Menu
 

Topic:

Wie weet hoe ik het moet bereiden?

Kim Mv Sem  schreef op: 02-09-2012 14:22:20

Ik heb bladerdeeg en kaas in huis waar ik iets mee wil gaan doen, ik zat te denken om kaasplakken op het bladerdeeg te leggen en dan dubbel te vouwen maar word dat echt lekker of moet ik er nog iets aan te voegen?


En hoelang moet ik dat in de oven doen?


Kortom: hulp en tips zijn welkom!!

 
Quote
Navigatie
RE: Wie weet hoe ik het moet bereiden?
Mirella  schreef op: 02-09-2012 14:24:31
Je kan ook blokjes ham erbij doen.
 
Quote
RE: Wie weet hoe ik het moet bereiden?
Emv3  schreef op: 02-09-2012 14:27:38
Ik denk dat alleen een dikke plak kaas er tussen niet echt heel lekker is hoor
Misschien heb je nog ui paprika, kruiden etc? dan zou ik de kas raspen en mengen met andere ingredienten....eventuuel boven opbladerdeeg nog wat kruiden?
 of bladerdeeg dun uit rollen vormjes eruit beetje kruiden en dan kaas er over?

...
 
Quote
RE: Wie weet hoe ik het moet bereiden?
RE: Wie weet hoe ik het moet bereiden?
Ladybug  schreef op: 02-09-2012 14:44:39
provencaalse kruiden ...lekker vegetarisch
 
Quote
RE: Wie weet hoe ik het moet bereiden?
Sammie  schreef op: 02-09-2012 14:55:41
Als het een lekkere pitige kaas is, belegen of oud dus, dan kan dat makkkelijk direct op het bladerdeeg, dubbelvouwen, randen dicchtdrukken en in de oven. Je kunt eventueel nog de bovenkant van het pakketje insmeren met losgeklopt eiwit, maar dat is alleen voor het oog. Voegt niets toe aan de smaak. Ik vind het juist zonde van de kaas om daar allemaal smaakjes aan toe te voegen.
 
Quote
RE: Wie weet hoe ik het moet bereiden?
Melissa  schreef op: 02-09-2012 14:57:35
Ik zou het alsnog proberen te raspen en dan erover strooien, en dan in de oven tot de kaas mooi goudbruin is.
 
Quote
RE: Wie weet hoe ik het moet bereiden?
Kim Mv Sem  schreef op: 02-09-2012 15:08:06

Bedankt voor alle recepten!
Water loopt me al in de mond hihi!

 
Quote
RE: Wie weet hoe ik het moet bereiden?
Mikmvg  schreef op: 02-09-2012 15:34:35

Quote Sammie:
Als het een lekkere pitige kaas is, belegen of oud dus, dan kan dat makkkelijk direct op het bladerdeeg, dubbelvouwen, randen dicchtdrukken en in de oven. Je kunt eventueel nog de bovenkant van het pakketje insmeren met losgeklopt eiwit, maar dat is alleen voor het oog. Voegt niets toe aan de smaak. Ik vind het juist zonde van de kaas om daar allemaal smaakjes aan toe te voegen.



helemaal mee eens!!
 
Quote
RE: Wie weet hoe ik het moet bereiden?
Kim Mv Sem  schreef op: 02-09-2012 15:56:24

Ja is overjarige kaas, heerlijk pittig dus...
Heb ze alleen met kaas gemaakt, maar de recepten wel overgenomen voor als ik eens iets anders wil...

 
Quote
Navigatie


Reageren op Wie weet hoe ik het moet bereiden?
Naam
Bericht