Menu
 

Topic:

dilemma over doorrijden of...

Inky69  schreef op: 09-07-2012 15:26:48
Wij gaan eind juli naar Zuid Frankrijk met de auto. Andere jaren gingen wij altijd naar Italie en reden dat in 1 dag, maar nu rijden we met 2 kids en 1 baby en nu zijn we aan het twijfelen......Gaan we s´nachts rijden, kids slapen en tegen de tijd dat ze wakker zijn en beginnen te ergeren aan elkaar gaat de dvd aan....Of gaan we ipv zaterdag, al vrijdagochtend rijden, en tegen de tijd dat de kids vervelend zijn een hotel zoeken om te gaan overnachten.
Het laatste spreekt mij wel erg aan omdat a, de route du soleil erg lang en saai is, en b, wij rijden dit jaar voor het eerst met een aanhangwagen en daar heb ik nog nooit mee gereden ....

Wat doen jullie en waar overnachten jullie dan, en boek je dat vooraf of op de bonnefooi?
 
Quote
Navigatie
RE: dilemma over doorrijden of...
Marielle77  schreef op: 10-07-2012 21:30:19

Quote mama van drie:
Zwarte zaterdag valt dit jaar op 4 augustus dus daar heb je dan helemaal geen last van.
Wij rijden altijd doordeweeks, gaan maandagnacht weg, en zo omzeilen we altijd de weekenden om te reizen want die zijn toch altijd het drukker dan doordeweeks.

Inky dat is niet duur, en dat voor twee kamers.
Luxe zou voor ons ook niet hoeven het is alleen om te slapen idd.



DE zwarte zaterdag (de alledrukste dag) is idd op 4 augustus, maar alle zaterdagen vanaf 14 juli verwachten ze ook zeer veel drukte, dus dat je er helemaal geen last van hebt is niet gezegd.

Wij hebben 2x flink in de file gestaan op zaterdagen (weliswaar in Italie), dus dit jaar gaan we op vrijdag heen en op dinsdag heen. Wij konden ook zelf de aankomstdag kiezen, dus zijn niet verplicht op zaterdag te gaan.
 
Quote
Navigatie


Reageren op dilemma over doorrijden of...
Naam
Bericht