Bloemblaadje schreef op: 24-11-2012 16:11:54 |
Ik ben begonnen aan een pastasaus, maar deze heb ik nog nooit gemaakt en er moeten 2 bouillonblokjes
in en het moet in totaal zo'n 2 uur sudderen. Moet ik die blokjes eerst oplossen in water of gaan
die er droog doorheen. Er gaan ook 2 bliken gepelde tomaten doorheen. |
Quote |
Mafkees schreef op: 24-11-2012 16:15:15 |
te gek, zo ik me ook kunnen afvragen, ben helemaal geen keukenprinses, maar ik zou eerst de blokjes
in het water laten oplossen |
Quote |
M&j schreef op: 24-11-2012 16:15:22 |
Die kan je er zo door heen verkruimelen, je kan er ook eerst 1 in doen en later na proeven nog een
of niet. |
Quote |
Bloemblaadje schreef op: 24-11-2012 16:16:49 |
thanks! Stom hé? En dat terwijl ik in eerste instantie dacht: gewoon verkruimelen en dan in
ene begin ik te twijfelen en weet ik niet wat ik zal doen. |
Quote |
Slabbertje schreef op: 24-11-2012 16:29:04 |
als het zolang moet sudderen zou ik een kopje water erbij doen met die bouillonblokjes |
Quote |