Nancy19782006 schreef op: 02-08-2012 12:50:47 |
een psaar weken geleden wilde ik andijvie stamppot maken. ik had aardappels gekookt daar rauwe fijn
gesneden andijvie ingedaan en met de staafmixer er door. nu werd het zo dun dat het wel een papje
leek. nu wil ik het vanavond nog eens proberen hoe zorg ik dat het niet zo een dun papje word? |
Quote |
Kyla schreef op: 05-08-2012 21:40:05 |
Het gaat hier over rauwe andijvie, dus die was nog niet opgewarmd |
Quote |
Stefke schreef op: 05-08-2012 21:40:45 |
Dat is toch alleen spinazie ? En mocht het toch andijvie zijn: de eerste keer roer ik het rauw door
de puree heen. En we hebben er nog nooit wat van gekregen, dus het zal allemaal wel meevallen... |
Quote |
Kyla schreef op: 05-08-2012 21:48:40 |
Dat geldt voor alle nitraatrijke groente, dus ook andijvie, maar ja, in dit geval dus rauwe andijvie
|
Quote |