Menu
 

Topic:

OH NEE!!

Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 19-02-2013 16:17:58
Komt mijn dochter net thuis van een slaapfeestje van een vriendin van school.
En mijn dochter heeft vanaf dat ze op die school verkering(onschuldig) met
Het broertje van haar vriendin.
Nu vraagt ze net of ze vrijdag met hem naar de bios mag.
OH NEE dame echt niet,heb een partij gekke bekken getrokken,dat ze haar mond dicht moest houden
Voordat papa straks 20 meter de lucht inspringt.

Dit vind deze mama nu even niet zo leuk meer.
Denk dat ik mijn dochter maar even aan de ketting ga leggen.
Ze is 11 jaar ,mijn klein meisje gaat echt niet naar de bios alleen met een jonge hoor.

Of ben ik nu helemaal een rare mama?
Ik ga maar even de deur uit.zucht!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende
RE: OH NEE!!
M&j  schreef op: 20-02-2013 08:30:09

Quote jasmina33:
nou wilma vergis je niet hoor, tegenwoordig zijn meisjes van 11 echt een stukje " wijzer" dan wij "vroeger" waren en je hebt gelijk dat je zegt dat het een klein deel is die al zo is, maar wie zegt dat juist onze dochters of zoons niet bij die klein deel zit?
En omdat het tegenwoordig zo allemaal snel gaat en alles eigen open en bloot ligt, bij wijze van spreken dan....worden de verleidingen gewoon sneller bij de kinderen gebracht en is het sneller zichbaar.
even een voorbeeld:

Door bijvoorbeeld facebook zijn mensen sneller in staat om ncontact te komen met anderen en ook echt gesprekken aan te gaan, foto's op te sturen en verder...als dit er niet is is de wereld van het kind veel kleiner en hechter en meer gecontroleerder...waardoor de kans van verleidingen minder is..het is er nog wel maar minder en ik als moeder dwil dat ook zo houden...waarom in hemelsnaam dingen al aan mijn kind " aanbieden" als het nog niet nodig is..

Als ze 15/16 zijn dan komen ze er wel zelf achter, maar een kind wat nog op de basisschool zit moet zich helemaal hier niet mee bezig houden, maar heerlijk onschuldig en schattig zijn met haar vriendinnetjes.

Dit is mijn mening en mijn manier van tegen deze dingen aankijken, maar ieder is natuurlijk vrij hierin,,met alle respect.



Het is al even geleden dat ik tiener was maar ik zie niet zoveel verschil tussen 11 jarige van nu of van 35/40 jaar geleden.
 
Quote
RE: OH NEE!!
M&j  schreef op: 20-02-2013 08:49:41

Quote jasmina33:
het verbaasd me echt hoeveel mama's het wel goed vinden dat hun 11 jarge dochter met een jongen alleen naar de bos gaat.
Zoals sommige ook zeggen: waarom een deur voor hun openen die nog voorlopig dicht moet blijven?
Jullie kunnen het nog wel onschuldig,schattig en zo vinden, maar je weet nooit hoe ver zij daar indenken en is het veel beter en" veiliger" om je dochter of zoon nog in een groep te laten gaan en niet alleen.

Net zoals met al die telefoons, whatapp,hyves,facebook...door al deze dingen maak je de wereld voor hun groter en breeder en geef je ze meer toegang tot alle " verleidingen"..
Waarom is het nodig voor een kind van 11?

Als je soms de verhalen hoort van moeders die door hun eigen dochter, van 11 en ouder, in de maling zijn genomen en al veeeel verder zijn in hun wereldtje dan de moeder dacht, dan hou je je hart echt vast...
Dus ik vind het juist supergoed van sabje dat ze haar dochter hier totaal niet in stimuleert en het juist tegenhoudt..want het gaat al snel en dingen die wij zelf kunnen bepalen, moeten we goed blijven bepalen en tegenhouden, totdat het niet meer kan en nodig is...
laat een kind van 11 nog een kind van 11 zijn en niet al iemand die bezig is met vriendjes en uitgaan.



Ik vind het niet goed dat een kind in zijn ontwikkeling wordt geremd, ook niet de sexuele. Als mijn dochter er aan toe is  om verder te gaan met een jongen dan handje vast houden mag dat van mij, hoeft ze niemand voor in de maling te nemen. Voorlopig griezeld ze nog bij het idee om met een jongen te moeten zoenen, dus het zal wel loslopen.
Mijn dochter weet van de hoed en de rand, sex is hier een normaal gespreksonderwerp wat regelmatig ter sprake komt dus ik weet wel degelijk waar zij zich mee bezighoudt. De kinderen waar mijn dochter mee omgaat ken ik overigens goed en weet dat die er ook nog totaal niet bewust mee bezig zijn. Ik vindt het trouwens schadelijk voor een kind om zo wantrouwend te zijn als moeder, dat is niet goed voor hun zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Overigens is het een illusie te denken dat een groep 'veiliger' is voor je kind, juist in groepen jeugd onstaan gekke ideeën en is het voor een kind veel moeilijker omdat tegen te houden.
 
Quote
RE: OH NEE!!
Jen9  schreef op: 20-02-2013 09:00:38
ik zie t ook niet M&J.....
 
Quote
RE: OH NEE!!
Ikke  schreef op: 20-02-2013 09:08:32

Toen ik 11/12 jaar was waren de meisjes ook al heel volwassen hoor. Zie ook geen verschil met nu.Mijn nichtje lag al te rotzooien met knullen toen ze 12 jaar was, had dus al sex!! En zo had ik ook al genoeg vriendinnen die zo waren. Ik niet, ik had er geen interesse voor op die leeftijd en zo waren er nog genoeg anderen net als ik.

Overigens vind ik het verhaal van hierboven nu wel wat anders nu er wat meer details bij zijn gekomen.


Controle op hyves e.d. kan natuurlijk ook geen kwaad bij die jonge kinderen, doe ik zelf ook bij de mijne. Dat wordt ook geadviseerd op school.

Kinderen hoeven van mij ook niet al jong volwassen te zijn, maar ik sta wel voor dingen open. Als ik altijd maar zeg dat dingen niet mogen en niet voor dingen opensta dan zullen mijn kinderen ook niet naar mij toekomen voor advies e.d


Ik heb liever dat ik dingen weet dan dat ze iets doen en ik er op een andere manier zou achterkomen.


Ik heb er zelf ervaring mee met superstrenge ouders, zo'n situatie wil ik niet voor mijn eigen kinderen. 

 
Quote
RE: OH NEE!!
Ivy  schreef op: 20-02-2013 09:19:08
Ik heb in sommige gevallen toch echt liever dat mijn kinderen dan maar dingen stiekem doen dan dat ik er aan meewerk.  Moeten ze er in elk geval flink moeite voor doen en zeker weten dat ze op het moment dat ze het doen zich er bewust van zijn dat het niet de bedoeling is.

Voorlichting wordt hier gegeven, er wordt ook over veel dingen gepraat, ze leren hoe en wat,  maar dat wil niet zeggen dat ik dan dus maar alles goed vind.  Ik wil ook niet de verantwoording die al lastig genoeg voor een volwassene is bij een kind leggen.  En door ze teveel vrijheid op te jonge leeftijd te geven, vind ik dat je kinderen met een bijna onmogelijke opdracht opzadelt.  En die vrijheid telt voor zowel gewone contacten als social media.

Een kind hoort mijns inziens geleidelijk aan op te groeien.  Steeds een beetje meer eigen verantwoordelijkheid en vrijheid.  Zeker niet teveel ineens.  Als je nagaat dat de hersens pas begin 20 volgroeid zijn en ze voor die tijd vaak gevolgen van daden niet kunnen overzien, denk ik dat het niet zo'n gek idee is om geleidelijk die vrijheid te geven.

Ieder kiest voor zich, maar aan bepaalde dingen ga ik gewoon niet meewerken.  En als mijn kinderen er dan toch voor kiezen om het te doen, so be it, maar dan heb ik het niet in de hand gewerkt. 

Mijn ouders waren ook superstreng, maar ik weet dat dat goed is geweest voor mij.  Ik heb een andere, veel sterkere band met mijn kinderen, maar ergens ben ik ook wel streng.  Ik geloof niet dat dat erg is.  Een kind hoeft zeker niet alles te mogen omdat ze het anders stiekem doen.
 
Quote
RE: OH NEE!!
Jen9  schreef op: 20-02-2013 09:23:10
Maar..nog steeds begrijp ik niet wat er aan de hand is als een meisje met een jongen naar de BIOS gaat. Ik had, en heb, nog steeds meer mannelijke vrienden, dan vrouwelijke.... In sommige gevallen, zoals tot, OK, snap ik?
 
Quote
RE: OH NEE!!
Jen9  schreef op: 20-02-2013 09:24:16
Hier hebben ze vanaf 5 al verkering haha, stelt niks voor... Dat verschilt van kind tot kind.
 
Quote
RE: OH NEE!!
Ikke  schreef op: 20-02-2013 09:25:53

Dat ik voor dingen opensta wil niet zeggen dat ik alles goed vind uiteraard. Ze hoeven geen losbollen te worden maar ik wil iig wat meer meegaand zijn dan mijn ouders. Mijn ouders waren gewoon ziekelijk daarin, misschien erg dat ik het zeg maar dat was wel zo.  Zelfs op mijn 20e moest ik nog stiekem aan de pil komen en als ze het ontdekt hadden was de hel losgebroken dus tja dat ga ik zeker anders doen bij mijn kinderen!!
Voorlichting heb ik nooit gekregen, het enige wat mijn moeder zei is dat jongens vies waren en sex heel pijn deed en ze moest ook 300 keer per jaar zeggen dat haar eerste keer (tijdens de huwelijksnacht) zo'n pijn deed dat ze gegild heeft.


Dus tja mijn visie is totaal anders begrijpelijkerwijs.


Mijn oudste zoon had op de middelbare op zijn 12e zijn eerste vriendinnetje, nooit zo vroeg verwacht bij hem maar ik vond het leuk hoor. Het stelde ook geen ruk voor hoor, gewoon berichtjes op hyves naar elkaar sturen en smsjes, totaal onschuldig. Ze durfden nog geen handje vast te houden haha

En sowieso ging het in dit verhaal over een middagje naar de film, daar zie ik sowieso geen kwaad in..alleen wat er later verteld werd door Sabje maakte me aan het twijelen..omdat haar dochter minder iq heeft en sexueel verder is.

 
Quote
RE: OH NEE!!
Spatje  schreef op: 20-02-2013 09:28:45
maar als je ze zelf brengt en haalt, voor mijn part in de zaal gaat zitten, wat is dan het probleem?
 
Quote
RE: OH NEE!!
Alice  schreef op: 20-02-2013 09:29:39

Quote Sismvnick&demi:
[...]

Ik ging ook meer met jongens om, maar dat waren gewone vrienden, hier gaat het om een verkering.
11-jarige die zo onschuldig zijn, hebben nog geen verkering.
Mijn dochter mag echt wel met vriendjes spelen/hangen ect. maar daar blijft het ook bij, niet op 11-jarige leeftijd met een verkering savonds alleen naar de bios.



Ieder heeft zn eigen referentiekader door wat je zelf hebt meegemaakt of wat je in je omgeving ziet. 
Maar ja, ik was echt wel heel onschuldig op die leeftijd, ook al had ik verkering. 
Mijn eerste was in groep 8, voor ons zo serieus als wat, maar elkaar zoenen durfden we niet eens! We hebben 10 maanden verkering gehad en schreven elkaar dagelijks brieven (we hadden nog geen mobieltjes en whatsapp, ik ben oud!) die mijn moeder ook niet te lezen kreeg. Maar daar stond ook in dat ik van hem hield! Geen idee wat dat betekende, maar had mijn moeder het gelezen, dan had ze het wellicht niet zo grappig gevonden. Maar het stelde echt helemaal niets voor. 
 
Quote
RE: OH NEE!!
Ikke  schreef op: 20-02-2013 09:31:11
mijn zoon van 8 heeft nu zgn verkering met een meisje uit zijn klas. Dat houdt bij hem in mooie tekeningen voor haar maken en samen buitenspelen op het schoolplein. Meer niet. En als ze hem weer een keer te hard geschopt heeft is het weer uit..het is echt een knipperlichtrelatie
 
Quote
RE: OH NEE!!
Alice  schreef op: 20-02-2013 09:37:19
Ik denk niet dat je de ontwikkeling van je kind versnelt door het wel toe te staan. Die ontwikkeling gaat even snel, alleen ben je zelf meer of minder op de hoogte ervan. 
Je kunt niets voorkomen door dingen te verbieden. Dat is een illusie. 


 
Quote
RE: OH NEE!!
Jen9  schreef op: 20-02-2013 09:37:34
Die mannen van mij mogen vanaf hij 8e al met een vriend/vriend fin naar de BIOS, ik breng en haal ze... Bioscoop gaan ze al vanaf hun 4e met ons.... Andere films op hun 12e en later.. Nog geen avoindfilms geweest.
 
Quote
RE: OH NEE!!
Spatje  schreef op: 20-02-2013 09:38:37
ze kunnen toch ook op een middag gaan.....
 
Quote
RE: OH NEE!!
Jen9  schreef op: 20-02-2013 09:41:39
Nogmaals in het geval van tot..ander verhaal.... Maar verder zie ik t niet.. Pa of ma haalt en brengt.. En niet te snel... Blowen staat tegenwoordig te boek als bijna harddrug, niet meer te vergelijken met zoveel jaar geleden....
 
Quote
RE: OH NEE!!
Ikke  schreef op: 20-02-2013 09:41:51

Mijn oudste zoon is nu 14, hij mag 's-avonds naar een schoolfeest of naar de bios of naar vrienden en moet om 24.00 uur thuis zijn. En dat is niet elk weekend maar zo af en toe eens dus nee niet in de kroeg rondhangen etc..

Een sletje heeft niks met je opvoeding te maken, mijn zus en ik zijn hetzelfde opgevoed en zij was (en is) de grootste die je kan bedenken, jeetje wat heeft die een hoop mannen versleten sinds haar 14e en ik ben met mijn 1e liefde getrouwd.


Ik moest juist boeten in de opvoeding lijkt wel omdat zij zo was.

 
Quote
RE: OH NEE!!
M&j  schreef op: 20-02-2013 09:45:24

Quote Sismvnick&demi:
Nouja ik snap nu in elk geval waar al die breezersletjes vandaan komen




O ja, waarvandaan dan? Ik ken geen 11 jarige breezersletje.
 
Quote
RE: OH NEE!!
Valorei  schreef op: 20-02-2013 09:47:16

Quote Sismvnick&demi:
Ik had dit trouwens echt niet verwacht, al die perfecte moeders hier, die gek worden bij het idee van drugs gebruiken of roken.. die laten dit gewoon toe  



*ziet de knuppel voorbij vliegen die Sis in het hoenderhok probeert te slingeren
 
Quote
RE: OH NEE!!
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 20-02-2013 09:49:09
Ik heb mijn dochter liever naar de bioscoop dan rokend.

Waarschijnlijk waren jullie zelf niet zo onschuldig
 
Quote
RE: OH NEE!!
Alice  schreef op: 20-02-2013 09:54:01
Drugs en roken zal ik ook niet verbieden. 
Omdat ik denk dat het geen zin heeft. 
Wel zullen we er veel over praten. 


 
Quote
RE: OH NEE!!
M&j  schreef op: 20-02-2013 09:54:24

Quote Sismvnick&demi:
Maar vertel nou eens, als je dochter op 10-11 jarige leeftijd al alleen met haar verkering naar de bios mag, want mag je 14 jarige dochter dan met haar verkering.
Je kan dan niet meer zeggen nee je mag niet meer alleen met je vriendje uit..




Als mijn dochter 14 is zien we wel weer verder, kroeg moet ze minimaal 16 voor zijn dus dat is geen optie. Als ze 14 is mag ze ook gewoon met haar vriendje naar de BIOS maar dat mocht ze ook toen ze 8 was.
 
Quote
RE: OH NEE!!
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 20-02-2013 09:57:57
middag of avond het antwoord is NEE!!
ze is 11 jaar,ze komt over een paar jaar maar terug.
niet elke deur hoef open gezet te worden,met de woorden het is allemaal zo onschuldig.

DAT DACHT IK OOK!!

nu een filmpje en over een jaar ligt ze met haar benen wijd
sorry maar ik snap dat echt niet hoor.
hoe makelijk sommige van jullie er over denken.
en ik kan ook heel duidelijk wezen dit gaat nu over mijn dochter.
maar mijn zoon krijg het nog zwaarder.
ik moet er niet aandenken dat hij het in zijn hoofd haalt.
om op 12/13 jaar een meisje ligt te........!
ik hak zijn kop eraf als ik er achter kom.

maar ik hoop voor jullie allemaal,dat je meiden allemaal zo onschuldig zijn
zoals jullie denken en zoals ik dacht!
gisteren is mijn duidelijk geworden,dat mijn kjleine meisje anders is als ik altijd dacht.


oh en even voor alle duidelijkheid,maar dochter groeit meer op met jongens dan meisjes hoor dames.
en ze mag meer als jullie denken,maar op het gebied van jongens,daar zijn wij streng in.
jullie zijn weer streng in andere dingen,ieder zo zijn ding
 
Quote
RE: OH NEE!!
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 20-02-2013 09:58:22
Echt sis .
Maar dat zegt nog steeds niks over je onschuldigheid
 
Quote
RE: OH NEE!!
Mama Van Drie  schreef op: 20-02-2013 09:58:34
Sis jou dochter mag dus wel hangen op straat met vrienden maar niet naar de bios met een vriendje op 11 jarige leeftijd? Waar gaat dit nog over dan? Want terwijl zij rondhangt met vrienden zou er ook haar vriendje tussen kunnen zitten waar zemee rommelt, dar heb jij gaan zicht op, jij weet ook niet of ze wel bij de groep blijven dan, of ga jij mee rondhangen?
Je zegt dat je heel vrij opgevoed bent maar volgens mij liep jij ook te donderen op straat en kwam al jong in aanraking met de polite, dat je moeder je van bureau op kon halen of niet? Geen aanval hoor maar dat is mij nog nooit overkomen en mijn zoon gaatsinds zijn 15e al uit.
Ik zie dus echt het probleem niet van samen naar de film gaan, ze willen dat 1 keer....of gaan ze ieder weekend?.....Wat is nou echt het probleem?......Wat je dan goed moet vinden als ze 14 zijn? niet veel meer....hee...ze gaan/willen NU 1 keer naar de film.....dat wil toch niet zeggen dat dan gelijk het hek van de dam is en ze ieder weekend uitgaan?....en met 14 mogen ze wel op straat rondhangen? Dat wil ik nou juist niet, naar een uitgaansgelegenheid vind ik dan weer anders als rondhangen op straat, daar komt vaak alleen maar rottigheid van.

Ik bedoel hiermee te zeggen dat het allemaal zo betrekkelijk is, je KAN niet alles voorkomen....heeft helemaal niks met een vrije opvoeding te maken maar alles met het bijbrengen van bepaalde normen en waarden, en geloof me....ALS je kind verkeerd wilt dan GAAT het ook verkeerd, daar helpt dan weinig tegen.

Veel hier hebben nog kleine kids en dan kan je dus total niet voorstellen dat je kind met 15 jaar uit wil......en dat wil het wel.....ik ben niet abnormaal dat ik dat op die leeftijd goed vind want dan is hier iedereen abnormaal in mijn omgeving.
Ik ben veel meer voor het stap voor stap begeleiden op het uitgaanstraject als met 18 jaar ineens zeggen ' toe maar, nu mag je'.....en blijf in contact met je kind.
Veel hangt ook af van de normen en waarden die ze meegekregen hebben.

Ik ben vrij makkelijk hierin maar ik weet ook hoe mijn kinderen zijn en natuurlijk kan ik niet alles voor zijn maar hij weet donderdsgoed wat hij wel of niet hoeft te flikken, zijn vader ondergaat het hoogste antecedenten onderzoek dat er maar is, daar past geen kind met een strafblad tussen.

 
Quote
RE: OH NEE!!
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 20-02-2013 09:59:14

Quote Deborah mv Priscilla,Levi,Stan:
Ik heb mijn dochter liever naar de bioscoop dan rokend. Waarschijnlijk waren jullie zelf niet zo onschuldig




ik was heel onschuldig,ik zit namelijk al 16 jaar met mijn eerste vriendje.
de gene waar ik voor het eerst sex mee had en waar ik nu 2 kids van heb
 
Quote
RE: OH NEE!!
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 20-02-2013 10:00:38
Als jou dochter niet zo onschuldig is, dan gaat zij het stiekem doen.
 
Quote
RE: OH NEE!!
Liefje   schreef op: 20-02-2013 10:04:10
Heb dit met verbazing zitten te lezen ik snap jou dus niet, ik voed mijn kind zo op dat ze straks weet wat ze wel en niet kan doen.

En dan mag ze naar de film en ook andere dingen want ik zie het zo kinderen die deze dingen niet mogen of niet met jongens om mogen gaan (alleen dan) die zie ik het snelst ongewenst zwanger thuiskomen.
 
Quote
RE: OH NEE!!
Mama Van Drie  schreef op: 20-02-2013 10:16:21
Dat is ook zo Sis...je kan nu eigenlijk nog niet weten hoe je dan handelt.

Toen mijn oudste 15 was en aangaf uit te willen was het eerste wat ik dacht O NEE.......ik zei het niet zo, ik ben meer van het praten op die leeftijd, zo van ....waar wil je heen...met wie...hoe laat denk je thuis te komen...ect...en dan zo samen tot een oplossing te komen waar zowel jij als ouder als het kind in zich kan vinden en als je het ergens niet mee eens bent dan ook duidelijk maken WAAROM je het er niet mee eens bent en je een bepaald iets niet wilt hebben, de tijd dat je gewoon simpelweg ' nee'  zei is echt voorbij zodra ze de puber leeftijd bereiken.
Wil niet zeggen dat je alles goed moet vinden maar praat met je puber!

Gelukkig groei je er in mee, als het goed is tenminste.

Blowen zou ik niet TE licht over denken, dat is nu heel ander spul als vroeger, net wat jen9 al zegt.
Mijn goedkeuring om te blowen zullen ze nooit krijgen, ik kan ze er niet van weerhouden maar ik ga het zeker niet goed vinden.
Net als alcohol voor je 16e is blowen net zo schadelijk voor de hersenen, heb niet de illusie dat je kind pas dat gaat proberen als hij 20 is, daar komen ze (helaas) al eerder mee in aanraking en de probeer fase is met een jaar of 18 wel voorbij las ik laatst ergens, vaak zie je dat ze met 18 jaar overstappen op pillen met het uitgaan......vind het een kutwereld voor de jeugd.
















































































Vele zij
 
Quote
RE: OH NEE!!
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 20-02-2013 10:16:35

Quote :
Als jou dochter niet zo onschuldig is, dan gaat zij het stiekem doen.



dat zullen we dan nog wel zien  

blijkbaar weten Sis en ik waar we over praten.
ik was er ook 1 van de straat,en ik heb dingen gezien en meegemaakt.
die gewoon zo erg zijn.
en ik was ook de gene die altijd sterk is gebleven en niet in de shit is gekomen.
maar ik heb wel 8 jaar lang moeten vechten om een ander uit de shit te krijgen.

en dat gebeurd mijn kinderen niet hoor.
en voor mijn zoon word ik nog veel strenger.

maar nogmaals ieder zo zijn opvoeding.
ik zit af en toe hier ook met verbazing te lezen hoe sommige hun kids opvoeden.
 
Quote
RE: OH NEE!!
Even Anno  schreef op: 20-02-2013 10:18:17
mm..lastig, mijn 1e gedachte was: waarom niet, gezellig naar de film, niks mis mee. Maar denk dat het per kind ook wel verschillend is hoor. Ik ken meisjes die 9 a 10 jaar waren en nog met poppen speelden, maar ken ook meisjes die overal rondhingen en het over: players hadden. Dus het ligt er een beetje aan hoe je kind zelf is en waar ze mee omgaan denk ik..En gewoon hyves en dat soort dingen in de gaten houden.

Ik zat in groep 6 of 7 toen ik met mijn "vriendje"naar de bios ging. Werd gebracht en gehaald. Stelde niks voor.
Maarja later toen ik 16 of 17 was, werd ik ineens heel kort gehouden en kon ik bijv vaak niet stappen omdat ik om 1uur thuis moest zijn en alle anderen vriendinnen gerust 4uur of later (terwijl we met de taxi gingen of gebracht en gehaald werden door ouders van een vriendin).
Daar heb ik het toen heel moeilijk mee gehad, omdat ik er telkens buiten viel en wat voel jeje dan alleen als puber...dus ja dat is wel iets wat ik later anders zou doen hoor. Ik zou eerder een middenweg zoeken.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende


Reageren op OH NEE!!
Naam
Bericht