Menu
 

Topic:

verzekering

Tomaartje  schreef op: 17-07-2012 10:32:46
Ik weet niet of ik bij het goeie onderwerp zit...

Maarrr het zit zo:
Een moeder van een meisje bij mijn dochter uit de klas vertelde dat mijn dochter de bril van haar dochter heeft laten vallen.
dat moet gebeurt zijn voor gym in de kleedkamer. Ze zegt dat mijn dochter de kleren aan de kant schoof waar de bril van dat meisje op lag, en tijdens dat schuiven viel de bril op de grond.
Mijn dochter zegt dat ze dat niet heeft gedaan en van niks weet, maar goed, dat maakt niet uit ik was er niet bij dus daar gaat het ook niet om. Ik heb het opgegeven aan de verzekering maar we krijgen niks hiervoor. Nu heb ik de moeder gebeld en gezegd dat we niks vergoed krijgen voor deze situatie. Nu vind ze dat zij niet verantwoordelijk is en verwacht dat wij betalen.
Ze gaat vanmiddag nog even op school informeren of die evt. wat kunnen doen.
Wat vinden jullie, ben ik verantwoordelijk en moet ik het bedrag maar gaan betalen?? Ik ben hier heeelemaal niet goed in nl. haha. Ik weet nooit goed wat ik in dit soort situaties moet zeggen. Bij mij is het vaak ja en amen. (komt nu niet goed uit)
Ik hoor graag jullie mening!!

Gr. Maartje moeder van 4 kids
 
Quote
Navigatie
RE: verzekering
Elisa  schreef op: 17-07-2012 23:16:23
Ik heb zelf een bril die behoorlijk wat heeft moeten doorstaan. maar mijnmontuur is pas kapot gegaan nadat er iemand per ongeluk is op gaan zitten.
 
Quote
RE: verzekering
Liefje  schreef op: 17-07-2012 23:20:10
ik zou ook niet betalen kijk als de verzekering het zou vergoeden zou ik ook niet moeilijk doen, maar goed voordat zon montuur kapot is moet er veel meer gebeuren dan vallen.

ik ben er weleens op gaan staan en nog kon de opticien hem maken en dan heb ik goedkope brilletjes

daarnaast vind ik ook dat het de verantwoording is van de eigenaar waar de bril neer te leggen, en dus zeker niet op een bankje maar ergens hoog weg...
 
Quote
RE: verzekering
Tomaartje  schreef op: 18-07-2012 10:24:40
Ik heb nog steeds niks gehoord. Ik heb haar wel gezien op school, en zij mij ook. Ze keek me wel aan maar liep snel weer verder. Ik vind dat het niet aan mij is nu dus ik wacht gewoon af.
Zo goed ken ik haar verder ook niet dus ik heb geen idee hoe ze in elkaar steekt.
Als ik wat heb gehoord laat ik het jullie weten
 
Quote
RE: verzekering
Mama-van-aimy  schreef op: 18-07-2012 10:36:37
Ik denk eerder dat ze inziet dat ze geen kans maakt bij je verder anders had ze je echt wel aangesproken.

Voet bij stuk houden en niet die schade gaan betalen.

 
Quote
RE: verzekering
Jolanda1974  schreef op: 18-07-2012 11:13:21
Oh zeker niet gaan betalen. Laat haar eerst maar eens met bewijzen komen dat jullie dochter daadwerkelijk de bril kapot gemaakt heeft.
Een gesprekje met moeders en beide kinderen kan veel duidelijkheid verschaffen. Maar niet klakkeloos betalen. Zo werkt het niet! Lijkt erop dat ze een "zondebok" zoekt om de bril te betalen.
 
Quote
RE: verzekering
Mama2  schreef op: 18-07-2012 11:22:02
een kinderbril gaat echt niet zomaar kapot als die een keer op de grond valt, die van robin is vaak genoeg gevallen en niks mee aan de hand hoor.

Nu is hij wel zijn bril kwijtgeraakt eergisteren toen ze een speurtocht hadden met school, ligt ergens in het bos of op straat/stoep, de school heeft heel netjes gezegd bestel maar een nieuwe en wij vergoeden dat.

oooh en met gym heeft robin de bril altijd op en zo niet dan in een speciale hoes zodat er niks mee kan gebeuren ( had die moeder ook voor kunnen zorgen )
 
Quote
RE: verzekering
Tomaartje  schreef op: 19-07-2012 11:03:22
Heel erg bedankt voor al de reakties. toch heel fijn om van iedereen een mening te horen!!
Ik heb helemaal niks meer gehoord van die moeder, ik hoop dat het ook zo blijft Maar goed, het blijft vaag zo......
 
Quote
RE: verzekering
Tessa_mv2  schreef op: 19-07-2012 11:53:47
misschien leest ze hier ook wel en weet ze nu dat je niet gaat betalen en ziet ze ook dat iedereen er zo over denkt.

Ik had het ook zeker niet vergoed.
 
Quote
RE: verzekering
Tomaartje  schreef op: 19-07-2012 13:48:59
Ik verwacht niet dat ze dit heeft gelezen. Maar goed, ook al is het wel zo, dan weet ze idd hoe en wat. ik heb verder niks geks hier neergezet en heb ook niks te verbergen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op verzekering
Naam
Bericht