Menu
 

Topic:

Gastric bypass

Kolibrie  schreef op: 06-09-2012 10:49:25
Lieve allemaal,

Ik open dit topic omdat ik op zoek ben naar een beetje steun en begrip van andere dames die dit traject hebben doorlopen en omdat ik graag mijn verhaal kwijt wil...

In november 2011 ben ik gestart met het traject voor een GBP bij de Nederlandse Obesitas kliniek... Voor zover je het een traject kunt noemen... Ik kreeg een intake gesprek en er werd daarna een afspraak gemaakt voor de gesprekken bij de betrokken specialisten... Die gesprekken vonden allemaal plaats op een halve dag... Een gesprek van een half uur per specialist... Ik voelde me alsof ik bij een of andere commerciële instelling beland was... (wat achteraf ook nog waar lijkt want ik begreep dat ze geld krijgen van het ziekenhuis voor elke patiënt die ze aanleveren voor operatie) Er komt op zo'n dag zoveel over je heen en het zijn gesprekken die soms best wel diep gaan dat ik het zeer vermoeiend vond en me niet voelde alsof ik alles duidelijk heb kunnen uitleggen... Dat heb ik ook aangegeven, ik heb namelijk Add en vind het moeilijk me zo lang te concentreren... Na deze gesprekken waar ik me niet al te best over voelde kreeg ik telefonisch te horen dat het niet door kon gaan... Ik was niet geschikt vanwege mijn Add... Dat moest ik eerst maar oplossen! ( eeeeeh, nou als ze me willen vertellen hoe dat moet.... Hoor ik het graag) Ik vond dit zo moeilijk, want natuurlijk is dit niet op te lossen... En ik had net een jaar therapie gehad bij een psychosociaalhulpverleenster om structuur in mijn leven aan te brengen en ik voelde me juist goed! Het ging goed en had de meeste dingen voor elkaar... Nou daar sta je dan, ik voelde me afgeschreven... Ik had al zo vaak om hulp geroepen en steeds lijkt het alsof je staat te roepen in het niets... Want er geeft niemanderhalf antwoord... Ik wil weer gezond worden, dingen doen met mijn zoontje en de actieve moeder kunnen zijn die ik zo graag wil zijn... Maar het antwoord was NEE....

Na dat ik dit nieuws een tijdje had laten bezinken ben ik teruggegaan naar de huisarts... Die ving me gelukkig goed op... Hij heeft wat ziekenhuizen afgebeld met de vraag of zij Add reden vinden tot afwijzing vinden voor een GBP... In het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein vonden ze datgelukkig niet... En daar ben ik nu opnieuw gestart met het traject, zij kijken ook niet naar wat de NOK heeft gezegd... Zij vormen hun eigen mening op basis van hun eigen gesprekken... Alle gesprekken met de specialisten heb ik op dit moment al achter de rug... En ze hebben ook allemaal al gezegd dat ze geen reden zien waarom het niet zou kunnen... En ik dus geschikt ben wat hun betreft...

Nu wacht ik tot ze allemaal samen overleg hebben gehad, en ik het definitieve advies krijg in het ziekenhuis....

Aan de ene kant lijkt het misschien voor sommigen alsof het allemaal niet veel voorstelt.... Maar het doet me zoveel! Die mensen bepalen of ik oud genoeg mag worden om mijn kleinkinderen te ontmoeten over 20 jaar.... En of ik met mijn zoontje kan gaan voetballen... Of hij straks word gepest op school omdat zijn moeder dik is... En of ik mijn zoontje kan zien opgroeien of hem kan geven wat hij nodig heeft...

En hoe overtuigd ik ook ben van de noodzaak van deze ingreep voor mij, maar ook voor ons gezin... Toch is daar die angst... Doe ik er goed aan? Wat als ik nou doodga tijdens de operatie?

Als je niet mag wil je zo graag, en als het zo dichtbij komt dat je bijna zeker weet dat je mag wordt je angstig....

Ik ben dus een beetje op zoek naar verhalen van anderen... En vooral naar steun! Dat heb ik echt nodig op dit moment!


 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende
RE: Gastric bypass
Petrina  schreef op: 09-10-2012 14:03:21
Ik sport met iemand die nu meer als mij als persoon afgevallen is, zonder problemen, zonder hangend vel, met een gezonde leefstijl... En dat is niet de enige, dus het IS mogelijk. Met de juiste mensen om je heen, met de juiste begeleiding, op de juiste plaats en manier. Ook zij was obese en nu is ze op een gezond gewicht.

 
Quote
RE: Gastric bypass
E Mv 2  schreef op: 09-10-2012 14:05:23
Geweldig!!Dus omdat zij het kan en het bij haar werkt,kan iedereen het en werkt het bij iedereen??
 
Quote
RE: Gastric bypass
Petrina  schreef op: 09-10-2012 14:10:23
E mv 2 ze is niet de enige! Gelukkig zie ik heel veel mensen waarbij het zo mag gaan. En word deze mensen een hoop narigheid bespaard. Maar mijn punt is duidelijk, doe ermee wat je wilt verder. Ik hoop dat het sommige aan het denken zet, en dat de mensen die erover gaan denken de juiste begeleiding kunnen gaan vinden om het dus zonder operatie te doen. Zo niet dan is het net zo prima trouwens voor mij!

Ik deelde dit enkel om misschien mensen te kunnen helpen. Er zijn namelijk hele goede oefeningen om af te vallen en toch strak te blijven. Eventueel inderdaad ook voor de meiden die wel de operatie gedaan hebben en zover hersteld zijn dat ze weer mogen sporten. Bij interesse wil ik ze best delen.

Nogmaals sterkte allemaal, want dit is zo enorm heftig!
 
Quote
RE: Gastric bypass
Kolibrie  schreef op: 09-10-2012 16:02:05
@petrina, ja je wilde dit heel vrijblijvend delen... Ahum.... Dat een operatie niet de beste keus is, in het topic van mensen die nu al onder het mes zijn geweest.... Die over een paar weken en in mijn geval overmorgen geopereerd worden, echt heel zinvol!!! NOT!!! Dat kun je niet meer vrijblijvend opvatten en het is ons ook niet echt tot steun, het is allemaal al moeilijk genoeg!!
 
Quote
RE: Gastric bypass
Xsara  schreef op: 09-10-2012 17:43:47
petrina, waarom ga je niet rageren op een forum waar mensen nog onder het mes gaan?? mensen die daar twijfelen hebben misschien wel wat aan je advies. .. maar doe ht dan even iets anders.. geef een adres een naam een methode  of bied je eigen hulp aan om als coach te helpen.. geef die tips daar want het tegengaan van ahngend vel, nou als je die tip hebt bij iemand die dus klaarblijkelijk meer dan 50 kilo moet afvallen dan is dat toch helemaal geweldig!

en ik ben ervaringsdeskundige, ben zelf al verschillende malen veel kilo's afgevallen, das de kunst ook niet.. zie die persoon die jij nu kent maar eens over 1 of 2 jaar.. 80% kans dat ze het allemaal weer is bijgekomen. en sporten?? lieverd ik heb na de oparatie nog nooit zoveel gesport als nu..  je kent het traject niet, je gaat naar een psycholoog, moet alles al hebben gesprobeert, aangetoond, via dietiste en dan krijg je begeleiding door fysio en zelfs kookworkshops.. alleen even je maag verkleinen is het niet.. wij moeten iedere dag zelf een gezonde keuze maken om het gewicht kwijt te raken.. dus zo makkelijk als je denkt is het niet.. geeft niets dat je dat niet weet en als je het wel weet dan realiseer jij je gewoon niet hoe het echt is.. Geeft ook niets hoor, je bent niet de eerste en ook niet de laatste die het niet met onze keuze eens is.. Prima hoor.. zoalng je maar respekt houdt en je realiseert dat iedereen doet wat voor hem of haar het juiste is..

 
Quote
RE: Gastric bypass
Anne Mv 3  schreef op: 09-10-2012 18:05:51
Je hebt het over mensen die kunnen sporten, Petrina, maar lang niet iedereen kan sporten óf kan blijven sporten. En dan? dan komen vrijwel altijd de kilo's er weer aan!
Dat is óók de realiteit!
Zoals hierboven al gemeld: je bedoelt het goed - fijn dat je ook positieve resultaten ziet bij mensen! maar ik wil dan ook graag de verhalen horen van mensen die 5 of 10 jaar geleden zoveel afgevallen zijn, ook de verhalen van de mensen die na een aantal jaren minder zijn gaan sporten of zelf helemaal niet meer (kunnen) sporten.
Het zou wel heel simpel zijn als het een optelsom zou zijn: doe eerst één, dan twee en het resultaat is altijd drie.... Praktijk is weerbarstig!
zoveel mensen, zoveel soorten stofwisseling - zoveel motivaties- zoveel soorten kracht - zoveel soorten energie enz.
 
Quote
RE: Gastric bypass
Petrina  schreef op: 09-10-2012 19:25:26
Meiden ja daar hebben jullie gelijk in inderdaad, hier schrijven inderdaad meiden die al geopereerd zijn of bijna worden, daar had ik niet bij nagedacht. Maar ook voor jullie is er wel wat te doen aan hangend vel, zeker als je nog maar net geopereerd bent, of nog moet worden. Misschien is dat alsnog fijn om naar te kijken? Het is bijna niet tegen te houden, omdat het door de operatie zo snel gaat (het afvallen) maar als je iets doet zal het tenminste veel kunnen gaan schelen.

Het was niet vervelend bedoeld wat ik schreef!

Xsara, ik kan niet hier neer zetten wat je moet doen om af te vallen zonder operatie, dat is per persoon verschillend, ligt aan hoe je kracht en conditie op dit moment is, wat je mogelijkheden zijn, wat je al doet, dat is enorm persoonlijk, daarvoor moet je zeker iemand persoonlijk kennen. Het is voornamelijk wel de combinatie van kracht en cardio training en het eten, gevaar is te weinig eten of verkeerd eten. Maar ook teveel cardio zonder kracht. Nou ja zoveel kan het uitmaken, en iedereen heeft een andere training nodig om het juiste verbrandingniveau te bereiken.

Anne: nee het is zeker geen optel som wat je doen moet... eerst stap 1 en dan stap 2 werkt misschien voor jou maar voor de ander niet...

Sporten moet je zo doen dat je het vol kan houden, en anders rustig af bouwen naar het niveau wat je wel vol kan houden als je op je doel bent, en eigenlijk begint het pas als je op je doel bent, maar ik denk ook als je een operatie ondergaan hebt.

Nogmaals ik persoonlijk vind een operatie juist vele male heftiger en ingrijpender, en heb zeker respect dat jullie die keuze gemaakt hebben of maken. Er zit vaak ook inderdaad een heel verhaal achter waarom het zover gekomen is, dat geeft niet het mag er zijn, jullie mogen er zijn, met en zonder overgewicht.

 
Quote
RE: Gastric bypass
Saskia1980  schreef op: 09-10-2012 19:27:02
Ik kan me iets voorstellen bij je berichtje maar helaas gaat die vlieger niet voor iedereen op. Ik strijd al meer dan 10 jaar tegen overgewicht en met vlagen heel veel kilo's er af en dan weer er aan want obese is ook gewoon een ziekte. Nu kan ik al 5 jaar niet meer sporten of iets  omdat ik fysiek beperkt. De maagband heb ik 3 jaar heel bewust laten plaatsen en heeft mij geholpen om weer gelukkig in het leven te staan, helaas door veel complicaties is dit niet het juiste HULPMIDDEL en daarom nu gekozen voor de gastric bypass. En het is geen makkelijke manier, want ook met een operatie moet je het nog altijd zelf doen. 

Vind het jammer dat je er zo over denkt, misschien als je zelf in het schuitje zou zitten dat je er anders over zou kunnen gaan denken! Maar goed iedereen heeft recht op zijn eigen mening. 
 
Quote
RE: Gastric bypass
Anne Mv 3  schreef op: 09-10-2012 19:50:28
Petrina, ik heb zelf geen overgewicht hoor. Maar ik ken genoeg mensen die deze worsteling wél hebben en er is niets zo frustrerend als mensen die 'weten wat je moet doen'.
'k Begrijp wel dat je het uit bezorgdheid zegt, want zo zijn je berichten altijd!
 
Quote
RE: Gastric bypass
Mama30  schreef op: 09-10-2012 22:45:53

Hoi allemaal,

Ik schrijf eigenlijk nooit! Lees heel af en toe eens op het forum, maar heb jullie stukje doorgelezen en wil toch mijn verhaal even met jullie delen!

In 2009 heb ik in belgië een maagband gekregen, vanaf het begin heb ik pijn gehad maar werd niet gehoord. De problemen werden steeds eger en uiteindelijk heb ik met de zomervakantie 2011 in het buitenland in het ziekenhuis gelegen. Hier bleek dat het helemaal niet goed zat.
Eenmaal terug in nederland vele onderzoeken gehad in het slotervaart ziekenhuis, het bleek dat het maagbandje helemaal niet goed zat, deze is gaan "wandelen" in mijn lichaam enuiteindelijk zat hij dus verkleefd aan mijn lever en darmen.
Januari 2012 heb ik een redo gehad, ze hebben het bandje, een stuk van mijn lever en een stukje van mijn darmen verwijderd en een GB gemaakt.

De operatie is mij zo meegevallen, tuurlijk ik voelde me toen ik wakker werd uit de narcose zwaar beroerd maar heb het gered op paracetamol. Ik moet ook zeggen dat de pijn voor die tijd heel zwaar was, dat was echt een opluchting toen ik merkte dat die pijn verdwenen was!
Ik ben smorgens als 2de geholpen, ik geloof rond 09.15 en om 14.00 liep ik al weer over de gang, zelf naar het toilet etc. De volgende dag mocht ik naar huis. Heb nog 3 dagen paracetamol gebruikt en daarna niet meer en dat was prima te doen!
Na een week had ik het meeste in het huishouden weer opgepakt, alleen het zware werk niet zoals de keuken, toilet, badkamer.. ik sliep nog wel tussen de middag.
Na 3 weken deed ik alles zelf weer en na 5 weken ben ik weer aan het werk gegaan ( woonbegeleiding) en ik moet zeggen dat dat goed te doen was!
ik woog 130 kilo en vanmorgen nog 78,2! voor een gezond bmi ( onder de 25)  moet ik naar de 72 kilo! Ik blijf nog steeds zakken dus dat is erg prettig!

ik heb geen catheter gehad, ook geen morfine pomp dit heb ik wel zelf aan moeten geven want anders had ik die wel gekregen in het slotervaart.  Na de operatie mocht ik wel drinken, niet eten. Tijdens het avond eten kreeg ik wel eten, aardappelpuree, spinazie en kip door de blender, ik dacht dat ik honger had maar na 2 likjes was het gedaan!

2 weken heb ik vloeibaar voedsel gegeten hierna mocht ik langzaam opbouwen met de voeding. Dit was heel erg pittig ik had totaal geen honger. Ik denk dat ik er 3 maanden over gedaan heb om een redelijk eetschema op te bouwen.
op dit moment ontbijt ik met 1 cracker of 1 beschuit, rond een uur om half 11 neem ik nog een beschuit. tussen de middag eet ik een bolletje of een geroosterde boterham. Rond een uur of 3 neem ik een stukje kaas of stukje worst. Het avond eten is nog minimaal, ik denk 1 eetlepel groente, 1 eetlepel rijst/pasta of aardappel en een kwart stukje vlees. savonds rond een uur of 8 neem ik een schaaltje vla of yoghurt.
door de dag heen drink ik water of thee. Savonds drink ik een glaasje cola light.

Echte nadelen heb ik eigenlijk niet, ik heb nooit last van erge dumpings, ik kan eigenlijk alles eten. alleen als ik te snel eet ben ik zo een 30 min misselijk met hardkloppingen.
Dan is het lastig dat je elke dag maagbeschermer, vitamine pillen moet slikken, hierbij heb ik ook eiwit poeder omdat ik tekort heb opgebouwd.
van de operatie heb ik het meeste last gehad van het gas, dit vond ik wel echt vervelend en pijnlijk, vooral in mijn schouders. De rest vond ik echt goed te doen.
ik heb wel last van vel overschot, maar goed dit is te verwachten als je zo veel afvalt!

in positieve zin is er natuurlijk mega veel veranderd!
- ik kan de trap oplopen zonder dat ik uit moet hijgen!
- ik pas weer op terrasstoelen, op een stoel in de bus etc!
- ik heb een stuk meer energie!
- ik ben niet meer met eten bezig, voel nagenoeg geen honger/trek dit geeft heeeel erg veel rust in mijn hoofd.
- van maat 54 zit ik nu op maat 42!!
- ik vind het weer leuk om op foto's te staan
- ik voel me een stuk gezonder!
eigenlijk vind ik mijn hele leven een stuk fijner en leuker!!

ik wil de meiden die deze dagen geopereerd worden dan ook heel veel suc6 wensen! ik zal hier regelmatig even lezen hoe het met jullie gaat en een berichtje achterlaten.



 
Quote
RE: Gastric bypass
Mama30  schreef op: 09-10-2012 22:59:40
wow, wat een verhaal is het geworden met mijn zomaar even binnen vallen

petrina, ik snap jou reactie wel hoor!
maar dit is niet een keuze die je 1,2,3 maakt,  hier is heel wat aan vooraf gegaan ( in mijn geval al lijnen vanaf mijn 14de, noem een dieet en ik heb hem gedaan!)
Ook wat je zegt over het vel klopt niet, als je vel eenmaal zo uitgerekt is geweesd ( vol met striee etc) is je uit stuk, de rek is er uit, dan kun je sporten tot je een ons weegt maar je huid trekt niet meer terug! Dat is net zo een fabel als dat je maag zou krimpen als je minder eet. Je maag kan nooit meer krimpen uit zichzelf!
tuurlijk val je af als je sport en je eetpatroon veranderd, maar je vel als die zo uitgerekt is hersteld zich niet meer! Ook is het dat je voor altijd honger houd, dan is het een kewestie van de rest van je leven daar tegen kunnen vechten en dat is bijna een onmogelijke strijd! Ik heb het echt geprobeerd, ben op die manier eerder 50 kilo kwijtgeraakt helaas niet kwijtgebleven! ( waar ook de mensen bij obese bijv last van hebben!)
dat gevecht trok ik niet meer! en ik werd steeds ongezonder en dikker, begon suiker te ontwikkelen een te hoog cholesterol etc. Ik was niet oud geworden op deze manier.
Deze operatie heeft mij mijn leven terug gegeven! Mijn gezondheid! Mijn geluk! Mijn cholesterol is nu prima, net als mijn bloeddruk, ook is het gevaar van suiker helemaal weg!!
er zijn veel mensen die denken goh lekker makkelijk zo een operatie, nou alles is minder waar! alle onderzoeken vooraf, zowel lichamelijk als geestelijk word je bineste buiten gekeerd! met overgewicht is narcose best gevaarlijk, de angst voor die tijd, zie ik straks mijn man en kinderen weer?
Het doet veel met je en het blijft emotioneel veel met je doen!
Tuurlijk ik kan geen borden vol eten meer naar binnen werken, maar weet je hoe fijn dat is? gewoon na een klein portie jezelf vol voelen! ik eet met alles mee aleen kleine portie's en ik heb daar totaal geen probleem mee!
het is ook best pittig dat jezelf zo verander, ik loop nog steeds naar de grote maten, ik ben nog altijd bang om in de spiegel te kijken!
ik word nog steeds verdrietig als ik nu lief word geholpen, mensen me gedag zeggen, mensen me zien staan die me met 130 kilo straal negeerde!
ik voel me beter in mn vel, voel me vrouwelijk, kleed me nu vrouwelijk ook dit is een ommekeer, zowel voor jezelf als in je relatie en voor je omgeving.

al met al ben ik alleen maar blij, heb nog geen seconde spijt gehad van de stap die ik gezet heb!
ik heb 2 zware operatie's achter de rug, maar ik heb MIJN LEVEN terug! en dat maakt me zo gelukkig!

ik hoop dat je het nu een beetje begrijpt vanaf de andere kant gezien, het is totaal geen aanval of verdediging. Gewoon even een stukje gevoel beschreven
 
 
Quote
RE: Gastric bypass
Kolibrie  schreef op: 09-10-2012 23:02:36
Thnx mama30, je berichtje doet me goed! Ik heb weinig rust in mijn hoofd en dit brengt me een heel klein beetje rust! en wat ontzettend fijn dat je leven zo heeft mogen veranderen in positieve zin! Geweldig meid!
 
Quote
RE: Gastric bypass
Mama30  schreef op: 09-10-2012 23:14:02
lieve kolibrie,

Ik snap jou gevoel op dit moment zo goed! Nog maar 9 maanden geleden zat ik met hetzelfde gevoel!
Probeer positief de operatie in te gaan, dit zorgt er echt voor dat je je beter voeld zodra je wakker word!
Zodra je de O.K binnen gereden word begint jou nieuwe leven! over 6 weken wandel je weer in her rond en dan al met zo een 10!! kilo minder! Denk daaraan als je op de operatie tafel stapt en aan wat je wel niet allemaal met je kindje kan gaan doen!
Probeer je niet te druk te maken, laat het allemaal rustig over je heen komen! Jij zelf kunt nu alleen maar positief zijn! De rest geef je uit handen, hele kundige handen!

veel suc6 meis, over een paar weken lezen we hier al allemaal positieve verhalen van jou, over je broek die afzakt, de complimentjes die je krijgt, de energie die langzaam aan dubbel terug komt!
Zet hem op!
 
Quote
RE: Gastric bypass
Kolibrie  schreef op: 09-10-2012 23:59:46
Ik zit bijna te janken hier zo lief vind ik je berichtje...ik sta er ook hartstikke positief tegenover... Alleen mijn huishouden en mijn kindje kan ik niet goed loslaten, dat valt me zo zwaar... Maar ik zal denken aan de advies! En het positieve resultaat voor ogen proberen te houden...

las net trouwens een beichtje van misbren op facebook... Ze is wakker en alles goed gegaan, wel pijn schrijft ze... Knap maar snel op meid!
 
Quote
RE: Gastric bypass
Kolibrie  schreef op: 10-10-2012 19:37:51
Ik begin nu wel heel zenuwachtig te worden!! Ben er helemaal misselijk van!
 
Quote
RE: Gastric bypass
Kolibrie  schreef op: 10-10-2012 19:38:14
10.15 moet ik me melden...
 
Quote
RE: Gastric bypass
Esther_mv_ifmi  schreef op: 10-10-2012 19:45:26
spannend hoor kolibrie! een collega van mij heeft het afgelopen december laten doen en die heeft er ook nog geen seconde spijt van gehad. ze is nu ongeveer 45 kilo kwijt en dat zie je niet alleen aan haar kleinere omvang, maar ze straalt gewoon.

heel veel sterkte de komende nacht en als je de adviezen van alle ervaringsdeskundigen ter harte neemt dan komt het vast helemaal goed
 
Quote
RE: Gastric bypass
E Mv 2  schreef op: 10-10-2012 21:27:23
Ik om kwart voor 12 en kwart voor 3 aan de beurt
bleh zo laat dus
Kolibrie suc6
 
Quote
RE: Gastric bypass
Kolibrie  schreef op: 10-10-2012 21:29:52
Ja jij ook succes! 

zt er altijd zoveel tijd tussen de tijd dat je verwacht wordt en de operatie? Ik heb niet gehoord hoe laat  de operatie is...
 
Quote
RE: Gastric bypass
Lente-marjolein  schreef op: 10-10-2012 21:33:59
succes!
 
Quote
RE: Gastric bypass
Kolibrie  schreef op: 10-10-2012 21:35:15
Thnx!
 
Quote
RE: Gastric bypass
E Mv 2  schreef op: 10-10-2012 21:38:31
Ja als er iemand uit valt bv schuif je naar voren
Meen dat ik in roermond toen 2 uur moest wachten
 
Quote
RE: Gastric bypass
Mama30  schreef op: 10-10-2012 22:54:35
suc6 meiden!
zet hem op hoor!!
Nog eventjes en dan is het achter de rug! op naar jullie nieuwe leven!

fijn dat misbren het achter de rug heeft!!
 
Quote
RE: Gastric bypass
Kolibrie  schreef op: 11-10-2012 07:44:41
Nou bedankt voor alle lieve berichtjes en steun die ik gehad heb van jullie! Vandaag is de dag! We gaan ervoor!
 
Quote
RE: Gastric bypass
E Mv 2  schreef op: 11-10-2012 07:51:31
Komt goed meid!!
En idd over een paar maandjes ken je je zelf al niet meer terug,

Gisteren liep ik bij een vriendin door de gang en daar hangt een grote spiegel en ik was weer verbaasd hoe slank ik ben....ja ik zag mezelf eindelijk slank en niet dat wat niet goed was.
Ohh jij gaat zo genieten!!!Maar eerst even hier doorheen,maar elke dag zal het beter gaan!
Ik denk aan je
 
Quote
RE: Gastric bypass
Saskia1980  schreef op: 11-10-2012 10:12:21
Heel veel succes.... ben erg benieuwd naar jullie ervaringen.. ik mag pas over 4 weken 
 
Quote
RE: Gastric bypass
Misbren  schreef op: 11-10-2012 13:54:51
Ik ben er weer, ik kon in het ziekenhuis erg moeilijk met mijn foon op internet, verbinding liep slecht.
Ik heb nog wel pijn maar het gaat redelijk, al 5 kilo kwijt.
Kolibri, ik denk niet dat je dit nog leest maar veel succes meid.
Als ik weer achter een gewone comp kan zal ik alles wel hier neer zetten xxx brenda
 
Quote
RE: Gastric bypass
Mama30  schreef op: 13-10-2012 00:55:23
misbren fijn dat je hetachter de rug hebt! en begint lekker he met min 5!!
zet hem op hoor! nu rustig opkrabbelen!
 
Quote
RE: Gastric bypass
Kolibrie  schreef op: 13-10-2012 16:56:15
Ben ook weer thuis... Alles oke hier...
 
Quote
RE: Gastric bypass
Mama30  schreef op: 15-10-2012 07:51:05
ooow super kolibrie!
nu lekker rustig opknappen!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende


Reageren op Gastric bypass
Naam
Bericht