Menu
 

Topic:

De Tweede Ronde

Marron  schreef op: 11-12-2011 11:15:25
yes yes yes we zijn er weer... Nic en Ann ik hoop dat jullie dit kunnen vinden Zou leuk zijn hier weer verder te gaan kletsen!

liefs Marron
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 05-04-2012 20:33:19
Helaas, vaste prijs. Maar morgen eerste gesprek met een hypotheekadviseur. Denk dat het toch een ja wordt, maar we wachten op gesprek met de rabo, da's pas 19 april. Tot die tijd met 2 anderen een gesprek en dan zien we wel wie ons huis mag financieren haha.
Jullie nog meegedaan met de open huizendag trouwens?

Jee, wat is het weer koud buiten zeg! Niks aan! Ben zoooo moe de laatste tijd zucht.... Heb zelfs volgende week een dag vrij gevraagd alleen maar om de hele dag in bed te kunnen blijven! Erg he!!!?!!! Hoop dat ik m vrij krijg trouwens... weet ik dinsdag pas.

Zaterdag met Emiel en onze mama's de delicious tasting van Pickwick! Gezellig cupcakes, taartjes en koekjes eten en gezellig babbelen!!! Ga nu vast oefenen op de bank met thee en een lekkere koek haha.

Hoe ist verder met jou en je hondjes???

LIefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 06-04-2012 13:05:37
hey Nic spannend dus nog.. maar jullie gaan wel kopen neem ik aan?

wat leuk zeg zo'n pickwick gedoe.

heb je geen ijzer tekort? miss ff laten prikken omdat je zo moe bent.

Hier nogsteeds nix ik wil zo graag weg ben het allemaal zo zat hier kutzooi. bah
sorry moest ik ff kwijt.

Nog ff genieten vh zonnetje voor het slechter wordt. Vanmorgen nwe schoenen voor Dagmar gekocht in Odijk Meteen goed geslaagd mt 36 al...

fijne pasen meis en tot mails. Miss toch maar een keertje afspreken in den bosch? lijkt me leuk.

liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 17-04-2012 22:27:10
Hoi hoi, ben ik weer! Had dus idd een ijzertekort.Niet veel maar door al 2 jaar heftige ongi´s, waar in nu pillen voor heb en binnenkort spiraaltje, heb ik toch een tekort opgelopen. Dus nu pillen slikken. Schildklier ook laten testen maar was goed!

Hoe was je Pasen? Hier veel eitjes gezocht en broodjes gebakken met de kids. Was heel leuk!

Zaterdag in Den Bosch geshopt en ik paste zomaar in maatje 46! Was 2 jaar geleden nog 52.... Toch wel trots op mezelf haha. Zit nu in een fase van accepteren of toch doorgaan met lijnen.... Moeilijke keuze nog voor mij. Ben bang als ik stop met lijnen ik snel de controle weer verlies en ga vreten.
Hoe gaat het met jou lijnen?

Dagmar maatje 36 in schoenen? JEsse al 34, moet nog 7 worden... Lisa al maatje 25, jee, wat groeit die meid hard... Krijg het ook van iedereen te horen dat ze zo groot is niet alleen qua lengte, want dat is ze zeker, maar ook in ene qua gedrag... Daar gaat m'n kleine meid....

Verder alles goed met je? Hier al zin de vakantie, gaan binnenkort weekje weg! Met pap, mam, zus en haar man. Gezellig!!!!
Mijn zus nu 9wkn en vandaag hartje weer gehoord, ik hopelijk ook een keer!!!! Half mei weer naar gyn, want ze moet door een hartafwijking wel onder controle blijven daar. Ach, alleen maar meer echo's haha.

Nou, ga zo slapen. Morgen weer werken....

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 22-04-2012 20:59:51
Hey Marron, ben er ff een weekje tussenuit met de kids, manlief, ouders, zus en zwager! Dus alvast fijne koninginnedag haha. Dikke kus Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 24-04-2012 13:05:06
Hey Nic have fun!!!!

kom later wat uitgebreider terug.

liefs MArron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 27-04-2012 13:56:16
net weer bezichtiging gehad mooi weer en nu ist donker en dreigend buiten. ik hoop dat jij mooi weer hebt Nic.
Heb het erg druk met werk bijeenkomsten enzo (zit nu op Private Banking dus ja dat hoort erbij.

Onze zomervakantie werdt woensdag ineens geannuleerd door de organisatie.. de overeenkomst met de verhuurder was opgezegd. hadden wij weer. Als alternatief kregen we een donker hol aangeboden Bah.. niet accoord dus woensdag av gaan zoeken en wat gevonden tsja duurder maar de reisorg betaald het verschil (hihi) nu ff afwachten of de verhuurder ons wil hebben met de honden. maaar de periode staat geblokkeerd voor ons Duimen!!

liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 08-05-2012 11:51:32
Hey Nic,

ons huis is verkocht woehaaa ovb van financiering maar dat zit goed ben zo blij!!!!!

 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 09-05-2012 23:08:23
WOW Marron, gefeliciteerd zeg!!!! Moest er een keer van komen he!!! Door die mensen die zo lang op de oprit bleven praten??? Echt helemaal geweldig zeg!!!! Het huis van mijn oma is ook ovb van financiering verkocht!!!! Gaat goed met de huizenmarkt haha.
Wij morgen weer gesprek met Rabo. Maar moet voor 1 juli wel rond zijn allemaal. Hoop het dan gaat de huur weer omhoog, gun ik ze nu niet meer hehe.

Vakantie was heerlijk. Nu alweer 1,5wk terug naar de allerdaagse gang. Maar gelukkig over 8wkn zitten we alweer op de camping. Moet het weer wel wat beter worden. Dit is ook niks, broeierig en regen bleh. Plekweer noemen ze dat hier.
Jij al wat nieuws gevonden qua vakantiebestemming? Of nu druk op zoek naar een ander huis?

Ga nu naar bed, Vermoeiende dag gehad. Eerst werken, toen verjaardag buurvrouw, toen vlug eten en net terug van de bios. Kids nog geen half uur gezien vandaag.....
Oja, ben ook weer aan het sonja bakkeren. Eerste boek. Tja, moet wat om op gewicht te blijven en is 8wkn dus mooi tot de vakantie. En moet binnenkort naar dietiste ivm m'n darmen en denk dat ze anders meteen de schuld geeft aan de shakes en de repen.... Wil ik ff voor zijn haha. trouwens, had inderdaad een lager ijzergehalte dus nu ook aan de ijzertabletten..... Komt allemaal goed!

TRUSTEN!!!!

Kussss Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 10-05-2012 20:06:07
Hey Nic

tis idd geen fijn weer bah Vandaag schoolreis gelukkig viel het weer mee en voor de bui thuis.

Ben benieuwd Bevalt dat bakkeren?

Onze vakantie gaat gewoon door in een door ons uitgezocht huisje en ondanks alles gaan we wel We zijn er zo aan toe. Jj nog 8 weken wij ook zoiets denk ik.

tuurlijk komt het goed!

liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 16-05-2012 20:55:00
Hey Marron,

Fijn dat je vakantie toch zeker is nu! Weer een zorg minder moet ook voor ontspanning zorgen he ipv stress. Ik ben er ook aan toe hoor! Maar eerst nog met Emiel een weekend weg! Moeten nog spullen kopen bij Obelink in Winterswijk en dan meteen daar hotelletje pakken. Zondags weer naar huis, want dan vaderdag haha.
Waar was de schoolreis naartoe gegaan? Ja, het weer is nog niet zo best.... Beloofd volgende week beter te worden, het weekend ook algeloof ik. Maar ik geloof het pas echt als ik het zonnetje voel!
Dag ook over naar de volgende groep? Jesse gaat alweer naar groep 4... wat gaat het toch hard he. Hij leest ook alles voor wat hij ziet haha.

Bakkeren bevalt wel weer. Doe het niet precies, wel afwegen enzo, maar het weerhoudt me van snoepen. Tja, als ik niet lijn, meen ik een excuus te hebben om maar van alles te snoepen en snaaien wat ik tegenkom! Dus dit is een mooie richtlijn. Eerste week was er dik 2kg af. Nu nog niet gewogen. Voel me opgeblazen en zie aan m'n enkels dat ik vocht vasthoud. Dus ga mezelf niet gek maken met op de weegschaal staan nu! Ga vanaaf naar de bios, met 2 sneetjes peperkoek ipv daar m&m's bestellen. Scheelt ook weer he. Thuis zou ik misschien de koekjes opvreten haha. Het gewicht blijft redelijk gelijk moet ik zeggen ondanks weken van zondigen.... Maar zit nu echt op zo'n punt van accepteren of niet.... Ben eigenlijk wel tevreden: van maat 52 naar 46 is wat ik wilde. Maar zit nog enorm in m'n maag letterlijk en figuurlijk, met m'n vetrol en hangbuik bah bah. Maar enige wat daar tegen helpt is denk ik een buikwandcorrectie.... Dus ben er nog niet uit, vandaar nu bakkeren tot aan de vakantie en dan weer los ben ik bang...

Zo, ga m'n theetje drinken en dan naar de film! Dark Shadows van Johnny Depp!!!!!

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 18-05-2012 08:31:18
oow nic same probs Als ik niet lijn ga ik snaaien En dat heb ik nu dus gedaan door de stress. pffff 5 juni is D day. dan ist officieel. Dan is ons huis verkocht. nu nog onder voorbehoud aargh ik word er gek van

Hoe was de film? ik wil um ook zien Johnny Depp lekker ding hihi

Dag gaat al naar groep 6 tgaat zo snel allemaal.


liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 18-05-2012 15:19:13
snaai snaai haha. Ach, soms moet dat kunnen. Maar idd door stress ook bij mij of vooral door verveling.... Dus dan maar naar de bios. Film was heel leuk. Soms wat langdradig, maar dan in ene weer goeid grappen! Echt wel een aanrader. Apart om Depp zo te zien. Hij raakt me toch meer als Jack Sparrow haha.

Jee, groep 6 alweer.... Voor je het weet ben je een andere school aan het uitzoeken....

5juni al, da's snel! Hier duurt het maar en duurt het maar. Moeten op woningstichting wachten, hebben niet zo'n haast denk ik.. Ach, vind het zo ook best, dan maar na onze vakantie. Wilden eigenlijk voor 1 juli, maar schiet niet op daaro! De bank heeft alles al zover klaar, nu nog op definitieve bedrag wachten. Moet nog een makelaar voor komen. Pas wel iemand geweest voor energielabel en gebreken. maar die waren er bijna geen.

Ga m'n meisje uit bed halen en dan met Jesse naar zwemles!

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 19-05-2012 09:02:53
haha Jack sparrow idd als een blok val ik daar voor met die nichterige beweginkjes hihi geweldig!

Ben benieuwd ik ga um vast wel een keer zien.
Wat erg dat wachten en wachten he pfff ik word er gek van Sta stijf vd stress ben niet te genieten Ik weet het maar ja als 5 juni voorbij is dan moeten we nog een ander huis zien te krijgen. Ik kan niets doen tot ik zekerheid heb.


vandaag maar ff flink aan de schoonmaak was beetje blijven liggen door alles.

liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 21-05-2012 13:38:01
Onzekerheid is ook helemaal niks! Ben ik met je eens. Zou ik ook lopen te stressen vooral heeeeeel veeeeel koekjes en chocolade opvreten hahaha.

Morgen komt bij ons de taxateur. Hij ging die week erop op vakantie, dus hopelijk dan snel het definitieve bedrag en dan koopcontract duurde ook weer een week of 2/3 zucht. Dan weer taxateur van de bank. Tja, zo blijf je bezig. Al die mensen over de vloer... Achja, morgen ben ik werken haha.

Bij jullie ook zo broeiierig???

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 22-05-2012 18:46:54
hoe was het Nic met de taxatie??? wij moeten nogsteeds wachten pfff het voorlopig koopcontract moet nog getekend worden door de kopers dat gebeurd morgenavond pas Terwijl wij het vorige week maandag al geregeld hebben. mijn geduld wordt vreselijk op de proef gesteld.
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 29-05-2012 20:34:46
Hoi Marron, net het rapport binnen, prijs blijft gelijk 162.000 voor ons!!!! Nu nog taxateur voor NHG regelen en dan koopovereenkomst met woningstichting tekenen. Bij bank was alles al zover klaar. Spannend hoor, hopelijk voor 1 juli, dan zitten we op de camping, alles rond!
Hoever met jullie nu? Ze hebben toch wel getekend he>?!

Vandaag hele dag cursus gehad van m'n werk. Morgen weer normale werkdag en dan weer weekend hihi. Dan nog 4wkn werken!!!!!!

Nou, ga zo bankzaken doen, greys anatomy nog kijken van gister en desperate housewifes!!!

XXX Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 29-05-2012 21:28:15
hey Nic,

wat goed dat het zo lekker snel gaat. Vanavond om 2400 is de 3 dagen termijn voorbij er was nog geen koopovk bij de makelaar en die is gaan bellen. Ze hebben het ingescand en het is afgelopen donderdag getekend (eindelijk) nog 1 week en dan moeten ze de financiering rond hebben. Dan is het klaar. Ben zelf ook al op gesprek geweest over onze leencapaciteit dus we kunnen aan de slag met de uitgezochte woningen.

liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 01-06-2012 10:09:10
Spannend he! Stond bij ons in de akte dat de passering bij notaris 16 juli zou zijn. Pfff wat duurt tdat allemaal lang zeg. Maar dan zijn we op vakantie, dus kunnen ze wachten tot 1 augustus haha. Meteen ook een makkelijke datum rekening houdend met de huur, anders weer verrekeningen enzo. Ook geen zin in.
Maar jullie dus al wel wat huizen op het oog? Wanneer moet je hier uit zijn?

Ga een appeltje pakken voor Lisa.

X Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 01-06-2012 18:59:15
spannend Nic 1 aug.. als het bij ons mee zit wordt het uiterlijk 8 aug. pfff wast maar vast dinsdag

morgen gaan we weer kijken naar een huis. ben benieuwd je hoort het.

ga ff mijn mannetje vh station halen en dan eten.

liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 05-06-2012 18:10:08
Jaaaa gisteren koopovereenkomst getekend!!!!! Dus nu al een heel stuk officieler! Maandag weer naar de bank en die tussenpersoon van de woningstichting zou proberen het voor 1 juli rond te krijgen en anders per augustus een keer. Ga er niet voor terugkomen van vakantie!
Waar ik dan wel voor terugkom is voor de bruiloft van Emiel z'n neef Mike Weerts. Die speelde mee in voetbalvrouwen, wolfseinde, de musical Petticoat met Chantal Janzen en nu is hij de film aan het opnemen met Jan Smith als z'n broer! Die jongen komt er wel haha. Freek Bartels gaat geloof ik zingen op het feest. Helaas neven en nichten alleen naar de borrel... Maar daar komen 250man, dus wie weet welke bekenden daar bij zitten!!!

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 05-06-2012 20:50:46
woehaa het voorlopig koopcontract is getekend? goed nieuws

leuk die bruiloft met misschien bekende hahah lekker fotoos maken en feesten.
Morgen komt er een onafhankelijke makelaar ons huis taxeren voor de financiering vd kopers pffff zal blij zijn als dat voor bij is.

zaterdag gaan we 4 huizen bekijken in Lelystad . heb er zin in

liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 05-06-2012 22:20:12
Dat hebben wij gisteren gehad, die makelaar voor ons. Voor de NHG is dat he. Daar zijn we nu klaar mee, geen vreemden meer over de vloer die alles willen zien, meten en fotograferen...
Spannend jullie, huizen kijken!!!! Hoop dat er iets naar je zin bij zit. Zal duimen!

Lisa begint steeds meer te praten, ook al haar eigen naam!!! En Tygo wil EINDELIJK fietsen zonder zijwielen!!! Ruim 4jr nu, Jesse was net geen 4 destijds. Jesse hopelijk volgende week zaterdag op voor z'n A zwemdiploma, maar ik vrees van niet. Ach, hij is ook pas eind augustus begonnen. Hij doet het al snel vind ik. 45min zwemmen per week is niet veel he. Hoe snel was Dag met d'r diploma's? En heeft ze ook tm C? Dat wil ik Jesse wel laten doen. In ieder geval B ook nog.

Ga brood voor morgen maken en dan slapen!

XXX Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 06-06-2012 19:39:27
nou nix meer gehoord dus ik ga er van uit dat het rond is!! makelaar was accoord met de taxering dus jippie!!! ik begin te beseffen dat het echt zo is. woehaa
Wat goed zeg van Jesse Dag heeft geen diplomaas durft absoluut niet onder water met haar gezicht ( weet niet waarom) na de verhuizing nog maar eens proberen want een meisje van bijna 9 moet echt een diploma hebben vind ik.

we gaan het allemaal zien
btw zit jij op facebook soms? ikke wel

liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 19-06-2012 22:24:47
YESSSS Jesse is geslaagd voor z'n A Diploma!!! Vrijdag nu nog 1 lesje voor B en dan zomervakantie helaas. Daarna weer verder en hopelijk rond kerst z'n B en C ook nog! SUPERTROTS!!!!

Bij ons gaat niet meer lukken om de overdracht voor 1 juli te hebben. Dus dan maar na onze vakantie. In juli zitten we in ons 2e huis haha, de bungalowtent Jee, da's ook weer bijna. Ben al wat dingen aant verzamelen en van het weekend nog naar Obelink geweest, campingwinkel heel grote en ook lekker met Emiel in hotelletje geslapen. Ook wel eens fijn zonder kids ontbijten en gewoon door kunnen slapen! Vooral het uitslaap gedeelte

Jullie dus ook alles rond? Heb je al wat anders kunnen vinden? Hoe gaat de huizenjacht?

Ga zometeen maar eens slapen, morgen weer werken. Nog 3x werken dan VAKANTIE!!!! Werk alleen di en wo haha.

X Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 21-06-2012 20:08:18
YES het is zomer! Nu wachten op de buien.... Schijnt hard te gaan zometeen. Heb buiten alles zover mogelijk al opgeruimd of binnengezet. Nu maar hopen dat de kids al slapen als het losbarst, anders zit ik er de hele avond mee op....

Weekendje weg was heeeeerlijk! Moeten we eigenlijk vaker doen. Of in ieder geval regelen dat de kids niet thuis slapen als we uit eten gaan ofzo haha.

9aug, 1 dag voor mijn verjaardag, gaan we tekenen bij de notaris!!!!! Zou tijd worden zeg pffff. Volgende week zondag eerst lekker de hele maand juli op de camping doorbrengen! Wanneer gaan jullie?

X Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 22-06-2012 10:12:45
Gefeliciteeerd met de diploma A van Jesse Super zeg van hem.

Wij tekenen voor de overdracht op 8 augustus en 1 aug trekken we in de tijdelijke huurwoning. pffff 2x verhuizen maar tis voor een goed doel. Ben opt moment druk met opruimen en weggooien echt zoveel zooi had ik nooit verwacht.

We gaan wel op vakantie omdat we in een huurhuis trekken voorlopig lekker meteen de 7e weg en als we terug zijn ff buffelen voor de verhuizing.
Dochterlief blijft nog ff op haar oude school en we gaan rustig kijklen voor een huis en school. Gaat goed komen (hoop ik)

Kga weer ff aan de slag

liefs marron

 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 29-06-2012 11:30:37
Hey Marron, jij dus lekker druk nu! Maar idd voor een heel goed doel! Hier werk je allang naar toe, dus al lijkt het nu veel, gaat zeker goed komen! En toch nog lekker even op vakantie, je hebt groot gelijk. De rest komt daarna wel weer.

Ik ook druk met de vakantievoorbereidingen. Zondag gaan we al en had ook nog 2 taarten te maken gisteren en eergisteren, dus druk druk.... Jongens nu voor het laatst naar school. over paar minuutjes ophalen!

Ik wens jou heel veel succes met opruimen en inpakken (en weggooien denk ik.... haha) En dan spreek ik je weer in augustus!!!

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 29-06-2012 12:07:36
Hey Nic

hier moeten ze nog een weekje naar school Kzit ff uit te puffen ben alweer naar de gemeente werf geweest Tis vreselijk echt dat wil je niet weten wat een zooi er komt geen eind aan.

Fijne vakantie en spreek je ergens in augustus weer!!!


liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 10-07-2012 14:27:01
Toch nog even een berichtje in juli haha. Mijn moeder vandaag jarig, dus meteen tijd om wat te wassen thuis. Tja, dat gaat allemaal door he. Eerste week was echt SUPER heerlijk zomers weer, echt genieten zeg. Nu weer wisselvallig en zoals het eruit ziet, geen verbetering in. Ja pas als we weer moeten werken. laatste week van juli. het is ons niet gegunt....

Jij dus druk met puinruimen haha. Hopelijk nu huis leeg? Wij brief van notaris binnen en na vakantie meteen nog een laatste keer naar de bank.

Nou, ga kijken hoever de was is! Kussss Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 22-07-2012 21:10:59
Hey Nic

net thuis uit Denemarken weer was niet super maar wel lekker. Ook heftige buien maar verder genoten . Ook zon en heerlijk er op uit geweest.

Nu een week van inpakken en inpakken.. wordt het mooi weer jammer maar helaas. 1 aug de sleutel en de 3e verhuizen we naar ons tijdelijk onderkomen.

Nog gefeli met je moeder! en suc6 met alles

liefs Marron
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op De Tweede Ronde
Naam
Bericht