Menu
 

Topic:

2008 en/of 2010 mama's

Kaatje  schreef op: 29-11-2011 13:03:09
Hallo,

Lijkt me erg leuk om hier te kletsen met mama's met kindjes in ongeveer dezelfde leeftijd.
Ik heb een 2 zoons een van juli 2008 en een van september 2010
Vandaar ook de titel
Ik klets nog wel met een groepje van mijn jongste maar het wordt wat rustiger en dat is op een andere forum. Hopelijk willen hier ook wat mama's kletsen over de perikelen van onze kinders
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Fruitsalade  schreef op: 14-06-2012 20:30:11
Tjeeeee meis wat klinkt dat eng zeg!! Sterkte


Kaatje, nee nog geen tijd voor gehad Ik weet ook neit of ik ga, vind het zo rot om mijn collega's weer in een rotsituatie achter te laten. Wanneer ik me ziekmeld dan zitten ze weer omhoog.... Ik ga nu lekker een weekendje weg, volgende maand vakantie en dan kijk ik even hoe ik me voel. Gaat het dan nog zo moeizaam dan trek ik zeker even aan de bel
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Bettie  schreef op: 15-06-2012 00:27:36
Het is niet goed . Vanmiddag MRI gehad en de laborante regelde direct een gesprek met de neuroloog. Hersentumor van tenminste 5cm groot die ook nog eens zeldzaam, agressief en kwaadaardig is.

Pffttt.....heb het eventjes gehad. Ga maar een poosje boeklezen in mijn bed. Tot laterz.
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Suusmv3  schreef op: 15-06-2012 15:02:05
ej dames!
eindelijk weer even tijd om te tikken

@ bettie, jeetje wat een slecht nieuws sterkte

@ fruitsalade, veel plezier


we hebben een paar super drukke dagen achter de rug...
Patrick is vorige week 30 geworden dus moest geviert worden... nieuwe schutting helemaal klaar nu alleen nog een nieuwe poort en dan is het af, men neefje is 4 geworden en wordt een dezer dagen operatief besneden ... Patrick moest op controle bij de cardioloog gelukkig was alles nog net zo goed als vorig jaar nu aLleen 5 juli nog naar de neuroloog om te kijken hoe ver hij achteruit is gegaan...

van de week een nieuwe bank gekocht dus huis moest om gegooit worden... ondertussen 2 x per week een tante helpen in het huishouden... ze is vorige week na 5 weken opname thuis gekomen maar mag nog steeds niks en zit verplicht tot 25 juni aan de antibiotica via infuus ( komt thuiszorg voor, maar hulp in huishouding krijgen ze niet)...
en ik hoop dat we het dit weekeind eindelijk wat rustiger hebben want ben gewoon helemaal kapot van het heen en weer geren...
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Bettie  schreef op: 16-06-2012 12:15:18
Denk je ff aan jezelf Suus!!! Je moet wel de tijd nemen om adem te halen, anders krijg je zo'n raar kleurtje. Nee serieus....denk ook echt aan jezelf dit houd je niet heel lang vol (kan ik uit eigen ervaring melden).
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Suusmv3  schreef op: 16-06-2012 14:51:28
@ bettie, ja ik weet ut... patrick is ruim 3 jaar overspannen/depri geweest en toen viel alles op mijn schouders... zo aug vorig jaar begon hij weer een beetje op te krabbelen en in januari heb ik door een val van de trap mijn enkelbanden afgescheurd... dus 7 weken gips... daarvoor ging ik ook altijd maar door en alleen als ik me echt niet goed voelde deed ik niks... maar nu... savonds als de kids op bed liggen lig ik languit op de bank tv te kijken of zit lekker spelletje te spelen op de pc...wil savonds ook echt geen visite en tijd voor mezelf...
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Bettie  schreef op: 18-06-2012 10:40:15
Dat gevoel kan ik megagoed voorstellen Suus. Na 2 jaar bijna voortdurend dag en nacht vrachten mensen over de vloer kan ik ook zóóó genieten van mijn rust 's avonds. Dat doen we dan ook maar extra.

We zijn hier het afgelopen weekend in de prijzen gevallen; Geerten heeft nu de waterpokken. Sinds zaterdagmiddag en direct goed. Ik hoop dat het na vandaag weer op zijn retour gaat. Tenminste....hij vertoont wel dezelfde verschijnselen als bij Edith.

Baal wel ontzettend; heb vrijdag een hele poos op de 2 jongsten van onze vrienden gepast en die hebben nog gene waterpokken gehad. Met een doodzieke man en vader niet echt handig als ze het nu ook gaan krijgen. Maar ja....we wisten het niet.

Vandaag gaan we volop duimen dat het ZH gaat bellen wanneer onze vriend mag komen; het gaat echt zóó hard achteruit . Ben echt bang dat het heel snel afgelopen is.

Weekend was weer superhectisch met allemaal verplichte bezoekjes. Dat is altijd zo leuk; rond moederdag zijn mijn moeder, schoonvader, zus en zwagers jarig en rond vaderdag mijn schoonmoeder. Moeten dus altijd tig vliegen in 1 klap doen.

Heb vanmorgen wel erg moeten lachen. Het hoosde hier van de regen en de buurman stond in die regen met een ontzettend sacho gezicht de oranje vlaggetjes weg te halen. Oeps....ik stond 'm gewoon uit te lachen . Ben blij dat die gekte ook weer over is.
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Kaatje  schreef op: 20-06-2012 18:44:00
Suus je hebt het ook druk zo. Goed dat je 's avondspits lekker rustig doet.

Joris is vandaag naar school geweest dat ging goed. Vmi naar het cb voor de laatste keer met Joris. Alles was goed.

Verder hier weinig bijzonders alles gaat zijn gangetje we hebben goed weer dus we vermaken ons wel
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Bettie  schreef op: 13-07-2012 22:53:28
Wow wat kan er in een paar weken tijd toch ontzettend veel gebeuren. Het is bijna teveel om op te noemen maar goed....laten we een begin maken.

Geerten is peuterspeelzaalmannetje af; Vorige week heeft hij afscheid genomen en a.s. dinsdag wordt die man al weer 4. Wie had dat ooit kunnen denken... Door zo'n piepgynaecoloog gezegd dat er nooit kinderen zouden komen en ziedaar....onze Geerten (en ruim 2 jaar later ook nog Edith) Heb trouwens echt bewondering voor die pszjuffen; ze hebben hem zo ontzettend goed getypeerd in zowel de overdracht naar de basisschool als in het afscheidsboekje dat we kregen. Gewoon knap.

Sinds 3 weken zit Edith niet meer in de box. Ik was dat ding zo beu in de kamer en ze vond 't eigenlijk niet echt leuk meer. Voor mezelf was het nog steeds een prima oplossing voor een klimmende en klauterende kabouter maar goed....met de vakantie zonder box in het vooruitzicht hebben we 'm toch maar opgeruimd. Tot nu toe bevalt het meer dan prima moet ik zeggen. Ze zit gewoon wat meer in de kinderstoel . Het is wel een echt kaatje hoor. Als ze iets niet mag, begint ze onmiddellijk te meppen en ze is nergens van onder de indruk. Ben benieuwd hoe lang deze fase duurt en dat we er niet tot na de puberteit last van houden .

Zelf net hersteld van het bekende zomergriepje wat heerst. Niet echt jofel maar goed het is niet anders.

Verder zijn hier de laatste weken behoorlijk heftig geweest. Onze buurman (zie hierboven) is precies 14 dagen geleden geopereerd aan de hersentumor. 30 uur later lag hij opnieuw met spoed op de OK ivm uitval van vitale functies. Vervolgens bijna een dag in heel diepe slaap in toen langzaamaan bijgekomen. (gelukkig)

Vorige week de uitslag gehad en die is afgrijselijk; meest zeldzame vorm van hersentumor, zeer kwaadaardig en vanuit wetenschappelijke studies is bekend dat 't nu al door zijn hele hoofd vertakt zit ook al is dat nog niet op scans te zien. Kunnen alleen maar levensrekkend chemo en bestraling geven verder niets meer.

Omdat het herstel van de operatie heel erg langzaam op gang kwam maar er toch wel snel met bestraling etc gestart moet worden, hebben ze 'm toch een week gegeven om aan te sterken. Volgende week begint het vervolg.

Het is echt heel naar om te zien hoe vrouw en kinderen eraan toe zijn. Zij inmiddels 32 weken zwanger van het 8e kindje, de kinderen helemaal ontregeld en dan nu ook zomervakantie.

Eerlijk is eerlijk voor ons is het heel goed dat we binnenkort op vakantie gaan. Even proberen iets afstand te nemen en ook tijd in ons gezin te kunnen steken.

 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Kaatje  schreef op: 14-07-2012 13:57:55
Ha bettie je hebt er een drukke tijd opzitten zeg.
Je hebt het lang volgehouden met de box.
Jeetje zeg je buurman is wel heel heftig hoor. Wat zwaar om dat mee te moeten maken Pff..
Joris vond het oefenen op school heel leuk en kan niet wachten dat hij mag. Maar eerst is ie jarig volgende week en we gaan nog op vakantie. Nog 3 weken werken...
Nu wel even spannend weekend want schoonmoeder ligt in het zkh. Al 5weken ziek en gister toch met spoed opgenomen. Is wel fijn want we weten nog steeds niet wat er is, nu krijgt ze in elk geval onderzoeken. Joris is nu met opa mee naar het zkh en vanavond gaan wij ook.
Geplande onderzoeken worden nu maandag gedaan ipv volgende week.
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Bettie  schreef op: 14-07-2012 21:54:58
Dat zorgt ook weer voor extra spanning Kaatje. Nooit leuk als nabije mensen in het ziekenhuis liggen.

Dan is Joris dus echt in dezelfde week als Geerten jarig; grappig.
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Suusmv3  schreef op: 17-07-2012 23:38:20
@ bettie Gefeliciteerd met Geerten! hopelijk heeft hij een leuke dag gehad. en een voor jullie en de buren.
@ kaatje, hoe ist nu met je schoonmoeder??

zo hier weer drukke periode, hoef gelukkig patrick zijn tante sinds 3 weken niet meer te helpen die kan nu weer redelijk alles zelf.
Verder is Niels 2 weken terug 7 geworden, zondags geviert, maandag jarig + trakteren + feestje... en die laatste weken van het schooljaar zijn altijd zo druk AARRRGGGHH... schoonmaak kleuterklas, schoonmaak peuterspeelzaal, sportdag, schoolreisje, 10 min gesprekken, eind feest psz, eindfeest basisschool, afscheid van een juf van Vera en schoolfotos... blij dat het nog maar 3 dagen duurt en dan gaan we vrijdag lekker meteen een weekeind weg... nou moet ik zeggen dat ik dr ook wel aan toe ben...
van de week het aquarium ( 130 cm) maar ff grondig schoongemaakt door alles was die er een beetje bij ingeschoten
... we hebben de achtertuin verbouwd zodat het zwembas ( 366 doorsnee) kan staan... nieuwe bank + eettafel + salontafel gekocht... nu alleen nog een nieuwe vloer en dan zijn we helemaal klaar beneden...

verder loop ik sinds begin juni al met duizelingen/hoofdpijn/schommelende suikerspiegel/lage bloeddruk/misselijk/zwaar gevoel in armen en af en toe de benen... uit bloedonderzoeken kwam niks naar voren dus kreeg te horen dat ze niks meer voor me konden doen dus na lang aandringen een nieuwe verwijzing gekregen voor men internist ( is 2 jaar terug dat ik bij hem ben geweest vandaag nieuwe verwijzing)...
verder is patrick op controle geweest bij de neuroloog en kwam uit dat hij in 3 jaar tijd "maar" lichtjes achteruit is gegaan met zijn spiern in zijn bovenlijf en de beenspieren waren wat erger achteruit gegaan...
ook Niels moest op controle bij de KA en die is ook weer voor een jaar goedgekeurd....En hij is over naar groep 3 met alleen maar goedjes op het rapport
Vera wil dolgraag naar school maar moet helaas wachten tot nov... maar mag wel elke dag even een kijkje nemen in de kleuterklas waar ze komt...
en Lucas... tsja die wil dolgraag praten maar het lukt hem niet dus die heeft de nodige driftbuien
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Kaatje  schreef op: 18-07-2012 13:14:13
Zo suus je bent echt druk. Rust dan maar goed uit in de vakantie en doe maar eens een dagje niks... Als een moeder dat kan
Zorg wel goed voor jezelf want die klachten komen niet zomaar natuurlijk.

Geerten een leuke verjaardag gehad?
Joris heeft er zin in hij heeft de cadeau's al zien liggen maar is er nog niet echt mee bezig. Hij krijgt ook zijn schooltas, trommel en beker voor zijn verjaardag maar hij heeft ze zelf een tijd geleden al ontworpen dus ben benieuwd.

We krijgen vanmiddag uitslag van de ctscan, ik gan mee omdat ik medisch toch iets meer weet. Schoonouders zijn nog wat ouderwets, als de dokter het zegt... Dus zo wel even spannend
 
Quote
RE: 2008 en/of 2010 mama's
Kaatje  schreef op: 20-07-2012 20:07:35
Tja en dan is de uitslag helemaal verkeerd. Er zit wat in de lever dat vrijwel zeker kanker is. Nu moeten ze zoeken naar welke. Maar dat het al in de lever zit is niet goed. Kl****.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende


Reageren op 2008 en/of 2010 mama's
Naam
Bericht