Menu
 

Topic:

normaal of niet?

Elisa  schreef op: 19-09-2012 21:54:32
Beste dames,

Even jullie advies en mening;

mijn partner en ik hebben beide een fulltime baan. Echter wel met zeer verschillende tijden.
Hierdoor hebben we erg weinig prive tijd met elkaar.
Nu bericht mijn partner vaak collega`s of niet-werkgerelateerde zaken en prive. Daar heb ik helemaal geen probleem mee, ware het niet dat hij en zijn collega`s elkaar ook berichten in onze prive tijd.

Ik wil dit dus gewoon niet hebben en ben hier ook erg kwaad om geworden. Het is namelijk zo erg dat collega`s hem ook berichten in zijn vakantie. ( we zijn twee jaar niet met elkaar op vakantie geweest dus waren we vooral erg toe aan het samen zijn)

Nu was ik zo kwaad dat ik er vandaag wat van heb gezegd. Toen werd hij opeens heel kwaad en heeft me twee keer een karate trap in mijn buik gegeven. Ik vind dit echt niet meer normaal.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: normaal of niet?
Zoetje  schreef op: 21-09-2012 08:58:58
Ladybug, ben het met je eens. Denk dat je wel wat anders aan je hoofd hebt als er zoiets gebeurt is. Dan ga je niet op een forum posten. 
 
Quote
RE: normaal of niet?
Elisa  schreef op: 21-09-2012 18:22:14
@ debbel79: lijkt me niet dat de geloofwaardigheid van mijn verhaal afhangt van het feit of we dit jaar met vakantie zijn gegaan maar ter jou informatie: de vakantie was al geboekt en geregeld een jaar geleden voor mijn vriend zijn baan kreeg. Als jij meent dat ik misbruik maak van andermans begrip dan vind ik dat jammer maar dat is dan niet anders.

Is het dan zo gek dat als ik steun zoek bij een voor mij moeilijke situatie, ik dan hier een bericht post als ik even bij niemand makkelijk terecht kan? Ik heb namelijk fijne ervaringen met mama-life en zocht daarom hier steun.

De moderators hebben al geverifiëerd waarom mijn tekst in het roze verscheen.
 
Quote
RE: normaal of niet?
Extra Moderator  schreef op: 21-09-2012 18:28:47
Dames, er is idd contact geweest met TO.

Wanneer wij zeker weten dat er in een topic onwaarheden verteld worden, zullen wij zeker ingrijpen. Met andere woorden, zolang wij niet ingrijpen is er voor jullie geen reden om aan te nemen dat TO onwaarheden vertelt.

Mochten jullie twijfels hebben, dan is daar de knop "Meld dit topic" voor, waar je kunt vertellen waar je aan twijfelt en waarom.
 
Quote
RE: normaal of niet?
Ladybug  schreef op: 21-09-2012 19:16:54
Dan nog lieve TO...... de vraag of dit normaal is is ZO onnodig NATUURLIJK is dat niet normaal.......Het valt ook niet goed te praten en ik hoop dat je niet over je heen laat walsen door je vriend/man...

Ik wens je suc6 met deze situatie.......en uit ervaring weet ik dat als deze situatie zich  voor gedaan heeft.... Het voor hem makkelijker zal zijn om die situatie wederom te creeeren
dus wees verstandig en denk GOED na voor je beslissingen neemt!!


suc6!!
 
Quote
RE: normaal of niet?
Minou  schreef op: 21-09-2012 21:05:31
 
Quote
RE: normaal of niet?
Sabinemvyinthe  schreef op: 25-09-2012 10:49:56
Elisa, hoe gaat het?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op normaal of niet?
Naam
Bericht