Menu
 

Topic:

Boer zoekt vrouw

Inky69  schreef op: 02-09-2012 20:26:08
Heerlijk het begint weer.....Ik vind het zoooooo leuk.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende
RE: Boer zoekt vrouw
Jolanda1974  schreef op: 04-11-2012 21:38:54
Ik heb werkelijk genoten van Martin en Wilma. Het straalt gewoon van alle kanten. Gewoon spontaan elkaar knuffelen omdat het keuze moment voorbij is. Ik hou ervan!

Aad blijf ik een griezel vinden..


 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Debbel79  schreef op: 04-11-2012 21:56:30
ik vind martin zoooooooo leuk!!!!! die man heeft gewoon wat..... 
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Jomi  schreef op: 04-11-2012 22:09:07
Jeej, ik ben blij dat ze allebei voor de goede vrouw hebben gekozen! Heerlijk om Martin en Wilma zo samen te zien, geweldig!
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Jessiemv3  schreef op: 05-11-2012 09:06:57
Ben ik helemaal met je eens Debby, ik vind Martin echt een geweldige vent. Ik hoop dat hij en Wilma heel gelukkig worden, het is ze zo gegund.

Jaja Bert en Henrieke in die draaidingen en dan dat droge hoofd van Bert erbij! Moest er zo om lachen, dat gaat 'm niet worden.......


 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Heleenmv2  schreef op: 05-11-2012 11:04:54
Wat is die Jeanette (zo heet die van Aad toch?) een ijskonijn zeg! Ze toont 0,0 emotie en lijkt bepaald niet blij of verliefd. Het ziet er allemaal zo ongemakkelijk uit, zoals ze daar over het strand liepen. Aad leek wel blij, maar zij oogde heel gereseveerd en stijfjes.
Vond haar toch al overkomen als een kreng, maar ze probeert het niet eens te verbergen. Zou ze Aad wel echt leuk vinden? Volgens mij is ze al weer klaar met hem. Wilde ze wel graag winnen en dat hij voor haar zou kiezen, maar wil ze niet echt met hem verder.

Ben zo blij voor Martin en Wilma! Goede keuze en gun ze echt alle geluk. Leukste stel van deze serie en ik zie ze ook echt wel bij elkaar blijven.

Henk heeft ook wel goed gekozen natuurlijk. Yoni was echt eng en wilde véél te graag boerin worden (en nam Henk daarbij op de koop toe). Moet zeggen dat ik verwacht had dat ze compleet in zou storten na de keuze, maar dat viel erg mee. Nu moet Fiona nog wel wat meer van zichzelf laten zien. Henk en Fiona moeten nog los komen, laat de vlinders nu maar snel gaan fladderen. Ik vind ze nog niet zo happy samen.

Ongemakkelijk is het kernwoord bij alle beelden van Henrieke en Bert. Wat gaat het toch moeizaam en zou Henk het ooit wel eens ergens of met iemand (mens, geen dier) naar zijn zin hebben? Hij kan niet (glim)lachen volgens mij. Henrieke lijkt me best een vrolijke meid die er echt wel wat van wil maken. Zij heeft best wel wat romantiek in zich en wil haar best doen om het gezellig te hebben, maar alles ketst af op hem. De beelden in de theekopjes spraken boekdelen, de 'pret' spatte er echt van af... ahum.

En dan de mannen. Tja, wat zal ik daar van zeggen. Ik vind Klaas een leuke vent. Deed zijn best om Willem een leuke rondleiding te geven, heel enthousiast met veel leuke weetjes, maar dat had van Willem niet zo gehoeven volgens mij. Klaas stelt veel vragen, Willem giechelt en wiebelt met zijn hoofd. Hij komt wat kinderachtig over en Klass juist heel verstandig en rustig. Ik vind het nog niet zo'n geslaagde combi en weet niet of ze wel bij elkaar zullen blijven.
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Baby2  schreef op: 05-11-2012 11:06:48

Nou hier komt ie dan!!!!


 Henk en Fiona!!!!  voor Yoni!!! Misschien is de buurman van Henk nog wel vrij, of heeft hij een leuke zoon of misschien is Aad binnenkort wel weer vrijgezel!!!! Misschien moeten we een oproep doen aan alle boeren. Boeren pas op, Yoni zoekt een boerenzoon!!! Of volgend jaar i.p.v. boer zoekt vrouw, YONI ZOEKT BOER!!! Sterkte meid!!!
Moet trouwens wel zeggen dat ik me verbaasde over het voorstellen aan de familie, er was een vriendin bij van Fiona en i.p.v. dat Henk lekker naast Fiona kruipt of Fiona naast hem gaat hij naast die vriendin van haar zitten!!! Iets meer passie mag ook wel.

Martin en Wilma daar word ik nou zo blij van!!! Goede keus!!!!!
Leuk stel, denk dat dat wel goed zit.

Willem en Klaas, tsja ik weet het niet hoor. Ik krijg een ongemakkelijk gevoel van die twee. Van echte passie nog geen sprake volgens mij. Volgens mij wil Willem heel graag knuffelen en heeft Klaas zoiets van GA WEG!!!
Willem doet me denken aan Ruud van big brother, kom eens hier Klaas dan gaan we lekker knuffelen!!!!!

Aad en Jeanette, tsja als ik die twee samen zie dan denk ik opa is met dochter op stap! Had medelijden met die dochters van haar.
Als dochter schrik je je toch een ongeluk als je moeder met zo'n vent aan komt zetten!!!
Het idee dat je met die man in bed moet liggen, knuffelen en weet ik niet nog wat meer moet doen, BAH BAH BAH BAH BAH!!!!!!! (en die wrat he, ik zeg plastische chirurgie, misschien kunnen ze direct zijn hele hoofd een facelift geven)
Ze stralen ook niets uit samen, zij kijkt hem ook amper aan, ik heb het idee dat ze hem zelf ook lelijk vind! Volgens mij heeft zij andere redenen om bij hem te willen zijn, ik kan me vergissen maar ik denk het niet!!!

En toen op het laatst kwam Henrieke met haar Bert nog even voorbij, wahahahahahaha tranen rollen me over de wangen bij die twee!!!! Ze zijn zo bleu en zo ontzettend nuchter. Er is totaal niets tussen die twee. Lopen ze daar door Parijs denk ik sla toch een arm om haar heen lul! Bestellen ze crepes zegt die Bert oooh het is gewoon een PANNEKOEK!!! Nee denk ik jij bent een pannekoek!!!! Het enige waar die Bert warm voor loopt zijn koeien!!!! Ik heb ook het idee als hij door Parijs loopt dat hij serieus op zoek is naar koeien......... Dan weet hij wat hij moet doen. En dan die beelden in dat draaiende theekopje!!!!!!! Heb nu nog buikpijn van het lachen!!!!!!!!!! Hij zit er letterlijk als een boer met kiespijn...........

Ik ben benieuwd naar volgende week......................

 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Jolanda1974  schreef op: 05-11-2012 11:30:19
heerlijk weer Baby2.. ik kijk ook uit naar volgende week 
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Jessiemv3  schreef op: 05-11-2012 11:32:31

Haha Baby2, geweldig weer!
Zullen we vanaf nu Bert maar Bert Pannenkoek gaan noemen?
Lijkt me een strak plan!





Nu even serieus:
Ik denk dat Janet heel veel heeft meegemaakt en een enorme muur om zichzelf heeft heen gebouwd. Het verdriet straalt van haar gezicht af. Ze heeft denk ik even de tijd nodig en dan komt het wel. Aad lijkt inderdaad wel een stuk ouder...en die wrat....ook ik kijk nu nergens anders meer naar, bedankt Baby2

En Bert...tja...toch heb ik oprecht medelijden met hem. Volgens mij heeft die man gewoon een contact stoornis die nooit officieel is vastgesteld. Hij weet zich geen raad met de hele situatie, voelt zich niet prettig en dat is duidelijk te merken.
Al die camera's en de hele setting, het is gewoon niets voor Bert. Begrijp eerlijk gezegd ook niet waarom hij aan dit programma meedoet, ook al weet je van te voren niet welke impact het heeft.


 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Baby2  schreef op: 05-11-2012 12:21:24
Ik ben even gaan googelen, het schijnt dat Henrieke inmiddels gelukkig is in de liefde en oh oh ooooooooohhhhh wat een verrassing het is niet Bert waar ze mee samen is!!!! Nee ene Ronald die 15 km verderop woont heeft haar hart veroverd, ook hij heeft koeien..........
Vond trouwens ook een plaatje van Bert bij hoe kan het ook anders een koe waar hij net een thermometer uit haalde!!!.
Je hebt borsten mannen, billen mannen en Bert die is gewoon een koeienman!!!
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Jomi  schreef op: 05-11-2012 12:23:31
Die familie van Bert was trouwens verrassend normaal en spontaan!
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Boterbloem  schreef op: 05-11-2012 14:19:16
Heerlijke aflevering!

Ik denk dat Jeanette een ontzettend lieve vrouw is. Ik geloof niet dat ze arrogant is of wat dan ook, want je ziet dat ze verlegen wordt maar tegelijk opfleurt als Aad iets liefs tegen haar zegt. Denk dat het een goeie match is, als je door haar heen kijkt zie ik echt een hele lieve vrouw. Beschadigd, maar wie weet. Zie Aad er wel voor aan dat hij daar wat mee kan. En het is ook echt mijn type niet, maar toch... Als ik heb zie bij Jeanette zie je wel het goede hart. En dan liever een goed hart dan een knappe kop zonder goed hart.

Martin, ooooh die had het sowieso goed gehad. Prachtige vrouwen! (alle 3 trouwens) maar oooh wat een mooie keuze. Vond haar zo super! En die reactie van hem vlak na de keuze: pfffff 8 kinderen. Maar ze zijn er helemaal geschikt voor. En zag je die gelukkige snoet van zijn jongste dochter? Heerlijk voor haar! Mooie man! Echt zo'n pareltje.

Henk en Fiona, leuke combinatie. Ondanks alle andere meningen vond ik Yoni ook erg leuk. Ze ging er voor 150 procent voor maar vond haar niet naar of wat dan ook. Ook een ontzettend mooie meid die graag gelukkig wil worden, vind ik mooi om te zien. Denk dat Henk en Fiona echt een goeie kans hebben om gelukkig te worden!

Willem en Klaas... Tja... Die knuffel, ik moest zoooooo lachen. Hij is zo heerlijk stuntelig. Mooie families hebben ze ook. Maar of het echt wat wordt? Ik weet het niet...

Henrieke en Bert, Ik hou van hun gestuntel, wat heerlijk! Hoop dat ze gelukkig worden samen. Vind Bert dus echt een leuke vent. Hij is stil, dit is niet zijn ding. Maar denk dat het een geweldige partner kan zijn als de camera's weg zijn. Vlotte babbel zegt mij weinig. 
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Nina1  schreef op: 06-11-2012 17:05:50
Net in de app ern mooi filmpje gezien van martin En wilma. Bowlen met de kindrren. Zo mooi, spat de liefde af! Vind ze ook bij elkaar passen!

henrieke en bert zijn niet meer bij elkaar. Ze gaat met een jongen die een paar km verderop woont. Ook een boet.
vond ze wel grappig damen!
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Ida   schreef op: 06-11-2012 19:13:37
Hilarisch hoe je het beschrijft, kan het helemaal met je eens zijn!





Quote Baby2:

Nou hier komt ie dan!!!!


 Henk en Fiona!!!!  voor Yoni!!! Misschien is de buurman van Henk nog wel vrij, of heeft hij een leuke zoon of misschien is Aad binnenkort wel weer vrijgezel!!!! Misschien moeten we een oproep doen aan alle boeren. Boeren pas op, Yoni zoekt een boerenzoon!!! Of volgend jaar i.p.v. boer zoekt vrouw, YONI ZOEKT BOER!!! Sterkte meid!!!
Moet trouwens wel zeggen dat ik me verbaasde over het voorstellen aan de familie, er was een vriendin bij van Fiona en i.p.v. dat Henk lekker naast Fiona kruipt of Fiona naast hem gaat hij naast die vriendin van haar zitten!!! Iets meer passie mag ook wel.

Martin en Wilma daar word ik nou zo blij van!!! Goede keus!!!!!
Leuk stel, denk dat dat wel goed zit.

Willem en Klaas, tsja ik weet het niet hoor. Ik krijg een ongemakkelijk gevoel van die twee. Van echte passie nog geen sprake volgens mij. Volgens mij wil Willem heel graag knuffelen en heeft Klaas zoiets van GA WEG!!!
Willem doet me denken aan Ruud van big brother, kom eens hier Klaas dan gaan we lekker knuffelen!!!!!

Aad en Jeanette, tsja als ik die twee samen zie dan denk ik opa is met dochter op stap! Had medelijden met die dochters van haar.
Als dochter schrik je je toch een ongeluk als je moeder met zo'n vent aan komt zetten!!!
Het idee dat je met die man in bed moet liggen, knuffelen en weet ik niet nog wat meer moet doen, BAH BAH BAH BAH BAH!!!!!!! (en die wrat he, ik zeg plastische chirurgie, misschien kunnen ze direct zijn hele hoofd een facelift geven)
Ze stralen ook niets uit samen, zij kijkt hem ook amper aan, ik heb het idee dat ze hem zelf ook lelijk vind! Volgens mij heeft zij andere redenen om bij hem te willen zijn, ik kan me vergissen maar ik denk het niet!!!

En toen op het laatst kwam Henrieke met haar Bert nog even voorbij, wahahahahahaha tranen rollen me over de wangen bij die twee!!!! Ze zijn zo bleu en zo ontzettend nuchter. Er is totaal niets tussen die twee. Lopen ze daar door Parijs denk ik sla toch een arm om haar heen lul! Bestellen ze crepes zegt die Bert oooh het is gewoon een PANNEKOEK!!! Nee denk ik jij bent een pannekoek!!!! Het enige waar die Bert warm voor loopt zijn koeien!!!! Ik heb ook het idee als hij door Parijs loopt dat hij serieus op zoek is naar koeien......... Dan weet hij wat hij moet doen. En dan die beelden in dat draaiende theekopje!!!!!!! Heb nu nog buikpijn van het lachen!!!!!!!!!! Hij zit er letterlijk als een boer met kiespijn...........

Ik ben benieuwd naar volgende week......................


 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Jolanda1974  schreef op: 11-11-2012 21:54:19
Oh mijn god.. onder welke steen leven Henrieke en Bert. Het is eigenlijk te genant voor woorden. Ze "klaagt" dat er weinig actie is maar zelf onderneemt ze ook geen actie.

Ik geniet nog steeds van Martin en Wilma, Klaas en Willem gaat hem niet worden. Had toch maar voor Jurjen gekozen Willem. Dan had je nu wel los kunnen gaan. Henk & Fiona ook gezellig, Aad en Jeanette moet denk ik nog groeien. Ik weet niet wat ik van hun moet denken.

Maar Baby2 kan dat veel beter formuleren haha
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Myself  schreef op: 11-11-2012 21:57:01
Volgens mij staat er in de dikke van dale vanaf nu bij het woord HORK een afbeelding van Bert,
 jeminee ongelovelijk hoe die man is. Arme Henrieke, staat 'ie daar met zijn armen over elkaar naar het vuurwerk te kijken. Sla dan potverdikkie een arm er omheen, had je kans gegrepen.
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Debbel79  schreef op: 11-11-2012 21:58:55

Quote Jolanda1974:
Oh mijn god.. onder welke steen leven Henrieke en Bert. Het is eigenlijk te genant voor woorden. Ze "klaagt" dat er weinig actie is maar zelf onderneemt ze ook geen actie.

Ik geniet nog steeds van Martin en Wilma, Klaas en Willem gaat hem niet worden. Had toch maar voor Jurjen gekozen Willem. Dan had je nu wel los kunnen gaan. Henk & Fiona ook gezellig, Aad en Jeanette moet denk ik nog groeien. Ik weet niet wat ik van hun moet denken.

Maar Baby2 kan dat veel beter formuleren haha



vorige week was de tekst van baby2 te horen op de radio. alle "anekdotes" van spetterend vruchtwater en nog meer waar ik zo gauw ff niet op kom.. wie is de "ripper"?? radio veronica of baby2??  hihi..
(mijn vriend aan wie ik het stukje had voorgelzen had het ook gehoord, en kwam er ook al mee aan. haha!

ik vind martin en wilma zo'n heeeerlijk stel samen!!! super!!!
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Anna28  schreef op: 11-11-2012 21:58:55
Nou het is toch wel een heel erg koele kikker he, die Bert! Henrieke wilde een keer dichterbij gaan staan, rentie me toch zowat weg! 
Het is echt een beleefd, droog gebeuren tussen hen. Ik zeg: weg ermee!
En wat kan hij mopperen he haha

Willem heeft verkeerde keuze gemaakt. Nu komt de aap uit de mouw: Klaas wil tijd en ruimte in zijn leven, en het liefst thuis zonder partner. Willem is wel welkom hoor, maar als het hem uitkomt. En liefst niet te close en te vaak in één keer. Tja Willem, jammer.... je had het kunnen weten: klaas is slechts 5 maanden vrijgezel na een lange relatie. 
Vind Klaas zelfs wat verwaand overkomen toen hij zei: ik heb het met een ander soms leuker.... 

Fiona en Henk is een superleuk koppel! Fiona leek wat stijfjes en boers met dr eeuwige paardestaart met knip, maar het blijkt een vlotte en leuke meid te zijn. Leuk stel!

Martin en Wilma = liefde en romantiek! Wat een prachtig stel zo samen, wat een tederheid en wat zijn ze leuk samen 

Aad en Jeannet.... ik krijg nog altijd de riebels van die Aad, kan er niks aan doen haha
Die Jeannet heeft een rugzak en kan daar nog niet zo goed mee omgaan. Ze is gesloten en erg onzeker. Ik hoop dat het wat wordt tussen die twee, maar ben bang dat Aad de leider is en Jeannet de volger. 
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Jo  schreef op: 11-11-2012 22:14:23
Martin en Wilma, zooooooooo lief

Bert wat een ijskonijn is dat zeg pfffffffffffffffff, ookal ben je niet verliefd, dan kun je toch wel een heer zijn voor de dame! Wel lachen met die tekening 120 euro, kassa!

Henk en Fiona, een leuk stel samen.

Aad en Jeanette, tja ik weet het niet, hij wil wel maar Jeanette heeft een flinke muur af te breken en ik weet niet of Aad er de persoon voor is.

Willem en Klaas gaat hem niet worden, vind Klaas afstandelijk.
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Mafkees  schreef op: 11-11-2012 22:21:41
die Bert met die tekening hahahaha! nóg een keer 60 euro....whahahaha!
hij heeft het niet, maar zij ook niet...als hij niet durft, kan zij toch een aanzetje geven, kom op zeg!

Wilma en Martin...

Henk en Fiona...

Aad en Jeanette...   ik vond Aad echt een galbak 1e klas, maar nu....ik vind het wel een echte heer.

heerlijk om al die verliefde mensen te zien....
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Lisje  schreef op: 11-11-2012 22:22:40
Ik vind het zo sneu voor Henrieke. Zo'n vrolijke meid, ze blijft maar lachen. Die verdient echt vele malen beter.
Martin en Wilma, Henk en Fiona die hebben echt superklik.
De andere 2 stelletjes hangen er tussen in, ben benieuwd volgende week.
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Jessiemv3  schreef op: 11-11-2012 22:42:57
Ik heb echt genoten van Martin en Wilma, wat een prachtig stel. Ik gun ze alle geluk van de wereld samen! Kwam er vanavond via een vriendin achter dat Martin in het dorp naast mij woont.

Bert, wat een knorrepot! Had echt met Henrieke te doen hoor, dit gaat het niet worden. Vraag me sowieso af of Bert ooit wel aan de vrouw komt.
Moest wel lachen om Henrieke, die lag compleet in een deuk toen Bert 2 keer 60 euro moest afrekenen.

Aad doet heel erg zijn best maar het kan nog wel eens lang duren voordat het muurtje van Jeanet helemaal om is. Toch denk ik wel dat ze het gaan redden.

Henk en Fiona vond ik erg samen, passen goed bij elkaar!

Willem heeft op het verkeerde paard gewed (hoe toepasselijk 
ik vond Klaas echt arrogant overkomen.





 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Mv E.l.s  schreef op: 12-11-2012 09:45:49
Volgens mij gaat die horkerigheid van Bert verder en heeft hij echt een sociale beperking. 
En dat ze net die stukjes eruit pikken voor uitzending, een academicus die niet weet wat de rekening in het Engels is haha.
 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Baby2  schreef op: 12-11-2012 10:53:11

Ik begin dit keer met Martin en Wilma, wat een ontzettend mooi stel en wat ontzettend goed dat zij elkaar hebben gevonden!!! Mooi mooi mooi.......


Henk en Fiona, ik weet het niet met die twee. Als ik ze samen zie dan zie ik haast een bejaard stel i.p.v jong en sprankelend. Ze hebben iets ouwelijks over zich. Denk wel dat ze echt verliefd zijn.

Aad en Jeannet wat blijf ik dat toch een vreemde combi vinden, hij doet me denken aan een soort oude dwerg die een koningin probeert te versieren. Wat heb je toch mooie ogen Jeannet, nou nou Aad een beetje serieus hoor!!!! Iedere keer als hij haar probeert een kusje te geven lijkt ze hem haast wel weg te willen duwen....... (wat ik dan ook wel weer snap!!!!) Blijf het toch bijzonder vinden dat er daadwerkelijk vrouwen op Aad met de wrat hebben geschreven........
Willem en Klaas zijn het typische voorbeeld van een verkeerde keuze. Willem die wil lekker knuffelen en gezelligheid en Klaas die wil zijn leven ''zonder partner'' opbouwen en dat was nou net niet de bedoeling. Hoe ze daar ook op dat terras zaten te kibbelen. Ik wil graag in de schaduw, ja maar ik ook, dan vervolgens klagen dat ze zo ver uit elkaar zitten, tsja we willen allebei in de schaduw.

Henrieke en Bert, jut en jul van boer zoekt vrouw. Man man man wat zorgen zij voor vermakelijke tv!!! Het is toch niet te geloven, Bert maakt zich drukker over veels te dure touwtjes en tekeningen dan dat hij bezig is Henrieke te versieren(hij is wel op de centjes). Die twee hebben ook echt helemaal niets te zoeken in Parijs. Ze sjokken maar wat rond! Ook in Disneyland waren ze totaal niet op hun plek, wat zullen de cameramensen de tijd van hun leven hebben gehad. Hilarisch als je dat mag filmen. Ze hadden ze beter naar Zwitserland kunnen sturen had Bert er tenminste nog iets aan gehad. Nee ik ben niet echt bezig met versieren dat gaat denk ik vanzelf !!! Een kalf word toch ook niet vanzelf geboren???? Ik vind het ook wel weer sneu voor Bert want na de uitzendingen van boer zoekt vrouw is er echt niemand meer die ooit nog met die jongen uit wil!!!! Alhoewel, misschien is Yoni nog beschikbaar??? Die maakt het toch niet uit, Bert is dan wel geen boer maar een vee-arts komt dicht in de buurt toch???

 
Quote
RE: Boer zoekt vrouw
Mafkees  schreef op: 11-12-2012 12:27:12
gemeld
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende


Reageren op Boer zoekt vrouw
Naam
Bericht