Menu
 

Topic:

heup, maak me zorgen

Mrtj  schreef op: 21-09-2012 20:23:21
Mijn zoontje heeft een jaar geleden een vermoedelijke heupontsteking gehad. Ik zeg vermoedelijk, omdat ze het nooit echt onderzocht hebben. Na twee maanden waren de problemen met zijn heup weer weg. Hij was toen 2.5 jaar oud.

Nu (hij is nu 3,5 jr oud) de laatste dagen lijkt hij opnieuw dezelfde klachten te ontwikkelen. Hij heeft een gek (ontlastend) loopje, en geeft ongemak/pijn aan.

En nu maak ik mij zorgen....omdat het terugkerende klachten zijn. Ik haal me meteen rare dingen in mijn hoofd.
Zijn er meer kinderen die meermaals een heupontsteking hebben gehad?
 
Quote
Navigatie
RE: heup, maak me zorgen
Jen9  schreef op: 21-09-2012 20:26:27
Je moet hiermee naar de huisarts gaan. Maandag. We kunnen hier wel van alles zeggen, maar daar heb je niks aan...we zijn geen artsen, de ene klacht is de andere niet...
 
Quote
RE: heup, maak me zorgen
Mrtj  schreef op: 21-09-2012 20:31:58
Oh, dat was ik vergeten te zeggen inderdaad. Natuurlijk bel ik maandag de huisarts Maar misschien kunnen jullie me nu al wel wat geruststellen
 
Quote
RE: heup, maak me zorgen
Jacq38  schreef op: 21-09-2012 20:55:18
Hier ook een dochter die dit inderdaad twee keer gehad heeft. DE eerste keer heel heftig en kon alleen maar liggen op de bank. Verder niets voor gehad moest over gaan met rust.

Toen 2 jaar later weer pijn en weer naar de huisarts en weer moest het met rust overgaan en dat deed het.

Laat je zoontje lekker bankhangen dit weekend en bel voor de zekerheid maandag de HA of je even moet komen. Deze ontsteking moet met rust overgaan.

En idd de juiste diagnose kan eigenlijk alleen gesteld worden met een echo maar dat is als het na zoveel tijd nog niet over is.

Voor nu laat je zoontje lekker bankhangen, en als hij idd pijn heeft zoals mijn dochter toen hebben ze ook geen behoefte te stuiteren en te spelen.

Sterkte.

Groetjes Jacqueline
 
Quote
RE: heup, maak me zorgen
Jacq38  schreef op: 21-09-2012 20:57:10
Oh en ik haalde me de tweede keer ook van alles in mijn hoofd, waarom weer, en is het wel een ontsteking, is het niet iets ergers wat al zoveel jaar doorsluimert enz.  Daarom gewoon weer even laten checken door de HA, en als je het niet vertrouwt vragen om een echo.

Succes
 
Quote
RE: heup, maak me zorgen
Mrtj  schreef op: 21-09-2012 21:08:50
Kijk Jacqueline, dit soort verhalen wil ik horen

(maar als er slechte verhalen zijn, wil deze ongeruste moeder ze ook wel horen)
 
Quote
Navigatie


Reageren op heup, maak me zorgen
Naam
Bericht