Menu
 

Topic:

adijvie stamppot

Nancy19782006  schreef op: 02-08-2012 12:50:47
een psaar weken geleden wilde ik andijvie stamppot maken. ik had aardappels gekookt daar rauwe fijn gesneden andijvie ingedaan en met de staafmixer er door. nu werd het zo dun dat het wel een papje leek. nu wil ik het vanavond nog eens proberen hoe zorg ik dat het niet zo een dun papje word?
 
Quote
Navigatie
RE: adijvie stamppot
Kyla  schreef op: 05-08-2012 21:40:05
Het gaat hier over rauwe andijvie, dus die was nog niet opgewarmd
 
Quote
RE: adijvie stamppot
Stefke  schreef op: 05-08-2012 21:40:45
Dat is toch alleen spinazie ? En mocht het toch andijvie zijn: de eerste keer roer ik het rauw door de puree heen. En we hebben er nog nooit wat van gekregen, dus het zal allemaal wel meevallen...
 
Quote
RE: adijvie stamppot
Stefke  schreef op: 05-08-2012 21:41:51
Tegelijk Kyla
 
Quote
RE: adijvie stamppot
Kyla  schreef op: 05-08-2012 21:48:40
Dat geldt voor alle nitraatrijke groente, dus ook andijvie, maar ja, in dit geval dus rauwe andijvie

 
Quote
Navigatie


Reageren op adijvie stamppot
Naam
Bericht