Menu
 

Topic:

OV-chip kaart kwijt !!!

  schreef op: 08-12-2011 16:47:04
Nancy belt me net op...

Mama ik ben mijn OV-Chip kaart kwijt, mijn man is net met de auto weg.. ik zeg zeg dat dan tegen de buschauffeur, maar daar was ze dus al geweest en die nam haar dus niet mee..
Leuk hoor een kind met ADD
 
Quote
Navigatie
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
  schreef op: 08-12-2011 20:27:00
Jaa ze is weer thuis ... Haar gsm was dus leeg en daarom kon ze niet meer opnemen en omdat ze dus niemand kon bereiken is ze naar haar vriendin gelopen, dat is ook al een heel eind, daardoor duurde het zo lang.. Maar dat was dus nog wel binnen Hoorn, gaan zoeken was echt geen optie, dat zei de politie ook al en de crisisdienst van jeugdzorg heb ik dus gebeld omdat ze ook een voogdes heeft ivm haar ADD.. Maar goed ik had de voogdes meteen al gebeld na het eerste telefoontje van Nancy.. Pfff Wat was het eng om naar haar toe te rijden, het waaide zo hard dat ik echt bang was en dan in het donker met de koplampen die het dus niet goed doen (gelukkig heb ik het wel heen en weer gered) er was ook bijna niemand te bereiken want de condoleance was vanavond van 19-20:00 uur en daar was zon beetje heel Medemblik heen. Maar goed ik ben wel blij dat ze naar die vriendin is gelopen en dat ze nu weer veilig thuis is !!! Pfff wat een gestress weer allemaal zeg.
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Koelkast  schreef op: 08-12-2011 20:31:51
Oooh gelukkig ze is er weer!
Probeer haar aan te leren dat als haar foon dood is ze bij eerste beste huis aanbelt en vraagt of ze mag bellen daar!
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
  schreef op: 08-12-2011 20:37:48
Ja dat vind ik ook weer eng, je weet helemaal niet of daar engerds wonen, maar ik wil wel graag zo snel mogelijk weten waar ze is, ik zei ook al mijn tante en oom wonen nog dichterbij, maar ze weet niet hoe ze daar moet komen zei ze en een ander vriendinnetje woonde vlakbij school en die is pas verhuisd en dus weet ze het nieuwe adres niet.. school was inmiddels ook al niemand meer, dus tja. Ik belde zelf juist die moeder op of ze daar al iets van Nancy hadden vernomen en toen klopte Nancy ineens op het raam terwijl ik haar aan de telefoon had en was er dus en wilde ik ook zo snel mogelijk haar ophalen, onderweg hier nog voor de snelweg waar je 80 mag reed er 1 50 en dat vond ik niet grappig, maar ja met die wind ook wel weer logisch want het is gewoon eng.
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
M&j  schreef op: 08-12-2011 20:48:32
Gelukkig maar.
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
  schreef op: 08-12-2011 21:00:25
Nou ik ga die auto zeker niet bij de sloop zetten, nieuwe dynamo en/of V-snaar en hij is weer prima !!!
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Petrina  schreef op: 08-12-2011 21:02:11
Fijn dat jullie allemaal weer gezond en wel thuis gekomen zijn....

Wat een angst kan je dan hebben he, en dat je het eng vind om te rijden zou ik niet zomaar naast je neer leggen, naast de angst om stil te komen staan is er ook de angst voor ongelukken of erger. Angst is er om je te waarschuwen bij gevaar, en dit is een gevaar dus ik zou zeggen laten staan en eerst maken, en zorgen dat je angst wat betreft je auto weg is voordat je er weer mee gaat rijden hoor.
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
  schreef op: 08-12-2011 21:07:40
Vanacht laden we de accu op op de oplader en dan is hij morgen weer goed opgeladen.. Maar omdat ik nu toch eigenwijs was en Nancy perse meteen op wilde halen, heb ik het risico genomen en we zijn weer veilig en wel thuis gelukkig.. Ik heb het wel in de gaten gehouden hoe de lichten waren en als ik het idee had gehad dat ze echt uit zouden vallen had ik wel aan de kant gaan staan.. Ik ben ook niet helemaal gek.. De V-snaar moet vervangen worden en mischien een nieuwe dynamo erin, we hadden een vriend al willen vragen om er even naar te kijken, maar ja door het overlijden van hun vriendin is dat er nog even niet van gekomen..
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
  schreef op: 08-12-2011 21:11:04


Hier kun je zien waar Nancy dus elke dag van huis naar school moet en weer terug.. daar is echt geen zoeken aan..
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
  schreef op: 08-12-2011 21:12:50
Nou die link doet het helemaal niet, hij laat niets zien ???
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
  schreef op: 08-12-2011 21:17:15
http://www.routenet.nl/route.aspx?task=route&stations=567198_6931613_Admiraliteitsweg__1671_Medemblik_Medemblik_NL_6|561792_6909803_Stationsweg__162*_Hoorn_Hoorn_NL_6&options=optimal%7CSTANDARD%7Ccarfast%7C%7C

Zo dan even copieren en plakken...

 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Mama2  schreef op: 08-12-2011 21:18:03
blij dat ze thuis is, maar waarom zit zij op 1,5 uur fietsen van huis op school ?????
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
  schreef op: 08-12-2011 21:21:28
Omdat veel kinderen hier in Medemblik in Hoorn op school zitten, daar zijn de meeste scholen, hier in Medemblik is er maar 1 (bij ons in de straat) maar die vind Nancy heel saai, dat is echt leren leren en Nancy zit op een groenschool (land en tuinbouwschool) en daar gaat ze dus ook naar de paardenklas en daar ligt Nancy dr hart natuurlijk, dus wat dat betreft is dat echt een school voor Nancy. In haar klas zit een meisje dat ook op de lagere school in haar klas zat en die ook hier in Medemblik woond en haar vriendin zit een klas lager en woond dus ook in Medemblik en als het kan dan gaan ze samen naar school alleen zijn ze dus niet vaak even laat uit..
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Anoniem  schreef op: 08-12-2011 22:06:11
fijn dat ze weer thuis is maar eerlijk mijn kind zou never nooit niet op de fiets mogen naar een school die zover weg ligt....neem aan dat er ook bussen of treinen lopen.

brr en kan onderweg zoveel gebeuren en dan sta je daar maar zou mij teveel risico zijn
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
~aurora~  schreef op: 08-12-2011 22:10:39
Fijn dat ze weer thuis is!
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Patriciia*  schreef op: 08-12-2011 22:55:06

Quote Anoniem:
fijn dat ze weer thuis is maar eerlijk mijn kind zou never nooit niet op de fiets mogen naar een school die zover weg ligt....neem aan dat er ook bussen of treinen lopen.

brr en kan onderweg zoveel gebeuren en dan sta je daar maar zou mij teveel risico zijn



Ze was ook met de bus. Alleen was ze haar kaart kwijt.

Fijn dat ze weer terug is Appel :d
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Mamavannoeya  schreef op: 08-12-2011 23:17:51
Misschien voor de zekerheid 5 euro in haar jaszak stoppen dat zei altijd geld bij heeft, voor het geval ze haar ov kaart verliest bvb.

 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Anoniem  schreef op: 08-12-2011 23:20:14
Is de kaart alweer terug dan ???? ze zal morgen ook naar school moeten neem ik aan.
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Koelkast  schreef op: 08-12-2011 23:20:46
dan moet je die 5 euro ook hebben, zoals op forum staat staat appel er momenteel financieel even enorm slecht voor.
het is gelukkig goed gekomen.
Nu gaan kijken wat handig is om af te spreken mocht zoiets ooit weer gebeuren, de dichtsbijzinde winkel in om te bellen, dichtsbijzijnde huis.
opdreunen wat is er loos waar sta je wat spreek je af?
Altijdd en altijd savonds je foon aan de lader zodat je overdag volle accu hebt.
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Mamavannoeya  schreef op: 08-12-2011 23:36:16
Misschien kan ze wel 5 euro missen of heeft ze ergens nog wat losgeld of opa-oma-familie....ik noem maar even iets op.
Het is ook niet de bedoeling dat het op wordt gemaakt maar echt voor een noodsituatie zoals deze.
Vind het wel jammer dat de chauffeur haar niet mee nam, snap dat ze daar niet aan kunnen beginnen.
Maar het is een jong meisje en in deze tijden zo alleen op straat en het is al vroeg donker, gelukkig is het goed afgelopen en is ze veilig thuis!
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Anoniem  schreef op: 09-12-2011 08:08:56
Nou ik houd Nancy vandaag thuis heb ik besloten, we moeten vanmiddag naar het ziekenhuis in Alkmaar en dan moet ze dus weer thuis zijn, nu kan ze nog niet naar school, dan zou ze tot na 9 uur moeten wachten (dan kun je met een dalkaartje reizen) dan zou ze rond 10:00 uur op school zijn en dan zou ze dus rond 12:00 uur weer naar huis moeten komen om weer op tijd thuis te zijn en dan weer naar Alkmaar te gaan dus. Morgen verwacht ik een nieuwe ov kaart van een hele lieve mb er en dan kan ze daar maandag weer mee naar school.. Moet ik hem wel opladen, maar dat komt wel goed. Ik hoop dat haar eigen kaart nog boven water komt (haar gegevens en foto staan erop) dus ik hoop dat een vinder hem terug bezorgd ???
Als het weer goed is gaan ze hier allemaal met de fiets, dan fietsen ze dus ook niet alleen.. Maar met dit weer moeten ze gewoon met de bus (een trein hebben we niet alleen een museum stoomtram en dat is heel duur en langzaam).
Ik ga Nancy idd 3 euro mee geven, puur voor nood gevallen, dus niet om mee naar de mac te gaan.. Maar dan moet ze die dus ook altijd bij zich hebben en niet thuis vergeten ofzo.
Dan kan ze met het daluren kaartje naar huis als het echt noodzakelijk is, normaal had ze juist haar ov-kaart voor noodgevallen als ze op de fiets was... Want een band kan lek gaan ofzo. Ze had een keer een lekke band in Wognum (dat is vlakbij) en toen was ze helemaal door gelopen naar school en kwam ze dus ook uren te laat op school, ipv dat ze mischien een halfuur naar huis is gaan lopen, dan had ze ook met de bus kunnen gaan...
 
Quote
RE: OV-chip kaart kwijt !!!
Mamavannoeya  schreef op: 09-12-2011 13:25:52
Nou hopelijk gebeurd het niet meer, je schrikt je toch rot als ouders zo!
Groetjes
 
Quote
Navigatie


Reageren op OV-chip kaart kwijt !!!
Naam
Bericht