. er mogen uitzonderingen zijn.

valt mij wel op, dat ouders die extreem op de voeding letten van hun kinderen, dat deze kinderen vaak geen rem hebben bij andere mensen.

tijdens een verjaardag staan deze kinderen aan de tafel vol eten en zodra mama niet kijkt, vreten ze zich helemaal vol.
ik denk als je het blijft verbieden of weigeren dat kinderen er juist behoefte aan zouden hebben en het later misschien wel eens fout uit zou kunnen pakken,

mij man is op streng dieet en moeten helaas al alle etiketten nalezen in de winkels. als ik echt serieus moet gaat tellen hoeveel suiker, vet, E nummers mijn kinderen wel of niet mogen hebben, zal ik mijn baan opzeggen denk ik.....

ook ik wil mijn kinderen gezond groot brengen, maar elke hap afwegen en uitzoeken lijkt me juist ongezond. teveel met voeding bezig zijn lijkt mij ook niet helemaal het juiste voorbeeld dus.

en buiten dat, ik vind het zieig...kinderen vinden het echt wel lekker (der) allemaal. zit er een jongetje aan de gewone boterham, net als thuis, terwijl een ander kind lekker een fristi neemt met een patatje.....maar ja....nogmaals: ieder z'n keuze
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:09:01
Ik vond dat vroeger ook altijd, maar ik zorg echt wel dat mijn kinderen niets tekort komen, ook niet aan lekkers. Dominiek had wel zin in patatjes, dus ik heb gisterenavond zelf biologische patatjes gemaakt gebakken in verse (niet biologische ) zonnebloemolie met bio mayonaise erbij. En qua versnaperingen komt hij ook niets tekort, alleen zorg ik dat het van zeer hoge kwaliteit is. Hij vind bijvoorbeeld het veel leuker en lekkerder om zelf koekjes te bakken met mij (van speltmeel ipv tarwemeel en agavesiroop ipv suiker en bioroomboter ipv margarine) en die dan op te peuzelen dan een willekeurig pak uit de supermarkt.

En ik geef gewoon veel voorlichting richting Dominiek, zo heeft hij gisteren weer een frikandel geroken en dat lijkt hem echt lekker, dus ik heb hem gisteren uitgelegd wat er in een frikandel zit, en desondanks wil hij er toch eentje, dus ik ga vanmiddag even bij de natuurwinkel kijken of ze daar frikandellen hebben en anders krijg hij er vanmiddag eentje gewoon bij de patatzaak weg.

En ze krijgen hier niet nooit wat, maar gewoon wat meer gedoseert, en ik vind niet dat gezelligheid direct geassocieerd hoeft te worden met ongezonde eterij. Gezond kan ook heel lekker zijn.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:15:20
Misschien zijn je kinderen en man wel relaxter, omdat jij beter in je vel zit omdat je afgevallen bent, Melissa. Kinderen nemen een hoop onbewuste spanning ed over.
Mijn kinderen eten erg gezond, ik kook bijna altijd voor ze en niet uit pakjes en zakjes. Ze eten veel fruit, rauwkost en volkorenbrood. Toch mag de oudste op z'n tijd echt wat hebben, zeker omdat ze erg gezond en goed eet. Een keertje wat aspartaam en suiker vind ik niet erg, zeker omdat het niet dagelijks gebeurt.
Ik dacht ook Melissa, dat jij vroeger erg kort gehouden bent qua eten (altijd erg gezond) en daarom helemaal bent doorgeslagen toen je het huis uitging? Ben je niet bang dat met je kinderen hetzelfde gebeurt? Ik vind dat je kinderen een gezond eetpatroon moet aanleren, maar ook moet leren omgaan met 'verleidingen', dan kunnen ze later ook beter maat houden.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Maris1974  schreef op: 30-12-2011 12:15:26
Wat moet ik me bij biologische patat voorstellen?
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:20:41
(Melissa hier)

Patat gemaakt van onbespoten aardappels zonder chemische additieven Maris.

@anoniem, daarom houd ik mijn kinderen ook niet superkort. Ik wil ze zeker wel laten zien wat de supermarkt te bieden heeft en ipv ze mijn wil op te leggen laat ik ze kiezen en meedenken (althans Dominiek, Valentijn is nog te jong). Ik geef ook best wel eens dingen met suiker (liever suiker dan aspartaam) en ze krijgen ook echt nog wel een iets van de mac. Alleen er moet een balans in zijn, niet helemaal de ene kant op niet helemaal de andere kant op. Als je voor 70% biologisch eet ben je al een heel eind de goede kant op (je in het algemeen) en kun je rustig over de resterende 30% wat minder goede producten geven.

Ook de oma's rem ik niet omdat ik niet mijn kinderen kort wil houden, natuurlijk mogen ze wel snoepjes en lekkers bij oma. Alleen tijdens de feestdagen zijn ze helemaal doorgeslagen lijkt het wel. Daarom ben ik nu ook blij dat het voorbij is en we weer normaal kunnen eten.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 30-12-2011 12:22:35
Ik kijk nooit naar de calorieen voor de kinderen. Ik vind verse sinaasappelsap gezonder als chocolademelk. Ik koop nooit geen kant en klare. De smaak komt niet overheen en vaak zit er meer in als sinaasappels. Dat vind ik dus onnodig.
Ik verbied mijn kinderen helemaal niks. Ik maak elke vrijdag samen met Priscilla gebak / koekjes voor het weekend. Zodat ik weet wat erin zit.
Ik zorg dat zij de dagelijkse hoeveelheid groente en fruit binnen krijgen. Daarnaast doen wij ook weleens ongezond . Waarom is het zielig dat mijn kinderen in een binnenspeelparadijs aan een boterham zitten ? Levi vind een boterham of fruit vele malen lekkerder als fristi met patat. Wij eten ook gerust wel patat maar altijd zelf gesneden. Die proeven veel voller van smaak.Kant en klare zijn erg melig. Ik vind gebakken aardappels met knoflook en peterselie veel lekkerder als patat. Daar hoeft ook geen mayo bij voor de smaak.
Daarnaast is het bewust eten gezonder. Het hoeft niet eens allemaal bio te zijn.

 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:24:49
En nee, de kinderen en mijn man reageren echt op het voedsel wat ze eten.

Ik merk het nu zelf echt per ding wat ik eet wat het met me doet. Heb een detox gedaan om de gifstoffen uit mijn lijf te krijgen en beter te kunnen voelen wat het eten met je doet. En als ik een salade maak van wortels/komkommer en een eitje erbij dan heb ik bijna direct energie en ben ik vrolijk. Eet ik 2 volkoren tarwebroodjes met pindakaas dan heb ik een half uur later een flinke dip en wil ik slapen op de bank.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:26:57
Jij verwoord erg goed wat ik denk deborah, dankjewel
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 30-12-2011 12:28:16
Ik krijg ook veel meer enegie van gezonde producten.

Priscilla krijgt 1 maal per weeks wat lekkers naar school. Ik moest met de tijd mee.

Morgen staan hier gewoon oliebollen op tafel! Appelbiegnets heb ik wel zelf gemaakt hmm
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:30:16
Mijn beste vriendin is ook over op biologisch (zij stak mij er mee aan), dus morgen komt zij hier en gaan we met zijn tweetjes een heerlijk hapjestafel maken en bio oliebollen en appelbeignets bakken, heb er echt zin in.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 30-12-2011 12:33:28
Zo vind ik pindakaas van keteltje veel voller van smaak. Pinda gehalte is veel hoger als eigenmerk van de c1000. Scheelt volgens mij wel 40 procent. De rest is dus opgevuld.

De c1000 heeft ook bio vlees uit Litouwen. Dat vind ik dus weer niks,

Wij eten minder vaak vlees . Dus dat scheelt ook in kosten.

Zo heb ik ook iets. Op het KDC van Stan geven zij Fristi of chocolademelk zag ik laatst. Dat vind ik dus ook vreemd. Ik ga hier dus een vervanging voor meegeven.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:35:42

Quote Anoniem:
En nee, de kinderen en mijn man reageren echt op het voedsel wat ze eten.



Kan ook, jullie aten natuurlijk ook wel erg ongezond. Dan moet je je wel beter voelen.

Ik snap jullie ideeën en ik deel die grotendeels alleen geef ik mijn kinderen bewust wel eens 'troep' uit de supermarkt. Kijk, nu vinden ze het nog leuk om zelf koekjes enzo te bakken, maar dat is natuurlijk niet cool meer als je 12 of 13 bent. Dan gaat er een wereld vol verleidingen voor ze open en moeten ze zelf keuzes maken. Door dingen te verbieden wordt het alleen maar aantrekkelijker. Ik denk dat je ze op jonge leeftijd bewust moet maken dat je gezond moet eten, maar dat je daar af en toe best eens van mag afwijken en je daar dan ook niet schuldig over hoeft te voelen.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:37:41

Quote :
Zo vind ik pindakaas van keteltje veel voller van smaak. Pinda gehalte is veel hoger als eigenmerk van de c1000. Scheelt volgens mij wel 40 procent. De rest is dus opgevuld.

De c1000 heeft ook bio vlees uit Litouwen. Dat vind ik dus weer niks,

Wij eten minder vaak vlees . Dus dat scheelt ook in kosten.

Zo heb ik ook iets. Op het KDC van Stan geven zij Fristi of chocolademelk zag ik laatst. Dat vind ik dus ook vreemd. Ik ga hier dus een vervanging voor meegeven.




Waarom maak je zelf geen pindakaas? Is erg makkelijk hoor en je weet dan precies wat erin zit.

Fristi en chocomel op een kdv is inderdaad wel vreemd....
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 30-12-2011 12:40:57
Maar wij verbieden onze kinderen niks.

Wanneer het niet meer cool is , dan maak ik het toch ? Zelf gemaakte cake of koekjes zijn toch veel lekkerder van smaak.

Wij eten ook chocola. Maar dan wel puur. Zo probeer ik dan een betere keuze te maken.

En afwijken doen wij zeker... Wij zijn ook maar mensen die echt niet alle verleidingen kunnen weerstaan.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:46:32
Pindakaas moet van mij van Calve zijn, (de enige echte )

@anoniem, op zich aten de kinderen wat maatschappelijk vrij normaal was hoor. Ik maakte bijvoorbeeld knor lasagne en gooide er een groot pak spinazie a la creme erdoor, of spaghetti uit een zakje met gehakt en champignons, maar ook aardappels bloemkool en een gehaktbal maar dan wel met een zakje saus en een zakje jus) en de kinderen aten elke dag 1 stuk fruit.

Alleen nu krijgen ze meer fruit (toch wel minimaal twee, soms drie), Ik maak meer groente, maar maakt het ook lekkerder door verse kruiden, roomboter, meerdere groentecombinaties en soms wat vlees erdoor, en ze smullen ervan.

Maar ook ik heb nu roze koeken in de la liggen, want die vind Dominiek zo lekker, en hij krijgt toch regelmatig een verrassingsei omdat hij het zo lekker vind, en Valentijn is dol op eierkoeken, neem ik ook wel mee. Dus het is niet dat ze NOOIT wat krijgen, alleen ben ik me er meer bewust van wat ik koop en wat er in zit.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:47:33

Quote :
Maar wij verbieden onze kinderen niks.

Wanneer het niet meer cool is , dan maak ik het toch ? Zelf gemaakte cake of koekjes zijn toch veel lekkerder van smaak.

Wij eten ook chocola. Maar dan wel puur. Zo probeer ik dan een betere keuze te maken.

En afwijken doen wij zeker... Wij zijn ook maar mensen die echt niet alle verleidingen kunnen weerstaan.



Dus jij denkt dat jouw kinderen op het voorgezet onderwijs straks liever een plakje cake van mama eten dan een kitkat uit de automaat? Het kan (ik was zelf 1 van die kinderen die gezond at als puber, ondanks mijn vrienden), maar ik zie het hier in mijn omgeving zo vaak gebeuren dat ze dan helemaal los gaan. Het is al moeilijk om je staande te houden als puber en helemaal als je 'anders' bent of doet. Het ideale plaatje is natuulijk dat ze alles zo doen als je ze geleerd hebt, maar dat is meestal slechts een illusie... Daarom denk ik dat ze alles zelf moeten ondervinden.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:48:24
Verdorie, zit nu beneden, en hier ben ik niet ingelogd, en ik heb zo'n KFDhrn49D wachtwoord, en kan het ook niet resetten want mijn email zit hier niet ingesteld.

Bovenstaande is dus van Melissa
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:49:28

Quote Anoniem:
Pindakaas moet van mij van Calve zijn, (de enige echte )

@anoniem, op zich aten de kinderen wat maatschappelijk vrij normaal was hoor. Ik maakte bijvoorbeeld knor lasagne en gooide er een groot pak spinazie a la creme erdoor, of spaghetti uit een zakje met gehakt en champignons, maar ook aardappels bloemkool en een gehaktbal maar dan wel met een zakje saus en een zakje jus) en de kinderen aten elke dag 1 stuk fruit.

Alleen nu krijgen ze meer fruit (toch wel minimaal twee, soms drie), Ik maak meer groente, maar maakt het ook lekkerder door verse kruiden, roomboter, meerdere groentecombinaties en soms wat vlees erdoor, en ze smullen ervan.

Maar ook ik heb nu roze koeken in de la liggen, want die vind Dominiek zo lekker, en hij krijgt toch regelmatig een verrassingsei omdat hij het zo lekker vind, en Valentijn is dol op eierkoeken, neem ik ook wel mee. Dus het is niet dat ze NOOIT wat krijgen, alleen ben ik me er meer bewust van wat ik koop en wat er in zit.



Nou dan zijn we het toch eens haha. Alles met mate zegt mijn oma altijd
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 30-12-2011 12:52:13
Juist het bewust zijn is belangrijk. Maar ook heel leuk!
Voor mij net een hobby.

Zelfgemaakte pindakaas vond ik toch niet zo'n succes
Zo vind ik Nutella ook lekkerder als zelfgemaakte. Maar dat komt ook door alle toevoegingen.

Wij bereiden nu veel meer zelf. Kaassaus op de bloemkool maken wij dus zelf. Zonder is miss gezonder maar af en toe wel erg lekker.
 
Quote
RE: Zelf eten meenemen naar ballorig?
Anoniem  schreef op: 30-12-2011 12:56:08

Quote Anoniem:
[...]

Dus jij denkt dat jouw kinderen op het voorgezet onderwijs straks liever een plakje cake van mama eten dan een kitkat uit de automaat? Het kan (ik was zelf 1 van die kinderen die gezond at als puber, ondanks mijn vrienden), maar ik zie het hier in mijn omgeving zo vaak gebeuren dat ze dan helemaal los gaan. Het is al moeilijk om je staande te houden als puber en helemaal als je 'anders' bent of doet. Het ideale plaatje is natuulijk dat ze alles zo doen als je ze geleerd hebt, maar dat is meestal slechts een illusie... Daarom denk ik dat ze alles zelf moeten ondervinden.



Ik leer hem nu om te gaan met eten, ik verbied niets maar bepaal nu nog wel het aanbod van voedsel. Al valt er met mij te overleggen en luister ik goed naar zijn inbreng. Ik hoop hem genoeg informatie en besef te leren van het voedsel wat hij tot zich neemt dat hij in staat is om op die leeftijd zijn eigen beslissingen te maken.


EN even een voorbeeldje. Mijn broertje van 19 heeft hier 6 weken gewoond en zag er best even tegenop dat ik dus zo 'gezond' kookte. De eerste maaltijd had hij ook nog geluk want het was quinoa met een ratjetoe aan groente en een klein stukje vis (en hij vond het heerlijk), na een paar dagen was het hij redelijk gewend dat hij geen smaakversterkers en grote doseringen suikers meer kreeg.

Na een week ging hij weer naar school waar hij zijn vaste routine heeft. Tussen de middag ging hij zoals altijd met zijn vrienden een broodje hamburger halen, na twee happen heeft hij hem laten staan, hij werd al misselijk van de lucht,het vet droop eruit zei hij en de smaak was te sterk (smaakversterkers waar hij eerder aan gewend was).
De dag erna probeerde hij tussen de middag saucijsenbroodjes maar eigenlijk hetzelfde verhaal, hij kreeg het niet weg. Mijn zelfgebakken speltbrood daarentegen vond hij zo lekker dat hij echt een heel brood op kon. Dus hij nam voor op school mijn speltbrood mee besmeerd met alleen maar roomboter en hij genooit ervan.

Mijn moeder geloofde het niet, Mijn broertje die alleen leefde op hamburgers, gehaktballen en patat, at nu veel groente en fruit en volkoren speltbrood en vond het nog lekker ook!

HIj is inmiddels weer terug bij mij moeder, maar hij wil niet meer terug naar de hamburgers, hij voelt zich beter, het eten smaakt beter en hij ziet er zo goed uit. Toen hij bij ons kwam had hij echt heftige acne, zijn gezicht zat niet alleen vol, maar ook zijn rug zat vol waardoor hij slecht sliep. Zijn acne is bijna helemaal verdwenen!! En verder is hij 10kg afgevallen nu en ziet er echt goed uit.

EN ik heb hem nooit verteld wat hij moest doen, hij at gewoon mee met ons en kreeg zo de smaak te pakken.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende


Reageren op Zelf eten meenemen naar ballorig?
Naam
Bericht