Menu
 

Topic:

Gezellige maedjes oet midden limburg

Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 06-12-2011 21:29:54
Dames hierbj het vervolg van de gezellige maedjes oet midden limburg...Dus Kim, Cindy, Anna en Maartje...We hebben nu ook hier een eigen topic!!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | Volgende
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Mamaanna  schreef op: 12-01-2012 18:38:51
Cindy, de hele dag gefoemeld met Ravi. Ook erg lekker!
Alleen jammer dat je zo erbij moest miemelen, wa!

Kim, beterschap!
Hopelijk is iedereen snel weer de oude.

Anita, aan de haring?

Tijdens de zwangerschap at ik wel af en toe wat vis (denk aan zalm, gerookte makreel of gebakken vis), maar nu lust ik het weer helemaal niet meer.

Hi Carla, welkom.
Nu ben ik tenminste niet meer de oudste met 36 jaar!
Wij wonen een beetje lager in Limburg. Hier zijn we allemaal rast echt limburgers. Alsof dat er iets aan toe doet.
Nou, het was niet mijn voet. Daar gaat het super mee. Het verband is eraf en zoals ik al bang was, het is lelijk gehecht boven op de voet. Dus nu maar hopen dat ik geen lelijk litteken krijg. Want het lelijkste deel is dus duidelijk zichtbaar in een pump. En ik heb geen aanleg voor mooi helen.Het probleem: Ik heb een beoordelingsfout gemaakt met mijn medicatie. Niet erg slim dus. Zie je maar, hoog opgeleid is ook niet alles!
Ben idd erg eigenwijs, wat ik me in mijn kopje haal dat wil ik ook echt. Soms is dat ook niet echt goed voor mezelf. Helaas.

Ik dacht gewoon "even" te stoppen van de een op de andere dag, na 2,5 jaar een extreem hoge dosis mor fi ne. Wat dus absoluut niet gaat. Nu gaat het weer een beetje, maar ben door een hel gegaan. Eigen schuld, dikke bult.

Weet nu wel wat een Junk meemaakt!


Morgen moet ik met Xaviera naar de logopediste. Ze heeft letterlijk een spLaakpLobleem. Ze kan amper de R uitspreken. Laat staan de X.
Dus ze noemt zich altijd Saveela ipv KsaaVieEra, arme schat.
En ze praat altijd heel zacht, zeker in de klas en de juf kan haar amper verstaan. Ik versta haar heel goed, maar denk dat dat ook aan onze band ligt.
Nu doe ik vaak alsof ik haar niet versta om haar harder te laten praten, maar vanaf morgen krijgt ze echt hulp.

Ga over een paar dagen starten met goed afbouwen, maar wel erg langzaam aan.
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Kimmv3  schreef op: 13-01-2012 07:28:49
ow anna toch.... dat is niet zo goed (maar wel herkenbaar, ben net zo eigenwijs ooit geweest)

wil je het volgende week weer alleen gaan proberen? of nu onfer leiding van een dokter?

meiden, nu ben ik de pineut.... dus ben waarschijnlijk effe minder online...
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Cindy77  schreef op: 13-01-2012 07:39:04
ohhhh beterschap kim, hoop dat je je vandaag weer heel wat beter voeld!

anna, oei oei hoe kom je erbij: om in ene keer te stoppen meid??
hoop dat het dadelijk met afbouwen wel goed gaat!
ja idd dat zeg je goed: dat gefoemel is wel lekker, maar dat gemiemel.............
en wat balen: dat het litteken nu juist boven op je voet zit
en xaviera naar logopedie, super! hopen dat ze het heel erg leuk gaat vinden
devin vind de ergo maar wat leuk!

vandaag weer werken: ook wel ff lekker
ravi lijkt tot nu toe iets beter in haar hummetje
ze wil ook geen fruithap meer: al 4 dagen niet
dus zijn we met plukjes boterham bezig: dat gaat er goed in
maar ze heeft haar kokhals reflex erg gevoelig (net zoals mama)
dus als we niet uitkijken: komt zo de hele handel weer terug
en met die mini plukjes: kost dat aardig wat tijd haha

vanaaf met de overbuuf naar iemand hier achterom: de buuf gaat ons dan photoshop leren
zij heeft ooit eens een curcus gehad: en die gaat ze ons nu geven
ben eens benieuwt: je kan er zo'n leuke dingen mee!
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Mamaanna  schreef op: 13-01-2012 07:48:48
Cindy, Photoshop is geweldig! Kan er niet meer zonder.

Heb je al eens anders fruit geprobeerd?
Hier vonden ze het geweldig om op soepstengels te sabbelen. Ik lette wel op dat ze geen grote stukken af braken en in de mond kregen.

Kim, beterschap meid!

Ik wacht tot het weer op niveau is en ga dan weer langzaam aan zelf stoppen.

Xaviera verheugd zich er wel al op, ze zegt: dan kan de juf me tenminste verstaan.
Laatst was ze boos dat we haar vertelden dat ze haar naam niet goed zei. Dus ik had het opgenomen met de telefoon om haar te laten horen. En haar reactie was, maar goed dat ik naar de logopemis mag, Mama.
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 13-01-2012 09:03:27
Pfff heel wat bijgeschreven.. Heb het heel druk gehad op het werk...Heb er al 23 uur opzitten deze week en moet nog 2 dagen...Gisteren flink moeten overwerken...Kregen nieuwe collectie binnen...Was pas om 21.00 uur thuis... Heb er met mijn baas wel een leuke avond van gemaakt...Hadden nieuwe muziek op de radio...Verzamel van de eeuw...Aangezien wij beiden muziekliefhebbers zijn hadden we een wedstrijd wie het eerst kon roepen wie de zanger(es) of band was die op de radio was...Tja hilarisch.....De F.CK's en K.T 's als de ander het geraden had waren niet van de lucht... En omdat we moe waren kwam het regelmatig voor dat de een indutte en de ander ineens heel hard ALAIN CLARK riep...Baas stond ervan te kijken dat ik de hele tekst van Brainpower's dansplaat van buiten kende....en was helemaal verbaasd toen ik vertelde dat ik beide cd's van hem mee kon zingen...Zoooo...leren we vandaag een heel andere Linda kennen...whahaha....Daarom werk ik er zo graag...
Vandaag van 12.00 to 21.00 en morgen dan nog van 9.00 tot 17.00 en dan heb ik weekend...
Collectie is wel weer erg leuk...Veel felle kleuren en de mode van de jaren 80 ongeveer....Helemaal mijn ding....Dacht gisteren nog: ga liever dit seizoen schandelig veel shoppen dan op vakantie....En geloof me dat heb ik eigenlijk NOOIT!

Welkom bij ons Cluppie Oma Carla...
Ik ben Linda mama van Jarno en Ilse en kom uit Tegelen...Ben 28 en volgens mij het broekie uit dit clupje...Ben getrouwd met Rob en woon in het pittoreske Steyl...Ben wel eens op stap gegaan in Mofert....Heb ooit een vriendje uit Melick gehad dus kwam regelmatig Biej De Vogel...(zo heette die toch???)..

Anna oe schrikken zeg van de morfine...En kalote van die hechting...Bio Oil of Biodermal littekencreme...Die laatste werkt bij mij heel goed...(bij mij heelt ook alles wat minder mooi....)
Spannend logopedie...Moet volgende week weer met Ilse...Zal wel weer een hel worden. Is al een tijdje niet geweest en dan gaat ze altijd onrust stoken als we dan weer een keer moeten gaan....

Anita..Heb je je al gewogen? Ben je afgevallen? Kan niet zoveel kwaad als het kindje het maar goed doet...(bij Ilse was ik 14 kilo afgevallen in de eerste 3 maanden en op het laatst dacht iedereen dat ik om zou kiepen als ik iets te ver naar voren boog..)Dus dat wilt niets zeggen
Wat een mooie muppies heb jij zeg...En die krullen prachtig.......Laten ze zich goed de haren borstelen???

Cindy: Ravi even niet lekker in haar velletje en Devin dwars?? Eerste week school, dan moeten ze er weer even inkomen denk ik...

Kim: fijn dat je darmen er goed uitzagen....Erg he dat je zo kunt stressen om een onderzoek en dat het dan heel erg mee valt...Hoop dat ze de volgende keer kunnen vertellen wat er is...Zodat je ermee aan de slag kan en er wat aan gedaan kan worden....

Dames ga snel poetsen en strijken en nog wat boodschappies doen en dan ga ik weer aan het werk...
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 13-01-2012 09:05:05
Ohhh zie net dat het vrijdag de 13 de is vandaag......AAhh ben niet bijgelovig maar iedere 13 de van de maand is voor mij een pech dag....(ben gewoon Lomp...)
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Anita_mv4  schreef op: 13-01-2012 10:35:31
Anna die haring smaakte zoooo goed! Ik ben gewoon echt 5 min helemaal stil geweest daarna
Maar flink aan het afkicken geweest dus wil niet weten hoe je je dan voel zal vast niet erg fijn zijn geweest en dan druk ik mij nog zacht uit haha.


Kim beterschap hopelijk ben je snel weer op de been! Hoe is het met de kids?

Linda je heb gelijk het is dat ik het net zag dat jij het zei anders had ik het niet geweten. En weer flink wat uren gewerkt deze week en dan ben je er nog niet. Is toch niet elke week dat je zoveel hoef te werken toch?

Ik moet overigens nog wegen kwam er gisteren achter dat de weegschaal zijn batterijen op zijn ik sta er ook zoveel op
En de haren kammen bij alle 3 een drama moet daar echt de tijd voor uittrekken en dan genoeg anti klit spul er in dan hoor ik niet de hele tijd auw, auw auw. De jongste Jechia wil ook niet in bad nou ja wel samen met zijn zussen maar niet alleen dan gilt hij het uit echt zo vreemd heeft hij altijd al gehad maar ja als zijn zussen erbij zijn niet dus elke dag met zijn drieen in bad nou ja nu gaat het nog over een tijd niet meer haha.
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 13-01-2012 10:50:50
Anita, kan me voorstellen dat het een drama is om de haren te kammen/borstelen..vriendin van mij heeft ook van die mooie krullen...Maar een crime om ze uit de knoop te krijgen...

Onze weegschaal vertrouw ik niet meer...Binnen 1 minuut kom ik 2 kilo aan...Of val ik er 3 af....Stom ding....

Nee hoef niet iedere week zoveel te werken. Vorige week maar 2 dagen,daarom deze week 1 dag extra.. Gemiddeld werk ik 28 uur..
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Anita_mv4  schreef op: 13-01-2012 20:19:29
Ja ze hebben echt mooie haren en krullen krijgen daar ook altijd positief commentaar op haha. Nu heeft mijn oudste dochter geen krullen maar stijl zwart haar als baby al maar die heeft weer heel dik haar zo mooi! En de middelste en jongste hebben dan krullen alleen verschillende kleuren haar en toch dezelfde ouders. En ja drama het haren borstelen kammen begin ik niet eens meer aan maar een liedje zingen en dan borstelen en anti klit spray werkt perfect

Wij hebben overigens wel een goede weegschaal die geeft ook meteen je bmi aan ( word je soms ook niet blij van maar goed gaat om het idee).

Dat is wel lekker dat je niet elke week zoveel hoef te werken.

Ik ga mezelf even installeren op de bank naar the voice kijken onder een deken want vind het maar koud!
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Cindy77  schreef op: 14-01-2012 08:16:16
anna, ander fruit ook al geprobeert
ook banaan: dat wil ze een klein beetje, maar de mond gaat nog niet enthousiast open
als ze boterham ziet wel, en dan kijkt ze over haar stoel heen, of er nog boterham ligt: en dan lacht ze zo heerlijk ondeugent
haha logopemist

linda, zowww weer heel wat uren, volgende week maar ff goed bijkomen dan
en wel gezellig geweest zo te horen!
das ook erg belangrijk: een leuk team!!!!!!

anita, gezellige bende: met zijn 3en in bad
en dadelijk met zijn 4en

gistermorgen had devin een pukkel onder zijn neus
kwam ik er gister avond achter: dat het dus de water pokken zijn
hij is er nog niet ziek van (hopen dat het zo blijft)
maar hij vind de pokken maar niks: kijk mama nog een, en nog een

gister avond was erg informatief, je kan er leuke dingen mee
maar ook erg veel info (en snel toetsen)

ravi was vanmorgen al om kwart voor 7 wakker
devin om kwart voor 8 huilend: want hij had meer pokken gekregen

dus ga zo maar eens een zuiger door de tent trekken, en weer een wasje aanzetten en de vaatwasser uitruimen
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Mamaanna  schreef op: 14-01-2012 08:44:45
Goede morgen dames.

Linda, hard aan het werk. Wel gezellig met muziek!
Ik hou ook van felle kleuren, ben erg benieuwd naar de nieuwe collecties!
Hopelijk was het geen pechdag voor je!

Anita, het nog warm gekregen?

Zou best gewild hebben dat mijn kids ook krullen hadden. Maar Antoines steile haar was dominanter. Zelf heb ik ook een flinke kop natuurlijke krullen. Maar ik ben de enige in beide families met echte krullen. Misschien ben ik toch van de melkboer of de bakker.

Na jaren zoeken en proberen heb ik eindelijk een merk gevonden dat voor mijn haar perfect is, nl John Frieda Fizz Eaze. Heb de hele lijn voor krullend haar. In Duitsland is dat de helft goedkoper.

Hier gaan ze ook het liefste samen in bad, maar ook apart zonder moeite.
Onze weegschaal heeft nog een ouderwetse klok erin. Ik ga er amper nog op staan.

Cindy, beterschap met Devin. Hopelijk krijgt Ravi het niet ook! Al zal dat wel lastig worden.

De logopedie viel reuze mee. Ze heeft een hele leuke "juf". Ze moest een tekening maken en in de tussen tijd stelde ze Xaviera vragen en wat ze zelf niet kon beantwoorden, vroegen ze samen mij. Heerlijk, om te zien dat het klikte. Volgende week krijgt ze een test en de week erna laat ik haar alleen naar binnen gaan en blijf ik met Vittorio in de wachtkamer. Ze laten de keuze aan ons zelf, maar ik ken Xaviera. Als ze bekend is durft ze wel alleen te gaan. En dat scheelt Antoine natuurlijk ook in uren, als hij niet iedere dinsdag morgen vrij moet nemen.

Mijn medicatie is inmiddels weer redelijk op peil, weet nog niet of ik maandag of de week erna ga afbouwen.

Kan inmiddels weer een schoen aan, helaas wel een wandelschoen, maar het is beter dan niets. Van de week had ik een paar flatjes gebruikte en eentje tegen de onderkant van de voet gebonden met een bandje. Die had ik eens gekocht ipv sloffen of slippers voor in het ziekenhuis.

Maar gisteren ben ik op wandelschoenen door Gaia gewandeld. Heb ook weer auto gereden en dat ging goed met de voet, dus ik kan maandag gewoon Xaviera naar school brengen en halen.

Vanmorgen werd ik misselijk wakker, even een slokje water genomen en niet lang daarna heb ik mijn porseleinen vriendje mogen knuffelen. Hopelijk stopt het zo, ben echt misselijk, maar er zit niets in.

Gisteren heb ik een nieuwe opbergkist gekocht voor alle (hotfix) steentjes, kralen en andere kleine dingetjes.
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Anita_mv4  schreef op: 14-01-2012 17:40:23
Kim voel je je alweer wat beter?

Anna hoe is het met jou misselijkheid? Hier heeft mijn man krullen en ik stijl haar nou ja met af en toe een slag er in haha maar die krullen die Sarai en Jechia hebben gewoon super!

Ben vandaag even naar de markt geweest heb weer voor een weeshuis kiwi's gekocht en aardbeien ook zo lekker!

 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Mamaanna  schreef op: 14-01-2012 20:16:30
Anita, lekker aan het fruit! Hmmmmm......
Of samen in de blender, kiwi, aardbei, yoghurt......

Maandag ook eens gaan kijken, krijg er echt al zin is. Kan niet wachten totdat het fruit seizoen er weer is.

Ik heb van nature pijpenkrullen, dus als ik ze gewoon laat drogen, lijk ik net Shirley Temple op leeftijd.
De fizz eaze zorgt dat het niet te droog wordt (van het föhnen) en het kam-baar is. Vind het super spul.

Xaviera zegt altijd, dat als ze groot is ook krullen krijgt net als mama.
Waarschijnlijk zal ze moeten permanenten. Arme meid!
Als je haar vraagt, wat wil je later worden zegt ze: Groot, met krullen en dikke borsten net als Mama.
In de vriendenboekjes schrijf ik wel het groot en krullen, de rest niet.

Ze kan niet wachten totdat ze mijn kleding aan mag.
Van de week stond ze voor mijn kast, mag ik dat alvast passen. Tuurlijk maar dat is je te groot. Mama, dat moet je wel bewaren voor me, want dat wil ik later ook aan.
We zullen wel zien, meisje! Als ze groot is zal ze mijn bonte berg vast niet meer leuk vinden.


Ik heb vandaag de hele dag op de bank gelegen en geslapen, amper gegeten. Alleen wat water gedronken, paar plukjes brood en medicatie gepakt. Gaat nu weer wat beter, maar ben nog dood moe. Op zich niet gek na die paar nachten van afgelopen week.
Eigen schuld, wa!
Had er alleen niet mee gerekend dat ik misschien ook nog eens even ziek kon worden doordat mijn weerstand even wat lager was.Heb net van alles voor bereid, als ik me morgen weer iets beter voel (al is het maar iets), dan ga ik met de kids fröbelen. Heb al een paar goede ideeën. Vittorio begint het ook steeds leuker te vinden.


 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Cindy77  schreef op: 15-01-2012 10:42:04
oei anna, beterschap
hoe voel je je nu?

anita, ik heb met de zwangerschap ook echt een fruit tik gehad, hihi

devin zit nu goed onder de pokken
ben ook aan het twijfelen: of ik devin morgen wel naar school moet laten gaan
op internet zeggen ze allemaal: incubatietijd is al voorbij, dus ze mogen gewoon naar school, en devin is er tot nu toe ook nog niet ziek van
alleen de zwemles woensdag gaan we afzeggen

hier was devin vanmorgen om kwart voor 6 wakker: hij had dorst
dus hoe ik hem drinken ging brengen: was ravi even later ook wakker helaas

vandaag niks op de planning, dus ga wat rommelen in huis
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Mamaanna  schreef op: 15-01-2012 11:55:53
Vandaag voel ik me een stuk beter, alleen snel misselijk.
Officieel kunnen ze er ook gewoon mee zwemmen en naar school.

Veel plezier vandaag!


De kids beginnen beide al goed te snotteren, in de vakantie weer helemaal beter. Een week naar school en het is weer raak.


Vandaag lekker aan de knutsel met z'n allen. Wij met z'n 3tjes aan de kleine tafel. En Papa in de keuken aan de treinen. Lekker zo'n fröbeldagje.
Dadelijk even weer met wat anders starten.


Hoe is het met de andere dames?
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Kimmv3  schreef op: 15-01-2012 12:19:40
Hee meiden ik begin ook weer wat boven water te komen..... Mennn zo beroerd als vrijdag heb ik me in tijden niet gevoeld... Kwam van voor en achter tegelijk ;-) sorry...
Ritch werd gisteren ook ziek maar die hoefde gelukkig niet te spugen. Kyo is gelukkig weer beter.
Hier hebben we beide iets gegeten en binnengehouden. Ben vanmorgen heerlijk in bad geweest maar daarna ging ik bijna knock out.... Dus nog rustig aan vandaag...

Hihi anna, ik lach me kapot! En zo'n dikke borsten als mama.... Hihi heerlijk he.
Luna kan ook niet wachten tot ze borsten heeft... Loopt hier al vaker met twee balletjes onder haar trui.

Anita, kyo schreeuwde ook altijd alles bij elkaar als ik zijn haren met een gewone borstel borstelde, maar heb voor hem een extension borstel gekocht en ik kan borstelen zonder geschreeuw
Maar ik heb ook krullen van mezelf en ik borstel ze alleen als ze nat zijn. Droog is geen doen. Ga e toevallig dadelijk stijl maken....

Cindy, germ devin de waterpokken... Heeft hij er ook jeuk aan? Tja het is per school verschillend wat ze zeggen over waterpokken. Hier kunnen ze gewoon komen geloof ik mits ze niet erg ziek ervan zijn. Andere kinderen moeten het toch ook krijgen vroeg of laat. Schitte is wel, mocht ravi het nu ook krijgen dan is er een kans dat ze het nog eens krijgt omdat ze jonger dan een jaar is. Tenminste dat is me toen verteld geworden..

Linda, flink druk gehad op het werk....
Haha dat spelletje deden ritch en ik ook vaker, maar dan met de cd van de top 2000 haha. Altijd lachen :d

Nou ga eens kijken of ik mijn haar droog en stijl krijg zonder weer bijna van mijn stokje te gaan.... Doei! :d
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Mamaanna  schreef op: 16-01-2012 09:17:45
Goede morgen dames,

Vandaag weer alles terug naar normaal. Xaviera naar school, Papa werken en Vittorio mega happy dat hij Mama weer voor zichzelf heeft.

Kim, hoe is het nu meid?

Ik kam nooit de haren droog, ook van de kids niet. Nooit aan gedacht, eigenlijk.
We douchen het 's morgens, dus dan worden ook de haren gewassen. Ze hebben dan nooit droog haar als hun haren gedaan worden.


Had er helemaal niet bij stil gestaan, Vittorio was afgelopen week lastiger, zeker naar Papa toe. Maar ik was niet altijd beschikbaar.
En vanmorgen werd het pas echt duidelijk, Vittorio wil lekker alleen met Mama zijn.

Gisteren avond heb ik eindelijk Vittorio's broekje gemaakt. Met Handy Manny en Maat erop. Hij was helemaal happy!

Met z'n 2tjes en eindelijk mijn belofte ingelost. Mijn lieve manneke is weer terug.

Vanmorgen was mijn auto zo bevroren, dat ik de deuren niet open kreeg. Toen dat eindelijk gelukt was, de buitenkant ijsvrij maken. Ik stap in......de hele binnenkant een dikke laag ijs. Grrr..........
Gevolg...we waren dus te laat op school.
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Cindy77  schreef op: 16-01-2012 09:41:00
kim, niet meer nock out gegaan??
en voel je je nu weer iets beter?

anna, vittorio wilde je graag voor hemzelf, hihi
wat schattig!!!
het heeft idd aardig gevroren ja
en vittorio blij met zijn broek :d

devin heb ik thuis gehouden
het is gelukkig niet meer erger geworden, en de zemelenbadjes helpen erg goed!
er zijn er al heel veel aan het indrogen
heb hem thuis gehouden, omdat hij niet 100% lekker is, en ik hem vandaag nog 3x in een zemelenbad kan doen
ze bellen mij straks van school terug: of hij met de pokken naar school mag
en idd heeft hij op school wat afleiding, en zal hij minder krabben!?

ravi staat naast mij te smakken in haar loopkar......... mama heeft namelijk een broodje, hahahahah
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Mamaanna  schreef op: 16-01-2012 10:37:19
Goede morgen dames,

Vandaag weer alles terug naar normaal. Xaviera naar school, Papa werken en Vittorio mega happy dat hij Mama weer voor zichzelf heeft.

Kim, hoe is het nu meid?

Ik kam nooit de haren droog, ook van de kids niet. Nooit aan gedacht, eigenlijk.
We douchen het 's morgens, dus dan worden ook de haren gewassen. Ze hebben dan nooit droog haar als hun haren gedaan worden.


Had er helemaal niet bij stil gestaan, Vittorio was afgelopen week lastiger, zeker naar Papa toe. Maar ik was niet altijd beschikbaar.
En vanmorgen werd het pas echt duidelijk, Vittorio wil lekker alleen met Mama zijn.

Gisteren avond heb ik eindelijk Vittorio's broekje gemaakt. Met Handy Manny en Maat erop. Hij was helemaal happy!

Met z'n 2tjes en eindelijk mijn belofte ingelost. Mijn lieve manneke is weer terug.

Vanmorgen was mijn auto zo bevroren, dat ik de deuren niet open kreeg. Toen dat eindelijk gelukt was, de buitenkant ijsvrij maken. Ik stap in......de hele binnenkant een dikke laag ijs. Grrr..........
Gevolg...we waren dus te laat op school.
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Mamaanna  schreef op: 16-01-2012 10:39:11
LOL blijkbaar had hij het in ge geheugen, want ik heb het dubbel geplaatst? Raar!!!

Cindy, Denk dat Ravi dat broodje ook best lust!

Vittorio is helemaal happy met de broek.
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 16-01-2012 11:45:35
Haha Cindy, is Ravi je het eten uit de mond aan het kijken...geweldig...
Devin de waterpokken....Vervelend hier hadden ze veel baat bij Poxclin en het zemelenbadje...

Anna, dat merkt Vittorio dan meteen he??Lekker toch zo'n mama's kindje...
Het had idd aardig gevroren...Heb dan ook de fiets gepakt, was te lui om te krabben....En dan ook maar de boodschappen op de fiets gedaan (20 min fietsen, heen 10 terug, heen is berg op)..
Dalijk Jarno met de fiets halen, daarna weer naar pap (woont bijna naast de winkel)...Wil meer gaan bewegen... Heb gisteren weer 12 km gerolschaatst, woensdag weer een uurtje Zumba...Vandaag veel fietsen....En zondag meisjezitting van de carnavalsvereniging hier...Dus alle gedane moeite weg drinken.....

Kim: hoe gaat het met jou?? Hopenlijk niet meer KO gegaan?? Denk aan je
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Cindy77  schreef op: 16-01-2012 12:09:40
hahaha ja dat lust ze zekers, en mama heeft dan ook wat moeten afstaan
net een smakkende bordo dog naast je

devin vindt het maar moeilijk: thuis zijn en niks doen
ja schat, dat heet ziek zijn
maar ik ben niet ziek: want ik moet niet spugen
tja wat moet ik daar nog op zeggen??????????????? hihi
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Mamaanna  schreef op: 16-01-2012 15:44:20
Linda, ik heb de biodermal gehaald, ga vandaag beginnen. Nog bedankt voor de tip!

Jij hebt je beweging voor vandaag behoorlijk goed gehad, wilde dat ik zo veel beweging had gehad.

Ben wel de hele middag onderweg geweest. Eerst de krukken weg brengen, dan even kerkrade in voor de crème, met Vittorio nog wat door de winkels gelopen. Toen boodschappen gehaald en naar de school gereden.

En daar......was nergens parkeerplaats....
Dus hem maar net buiten een vak gezet op een parkeerplaats en naar de school gerend.
De juf zei dat ik maar 3 min te laat was, maar Xaviera deed alsof ik een halve dag te laat was. Maar na een dikke knuffel en uitleg begreep ze het wel. Direct terug naar de auto gerend, want toezicht had de auto al bij de school geparkeerd en was aan het schrijven.

Cindy, volgens mij is zo'n hond veel groter dan jullie popje!
Xaviera redeneert ook zo, hoe is het nu met Devin?
Heeft Ravi ook al vlekjes?

Dadelijk zwemmen......
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Kimmv3  schreef op: 16-01-2012 20:17:19
Aaahh anna, heerlijk zo'n mama's kereltje.
Jee dan had het echt flink gevroren vandaag zeg.

Linda, heerlijk dat bewegen, goed van je hoor!

Cindy, hoe gaat het met devin? Hihi ravi die graag mama dr broodje wil... Zinzi gaat dan ook atijd van die hap geluidjes maken...

Nou het gaat a stukken beter met mij gelukkig, wel nog wat dizzy als ik een beetje veel doe. Lees... Naar school loop en terug...zucht.
Maar nu is zinzi ziek.... Ze was gisteren al erg huilerig en schreeuwerig en vanmorgen weer dus vroeg weer dr bedje in gedaan. Ineens hoorde ik haar via de babyfoon heel snel ademen... Dus ik gaan kijken, lag ze wel te slapen maar idd heel snel ademen en ze gloeide helemaal, heb haar even wakker gemaakt om te kijken of ze reageerde dit deed ze en daarna heeft ze iets van twe en een half uur geslapen toen ze wakker werd getempt 39,8 graden had ze.. Dus zetpil gegeven. Ze hing maar wat tegen me aan te gloeien, dat is niks voor zinzi.. Erm meadje.... En toen ja hoor.. Moest ze ook nog spugen....
Nu net voor hetnslapen was de korts flink gedaald maar heb haar voor de nacht toch maar en zetpilletje gegeven.
Hoop dat ze een goede nacht heeft en morgen weer opgeknapt is.
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Anita_mv4  schreef op: 16-01-2012 20:39:57
Daar ben ik weer! Anna dat is balen van je deur van de auto en dan ook nog de ramen aan de binnenkant bevroren dan ben je wel even bezig

Linda goed bezig met bewegen ik gister goed bewogen boven verdieping verbouwt om het vandaag weer in oude positie te zetten haha. En door deze switch kwam Maan er achter dat we nu toch echt die huiskamer naar onder moeten doen komen ruimte te kort

Las ik nu iets over rode hond? Volgens mij hebben ze dat hier allemaal al gehad of waren dat nu de mazelen? Nou ja geen idee ik weet dat toen eerst Sennah ze had, daarna Sarai en toen Jechia en hij was toen 6 mnd oud hij zat toen helemaal onder.

Kim beterschap met Zinzi denk je dat het een beetje gaat word de jongste ook ziek hardnekkig virus is het.
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Cindy77  schreef op: 18-01-2012 09:02:18
anna, hoe gaat het nu?
lukt het een beetje alleen thuis?
met devin gaat het goed
de havermout badjes hebben super geholpen, heeft nergens meer last van, en geen blaasjes meer
alleen wat korstjes en wegtrekkende plekjes
dus hij gaat vanaaf ook zwemmen!
bij ravi is nog niks te zien (houden zo!)

kim, hahaja ze was aan het zijveren en smakken naast mij
vandaag mijn term: bordo dog
ravi is echt een klein vreet monstertje
hoe gaat het met zinzi??

anita, weer allen op zijn plek staan?

ik heb vanmorgen niks op de planning
ravi ligt lekker te spelen: dus ff tijd voor mezelf
vanmiddag ff naar een vriendin
en einde van de middag op tijd eten en daarna zwemles
en vanaaf naar een vriendin voor een gezichts behandeling :d
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Kimmv3  schreef op: 18-01-2012 10:18:33
O anita, jullie zijn flink bezig geweest!

Lekker dagje in het vooruitzicht cindy!

Zinzi is nog erg jengelig en mama plakkerig en ik ben daardoor helemaal op....
Hopelijk is dit gauw over.
Wij hebben luna dr kamer omgegooid. Mevrouw heeft een tv gekregendie op de kast moest. Ik moet zeggen dat ze nu zelfs meer ruimte heeft! En luna is helemaal blij.

Kyo heeft gisteren zijn eerste liefdesbrief bij het desbetreffende meisje in de brievenbus gedaan... Hihi ik ben benieuwd of ik straks geen kereltje met een gebroken hartje thuis krijg.. Hij kon gisteren nergens anders meer over praten... Oeoe ik ben volgens mij zenuwachtiger dan hij... Vind het zo knap van hem dat hij dat durft en doet!

Ik moet vanmiddag weer terug naar de internist, ik ben benieuwd wat daar weer gezegd gaat worden...

Denk dat ik me even ga liggen nu zinzi slaapt nu even dus even van profiteren.

O en ik heb net een ontdekking gedaan..... Op facebook stond ineens dat mijn schoonzusje haar status had veranderd van vrijgezel naar verloofd! Hihi wel een beetje gek om er zo achter te komen, maar vind het helemaal geweldig voor haar. Of het moet een grapje zijn maar dat denk ik niet...
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Mamaanna  schreef op: 18-01-2012 16:37:58
Kim, dapper van Kyo!
Wat grappig om er zo achter te komen!
Wauw, Luna al een tv op haar kamer, leuk!

Cindy, fijn dat het met Devin beter gaat!
Ravi een eetmonster!

Anita, Dus jullie gaan binnenkort alles goed verplaatsten?

Toen ik Xaviera van school haalde heb ik in een opwelling de Mama van Xaviera's beste vriendinnetjes en het broertje gevraagd om mee te gaan naar Gaia. Bleek alleen erg koud te zijn. Dus zijn we bij hun aangegaan. Ze wonen er vrij dicht bij. Was mega gezellig. Is een leuke meid.


Alleen thuis hadden de kaboutertjes weer niet hun werk gedaan. Moet ze toch eens strenger gaan toespreken, ze doen nooit eens wat!
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Kimmv3  schreef op: 18-01-2012 20:30:48
Nou anna, zouden die kaboutertjes van jou, met die van mij onder een hoedje spelen? Die doen nl ook nooit wat... Hihi
Wel leuk zo lekker spontaan!

Vandaag bij de internist geweest, 10 feb krijg ik een ct scan. Ben benieuwd...
 
Quote
RE: Gezellige maedjes oet midden limburg
Cindy77  schreef op: 19-01-2012 07:22:50
kim, zinzi nog erg jengelig, hopen dat ze snel weer bij trekt, op den duur ben je idd op, sterkte meid
en kyo een liefdesbrief geschreven, leukkkkkkkkkkkkk, en spannend!!! hihi
je schoonzusje heeft wel wat over geslagen in haar status!? verkering??

anna, altijd leuk zo spontaan, en zekers als het klikt!!!
en de kaboutertjes..... die zullen wel resessie hebben

ga zo dadelijk devin naar femke brengen, zij neemt devin mee naar de bus
en ik ga voor de eerste keer baby zwemmen met ravi!!!!! :d :d :d :d
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | Volgende


Reageren op Gezellige maedjes oet midden limburg
Naam
Bericht