Menu
 

Topic:

Zoooo zielig....

Inky69  schreef op: 25-03-2013 19:16:57
Ahhh, Barbie nu op RTL boulevard laat gaatjes schieten in haar 7 maanden oude baby

Schreeuwen dat dat kleine meisje doet.......ik vind dat zoooooo zielig!!

En dat ook nog op tv.....
 
Quote
Navigatie
RE: Zoooo zielig....
Jen9  schreef op: 25-03-2013 22:34:52
Oh, berelelijk vind ik t...

Ben er wel op tegen, maar goed... wie ben ik.. en ik geloof best dat t lieve ouders zijn, mijn types zijn t niet, maar dat zijn er zoveel niet, dat houdt t leuk!
 
Quote
RE: Zoooo zielig....
Anna28  schreef op: 25-03-2013 22:50:01

Quote Nellemv2:
Ik heb mijn gaatjes laten (her)schieten toen ik 25 ofzo was en OMG..dat deed zo'n pijn! Dat ga ik mijn kind niet aandoen tenzij ze het zelf persé wil. Persoonlijk vind ik het ook niets...oorbellen bij die kleintjes,maar goed..smaken verschillen..




Oh echt joh? Ik voelde een klein prikje, maar echt pijn: nee. 
Ligt denk ik heel erg aan je pijngrens. Een tatoo zetten maakte mij ook niks uit qua pijn, anderen vallen flauw of hebben gierende zenuwen omdat het wat pijn doet. 

Ik denk dat kleintjes de pijn sneller vergeten zijn dan volwassenen. Daarnaast is het een korte pijn, prik en weg pijn. 
Maar ik zou het nooit laten doen hoor, echt niet bij zo'n kleintje. 
 
Quote
RE: Zoooo zielig....
Worteltje  schreef op: 26-03-2013 00:40:20
Ik voelde mijn 2e gaatje en wenkbrauwpiering ook niet en tatoo ook niet. Misschien dat ik daarom makkelijker ben.

Dacht dat tepelpiercing heeeeeeeel pijlikk zou zijne Weer wat geleerd en geen idee of ik er zelf voor gekozen heb. We stonden ineens bij juwelier, rest herriner ik mij niet op de angst na
 
Quote
RE: Zoooo zielig....
Saskia1980  schreef op: 26-03-2013 09:27:46
Mijn dochter kreeg ze toen ze 7 maanden was en gaf geen krimp... En ze is er super blij mee ze is nu bijna 5 nog nooit last van gehad qua onsteking, blijven hangen etc. Het is voor ieder persoonlijk. En nu is het Barbie dus wordt het meteen breed uitgemeten is het bij een ander dan wordt er niet eens aandacht aan besteed! 
 
Quote
RE: Zoooo zielig....
Claudia  schreef op: 26-03-2013 11:32:28
ik vond het ook zielig om te zien en vind het niet te vergelijken met een prikje. Prikje is zo klaar, bij veel oortjes heb je echt nog wel last erna. Alleen al het draaien (en als ze keer op keer vastgeplakt zitten) dat is geen pretje.
Daarbij vind ik het een heel verschil dat je iets doet omdat het nodig is of dat je iets doet ter versiering van..

Van mij mogen ze de leeftijd officieel wel op 5 of 6 zetten en daaronder: verbieden. Zodat kinderen er zelf voor kunnen kiezen. Mijn dochter wilde heel lang oorbellen..vanaf 3,5 a 4 jaar. Heb haar er lang over laten nadenken en ook over gehad dat het echt wel even pijn doet en dat je daarna een poosje de oorbellen moet draaien wat ook best kan prikken.
Ze wilde het nog steeds en in de kerstvakantie vlak voordat ze 6 werd zijn we samen de stad in gegaan. En mocht ze na het gaatjes schieten zelf een mooi paar oorbellen erbij uitzoeken.

Maar de ophef is denk ik vooral onstaan omdat barbie en die vriend nogal aso overkomen en dat ze het hebben laten filmen, want ik zie tig kindjes met oorbellen en daar hoor je nooit iets over. Dus wat dat betreft vind ik die ophef nogal onzin.
 
Quote
RE: Zoooo zielig....
Femke  schreef op: 26-03-2013 12:24:17
Tja gelukkig mag je in ons land dit zelf als ouders bepalen...persoonlijk heb ik het nooit zelf gedaan. Mijn dochter wilde ze met 6 jaar, zat er al al maanden tegen aan te hikken, dat ze het eng vond. Toen durfde ze wel, moest heel even huilen na de twede van de schrik en de opluchting. Heeft een uur lang gezegd, ben zo trots op mezelf en nu heb ik oorbellen...had dat moment nooit willen missen of willen inruilen voor een baby die er niet zelf voor kiest....
Nu zit ik met dilemma twee, mijn man heeft een ooringetje en nu wil mijn zoon ook een oorbel....die is bijna 5 en gelukkig nog af te schrikken met dat het heel zeer doet...maar tegenwoordig wordt er wel anders gekeken naar jongens met een oorbel...denk ik...
 
Quote
RE: Zoooo zielig....
Melissa  schreef op: 26-03-2013 12:30:57
Ik vind oorbellen bij die kleintjes wel zielig, en dat het bij zoveel kinderen gebeurd vind ik het niet minder zielig van. Als ik dochters zou hebben denk ik dat als ze er uit eigen initiatief om vragen en dit stellig aanhouden ze het vanaf een jaar of 8 mogen.
 
Quote
RE: Zoooo zielig....
Natasja  schreef op: 26-03-2013 13:54:46
Heb er geen problemen mee maar wil het voor mijn eigen dochters niet, ieder zijn/haar ding toch?
Hier heeft de oudste ze na lang (bijna 4 jaar) zeuren en met versterking van mijn zusje op haar 8ste verjaardag gekregen, eigenlijk wilde ik haar nog een jaartje laten wachten maar haar tante wilde het haar zo graag geven.
Hier zijn de criteria dus 8 jaar worden/zijn en het zelf graag willen.
Vind inentingen persoonlijk trouwens zieliger bij baby's als oorbellen omdat ze van de oorbellen over het algemeen kort en weinig last lijken te hebben.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zoooo zielig....
Naam
Bericht