Menu
 

Topic:

De Tweede Ronde

Marron  schreef op: 11-12-2011 11:15:25
yes yes yes we zijn er weer... Nic en Ann ik hoop dat jullie dit kunnen vinden Zou leuk zijn hier weer verder te gaan kletsen!

liefs Marron
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 13-02-2012 20:04:30
ooww leuk Nic taarten maken.. suc6 met bakken en natuurlijk:

Gefeliciteerd met je meiske!

ff snel kom morgen uitgebreider.

liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 15-02-2012 22:33:05
Lisa vond d'r verjaardag GEWELDIG! Vooral de kado's en dan in het bijzonder d'r prinsessenjurk voor carnaval haha. Echt een dame!
En d'r kamertje vordert ook al goed. Morgen nog poetsen en kleren in de kast, dan kan ze er morgenavond voor het eerst slapen.....Zeeeeeer benieuwd hoe dat gaat! Vooral overdag met middagslaapje.

X Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 16-02-2012 20:01:51
hahha en is haar kamertje nu klaar? Vondt ze het mooi?

Agossie kleine prinses....

Hier een weekje vrij volgende week gelijk met de scholen. ff lekker bijkomen van al het nwe werk. Tis wel heel erg leuk maar ook vermoeiend.

Was je taart gelukt Nic?

liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 21-02-2012 20:03:40
Zo, de carnaval zit er weer op! Tot mijn grote spijt haha, vinden Jesse en Lisa het geweldig! Ik weet het zeker, volgend jaar ga ik op vakantie!

verjaardag Lisa was super leuk en ook wel druk. Ze slaapt nu ook sinds vorige week in het grote bed! Gaat gelukkig goed. Nu echt uit de baby's.... Fijn en ook weer even slikken. Volgende week donderdag gaat Lisa voor het eerst naar de psz..... Mixed feelings hoor!

Alles goed verders?

X Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 23-02-2012 18:50:37
hey Nic

arme jij carnavalkids

Pffff hele dag superdruk geweest krijgen morgen kijkers Ik was al aan het verven maar nog lang niet klaar dus vandaag als een speer die kamer afgemaakt ... anders ist geen gezicht he.
Ik ben gesloopt alles doet zeer echt niet normaal. Maar voor het goede doel.

Agossie naar de psz echt baby af he. Grote kamer groot bed en nu de psz Ze wordt groot meid.

Ik ga ff bankhangen

liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 23-02-2012 21:19:46
Hoe ist met de spierpijn? Nu maar hopen dat het resultaat heeft! Zal voor je duimen! hoelang staat het nu te koop? Huis van mijn oma bijna 2 jaar, al dik 2 jaar als je de stille verkoop meetelt. Ze zeggen dat je kansen na 3 maanden al een heel eind verkeken zijn. Of je moet gaan zakken met je prijs, flink... Wil mijn tante niet echt, al heeft ze nu toch wel het licht gezien, ergens, geloof ik.

Ja, echt baby af nu. Maar heb er vrede mee haha.

Hm, nu ben ik niet meer aan het lijnen en krijg ik steeds te horen "goh, je bent weer flink aan het afvallen he!" Uhhh, niet dat ik weet haha. Weegschaal denkt er anders over. Niet dat ik nu mega aangekomen ben, maar wel de 2kg die je standaard aankomt als je stopt met lijnen... Drink 's morgens nog wel vaak een shake en dan 's middags een reepje van weight care (zijn zo lekker!!!!) en dan 's avonds gewone maaltijd en proberen niet te snoepen of pas in het weekend, dan mag ik los haha. Gaat dus blijkbaar voor het uiterlijk vertoon goed! Nu de weegschaal nog mee zien te krijgen

Emiel zo thuis van keeperstraining geven. Vandaag met jongens naar sprookjesboom de film geweest. Was leuk! Morgen met zus naar zh kijken of er al eitjes groeien. Ben jij toen ook in het zh bezig geweest? Weet het ff niet meer zo goed. Ook allang geleden. Brabbelen al zo lang met elkaar! Al dik 7 jaar alweer... Wat gaat alles toch snel he.

Succes met het huis showen!!!!

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 24-02-2012 15:21:17
zow ook weer klaar. Ze bleven wel erg lang (45 min) en daarna nog napraten op de oprit. Na een uur koukleumen was ik het zat en ben gewoon naar huis gegaan. Ben benieuwd wat er uit komt maar reken me nog lang niet rijk.

Ik shake tussen de middag nogsteeds hoor nic Ontbijt gun ik me geen tijd voor doordeweeks

liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 26-02-2012 09:47:23
He Marron, ze zijn dus wel lekker lang gebleven! Nu nog een acceptabel bod Haha ze vonden het buiten dus gezelliger dan binnen.... Een goede oprit is ook belangrijk

Ga zo met de kids naar de binnenspeeltuin. Nieuwe jaarpasjes ophalen. Is ook voor buitenspeeltuin en buitenbad. Hopelijk kunnen we van het buitengedeelte dit jaar ook gebruik maken. Emiel vorige zomer 2x wezen zwemmen met de kids en verder alleen binnenspeeltuin, schuilen voor de regen...
Emiel nachtdienst gehad dus is dan wel rustig voor hem als de kids zich ergens anders uit kunnen leven

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 26-02-2012 16:20:37
hahha ja duh Nic mijn oprit moet van de zomer opnieuw (zware auto he :lol laten ze nu maar kopen dan ben ik er tenminste van af.

Hoe was de binnen speeltuin?


liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 28-02-2012 20:06:01
haha, zullen ze vast wel gezien hebben na dat lange buurten Hopen dat jij dat niet meer hoeft te bekostigen! Hier ook zware auto. merk je wel hoor met je oprit...

Binnenspeeltuin was leuk, ze lieten me zowaar met rust! Heb 2 tijdschriften gelezen! Normaal is het de hele tijd mama mama mama mama. haha

Mijn zus gisteren de inseminatie gehad van de IUI. Ze had 3 eitjes en daar heeft Emiel zaterdag de spuit voor gezet pregnyl om die te laten springen. Voelde ze maandagmiddag wel ja! Had goed buikpijn! Nu maar hopen dat het nut heeft gehad. Nog 2 weken afwachten..... Weet niet wie zenuwachtiger is, zij of ik haha.

Jullie nu vakantie? Hier gelukkig alles weer naar school. Lisa donderdag eerste keer psz!!!!!

Liefs nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 29-02-2012 20:30:48
spannend voor je zus Ik duim meis. Nee ik heb Dag via alle natuurlijke wegen gekregen zeg maar

Hier is de vakantie ook voorbij Had wel 2 dagen een ziek kind De hele overloop vol gespuugd maandag nacht... kan zaterdag weer witten want het zat zelfs op de muur. Kon ze nix aan doen arm meiske. Gelukkig is ze nu weer beter en morgen naar school Krijgen ze rapport. Ben benieuwd maar geen bericht van de juf is goed bericht.

suc6 morgen op de PSZ met lisa!!!



Liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 02-03-2012 19:46:39
Natuurlijke weg is ook het leukste Maar hoop voor hun dat het dan ook zo mag lukken.

Jij dus ook weer in het gewone schoolritme, gelukkig he! Hier wel dan, jongens vervelende leeftijd nu. Al ben ik bang dat dat zo blijft dat gekat en gevecht tot ze het huis uitgaan
Lisa vond de psz geweldig! Maandag mag ze alleen, benieuwd hoe dat gaat, maar zal vast en zeker ook wel goed komen. Er komt meteen een fotograaf dus heb ik geluk! Kan ik weer mooie foto's bestellen van ons meisje!

Ga vanaaf naar bios, man on a ledge. Emiel heeft hier pokeravond. Niet mijn ding om daar de hele avond bij te zitten...

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 03-03-2012 09:38:34
haha idd das de leukste Ik duim dat het zo gaat lukken voor je zus.

Wat stoer van Lisa dat ze maandag alleen " gaat" naar de psz.En meteen fotoos wow

Hoe was de film? Ik heb woe een etentje met mijn colega's en donderdag mijn PM gesprek. Zie ik niet tegen op Kreeg donderdag compliment vd directeur Hij had gehoord van de manager (afd waar ik nu zit) dat ie super tevreden was over mij.

Kga aan de witsel (pffff)

Liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 06-03-2012 20:46:46
En alles lekker gewit? Tja, je moet er wat voor over hebben he, maar ik doe het voor mijn eigen en ben zo onderhand ook helemaal klaar met schilderen en opleuken. wel in het voorjaar de tuin weer beetje gezellig maken, maar komt geen kwast aan te pas haha. Ook geen roller trouwens.

Lisa vond psz geweldig en ik? Ik kreeg geen kus al een flauw zwaaitje en een dahaaag! haha. Kon ik naar huis, boodschappen doen, poetsen, (hele hut gehad, jee wat een tijd houdt je over zonder kids zeg!!!) en lekker thee geleut en wachten tot ik ze weer op mocht halen. Veel te vroeg daar en krijg je ook nog te horen dat ze niet gehuild heeft, niet dat ik dat zou willen, maar een beetje mama missen zou wel leuk zijn... Ze had het super gedaan en deed goed mee. Ook wel leuk om te horen natuurlijk. Donderdag mag ze weer.

Mijn zus vindt het wachten nu wel lang duren... Ik ook haha. Hoop dat het snel dinsdag is. Normaal zou ze in het weekend ongi worden, heeft een korte tijd van eisprong tot ongi, zo'n 11dgn. Nu moet ze 15dgn wachten. Weet niet of de medicijnen daar ook invloed op hebben, op die fase. En anders wordt ze het van het weekend al. Hoop het niet!!!!

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 10-03-2012 10:50:33
Hey Nic

PM was zeer goed dus een leuke bonus in het vooruitzicht.

Lachen zeg die lisa heeft je dus niet gemist Ach ja is ff hard maar een huilend kind elke keer is ook nix You go Lisa!!

Hoe ist met je zus nu?

Afgelopen donderdag 10 min gesprek gehad Gaat super met Dag op school alleen de gym daar probeert ze onder uit te komen Ze vindt het nix maar ja zal toch moeten. Gaat nog wat worden



Liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 11-03-2012 13:20:20
Lekker joh een bonus! Ik volgende week mijn gesprek, maar zal wel normaal zijn. Heb me bewust heeeeel rustig gehouden dit jaar, anders altijd wat te zeiken. Doe het nooit goed, dus nu een jaar ja en amen gezegd op alles, kijken hoe dat bevalt haha. Wat ga je doen met je bonus? Jezelf lekker verwennen?

Dag heeft groot gelijk, gym is een noodzakelijk kwaad. zocht ik vroeger ook nooit. Niet zeggen dat ik dat gezegd heb he haha.
Jesse en Tygo volgende week ook 10min gesprek. Bij Tygo zal wel niet veel zijn, zit net op school. Bij Jesse zijn ze nu al aant zeuren dat hij het niet goed doet, hard aan moet trekken. Hij had een A, B en een C voor Cito toetsen. (let op he, A is het hoogste, E het laagste....) Dus snap het gezeur niet zo. Emiel moet werken dus ik zit er ook nog eens alleen.... Baal er nu al van.

Lisa vindt het super ja. Ik trouwens ook wel hoor dat ze het zo goed doet. En de vrije tijd maakt heeeeel veeeeel goed haha. Moet zeggen dat ik daar ook wel aan toe was, meer als 6 jaar niet meer gehad haha.

Mijn zus mag dinsdag testen, maar omdat Peter morgenvroeg alweer naar Belgie moet om te werken, zet ze de wekker tegelijk met hem, half 4 ofzo en gaat ze dan testen. Hopen op goed nieuws! Normaal haalt ze de 14dgn na de eisprong niet, zou ze nu al ongi zijn, maar weet niet hoe dat werkt met die hormonen nu. Ze houden in zh altijd 15dgn na IUI aan. Duimen maar!!!
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 11-03-2012 16:10:47
spannend je gesprek ben benieuwd wat ze dan te zeiken hebben als je ja en amen hebt gezegd. Meteen mee om de oren meppen he!



Ik duim me suf voor je zus hoor!!!

Vandaag de trapkast opgeruimd 3 vuilniszaken vol troep weggegooid.. de lente zit in me kop. heerlijk.
ik val af sport me suf op de wii lekker in mijn eigen tempo. ( ja mijn buikkie steek niet meer voorbij me boobies hihih) conditie gaat vooruit. mijn bmi daalt elke week met ongeveer 0.5

suc6 met de 10 min gesprekken vd jongens. hoe oud is Jessy nu? bij Dag zeurden ze ook. Wij spanden ons elk jaar in om haar over te laten gaan enne zie hier het resultaat groep 5 zonder blijven zitten. En ze doet het super Zit met lezen eind groep 6 en midden 7 voor snelheid en spelling .De rest is allemaal goed en ruim voldoende.

liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 12-03-2012 13:35:37
YESSSSS Bedankt voor het duimen! Kreeg net de positieve test te zien!!!! Eind november daar ergens word ik TANTE hahaha. Zit zelf op een roze wolk zeg JIPPIEEEEEE!!!!!

Jij goed bezig dus! Lekker he opruimen! Voelt voor jezelf ook zo vrij vind ik altijd. En jee, goed bezig met lijnen zeg! Ik kan het nu ff niet opbrengen. Doe wel shakje en reepje en gewoon eten, maar ligt veel te veel lekkers in de kast haha. Al is dat nu allemaal op en koop gewoon geen nieuw spul meer! 0.5 BMI eraf per week is super zeg!

Jesse is nu 6.5jr, vroege leerling en zit in groep 3. Ik ga hem ook echt niet laten zitten, maar hoorde als dat zou moeten, dan hadden we dat nu al wel gehoord geloof ik... Hij is wat langzamer dan de rest, maar komt er echt wel! Ik was op basisschool ook zo en 2x cumlaude geslaagd op mavo en havo! Die komt er ook wel hoor, zie je bij Dag dus ook. Soms moet je als ouder voor je kind opkomen he.

Nou, ga verder met m'n roze wolk zitten haha. Zus komt na school de jongens brengen. Die mogen het nog niet weten, dus wordt een raar gesprek, want tja, we willen het er wel over hebben, maar kleine potjes hebben grote oren. En aangezien mijn zus op de basisschool werkt en ze het daar nog niet hoeven te weten, is het niet de bedoeling dat Jesse of Tygo het tegen hun juffen vertellen haha.

Liefs van een nic die in de wolken is!!!!
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 12-03-2012 13:38:02
Ohja, zou ik bijna zelf vergeten. Heb volgende week afspraak gyn. Net naar dokter geweest en heb verzakking baarmoeder en achterwand verzakking vagina (hangt er 's avonds uit! ) Dus nu kijken wat de gyn eraan kan doen.... Komt waarschijnlijk, achterwand verzakking, door knip tijdens eerste bevalling. Zag altijd al een soort van flapje, ik dacht door litteken knip. Vaak zat iemand aan de onderkant gekeken en werd niets van gezegd. Maar nu is ie zo opgezwollen.... dat ie er dus uit komt. Doet ook zeer. Niet fijn dus. Maar kan me nu ff niets schelen haha.
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 12-03-2012 18:58:36
woehaaaaa gefeliciteerd!!!! wat fijn zeg.. eind november (vast op mijn verjaardag hihi)

Dag is ook vroeg zat met 3 jaar in groep 1 Is nu 8 in groep 5. Komt allemaal goed.

lekker zeg jij met je flapje

kga ff zonnebanken

liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 17-03-2012 13:40:29
Zonnebanken? Dat kan ik lekker buiten in de tuin al sinds donderdag haha. Was er ook wel aan toe zeg, zon zon zon!!!!! Voel me er heeeeeerlijk bij!

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 17-03-2012 19:23:05
ja duh ik ga niet helemaal in me nakie in de tuin..
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 18-03-2012 14:19:21
haha, misschien is dan het huis wel extra snel verkocht haha zou wat zijn.
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 18-03-2012 15:09:47
pff nou dus niet moeten eerst hun eigen huis verkopen aaargh ik haat dat. Kom dan niet

van nijd ga ik nu lekker ff in bad Heb net de boekhouding gedaan voor ons bedrijf

marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 22-03-2012 19:54:28
En met deze markt gaat dat niet zo snel he... Balen zeg. Hopelijk heeft je bad een beetje geholpen. En anders lekker van het zonnetje genieten! Wat lekker he! Geniet ik echt van, zon op m'n gezicht! Vandaag geshopt voor de kids. Gaan over een paar weken naar Den Bosch, doen we 2x per jaar. Maar ipv dat het een uitje voor mij is, sjouw ik me een breuk aan kleding voor 3 kids! Dus nu het meeste al gekocht en kan ik dan lekker voor mezelf shoppen!

Wij kunnen ons huurhuis kopen! 2 onder 1 kap met grote inrit, tuin van 100m2, achterbouw en 4 slaapkamers. Voor 162.000, echt een schijntje hier in de buurt waar de meesten ver boven de 220.000 worden verkocht! Zijn we ook heel blij mee, snel met de banken gaan praten dus!

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 22-03-2012 20:11:34
woow Nic wat een mazzel maar je woont zeker niet in de randstad he.....Ik hoop dat het je gaat lukken zeg! echt geweldig.

Lekker shoppen leuk! den Bosch is voor mij ook goed te doen We kunnen wel een keer afspreken als dat leuk is.

lifes Marron

 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 23-03-2012 19:36:03
Gelukkig niet in de randstad! In een heerlijk rustig dorpje in Brabant zo'n 20km onder Nijmegen, vlakbij Boxmeer!
Maar huizenprijzen hier altijd al schandalig geweest. Vandaar eerst gehuurd en nu dus hopelijk kopen!!!!

Lijkt me wel leuk om een keer af te spreken! Lekker thee met gebakje bij de V&D!!! Wel ver voor Ann om ook te komen....

ANN HOE IST MET JOU?!!!!

Ga even bankhangen met manlief, die moet zo de nachtdienst weer in. Hele dag dus geslapen met dit mooie weer. Hier was het in de zon uit de wind 25 graden! Lijkt wel al zomer! Hopelijk niet weer zo net als vorig jaar, heet voorjaar en bagger zomer..... Want we gaan nu 4wkn naar dezelfde camping.... En jullie al plannen? Of weer lekker naar de Wadden?

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 24-03-2012 09:11:18
mmm ik zou zo ruilen met je...lekker in een dorpje haha wie weet. we kijken zelfs richting apeldoorn enzo. Ik wil zo graag weg nu pff fben het zo zat allemaal. ben e zo moe van.

haha lekkere broodjes bij de V&D Gaan we een keer doen Nic lijkt me heel leuk. Spreken we een dag af dat we niet met de kids zitten (of werk jij de hele week?)

Heerlijk weer he echt zalig in de tuin gehangen. vanmiddag weer.
Van mij mag de zomer mooi zijn wij gaan de eerste 3 weken vd zomervakantie weg naar Denemarken. (2 weken weg 1 week thuis) dus doe mij maar een mooie zomer.

liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 29-03-2012 13:38:30
woningstichting komt zo babbelen over het huis! Benieuwd of we er nog wat vanaf kunnen snoepen haha.
Jammer dat het vandaag weer een stuk kouder is he. Ben die 20gr al zo gewend! Maarja, dan maar heel veel zon in de zomervakantie!

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 29-03-2012 19:11:40
en en en en en en en ???????
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op De Tweede Ronde
Naam
Bericht