Menu
 

Topic:

andijviestamp

Anske  schreef op: 24-10-2012 17:42:09
ben nu andijviestamp aan het maken.
aardappelen staan te koken, spekjes gebakken, worst warm.
Maar bij mij is ie altijd zo droog.
Wie heeft voor mij de gouden tip dat ie niet meer zo droog is. we gooien er ook altijd wat spekvet bij maar dan nog.
 
Quote
Navigatie
RE: andijviestamp
Tulp  schreef op: 24-10-2012 17:45:30
wat melk en wat boter
 
Quote
RE: andijviestamp
Tulp  schreef op: 24-10-2012 17:47:48
klontje boter +- 15gr
 
Quote
RE: andijviestamp
Mb2  schreef op: 24-10-2012 17:52:52
Als je de aardappels stampt een beetje warme melk en een klontje/scheutje boter erdoor stampen.
 
Quote
RE: andijviestamp
Sennamvyent  schreef op: 24-10-2012 17:53:14
Wij stampten eerst met wat melk en azijn, maar omdat Thomas dat niet mag doen we het nu met kookvocht van de aardappels en azijn.
 
Quote
RE: andijviestamp
Mikmvg  schreef op: 24-10-2012 17:54:29
met kookvocht en evt een klontjeboter.
 
Quote
RE: andijviestamp
Inky69  schreef op: 24-10-2012 17:57:18
Ik gooi ook altijd wat kookvocht erbij.
 
Quote
RE: andijviestamp
Anske  schreef op: 24-10-2012 18:05:40
hoef ik niet speciaal jus te maken dan.

en werkt dat echt boter en kookvocht of melk?
 
Quote
RE: andijviestamp
Jomi  schreef op: 24-10-2012 18:40:48
Warme melk en boter
 
Quote
RE: andijviestamp
Mitch  schreef op: 24-10-2012 18:42:18
Melk met een klontje boter tot het smeuiig is en dan doe ik de andijvieerbij en op het laatst de spekkols.
 
Quote
RE: andijviestamp
Mvl&d  schreef op: 24-10-2012 19:43:03
Ik kook de aardappels met een runderbouillonblokje, dat vang ik op bij het afgieten en daarmee maak ik de andijviestamppot weer smeuiig tijdens het stampen.
 
Quote
RE: andijviestamp
Fruitsalade  schreef op: 24-10-2012 20:55:49
Geen gewone spekjes nemen, maar witte dobbelsteentjes. Hmmmmmmmm
 
Quote
RE: andijviestamp
Cindy  schreef op: 25-10-2012 09:34:37
MMMMMMMMMMMMMMMMMM, kan ik alleen maar zeggen
 
Quote
Navigatie


Reageren op andijviestamp
Naam
Bericht