Menu
 

Topic:

kan dit kwaad?

Spatje  schreef op: 20-07-2012 12:42:57
ik heb een chococake gemaakt, echte pure choco uit een of ander pak, alleen boter en 4 eieren erbij, nu krijg ik hem niet gaar, geen idee waarom, heb hem al 20 minuten extra in de oven gezet, de buitenkant is gaar, de binnenkant loopt helemaal, maar hij is lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, gewoon de binnenkant lekker oplepelen, zou dit verder kwaad kunnen?
 
Quote
Navigatie
RE: kan dit kwaad?
Spatje  schreef op: 20-07-2012 12:43:41
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Corine  schreef op: 20-07-2012 12:44:49
zitten rauwe eieren in he! ik durf dat nooit zo aan, maar rauw cakebeslag is ook heerlijk idd!!
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Spatje  schreef op: 20-07-2012 12:45:35
nou die eieren zijn na 50 minuten op 160 toch wel gaar neem ik aan?
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Spatje  schreef op: 20-07-2012 12:46:24
kon hem niet langer erin laten omdat de buitenkant wel heel bruin aan het worden was, ik snij hem open en in het midden loopt het er zo uit
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Boterbloem  schreef op: 20-07-2012 12:48:07
Maar is hij nog warm? Soms wordt het ook plakkerig van binnen maar iets steviger dan wanneer hij warm is. Zoooooooooo lekker!
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Spatje  schreef op: 20-07-2012 12:49:21
ja hij os nog warm, heb net wat op een bordje geschept, mennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lekker, warme chocodrap, maar geloof wel dat je hier snel misselijk van wordt
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Mitch  schreef op: 20-07-2012 12:51:00
Volgende keer iets minder warm zetten en dan iets langer erin.
Voor die eieren hoef je niet bang te zijn, geloof 30 seconde een graad of 60 en de bacterien zijn el pijpo uito.
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Spatje  schreef op: 20-07-2012 12:53:46
ja geen idee waarom het mis gegaan is, moet wel zeggen dat ik in een combi oven bak en ik weet nooit of ik elektrisch of hetelucht moet aanhouden, tot nu toe gaan al mijn baksels goed, of het ligt aan het spul zelf, was nog geen 0,50 bij de plus, de cake zelf is best droog en sponzin, maar dat loopse is te lekker, wel misselijk nu

volgende keer maar weer gewoon mijn oude vertrouwde meel ( ik dacht doe eens goedkoop )
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Caithy  schreef op: 20-07-2012 13:05:51
Gatverdarrie SPAT!!! Je bent echt ranzig!!!!
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Heleenmv2  schreef op: 20-07-2012 13:19:30
Echt maar drie ingrediënten?
Pure cacao?
In dat geval mis ik toch een extra bindmiddel zoals wat bloem.... En wat suiker erdoor lijkt me toch ook wel fijn/lekker.

O, wacht eens even, het kwartje valt nu pas... Je bedoelt met 'pure choco uit een pak' waarschijnlijk een kant & klare bakmix? In dat geval snap ik ook niet waarom het niet gaart.
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Nina1  schreef op: 20-07-2012 13:20:34
nee hoor kun je prima eten. er bestaat ook een chocogebakje met vloeibare vulling dan hoort het dus vloeibaar te zijn. zoooooo lekker!!! hij moet dan warm zijn he!!
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Mitch  schreef op: 20-07-2012 13:25:32
Dat loopse is te lekker zegt ze
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Spatje  schreef op: 20-07-2012 13:29:22
ja zo zeggen ze dat hier in het dialect, en ja het heeft meerdere betekenissen, maar ik heb het natuurlijk over de lekkere loopse soppige cake
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Monica Mv 2  schreef op: 20-07-2012 13:29:42
In oostenrijk is dat normaal.

Kom je me een stukkie brengen
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Alice  schreef op: 20-07-2012 13:32:33
Noem het met een duur woord "moelleux"
Smakelijk!

 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Spatje  schreef op: 20-07-2012 13:38:06
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dat is hem alice
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Mitch  schreef op: 20-07-2012 13:42:52
ja die ziet er flink loops uit idd
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Monica Mv 2  schreef op: 20-07-2012 13:51:16
 
Quote
RE: kan dit kwaad?
Nina1  schreef op: 20-07-2012 13:57:21
verbandje nodig of lik je het zo op?!

ja die bedoel ik heeeeeeeeeerlijk!!! he is vloeibaar he duw hem effe door de pc krijgt iedereen wat mee...loopt toch lekker door!!
 
Quote
Navigatie


Reageren op kan dit kwaad?
Naam
Bericht