Menu
 

Topic:

disney met kerst

Smvljr  schreef op: 21-09-2012 15:25:27
Is het nu echt zo druk in Disney in de kerstvakantie of met kerst ,dat het niet te doen is met lange wachtrijen enz?Iemand ervaring?

Wij zijn in 2010 in de herfstvakantie geweest en toen viel het reuze mee.,toen hadden ze halloweensfeer en koud was het toen wel al..we willen dit jaar graag nog eens maar dan in de kerstvakantie,lijkt me zo gezellig dan..de kinderen zijn dan 8 ,5 en 1



 
Quote
Navigatie
RE: disney met kerst
Chloe Niet Ongelogd  schreef op: 21-09-2012 15:57:40
Het is in die tijd van het jaar inderdaad wel erg druk. Maar het is zo mooi die kerst in disney, dat wij die drukte dan maar voor lief nemen.
 
Quote
RE: disney met kerst
San  schreef op: 21-09-2012 15:58:37
Ik ben toen in januari geweest.. toen was alles ook nog in de kerstsfeer en was het lekker rustig! En een stuk voordeliger ook...

Met kerst zou ik persoonlijk niet gaan. Zonde van je tijd om de halve dag alleen maar te wachten
 
Quote
RE: disney met kerst
Smvljr  schreef op: 21-09-2012 16:27:33
kerstvakantie duurt tot 6 januari...na oud en nieuw is dus nog een optie,ga eens kijken of dat veel scheelt qua prijs...
in de attracties gingen wij al heel vroeg in de morgen,als eerste...overdag vooral de parades en lekker rondwandelen...we hadden toen 4 dagen dus ruim de tijd.Een half uurtje wachten voor een leuke attractie is nog wel te doen...moeten geen uren worden.Zeker niet als het zo koud is...

 
Quote
RE: disney met kerst
Wanouk  schreef op: 21-09-2012 17:36:07
Ik zou idd net voor de kerst (november) of na de kerst gaan, dus in Januari. Het scheelt dan enorm met de wachttijden. Disney in kersttijd is zoooo mooi, maar wel koud, en als je dan moet wachten met kinderen in de kou, dat is echt geen pretje. 
Maar de (nep) sneeuw die naar beneden dwarrelt in Mainstreet om de zoveel tijd, en het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom, zucht, ik vond het geweldig!! Ben al 4 keer geweest rond kersttijd.
Veel plezier!

 
Quote
RE: disney met kerst
Jaccy73  schreef op: 21-09-2012 22:22:54

Oh dat lijkt me ook geweldig om te doen rond die periode maar ook erg prijzig denk ik zo net naar de kerst ,manlief maar eens diep in de ogen kijken

 
Quote
RE: disney met kerst
Minnie Mouse  schreef op: 21-09-2012 22:31:32
Wij zijn div. Keren met kerst gegaan.
Ooit zelfs kerstavond 1e en 2e kerstdag en ook met oud en nieuw.
Het is dan echt heeeeeeeeel druk ,maar wel mooi met kerst. Oud en nieuw was een hel om weer het park uit te moeten en kwamen het parkeerterrein pas na 1 uur in de file eraf om naar het hotel te gaan.
Wij gaan vaker per jaar ( jaarpassen) dus voor ons minder erg als we niet alles doen maar anders is het zonde. Wij willen dit jaar eens  na oud en nieuw proberen.
We gaan iig met de herfstvakantie want de Halloween vind ik daar ook zo gezellig.
 
Quote
RE: disney met kerst
C.  schreef op: 21-09-2012 23:42:37
Wij zijn in 2010 met de kerstdagen geweest, Je weet dat het duurder is maar het is zo mgisch om op die dagen daar te zijn, toen had het vreselijk gesneeuwd was heel erg koud maar goed dachten wij daar kan je je op kleden, maar ten eerste waren onze nieuwe moonboots lek, en als je zo lang staat te wachten helpt je thermo ondergoed en skibroek zelfs niet meer en dan nog natte voeten! De eerste dag hadden we na een uur 2 huilende meiden ze wilde zo graag naar het hotel, hun voeten waren wereklijkwaar bevroren. Dag 2 hielden ze het anderhalf uur vol. Dag 3 had ik ze zakjes om hun voeten gedaan voor het ingaan van de moonboots en was het gelukkig iets minder koud dus dat werd een fijne dag.

We hebben zo weinig gezien en gedaan het heeft dus op de meiden weinig indruk gemaakt
Als je ze nu ook vraagt hoe ze Disney vonden zeggen ze zoo koud en zoo saai door al het wachten. En dat kan ik me ook goed voorstellen want we hebben zo lang moeten wachten en kort in het park weinig gezien dus.

Sorry niet zo'n positief verhaal maar ik zou eerder voor de lente kiezen een volgende keer




 
Quote
Navigatie


Reageren op disney met kerst
Naam
Bericht