Menu
 

Topic:

De Tweede Ronde

Marron  schreef op: 11-12-2011 11:15:25
yes yes yes we zijn er weer... Nic en Ann ik hoop dat jullie dit kunnen vinden Zou leuk zijn hier weer verder te gaan kletsen!

liefs Marron
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 03-08-2012 09:44:18
De 3e vandaag, dus je bent uit je oude huis! Dus nog druk verbouwen/opknappen begrijp ik voor je in je nieuwe huis kunt?
Hier 9e overdracht, eindelijk. Hebben wel geregeld dat we een bord te koop/verkocht in de tuin krijgen haha. Dan lijkt het echter he.

Onze vakantie was super! 4wkn was nog te kort, maar onze plaats was meteen bezet, anders hadden we nog een wk erbij geboekt. Weet nu ook waarom, kids zijn thuis een stuk minder makkelijk dan op de camping haha. Voor volgend jaar alweer geboekt, toch wel 4wkn. Er is een tijd van komen en van gaan he!

Lisa gaat sinds gisteren op het potje. was het al sinds maandag aan het proberen, maar lukte niet. En wilde het opgeven en toen in ene ging ze wel! Zelfs al een grote boodschap uit zichzelf toen ik aan de telefoon was!!!! Supertrots! Nu maar hopen dat ze het doorzet, want over dik een week moeten ze weer naar school hier. Zou wel fijn zijn als ze zonder luier naar de psz kan hihi.

Verder zelf weer druk aan het lijnen. In vakantie 5 kilo erbij. Maar ook nergens op gelet en GENOTEN zeg!!!! Nu alleen aan de shakes, repen, groente en fruit en maandag begonnen en vanmorgen al 2.9kg eraf!!!! Helaas wel dit weekend kermis en ik de 10e jarig.... Maar goed, dat moet af en toe kunnen he.

Mijn zus krijgt trouwens een zoon. Meende echt een meisje gezien te hebben op de echo toen ik mee was voor controle.... Maar een jongen is natuurlijk ook zeer welkom! Blijft Lisa voorlopig het enigste meisje in de familie.

Ga de kids naar buiten sturen, vervelen zich nu al.....

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 03-08-2012 13:21:18
hey Nic, nope morgen gaan we over De verhuizer had een prive kwestie en vroeg oft ook zaterdag mocht Prima

Zijn nu druk met afbreken enzo Mag nix doen in het nwe huis alleen schoonmaken dus dat was zo klaar. ga nog een paar keer heen en weer rijden en dan ist klaar voor vandaag Ben kapot. wat een zooi ik blijf het roepen aaaargh.
Woensdag de 8e is de overdracht pfffff gelukkig zijn we er dan vanaf.

Jij ook leuk vooruitzicht met de overdracht!
Wat goed van Lisa dat ze op de pot gaat echt super! en gefeliciteerd met je toekomstige neefje

liefs van een kapotmoeie Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 04-08-2012 14:57:47
Ik net wezen shoppen met Jesse ook vermoeiend. Maar niet zo vermoeiend als dat van jou! Je zult zeker wel blij zijn ja dat het volgende week afgesloten is.
Hoef je niet veel te doen in het nieuwe huis dus? Da's wel lekker, wij ook niet hahaha

Zou net eigenlijk met Jesse naar Brave in bios zijn gegaan, maar hij durfde niet op het laatst dus maar afgezegd en nu dus thuis. Wel nieuwe schoenen voor hem en kadootje ipv touwtje trekken op de kermis hier dit weekend. Ook voor Lisa en Tygo. Weet ik tenminste zeker dat ze degelijk spul hebben ipv die prullen voor hetzelfde geld.

Zo naar mijn oma op bezoek en dan eten.

Groetjes Nic enne nog ff doorzetten, je bent er bijna!!! Daarna mag je genieten en relaxen (hopelijk) in je eindelijk nieuwe huis!!!!!
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 08-08-2012 22:34:09
Lisa houdt het goed vol! Al een heel vel volgestickerd haha. En nu een poppenbuggy verdient! de vorige was niet tegen mama's voet/gewicht bestand haha. Struikelde over een stuk speelgoed om zo in de buggy te belanden... Kunnen ze blijkbaar niet zo goed tegen....
Ze geeft nu gelukkig ook weer aan als ze moet poepen! De afgelopen dagen gebeurde dat op de grond of in d'r onderbroek. Maar vandaag al 2x op wc! TROTS!!!!

Morgen tekenen voor het huis. En hebben ook een bord te koop/verkocht gekregen om op het raam te plakken. Leuk zeg! Dat maakt het echt echt he.

Hoe ist met jou verhuizing? Al een beetje alles op orde???

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 09-08-2012 13:54:01
Jaaaaa we hebben getekend!!!! Nu dus een trotse huiseigenaar!!!!

X Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 10-08-2012 09:47:03
gefeli Nic!!!! ik heb vanaf woensdag weer internet (zit f illegaal via me werk hihi )
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 27-08-2012 18:48:32
Zo, ff druk gehad zeg! Kids weer naar school, wel rustiger dus haha. Maar veel achterstand in huishouden door vakantie en andere dingen...  Nu weer beetje in het oude ritme.
Vanaaf weer een taart maken, met Dora als prinses erop.
Hoe ist in het nieuwe huis???? Bevalt het een beetje?
Pffff Lijnen wil niet lukken deze keer. Iedere keer is er wel iets. Of ik doe goed m'n best en ik val niets af en verrek van de honger. Of er is een feestje of net als vandaag 8 jaar getrouwd. Ik met goede moed weer begonnen vanmorgen, komt Emiel met een mokkaschnitt aanzetten. heel lief natuurlijk, dat wel. Ach, we gaan vrolijk door!
Lisa is overdag zo goed als droog!!!!!! Op psz nog wel eens een ongelukje. Tja, druk aan het spelen he. DOnderdag is ze naar ziekenhuis gemoeten. Ze valt af en toe weg, absences genoemd. En dat in combi met koortstuipen nu dus onderzoek gehad op absences/epileptie. Moest ze allerlei electroden op d'r hoofd en dan proberen te slapen. dat deed ze zomaar! 3 kwartier en ze gaf verder ook geen kik!!! Nu donderdag bellen voor uitslag. Denk niet dat er wat uitkomt, omdat ze het maar heel weinig heeft, 3x per jaar of zo dat ze een paar seconden wegvalt. Net of ze droomt. Heel raar. Tita Tovernaar, en alles staat stil!! Maar dan bij Lisa.

Nou, ga Emiel helpen 2 naar bed te brengen, dan kan hij Jesse zo van de voetbaltraining halen.

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 27-08-2012 19:07:50
hey Nic gefeliciteerd. tsja hier ook lijnen niet he pffff al die stress.... zit ik net 3 weken in me huurhuissie hebben we vanmorgen een ja gekregen op ons bod!!!!!!  nu nog ff doorbijten naar het voorlopig koopcontract maar dan ist eggies woehaaa ons droomhuis zal een feitr zijn.

Wat spannend zeg en best eng van Lisa Ben benieuwd Laatje het horen?
Wat super vanb Lisa dat ze bijna helemaal zindelijk is echt gaaf! you go LISA!


liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 31-08-2012 10:53:18
Hey Nic heb je al wat gehoord van het ziekenhuis over Lisa?



liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 13-09-2012 20:28:27
HoiHoi! Ff druk gehad, Jesse gisteren 7 jaar geworden!!! Hele kerel al he! Maar dus druk met voor bereidingen, taart maken enzo. Wel leuke dag gehad, hij is er nog moe van haha.
Met Lisa was gelukkig niets aan de hand! Kan wel zijn dat ze absences heeft, maar dan zo weinig en licht dat het niet te registreren viel. Epilepsie heeft ze niet, da's wel een goed bericht! En de absences moeten minder worden met de tijd. Als ze het heeft, mogen we wel meteen het zh weer bellen. Fijn idee. Maar kan verder dus niet kwaad.

Ook druk gehad met school, infoavonden enzo. Pffff wat moeten ze tegenwoordig veel kennen zeg! Groep 1 al 2x per jaar cito toetsen!!!! En in groep 2 moeten ze kunnen tellen tot 20, was eerst in groep 3. Wordt steeds gekker zeg...

GEFELICITEERD!!!! HEb je snel gedaan nieuw paleisje gevonden haha. Hopelijk blijkt het echt jullie droomhuis te zijn en een warm en fijn thuis voor jou, je man en Dagmar natuurlijk. Wanneer denk je erin te kunnen? Moet je er nog veel aan doen of alleen inhuizen?

Lisa gaat heel goed plassen op het potje! Poepen ging heel goed, nu doet ze dat alleen voor een ijsje... Of ze is gewoon heel slim haha.

Ga nu expeditie Robinson kijken!!!! Met nog een stuk appeltaart wat over is hihi. LIJNEN WAT IS DAT???

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 16-09-2012 16:30:43
Hey Nic,

beetje laat maar alsnog gefeliciteerd! 

Als alles meezit 15 nov de sleutel en half dec over Er hoeft niet veel aan te gebeuren maar ja onze kamer en die van Dag moeten wel geverfd worden en de gordijnen en luxaflex oid moeten uitgezocht worden. Maar dat zijn de leuke dingen We heben er zo'n zin in maar het licht staat  nog niet op groen. De financierder vd verkoper moet acc gaan met ons bod en zijn verlies. Anders gaat het feest niet door.
Geduld moeten we hebben.

liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 23-09-2012 13:56:33
En weet je al of het definitief is??? Spannend he! Daar hebben wij gelukkig geen last van gehad! Zou veel te zenuwslopend voor me zijn haha. Maar dat zal jij nu ook wel hebben.
Al vanalles aan het uitzoeken zeker qua kleuren? Zou ik wel doen. Ben nu al aan het kijken hoe de woonkomer eruit komt te zien. Willen over 2/3jaar de woonkamer gaan uitbouwen. Wilden we altijd al, en nu is het nog makkelijker te realiseren. Ben al aan het kijken welke meubels en kleuren en welke vloer. Toch een leuke bezigheid haha.

Lisa is er nu helemaal door met zindelijk! Gaat zelf naar wc voor plassen EN poepen!!! Ben zoooo trots! Jesse heeft gisteren zijn zwemdiploma B gehaald!!!! Ook trots!!!!

Vanaaf een sprookjesboomtaart maken, eerste keer dus spannend! Voor Jesse toen een mooie bliksem mcqueen taart gemaakt. Zal m een keer op hyves zetten, als ik eraan toekom.. Druk druk druk.

Heel veel Liefs van Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 23-09-2012 15:44:24
Hey Nic,

yep het is definitief We kunnen verder . Afgelopen vrijdag was de taxatie en nu de bouwkundige keuring nog. pffff een pak van mijn hart iig ;-)

Wat goed vsan Lisa!!! wowmen Jesse zijn B diloma te gek hoor.

taarten makne mm heb ik geen geduld voor maar ben wel benieuwd naar jou creaties.

Ben idd ook druk met kleurtjes enz. verlichting een extra tafel en longchairbank uitzoeken Want ja nu kunnen we 2 zithoeken maken ! bij de openhaard en 1 bij de tv Heerlijk.
Dags kamer wordt lila met wit heeft ze besloten Heel leuk iig Ik vind het beter dan dat roze

Liefs Marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 03-10-2012 22:43:31

Klinkt LUXE 2 zithoeken!!!! Leuk zo alles al in gedachten in te richten!
En kei goed zeg dat jullie nu verder kunnen met het huis! Geeft wat meer
zekerheid he. Bij ons duurde dat nog wel even na taxatierapport voordat we
verder konden met bank/notaris. Maar goed werk heeft tijd nodig he!
Hoe ist trouwens met je werk? Zit je weer op je oude plekje of kom je daar
niet meer terug?
Zit jij trouwens op facebook? Ik wel sinds kort gewoon onder Nicole de Man-Willems
moet je maar eens kijken. Kun je m'n taarten zien, en m'n kids haha.
Het Patrice er ook weer op gevonden, die zat ook niet meer op hyves. Ik ook niet hoor.

Net weekendje zandvoort gehad. Hadden goed weer maar volgens de kids ging het stormen! Jee wat waren ze vervelend!!!!! Stond zaterdagochtend bijna op het punt om naar huis te gaan.... Gelukkig ook leuke dingen meegemaakt haha. Maar niet echt kunnen relaxen...
Jesse moet 9 okt weer buisjes. Hij ziet wel op tegen de narcose. Zielig maar wel nodig weer.
Loopoor gehad met weekendje en hij hoort heel slecht. Luisteren ook, maar dat zal helaas niet beter worden na dinsdag vrees ik....

Liefs Nic

 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 04-10-2012 20:31:30
Nic ik heb je gevonden!!!!
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 22-10-2012 13:56:10
Ik had het gezien ja!
En helaas nog geen hondje. Begint echt weer serieus te kriebelen hoor!
Hadden er bijna 1 kunnen halen zaterdag (kruising poedel/maltezer) maar die mensen besloten op het laatste moment haar toch zelf te houden.....  Echt balen, ben er zoooo klaar voor!
Nu op zoek naar wat anders. Emiel wil niet kleiner dan Maltezer, ik liever wel haha. Is nog een nestje met poedel/maltezer, mogen eind nov. weg. Maar wil eerst kijken of ze meer naar een maltezer dan naar een poedel neigen. Markiesjes zijn ook mooi, staat mijn zus al 1.5jr voor op de wachtlijst en nu plaats 50... IK KAN NIET ZOLANG MEER WACHTEN haha
Hoe ist met jou hondjes?

Wat een heerlijk weer he. Kids naar school, ik alles gepoetst en nu ff achter pc. Hondjes zoeken LOL
En Tomtom updaten. Vrijdag met gewonnen kaartjes met mam, schoonmoeder en schoonzus naar Jan Smit in Ahoy! Niet mijn stijl maar Nick en Simon en Gerard Joling komen ook dus zal toch wel gezellig worden hihi.

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 22-10-2012 16:28:32
haha een malto/poedel..... grappige combi. Is klein genoeg hoor een malto Hier loopt er  nog 1 rond. Bijna 13 jaar oud. Met de waterhonden gaat het prima Zijn er geen malto kruisingen in het asiel ofzo?

leuk naar JS in ahoy Ik was afgelopen  woensdag in gelredome bij Doemaar top sfeer heerlijk mee gezongen enzo (ach ja Doemaarfan in hart en nieren he :cheer

ben vbenieuwd naar je hondje!!

liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 24-10-2012 17:44:02
http://www.dogsadoptionsnederland.nl/index.php?p=dogs_available&location=1&gender=2&age=1&height=0&sort=2 Moet je hier maar eens kijken en dan zoeken naar Alison.
Gaan zondag kijken!!!!! Zooooo spannend! Wordt wel ietsje groter dan een malto kruising maar ze heeft zo'n mooi koppie!!!! Als ik er niet allergisch op reageer, dan mag ze meteen mee!!!!

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 24-10-2012 20:09:45
aaaaliev!!!!! wat een droppie
spannend hoor ben heel benieuwd

liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 02-11-2012 10:46:31
Jaaaa, we hebben de hond! Ze heet nu Pip en doet het best wel goed. Natuurlijk nog niet zindelijk, maar dat gaat de goede kant op. Vanmorgen geen ongelukjes gevonden na het slapen. Ze slaapt natuurlijk nog veel. Heeft net met Lisa in de tuin wat gerend achter haar fiets aan haha. Nu dus weer moe. Ze is 5 maanden, op de site staat jonger, maar ze is van 2 juni. Dus vandaag precies 5 maanden! Ze is echt superlief en heel aanhankelijk. Ga morgen al met haar op cursus, ben benieuwd! En voelt oh zo fijn weer een hond in huis!!! Ennuh, deze wordt niet zo groot haha. Denk dat ze al een heel eind uitgegroeid is, hebben foto's van moeder. is een kruising met yorkshire terrier, wat de vader is weten we natuurlijk niet. Ik geluk, want ik wilde deze keer een kleindere hond ook ivm de kinderen en makkelijker mee te nemen in de auto. Al was ze wel wagenziek, 2x over moeten geven. Maar kan ook van de spanning komen he.

Hoe ist met jullie huis?
Ga wat spullen pakken, mijn vader vandaag jarig, dus gaan zo daar lunchen met de kids en dan feesten. Pip mocht ook even mee. Hond van m'n ouders is 3wkn geleden gestorven...

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 02-11-2012 11:02:38
ooow wat leuk! zet je fotoos op FB? ben zo benieuwd .
kijk uit met wagenziek he als je dat niet goed begeleid dan kan het voor altijd blijven.  Ze nheeft geen grote poten/zolen? dan wordt ze iig niet zo groot anders kan je nog wel eens voor verrassingen komen te staan hihi.

veel geluk en plezier met Pip (leuke naam past perfect)

Gefeliciteerd met je pa!

ons huis staat er nog gisteren langs gereden moesten op gesprek op dags nwe school. we tellen af Verder hgaat ie wel aardig Vanmiddag met mijn Novanaar de dierenarts ze moet onder het mes maar dat kan pas als haar bloed goed is ( ze heeft bacterie in haar bek en een plek in haar nek die weggehaald moet worden) Ze is tenslotte al bijna 13 mijn maandagochtendbroodfokkerproduct.

liefs Marron

 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 12-11-2012 14:04:45
Hey Marron, hoe ist met Nova gegaan bij de dierenarts? Kon ze geopereerd worden? Tja, 13 of niet, je houdt van zo'n beestje en dan doe je er alles voor he.
Pip doet het goed. Alleen de bench vindt ze niks, of nouja, de bench wel, maar niet het feit dat wij weg zijn. Piepen, janken en gek doen. Volgens de puppycursuslerares neigt dat naar verlatingsangst.... Dus nog wel wat werk mee. Maar verder doet ze het prima! Al redelijk zindelijk, behalve dan als wij weg zijn. VOlgens mij een stresspoeperd....

Mijn zus vandaag 39wkn zwanger! Ze gingen kijken of ze gestript kon worden. Ze zou nog hier komen, maar nog niets gehoord, hmmm verdacht. Zometeen zelf maar ff bellen, Wie weet is ze wel aan de gang! Kan nog niet, want we hebben de kids verteld dat de baby pas komt als weer in het land is. Dat is dus zaterdag pas/alweer.... Ach, als het komt, komt het toch, die snapt toch nog niets van dat feest die baby.

Hier zijn de kids al vol verwachting van het kadootjes feest. Club van Sinterklaas wordt trouw gevolgd, zijn ze wel een keer stil haha. En vanaaf ook nog het Sinterklaasjournaal. Wij zijn er in ieder geval al klaar voor, alles al bepakt en bezakt.

Ziet Dag het trouwens wel zitten, zo'n nieuwe school? Toch weer een verandering he.
Met jou ook alles goed?

Ik ga stoppen, nog ff een uurtje voor mezelf en dan Jesse en Tygo weer uit school halen. En oja, Lisa uit bed haha.

Kusss Nic

 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 13-11-2012 12:06:01
Hey Nic

met Nova oke ze wordt 4 dec geopereerd en ik zie er tegen op als een berg pfff. maar ze is verder zo gezond als wat.

En ben je al tante???? hih spannends hoor

je hondje verlatingsangst? agossie dat wordt trainen steeds een stukkie langer weg zijn en belonen. he.

nog 2 dagen en dan D Day Al wat leuke accessoires gekocht en een nwe paarse!! leren loungebank Ben in to paars (eigenlijk altijd al is mijn favo kleur)

liefs Marron

 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 24-11-2012 08:53:46
Nog steeds geen tante, jee wat duurt wachten lang! denk dat ik liever zelf beval dan zo moet gaan zitten wachten op een telefoontje! Word zowieso eerst gebeld als ze naar het zh gaat. Kan ik eventueel al oppas regelen als Emiel werkt.

Hoe was D Day??? Alles nu klaar? Toch weer een nieuwe fase he. Hoop dat het allemaal heel gezellig is. Paars ook mijn lievelingskleur haha. Paarse bank, moet je wel durven zeg, zal wel heel mooi staan!

Pip doet het goed! Slaapt nu in de bench boven bij ons. Steeds een stukje verder weg, nu al op overloop met de deur van onze kamer bijna helemaal dicht. Ook al een keer onder aan de trap gestaan, maar dat was blijkbaar te vroeg. Ach, vind het niet erg. wel gezellig zo voor het slapen nog eerst met de hond in bed kroelen Wordt er nog iets gekroeld in bed....
Zometeen weer met Pip naar de cursus! Ze doet het heel goed, zelfs met weinig oefenen thuis. Ze pikt het meteen op. Komt omdat we met de cursus met een klikker oefenen, Thuis werk ik meer met gebaren en mijn eigen geklak. Reageert ze net zo goed op. Maar cursus is wel fijn, heb je wat richtlijnen.

4 december, wordt een spannende dag voor je! Hopelijk alles goed als sint kadootje!!!
Je hoort het als ik tante ben!!!

X Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 25-11-2012 21:09:05
Hey Nic,

wat fijn dat het goed gaat met Pip.  hih lekker he ff kroelen met de hond Doe ik ook hoor vooral met Bris.
Ja pff wil niet aan 4 dec denken ben dan helemaal vd leg. Arme Noof. Is idd een prachtig kado. dinsdag ben ik jarig maar ik weet nix ja duh een nwe bank komt er al aan en het geld vloegt me portemonnee uit op dit moment. Echt niet normaal maar t wordt wel erg mooi.

ik ga nog ff bankhangen en hondne kroelen ;-)

liefs marron die overal spierpijn heeft vh verven enzo

 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 27-11-2012 09:45:40
HIEP HIEP HOERA!!!!!! GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!!!!

Zou leuk zijn als mijn neefje dit ook een heel mooie dag zou vindan om jarig te zijn, maar tot nu toe nog niks... Zus gisteren naar zh gegaan, ballonkatheter gekregen, maar deed gisteravond nog niets. En nu maar aan het wachten. Heb haar gesmst net maar nog niets gehoord. Ze zou om 10u weer een nieuwe ballon krijgen. Ze is nu 41+1. Spannend hoor! Ben er helemaal klaar voor!!!!

Jaaaa heerlijk he, met de hond kroelen! Vindt Pip ook helemaal niet erg, liefst hele dag volgens mij, maar ja moet ook wel eens werken. Vandaag lekker vrij en morgen ook, vanwege m'n zus.

Ik vind ook ja dat ze het geld veeeeel zwaarder moeten maken, vliegt hier ook zomaar de knip uit.... Zowieso dure tijd nu met en straks de feestdagen weer. Maar goed, wel lekker gezellig. Alleen voor de kilootjes helemaal niet goed! Ga in 2013 weer beginnen, weet nog niet wat. Denk weight watchers maar dan online ofzo. Ben uitgeshaket bleh.

Kus Nic en geniet van je speciale dag!!!
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 27-11-2012 12:34:48
Thanx Nic lief dat je er aan dacht!!!

spannend hoor je neefje laat goed op zich wachten.

De kiloos gaan hier lekker stabiel of eraf door het werek in het nwe huis dan vergeet ik te eten en buffel lekker door.

Probeer het zo te houden en in januari gaan we er weer voor Ik doe met je mee.


liefs marron
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 27-11-2012 23:04:00
Hoera, m'n neefje is geboren op jou verjaardag!!!! Rond half 5 al, maar werden pas half 8 gebeld. Hij was te licht voor 41wkn, 2860gr. Op suiker geprikt, maar was allemaal goed. Toen liet kinderarts op zich wachten en raakte mijn neefje, Davey, onderkoeld. Nu nog wat moeite om z'n temp vast te houden, maar verder allemaal super! ook met m'n zus. Van 4 naar 10cm in 2u!!!! Goed gedaan zus haha. Net geweest, maar omdat hij nog niet warm genoeg bleef, mocht ik hem helaasn og niet vasthouden. Hopelijk morgen als ze naar huis mag.

Helemaal trots!!!!

Jij ook leuke verjaardag gehad?

Liefs Nic
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Marron  schreef op: 28-11-2012 19:35:46
Hoeraaaa gefeliciteerd Nic.. mooie dag 27-11.
leuke naam ook davey en nu genieten vh tante Nic zijn.

liefs marron

ps ik heb het niet gevierd Wel lekker gefondued met zijn 3en
 
Quote
RE: De Tweede Ronde
Jetyli  schreef op: 10-12-2012 13:45:45
Hey Marron,

Zo weer even tijd na de sintdrukte en ben een week ziek geweest. Was op en ook wat van de griep denk ik. Veel geslapen en gehuild haha moet ook af en toe blijkbaar...
Mijn neefje dus niet gezien een week. Zaterdag weer voor het eerst, mocht toen meteen de fles geven en verschonene. Tja, dat hoort erbij dan he. Wat klein weer allemaal zeg! Kan me al haast niet meer herinneren dat die van mij zo klein waren....

Hoe ist bij jullie? Hoe ist met Nova gegaan de 4e? Goed hersteld alweer?

X Nic
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op De Tweede Ronde
Naam
Bericht