Menu
 

Topic:

ervaringen eitwitdieet gezocht

Lin79  schreef op: 12-09-2012 10:32:50
Hallo
ik zoek ervaringen van mensen die een eiwit shake dieet hebben gevolgd. hoeveel ben je afgevallen in hoeveel tijd en ben je ook weer aangekomen? zo ja hoeveel? hoe ging je om met de feestdagen en verjaardagen? en hoe lang heb je het gevolgd en welke soort?

was het goed vol te houden? ook als je  40 a 50 kilo kwijt moet?

dit is mn laatste red middel alle andere dieten gaan maar even goed totdat ik een x aankom door bijvoorbeeld mn cyslus ik raak dan ongemotiveerd durf de volgende week niet te wegen en dan verslonst het weer.....ben al 20 jaar aan t lijnen maar altijd angstig geweest voor shakes maar misschien moet ik dit wel proberen om eerst die kilo's kwijt te zijn en dan mn life style om te gooien dus niet meer 2 x opscheppen bij t avond eten...enzo.
 
Quote
Navigatie
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
Kim Mv Sem  schreef op: 12-09-2012 11:04:27

Ik heb toevallig van de week die maaltijdshakes van kruidvat gehaald, tenminste wel betaalbaar.
Wil ook 40/50 kilo kwijt en weet soms ook de motivatie niet meer te vinden naar een dip.
Moet eigenlijk ook gaan sporten maar alleen is zo saai

 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
Misbren  schreef op: 12-09-2012 11:40:29
eiwit heb je nodig. als je geen eiwit neemt van je af van je spiermassa. dit is mij verteld bij de obesitaskliniek. ze reden ook af om te gaan dieeten. je kan beter meerdere keren per dag verantwoorde voeding nemen. succes 
 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
E Mv 2  schreef op: 12-09-2012 11:46:31

Ik zou idd mijn voedingspatroon enz aanpassen ipv met shakes te beginnen,maar ik begrijp dat het je laatste strohalm is.


Als je het wilt gaan doen,neem dan van www.eiwitpoeder.nl gewoon die van hun eigen merk whey premium.
Net zo goed als de cambridge,weight care en al die andere dure merken.


Ik ben er op 7 weken bijna 10 kg mee afgevallen door eerst 3 weken het onbijt te vervangen,toen 2 weken ontbijt en lunch en de laatste 2 weken alle 3 de maaltijden.


Ik moest het doen omdat ik een operatie kreeg en eigenlijk de 2 weken van 2 voren moest crashen,maar ik ben er langzaam aan mee begonnen zodat die 2 weken niet zo koud op je dak valt.


Succer ermee meid!

 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
E Mv 2  schreef op: 12-09-2012 11:48:52
 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
Lin79  schreef op: 12-09-2012 11:57:39

@kimmvsem: en heb je al resultaat? met de kruidvat shakes? ik ken dan van dat sporten ja zou ook graag iemand mee willen hebben. maar heb wel een hond dus wandel wel. 

@misbren ja ik weet het 6 x per dag iets eten. nouw daar gaat t de mist al in ik probeer het 1 of 2 maanden gaat t goed en dan verslonst het weer. sochtends ontbij ik wel met mn dochter neem dan 1 of 2 bruine boterhammen of een kommetje optimel kwark met aardbeien en banaan er door. dan eet ik tussen de middag 2 bruine boterhammen met karnemelk en dan pas savonds om 5 uur weer en dan schep ik vaak 2 x op en savonds op de bank is ook trouble. dus ik weet dat als ik overdag vaker een gezond tussendoortje zou nemen ik savnds minder honger heb en dan minder vaak opschep of snaai....maarja poging 1000 zie ik ook niet meer zitten. 


 


@ Emv2: dus de goederkopere shakes zijn net zo goed als die van cambridge enzo?


ik heb al van alles geprobeerd, 0 punten dieet, zero3, malsoviet brood dieet, appelslank, efedra, cintroenslank, die annie schilder pillen, slimfast (maar studeerde toen dus geen regelmaat), sonja bakker, ziekenhuisdieet, dr frank, via dietiste, mezelf uithogeren, echt alles al!


 


@misbren zit jij bij je obesitas kliniek? ik heb ok info gezocht over maagbandje enzo...maar wou eerst nog dit proberen. ....

 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
E Mv 2  schreef op: 12-09-2012 17:30:11
Het gaat erom hoeveel whey eiwitten erin zitten,het koolhydraatarm is en vetarm.
Deze shakes worden vaak in de sportwereld gebruikt,die willen ook zo min mogelijk vet hebben en wegen
Ik ben er goed mee afgevallen,bij de merken betaal je vaak het merk hoor.
Misschien is het een idee om hulp te zoeken om het probleem met eten op te lossen?
Voor de eetmomenten,na 2 maanden ben je er toch ook aan gewent dat je 6x eet?
Ik had me in de beginfase een app op de telefoon gezet die aangaf dat ik weer moest eten,want ik "vergat" dus vaak te eten(lees nam me de tijd niet)
 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
Nina1  schreef op: 12-09-2012 18:58:28
De buuf hier heeft prodimed gedaan. Eiwit dieet. Is enorm afgevallen maar.......alles en nog meer zit er inmiddels ruim een jaar later weer aan!!!

Wen shake ed zijn middelen waar je mee af kunt vallen, tuurlijk maar ga je daarna gewoon Weer eten dan ga je schommelen in je gewicht en kom je juist weer aan.


Enige wat helpt is discipline, doorzetten, bewegen en een ander eetpatroon aanleren. Evt met behulp van diëtist. Heel moeilijk maawegwerkt beter en goedkoper dan al die andere dieeten! 
De knop in je hoofd moet om en je moet zelf een ander eetpatroon ontwikkelen anders zul je niet afvsllen( wel even maar op lange duur niet)
....zegt iemand die ook de discipline niet kan vinden... Maar heb mezelf leren accepteren
Succes
 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
Lin79  schreef op: 12-09-2012 19:40:36
@Emv2 tsja toen ik zwanger was had ik zwangerschapsdiabetes en at ik wel 6 x per dag ruim 8 maanden lang en toch eet ik weer 4x per dag net als voorheen...dus weet niet of t na 2 maanden in je systeem zit? .... en toen ik zwanger was viel ik ook af met gezond eten en koolhydraat beperkt zeg maar maar spoot wel veel insuline om die reden kan ik me dus niet accepteren zoals ik ben Nina1....ik wil geen diabetes type 2 krijgen dus t moet eraf! 

dus die whey shackes is t zelfee als de shakes en soepen van cambridge? tsja dan is t inderdaad wel heel erg duur ja wel heb je daar een afbouwe programma bij waarbij je daarna leert om normaal te eten met 2000 calorien. 

ik hoopte dat de shakes t werk zouden doen waarbij de 40 of 50 kilo eraf gingen en ik me daarna dmv het aanleren van een ander eetpatroon met de consulent of huisarts op mn gewicht zou houden..maar als die buurvrouw zwaarder is dan toen ze begon.....heb ik wel m twijfels....

 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
Spatje  schreef op: 12-09-2012 19:42:02
emv2, kreeg je er geen honger van?
 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
Suzan  schreef op: 12-09-2012 19:46:56
Ook teveel eiwit is niet goed, maar een kwalitatief goede eiwit shake kan incidenteel (bijv. voor het sporten) een maaltijd vervangen. Zo doe ik s ochtends wel eens een vanille shake samen instantkoffie. Een goede (en lekkere) shake vind ik Whey van Revolutions of van Decathlon - een kolhydraat arme uiteraard. Het beste is naar je gehele manier van eten te kijken (en sporten, ontspannen en gewoon goed leven)  een goed boek is de voedselzandloper. Succes!!
 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
Indy  schreef op: 12-09-2012 20:14:32

Quote nina1:
De buuf hier heeft prodimed gedaan. Eiwit dieet. Is enorm afgevallen maar.......alles en nog meer zit er inmiddels ruim een jaar later weer aan!!!

Wen shake ed zijn middelen waar je mee af kunt vallen, tuurlijk maar ga je daarna gewoon Weer eten dan ga je schommelen in je gewicht en kom je juist weer aan.


als je het goed wilt doen, dan moet je daarna ook gaan opbouwen en dan gaat het wel goed!
 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
E Mv 2  schreef op: 12-09-2012 20:21:02
Daarom zeg ik,ik denk dat je beter hulp kunt zoeken meid.
Wat Nina ook zegt,je hebt het eraf en als je dan weer langzaam normaal gaat eten,zit het er vaak weer bij incl extra
Buurvrouw heeft ook cambridge gedaan ze was zo gemotiveerd,1 weekend verjaardag van haar zoontje en gelijk kg's eraan,maar ze zette door en had er alles vanaf wat ze wilde.
Maar nu zitten er weer zoveel bij....heel makkelijk gezegd maar die knop moet om,je hele leven,eet en beweegpatroon enz

Spat in het begin wel,maar als ik dan bv een opkikkertje nam was het  over.
Maar daarom was het wel fijn om het langzaam op te bouwen en zo bouw je het ook weer af.
 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
Nina 1 Niet Ingelogd  schreef op: 12-09-2012 21:36:41

Quote Indy:
[...]
als je het goed wilt doen, dan moet je daarna ook gaan opbouwen en dan gaat het wel goed!


dat heeft ze ook wel gedaan samen met een begeleidster van de prodimed. maar helaas heeft ze dit niet kunnen volhouden. toen ze weer gewoon mocht eten zat het er zo weer op en nu dus iets meer dan ervoor.

mijn vader is echt afgevallen(moest hij ook ivm erg snurken ) in een half jaar 20 kg. gewoon door minder en anders te eten dan hij normaal doet. en meer bewegen. wel met begeleiding van een dietiste. en dit gaat dus nog steeds heel goed.
 
Quote
RE: ervaringen eitwitdieet gezocht
Lin79  schreef op: 13-09-2012 16:09:32
ja zal maar weer eens een afspraak maken bij de huisarts. voor ik zwanger werd ook al gedaan (omdat de gyns zeiden dat ik niet zwanger kon worden) maar toen wilde die me neit naar een dietiste sturen. want hij vond dat je niet maar even 50kg wou willen afvallen dat dat niet gezond is voor mn psyche zeg maar. tsja snapte niet echt waar die naartoe wou. toen paar keer daar geweest met mn gewichtjes en doordat ik ze moest laten zien viel ik wel iets af maare toen kreeg hij een hartinfart en kwam er een invaller die ik niet vetrouwde en raakte ik zwanger nu zijn we weer ruim een jaar verder zeg maar. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op ervaringen eitwitdieet gezocht
Naam
Bericht