Menu
 

Topic:

Stroomstoring.

Mama-van-aimy  schreef op: 22-06-2012 09:59:39
Bewoners en bedrijven in Nieuwegein die zijn getroffen door de stroomstoring moeten er rekening mee houden dat ze ook in het weekeinde nog geen stroom hebben. Dat zei een woordvoerder van netbeheerder Stedin vrijdag.

„Het is dusdanig ernstig en heftig dat we niet kunnen zeggen dat de problemen na vandaag weer verholpen zijn”, aldus de woordvoerder vrijdag. „Het is nu nog niet te zeggen waar straks wel weer stroom beschikbaar is en waar niet.”

17.000 adressen in Nieuwegein zitten door blikseminslagen van donderdag zonder stroom. „Vooral huishoudens zijn getroffen, maar ook bedrijventerreinen”, zo legt de woordvoerder uit. De blikseminslagen in de buurt van twee transformatorhuisjes hebben grote schade veroorzaakt aan transformatoren. Reparateurs zijn bezig de schade te inventariseren. Stedin heeft inmiddels vijf noodaggregaten geplaatst, onder meer voor bejaardenhuizen in het gebied.

 
Quote
Navigatie
RE: Stroomstoring.
Mama-van-aimy  schreef op: 22-06-2012 14:38:06

Quote :
De jongste in 3 bij Liza en de ander in groep 5 bij Wendy..



Dan moeten wij elkaar toch echt wel een aantal keer per week zien. Mijn oudste zit ook in groep 3. Bij juf Marlous.

wat is het wereldje KLEIN
 
Quote
RE: Stroomstoring.
Anitaleonora  schreef op: 22-06-2012 14:41:49
Ja, dat is zeker klein.. Ben nou wel heel benieuwd wie je bent.. Dan zit je dochter bij mijn dochter (Rosaly) haar vriendinnetje Eliza in de klas.. Sta er zelf elke dag om ze op te halen.. Maar de naam komt me zo even niet bekend voor..
 
Quote
RE: Stroomstoring.
Mama-van-aimy  schreef op: 22-06-2012 14:47:05
Het is niet mijn dochtertje, maar mijn zoontje die bij Eliza in de klas zit. Zijn naam is Youri. Dan zit jouw dochterje bij Jenthe in de klas (vriendje van mijn zoontje).

Dit is echt grappig. Waar een stroomstoring wel niet toe kan leiden
 
Quote
RE: Stroomstoring.
Anitaleonora  schreef op: 22-06-2012 14:51:12
Oooo.. dan weet ik, denk ik, wel wie je bent.. Klein van stuk toch.?? en je hebt toch ook een dochtertje in gr 1 of 2. (Toevallig Sanne?? als ik het goed heb)
 
Quote
RE: Stroomstoring.
Mama-van-aimy  schreef op: 22-06-2012 14:55:55
Nee ik ben niet de mama van Sanne. Haar zoontje zit wel bij mijn zoontje in de klas.

Ik ben vrij lang. Ik breng altijd de kids op dinsdag en donderdag naar school (vaak met mijn man). De andere dagen brengt hij ze alleen.
Met ophalen sta ik altijd aan de groep 1/2 kant. En als ik daar mijn dochter heb gehaald, ren ik naar groep 3 toe.
Dus het kan zijn dat we elkaar 's-middags precies mislopen.

 
Quote
RE: Stroomstoring.
Jen9  schreef op: 23-06-2012 09:22:19
Misschien is het al gezegd..., maar maak foto's van de schade, indien mogelijk natuurlijk.. dus de inhoud van koelkast en vriezer. de meeste verzekeringen doen niet moeilijk, maar just in case...
 
Quote
Navigatie


Reageren op Stroomstoring.
Naam
Bericht