Menu
 

Topic:

dat geroddel

Evenzo   schreef op: 21-09-2012 14:13:20
word er gek van dat geroddel bij de voetbal ,en de kinderen zijn nog maar 6 ,7 8 .,maar wat een geroddel die moeders  het ergste is nog ,ik doe er ook nog aan mee ,ik wil dat niet ,denk er over na om de jongens ergens anders te laten voetballen ,waar het wat minder is ,maar heb een probleem ,mijn zoon wil zo graag bij vriendje  a in het team ,maar zijn andere vriendje  c die wil graag bij  mij zoon en vriendje a ,maar vriendje c die wil oook alleen maar bij mij zoon ,snappen jullie  het nog ,maar die twee moeders mogen elkaar niet ,en ik zit er tusssen in ,en nu zit mijn zoon bij vriendje a ,en die moeder is kwaad .want die wil dat ze alledrie bij elkaar in het team moet komen ,en ik wil zo graag en mijn zoon bij vriendje a  ,omdat vriendje c ,steeds zegt dat mijn zoon niet kan voetballen en onzeker maakt , ,ik word er gek van ,    zo heb even geklaagt ,niet dat het wat opleverd ,.morgen een gesprek bij de voetbal ,maar hoe ik het eerlijk zeggen en dat die moedre niet kwaad word ,zo moeilijk ,of maak ik het mezelf zo moeilijk hihihi
 
Quote
Navigatie
RE: dat geroddel
Mitch  schreef op: 21-09-2012 14:14:23
bepalen de moeders dan in wel team de kinderen voetballen?
 
Quote
RE: dat geroddel
Suus  schreef op: 21-09-2012 14:16:42
Hier ook genoeg roddelende moeders maar ik doe er echt niet aan mee.... ik zeg het ook als moeder A weer over moeder B loopt te zeiken dat ik best met haar wil kletsen maar niet over een ander. Heb daar helemaal geen trek in.

Moet eerlijk zeggen dat ik weleens met vriendinnetje praat over dingen die w egezien hebben of zo, maar niet dat heen en weer gelul van de 1 naar de ander.

 
Quote
RE: dat geroddel
Mariėtte35  schreef op: 21-09-2012 14:33:37
Ik ben bang dat dat overal hetzelfde is! Ik doe er ook niet aan mee
 
Quote
RE: dat geroddel
Jomi  schreef op: 21-09-2012 15:22:33
Ik ben een echte voetbalmoeder, maar gelukkig wordt hier niet zo geroddeld langs de lijn en de ouders bepalen ook niet in welk team hun kind komt. Lekker makkelijk!
 
Quote
RE: dat geroddel
Karien  schreef op: 21-09-2012 16:54:37
Dat is volgens mij overal wel zo....zie het hier ook bij zwemmen, op het schoolplein....
vreselijk vind ik het.
 
Quote
Navigatie


Reageren op dat geroddel
Naam
Bericht