Menu
 

Topic:

hoe doe jullie dit???

Lauw  schreef op: 05-12-2011 21:34:02
ik werk nu sinds 3 weken..

maar noof is eens in de zoveel tijd heel erg benauwt, hier krijgt ze ook ventolin voor. gister is helaas weer het hoeste begonnen en op de creche vandaag het piepen op dr longen en een oortje is (geklapt) komt vuil is, heeft ze ook vaker, maar heir heeft ze geen last van..

op de creche vandaag zeide ze al ze is niet helemaal ion dr vel en hoest erg veel.

maja om me werk op te bellen. ikw eet wel dat hun er niet zo moelijk in zijn maar tog wil niet afbellen..

opppas heb ik helaas niet,, maar as ze morgen nog zo benauwt is dan kan ik dr niet heen sturen

heb net de HAP al gesproken ik moest dr nog een spray ventolin geven en gaat dit niet helpen moet ze komen om vernevelt te worden

Hoe lossen jullie dit op een ziek en benauwt kind
 
Quote
Navigatie
RE: hoe doe jullie dit???
Juulmvjens  schreef op: 05-12-2011 21:56:13
Helaas heb ik geen advies voor je want ik ben gezegend met 2 paar oppassende grootouders, maar ik wil je meiske veel beterschap wensen.

Heb je niet een goede vriendin waar ze een dagje naartoe kan?
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Méanne  schreef op: 05-12-2011 21:57:01
Als je geen oppas heb en je kindje is morgen ziek zou ik vragen of iemand wil ruilen op je werk?? En anders een dag inhalen.....je werkt er nog maar kort en ook al doen ze niet moeilijk je weet het nooit meer deze tijd!

Ik werk niet dus weet niet hoe is het om te werken en als je kind ziek is maar ik ben van mening dat een kind toch het liefst een ouder om zich heen heeft!

Beterschap voor je meisje
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Lauw  schreef op: 05-12-2011 21:58:59
ik heb echt geen oppas vor de kids.. helaas..

ik ga morgen ff aankijken, tis geneens zo dat ze echt ziek is nu.. geen koorts enz, alleen zo benauwt en piepen..ik ga het even aankijken en morgen ochtend mijn baas inlichten dat ik altijd gebelt kan worden door de creche,

kheb wel 0 ure contrakt dus betalen hoeven ze me tog niet maar vind sneu heb morgen mijn vaste client om haar huis te doen
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Méanne  schreef op: 05-12-2011 22:04:09
Kan ze misschien dan niet mee?? Klinkt vreemd misschien maar ik begrijp dat je in de thuiszorg werkt?

Een vriendin van mij deed dat ook wel eens als 1 van dr kinderen ziek was....niet met koorts oid die mensen vonden het nog gezellig ook!

Is natuurlijk wel bij uitzondering
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Nimmie  schreef op: 05-12-2011 22:09:20
wij mogen absoluut geen kinderen mee nemen naar ons werk

ook thuiszorg
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Lauw  schreef op: 05-12-2011 22:13:40
nee wij mogen idd echt geen kindjes meenemen, ik werk niet alleen bij oudjes maar ook bij "zieke" klanten.. en ok bij psygisch zieke mensen
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Lauw  schreef op: 05-12-2011 22:14:27
en de vaste die ik morgen heb ik 93 en die is als de dood als er iets stuk gaat haha, die zit de hele tijd kijk je uit schat dat er niets stuk gaat ahha

en morgen in de middag heb ik een nieuwe
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
  schreef op: 05-12-2011 22:17:30
Ik heb ooit 1 keer mijn kind mee mogen nemen toen ik nog werkte in de HH van de thuiszorg maar dat was toen had mijn kind vrij en hadden ze mij per ongeluk ingedeeld.Client vond het geweldig dat ik zou komen en mijn kind mee kwam.

Maar het zou geen optie voor mij zijn om mijn zieke kind mee te nemen naar toch vaak al kwetsbare oudere mensen.

In mijn werk ook de thuiszorg maar dan de zorg kan ik vrij makkelijk ruilen met mijn collegas onderling en dat gebeurt bij mij helaas nogal regelmatig met 2 ziekelijke kinderen.

Sucses ik hoop dat je kan ruilen en beterschap met je meisje
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
  schreef op: 05-12-2011 22:58:00
Sterkte ermee Lau, ik heb er verder geen ervaring mee, in ons eigen bedrijf reden de kinderen altijd met ons mee als dat nodig was en toen ik op school schoonmaakte nam ik ook als dat niet anders kon wel eens een kind mee.. Maar ik heb ook nog een man thuis die kan oppassen anders.. Grote kans dat het ook van de opvang komt hoor dat ze nu weer ziek is, daar heerst vaak veel natuurlijk .. Maar ja jullie moeten er wel weer doorheen natuurlijjk.
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
  schreef op: 05-12-2011 22:58:47
ps bevalt het werk je goed, zo te lezen wel als je voor je kind eigenlijk geen vrij wilt vragen.. succes met je baan
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Lauw  schreef op: 06-12-2011 08:04:39
Ja ik ga dr gewoon brengen ze piept wel ontzettend, maar speelt nu gewoon met dr poppen.. ik ga ze late bellen als het echt net gaat en ga ik naar huis, ik heb dr net wel gepuft. dus het moet wel gaan werken zodadelijk, als het niet weg is laat ik hun ook puffen nog. aar als dat niet helpt laat ik ze mij bellen ga ik toch ff langs de HA die me dan waarschijnlijk doorstuurt naar het zkh om vernevelen
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Nimmie  schreef op: 06-12-2011 08:19:45
Vind de opmerking van appeltje eitje wel heel krom hoor om te zeggen dat je voor je kind geen vrij wilt vragen dat het werk dat leuker is..

Niet iedereen kan elke keer vrij nemen als er een kind ziek is, ik werk zelf ook in de thuiszorg en ook ik moet soms moeite doen om thuis te kunnen zijn bij mn kind als ze ziek is.

Enige optie die ik dan heb is mn klanten verschuiven.

Ze weten wel allemaal dat ik een kind heb met epilepsie dus als ik mn werk bel als ik opgeroepen ben door school dat er voor mn klanten vervanging geregeld word
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Stefke  schreef op: 06-12-2011 08:45:11

Quote :
ps bevalt het werk je goed, zo te lezen wel als je voor je kind eigenlijk geen vrij wilt vragen.. succes met je baanMijn werk bevalt me ook prima, maar soms is vrij nemen geen optie. Ik sta voor de klas. Stel je voor dat een van je kinderen naar huis komt: ja, sorry... Het kindje van de juf heeft het benauwd. Daar zou je toch ook niet blij mee zijn, wel?

En kan me voorstellen dat TO in haar werk, helemaal omdat ze er zoals ik las pas net werkt, ook haar cliënten liever niet wil laten zitten. Daarnaast zal ze haar credits nog hard genoeg nodig gaan hebben als haar kind echt ziek is. De winter moet nog beginnen.
Denk dat je het goed opgelost hebt TO!
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Lauw  schreef op: 06-12-2011 10:01:09
appeltje eitje wat je nu zegt vind ik wel erg raar hoor

mijn kinderen gaan boven alles hoor, kijk ik heb geen vent die 1 van mijn kinderten even opvangt..

me meisje heeft het benauwt en daar hebben we ventolin voor hoor, ik kan nu niks voor haar doen. dan morgen naar de arts.. want ik heb wel gebelt dernet en ze mag morgen langskomen, omdat de ventolin tog voor een paar uur werkt, mocht ze vanavond super benauwt worden mag ik direct naar het kinderziekehuis rijden voor verneveling..

vanmorgen heb ik Novaley naar de kdv gebracht, me meisje huilde even maar dat doet ze wel vaker als ik wegloop daar, buiten heb ik jankend mijn vader op gebelt moest ff me ei uit, maar na 5 min kwam er een moeder naar buiten lopenm(ik ken haar) die zei Lau noof was binnen 1 min stil hoor..

ik kwam bij mijn client aan en die is naar het zkh dus kon ik weer weg..helaas kan ik noof niet halen nu omdat ik vanmiddag 2 uur moet werken, maart ik heb net mijn manager gebelt ook en doorgegeven als dat de creche belde ik niet beschikbaar was vanmiddag, ik kan wel gewoon maar ze heeft al iemand op de lijst die naar die client gaat mocht ik noof moeten ophalen..

mijn kindere zijn echt alles voor mij, ik ben nu 8,5 jaar thuis gebleven om voor mijn kids te werken.. maar ik kan niet elk wisselwasje vrij nemen, noof heeft nou eenmaal astma. dus zou ik nooit meer mogen bellen,..


je trapt me nu echt op me hart door te zeggen in feite dat mijn werk vorgaat
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Nimmie  schreef op: 06-12-2011 11:28:47
Nou idd meid heb je gistet op msn ook gesproken je doet het goed hoor

Ik was afgelopen week ook gwn gaan werken terwijl mn kind 39,4 had ja ik kon gewoon niet de hele week snipperen ivm zieken
 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Mamaanna  schreef op: 06-12-2011 11:41:20
Sterkte!

Misschien is het tijd (nu je werk) om uit te kijken naar een goed oppas die in zo'n geval ook even op je kleintje wil passen. Zeker met werk en als je er nog niet zo heel lang werkt is vrij nemen op korte termijn, erg moeilijk. Of het nu voor de kids is of niet.
Dat heeft niets te maken met iets over hebben voor je kids of niet. Al is het alleen maar voor in geval van nood.

Zoals ik het hier lees doe je alles voor je kids!
Wij hebben ook geen opvang en ik werk zelf niet, maar als ik zelf niet kan (door ziekenhuis o.d.) neemt mijn man vrij om er voor de kids te zijn. Kan hij niet, moet ik het verzetten.
Als ik zou werken zou ik wel proberen om een vast iemand achter de hand te hebben.


 
Quote
RE: hoe doe jullie dit???
Nimmie  schreef op: 06-12-2011 12:10:08
ik heb dus alleen mn man achter mijn hand, en als het zijn ouders uitkomt..

verder werken er veel in de familie van mijn ex en mn ex werkt als bakker dus die kunnen ze niet missen

en ja ik zou iemand als oppas kunnen zoeken maar dat heb ik weer liever niet,.. gezien haar toestand wil ik iemand in der buurt heeft die er ervaring mee heeft en weet wat hij/zij moet doen..

 
Quote
Navigatie


Reageren op hoe doe jullie dit???
Naam
Bericht