| Corine86  schreef op: 19-09-2012 15:37:34 | 
| Net bij de Appie biefstuk meegenomen hmmmmmmmmmmm Maar nu.... Ik eet er sperzieboontjes bij en aardappel. Maar wie heeft een idee van lekkere aardappels? Heb nu als opties: - gekookte - opbakken in de pan of frietpan Wie heeft nog meer tips? | 
| Quote | 
| Melissa  schreef op: 19-09-2012 15:38:47 | 
| wat voor aardappel? Ik heb altijd vastkokende aardappels. Ik schil ze, kook ze net niet helemaal gaar, afgieten en even op een theedoek en dan in de roomboter lekker goudbruin bakken, echt lekker | 
| Quote | 
| Son  schreef op: 19-09-2012 15:40:02 | 
| Opbakken natuurlijk !  Eerst even koken, dan lekker dunne plakken snijden en ze lekker opbakken jummiee. Gekookte aardappelen met biefstuk, vind ik geen combi.... | 
| Quote | 
| Son  schreef op: 19-09-2012 15:41:46 | 
| Of ze heeeeel dun schillen en ze dan in de frituurpan lekker krokant frituren. Heb je soort chippies
 | 
| Quote | 
| Corine86  schreef op: 19-09-2012 15:42:57 | 
| gekookt vond ik ook niet echt een optie; vandaar dat ik het hier even vraag; misschien dat er hier
iemand het ultime idee heeft  | 
| Quote | 
| Mus  schreef op: 19-09-2012 15:47:28 | 
| Aardappel in stukken snijden, olijfolie erover, beetje knoflook, rozemarijn, wat grof zout erover en
op een bakblik en dan 40 minuutjes in de oven (ongeveer 160 tot 180 graden,), soms even de
aardappels omdraaien, is echt heerlijk, je kunt als het mooie aardappels zijn de schil er zelfs
omlaten. Wie weet is dit wat? | 
| Quote | 
| Corine86  schreef op: 19-09-2012 15:49:36 | 
| klikt goed mus! Alleen heb ik al eens aardappeltjes in de oven gedaan en die waren behoorlik droog. Heb jij enig idee wat daar de oorzaak van kan zijn geweest? | 
| Quote | 
| Alice  schreef op: 19-09-2012 15:52:55 | ||
| 
 Te weinig olie? Verkeerde aardappel? Oude aardappel? Ik doe altijd een flinke klont boter, even in de magnetron, dan wat olie erbij en dat over de aardappels gieten voordat ze de oven in gaan. Grof zout erover, hmmm lekker! | ||
| Quote | 
| Alice  schreef op: 19-09-2012 15:53:20 | ||
| 
 Lekker... peperroomsaus, met peperbolletjes en cognac! | ||
| Quote | 
| Babsmv2  schreef op: 19-09-2012 15:53:42 | 
| in dunne schijfjes (dikke chips) en dan met knoflookpoeder bestrooien (royaal) en even in de
frituurpan! Heerlijk!!!  | 
| Quote | 
| Corine86  schreef op: 19-09-2012 15:55:36 | 
| hmm krijg hier wel trek van. Heb alleen niet zoveel van dat soort spul in huis. Wel kruiden en olijfolie | 
| Quote | 
| Mus  schreef op: 19-09-2012 15:55:44 | 
| Bij mij zijn ze niet droog, ik laat ook de schil eromheen, en ben niet zuinig met olijfolie.
Misschien kun je proberen er een half uurtje aluminium folie overheen te doen, en dan pas eraf voor
het knapperige (eventueel de grilfunctie aan eventjes)? Dan denk ik ook dat het erg meevalt met het
uitdrogen. Ik doe dat vaak met pasta die uit de oven komt. mmmhh dat van Sis klinkt ook lekker, krijg spontaan honger...   | 
| Quote | 
| Corine86  schreef op: 19-09-2012 16:27:10 | 
| @sis; hoe maakt je peper-roomsaus? Ik heb zwarte peper in de pepermolen zitten. Heb bloem/melk/boter in huis is dat voldoende? Vind op het net alleen met room/eieren enz | 
| Quote | 
| Ikee  schreef op: 19-09-2012 16:31:36 | ||
| 
 Jammie dat word het voor mij vanavond! | ||
| Quote | 
| Patricia2211  schreef op: 19-09-2012 16:48:25 | 
| puree erbij is ook lekker vind ik,  en meestal gaan er hier gebakken champignons bij, heerlijk! | 
| Quote |