Menu
 

Topic:

Ik word GEK van mezelf

Lauw  schreef op: 06-07-2012 22:44:53
Ik heb tot ik zwanger werd van noof altijd medicatie geslikt voor ADHD . Daarna kon ik mezelf redelijk onder controlle houden, maar merk dat het de laaste weken nogal misgaat.. Ik kan ineens ontzettend uit mijn vel springen tegen andere mensen als ze iets verkeerd zeggen..

Ook voel ik dat ik steeds drukker gaat worden, en dan probeer ik mezelf ff in te dimmen maar 10 min erna vlieg ren en spring ik weer,..

Ik wil gewoon een keer rust rust en nog eens rust, tja rust in me kop zal ik nooit krijgen, maar ik weet ook als dir zo doorgaat, dan ben ik volgende maand afgebekt,

Maar ik wil ook geen medicijnen slikken meer, wnt dat dimt me zo in en en zeggen mensen je ben Lauw niet meer, voel me dan ok downer en alles ondrukt ook me gevoel..

Ik moet zeggen dt ik me koopgedrag wel onder controle heb deze maand, is maanden eerder wel anders geweest. Ik moet altijd alles dubbel hebben. Daar word ik soms ook gek van..

Ik heb ook diagnose manisch depressie gehad en dan meer met manische periode, Mario geloof niet dat ik daar last van heb momenteel pfff

Moest ff van me afschrijvn
 
Quote
Navigatie
RE: Ik word GEK van mezelf
Mitch  schreef op: 06-07-2012 22:47:34
Meis wat anderen van je zeggen moet je lekker zo laten.
Als jij baat heb bij meer rust in je kop en lijf en als dit door medicatie zo gecreerd kan worden dan zou ik het wel doen.
En hoe weten mensen nu dat je Lauw niet meer bent, ze kennen je alleen als stuiterbal toch?
Ik zou wel nadenken over de medicatie, ik ken je nog wel dat je medicijnen had, en had niet het idee dat je minder jezelf was hoor meid!
 
Quote
RE: Ik word GEK van mezelf
Anna28  schreef op: 06-07-2012 22:51:09
ben t met Mitch eens.... ik denk dat je beter een pilletje kunt nemen als je je daar beter door voelt.
Mensen kennen je waarschijnlijk zoals je bent: druk, chaotisch... en daarom zeggen ze dat.
Maar ze zien niet jouw hoofd van binnen....

Je kunt ook in overleg gaan voor medicatie die je misschien iets minder dimt maar je wel voldoende orde en rust geeft in je hoofd? Er zijn diverse soorten.

Als je gek wordt van jezelf is het wel goed om toch eens verder te denken en misschien gewoon gesprek aan te gaan met je arts ofzo.

 
Quote
RE: Ik word GEK van mezelf
Liefje  schreef op: 06-07-2012 23:01:47
ja ik zou ook denken er moet ook een pilletje zijn wat een beetje dimt maar dus niet teveel genoeg rust voor jou maar ook niet dat je altijd maar eenlijnig bent
 
Quote
RE: Ik word GEK van mezelf
Eefje  schreef op: 07-07-2012 00:06:55
Als je niet meteen weer met medicijnen wil beginnen, zou je ook eens iets natuurlijks kunnen proberen. Google eens op Bach Bloesem mix 48, speciaal voor volwassenen met ADHD.
Altijd het proberen waard! Dan wordt je tenminste niet helemaal afgevlakt....
 
Quote
Navigatie


Reageren op Ik word GEK van mezelf
Naam
Bericht