Menu
 

Topic:

Vader huurt online-moordenaars voor game

Melissa  schreef op: 06-01-2013 09:00:57

 



AMSTERDAM - Een Chinese vader probeerde op een onorthodoxe manier zijn zoon van zijn gameverslaving af te krijgen. Hij huurde een aantal online-moordenaars in.


Dat meldt Kotaku.com. De 23-jarige zoon van meneer Feng begon op de middelbare school met het spelen van diverse online games. De jongen was al snel verslaafd en beschouwde zichzelf als een ware gamekampioen.


Intussen haalde hij rampzalig slechte cijfers op school en kon hij na zijn eindexamen nergens een baan vinden omdat hij dag en nacht aan de computer gekluisterd zat.









Doodgeschoten


 


Uiteindelijk had zijn vader er genoeg van. Hij huurde een aantal gamers in die stuk voor stuk beter waren dan zijn zoon. Zodra de zoon inlogde op de computer werd hij door de gamers virtueel doodgeschoten.


Vader Feng hoopte dat zijn zoon op die manier snel genoeg zou krijgen van het gamen en wat meer tijd en energie zou gaan besteden aan solliciteren.


Echt een succes was de actie van vader Feng niet. Zijn zoon had inderdaad al snel genoeg van de voortdurende online moordaanslagen, maar is nog steeds niet van plan om een baan te zoeken.


Hij wil pas gaan werken als zich een baan aandient die hij leuk vindt. Tot die tijd blijft hij gewoon gamen. Het is niet bekend of vader Feng de online-moordenaars nog steeds in dienst heeft.


 
Quote
Navigatie
RE: Vader huurt online-moordenaars voor game
Belske  schreef op: 06-01-2013 09:24:41
Haha... ik dacht al, wat een naar bericht !
 
Quote
RE: Vader huurt online-moordenaars voor game
Janneke  schreef op: 06-01-2013 09:28:38
Misschien moet papa hem een schop onder zijn hol geven en de stekkers eraf knippen!
 
Quote
RE: Vader huurt online-moordenaars voor game
Made  schreef op: 06-01-2013 09:35:21
haha inderdaad Janneke, maar dan lezen we over een tijdje in de krant: zoon vermoord vader omdat hij niet mag gamen
 
Quote
RE: Vader huurt online-moordenaars voor game
Mieps01  schreef op: 06-01-2013 22:25:35
Plug uit het internet?
 
Quote
RE: Vader huurt online-moordenaars voor game
Annie  schreef op: 06-01-2013 22:58:49
Grappig maar ook gevaarlijk. Ik heb een vader gekend die zijn zoon verloren heeft aan een online game-verslaving. Die jongen zat er zo diep in dat hij zelfmoord heeft gepleegd toen een virituele 'vriend' al zijn virituele bezettingen afgepakt had. 
 
Quote
RE: Vader huurt online-moordenaars voor game
Melissa  schreef op: 06-01-2013 23:03:28
Dan ben je wel heel ver heen.

Ik heb een flinke tijd fanatiek World of Warcraft gespeeld. Kon me dan ook echt druk maken om virtuele bezittingen hoor. Of de woensdagochtend ... altijd de hele ochtend alle servers offline ivm onderhoud, nou ik zat echt de hele ochtend alleen maar te kijken of ze alweer online waren ....

Nee deze spellen zijn net zo verslavend als tabak of drugs. Ik ben er inmiddels immuun voor, kan nu ook rustig inloggen op mijn account (kon in december 10 dagen gratis spelen) zonder dat ik 'de smaak te pakken krijg'. Maar ik kan me echt voorstellen dat het voor sommige mensen een groot probleem is.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Vader huurt online-moordenaars voor game
Naam
Bericht