Menu
 

Topic:

Jas weg BSO

Ladyd  schreef op: 15-06-2012 14:27:32
's-morgens breng ik altijd m'n kids weer. Eerst mijn zoon naar het kdv, en daarna mijn dochter naar de BSO.
Ongeveer een maand of anderhalve maand geleden hing daar een briefje op de deur dat iemand de jas kwijt was en of diegene wie hem meegenomen had hem mee terug wilde nemen. Toen dacht ik al; hmmm....
Zo'n 3 weken geleden ben ik lekker met mn kids wezen shoppen. Heb voor beide oa. een zomerjas gekocht. Mijn dochter was er helemaal blij mee (was ook echt nodig want ze had nog maar 1 zomerjas en daarvan was de rits kapot) en nu hebben ze hem dus vorige week donderdag meegenomen op de BSO. Ik heb het eerst aangekeken tot na het weekend (misschien was het een vergissing en zouden ze hem direct terugbrengen...?) Maar maandag kwam mijn dochter weer zonder zomerjas terug dus toen hebben wij dinsdag maar een briefje op de deur gehangen met de vraag of diegene wie hem heeft hem zsm mee wilt nemen maar tot nu toen nog geen jas. Ik wacht het nog maar even af, maar ben wel een beetje bang dat de jas niet meer terug komt.. (dat briefje van dat andere kindje heeft er ook een paar weken gehangen. Ik weet eigenlijk ook niet of hij of zij hem nu terug heeft. Briefje hangt er nu niet meer..)
Maar wat zouden jullie doen als de jas niet meer terugkomt? Zouden jullie een klacht indienen, of zouden jullie het er bij laten zitten? Ik heb al op de site en in haar plaatsingscontract gekeken of daar iets in staat over gestolen spullen maar daar kan ik niets over vinden.

Bah ik baal en ben eigenlijk best wel boos. Als je nou per ongeluk andermans jas meeneemt zou kunnen, maar zodra je er achter komt breng je hem toch terug? Tenminste dat zou ik wel doen. Maar ja wie ben ik...
 
Quote
Navigatie
RE: Jas weg BSO
Anno  schreef op: 15-06-2012 14:32:24
Nou ik zou even contact zoeken met de leidsters ik vind dat als je je kind daar achter laat ook op diens spullen gelet moet worden.

En ik zou dus ook willen dat de jassen dan invervolg in zicht zouden hangen en niet op een gang waar iedereen bij kan.
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Mvl&d  schreef op: 15-06-2012 14:34:49
Ik denk gelijk heel slecht; ik zou eens kijken op marktplaats of ie daar te koop wordt aangeboden. Een jas verdwijnt niet zomaar en iemand die 'm per ongeluk meeneemt, neemt 'm ook weer mee terug. En zeker als er een briefje hangt, dan weet diegene ook aan wie hij/zij 'm terug kan geven.



 
Quote
RE: Jas weg BSO
Anita Mv K*ay  schreef op: 15-06-2012 14:35:52
Wel moeilijk. Bij ons op de BSO ben je verantwoordelijk voor je eigen spullen, dus hier zou het een pechgeval zijn. Ik hoop dat het bij jullie anders is
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Ladyd  schreef op: 15-06-2012 14:47:42
@ Mvl&d, daar had ik nog aan gedacht! Ben al een beetje aan het speuren maar kan zo gauw nog niets vinden
@ Anita, daar ben ik ook wel een beetje bang voor dat het allemaal op eigen risico is. Maar ergens vind ik het wel te gek dat het 2 keer in korte tijd gebeurt.

Ik snap ook wel ook wel dat de leidsters ook geen tijd hebben om ook de jassen in de gaten te houden maar ergens mag ik toch wel verwachten dat haar spulletjes daar veilig zijn..
M'n dochter heeft sinds kort ook een waveboard (is helemaal een hype) en die wil ze ook zo graag eens meenemen. Die mag ze van mij alleen op woensdag of vrijdag meenemen als ze niet op de opvang is. Zodadelijk is dat ding ook weg..
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Mafkees  schreef op: 15-06-2012 14:50:15
ik denk dat het een onmogelijke opgave is voor de leidsters om in de gaten te houden wie welke jas mee neemt.

wel is het goed om het toch te melden bij leidsters, maar beter bij de manager daar.

ik werk zelf op KDV/BSO en bij ons gebeurd het helaas ook nog wel eens.
serieus een keer een paar schoenen kwijt geraakt. alles overhoop gehaald maar tot op de dag van vandaag nooit meer gevonden.

de betreffende ouders mochten een nieuwe jas aanschaffen en de bon bij ons inleveren.
de BSO is hier echt wel voor verzekerd en buiten dat...ook al kan niemand er wat aan doen...wel zo netjes om je klanten netjes te behandelen
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Ladyd  schreef op: 15-06-2012 14:59:29
Je moet er maar blij mee zijn dat je andermans jas of schoenen thuis hebt liggen.. Ik zou me er zelf helemaal niet fijn bij voelen.
Maar goed, het kan natuurlijk zijn dat het desbetreffende kindje er alleen op donderdag is.. en dat ze het briefje gisteren pas hebben gelezen. Ik wacht het heel even af en anders kan ik het inderdaad wel aankaarten bij de leidinggevende..
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Linnie  schreef op: 15-06-2012 15:03:51
Ik ben ook bang dat het je eigen risico is... stond er geen naam of telefoonnummer oid in de jas?
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Ladyd  schreef op: 15-06-2012 15:07:51
Nee had ik nog niet gedaan...
Ik kan mezelf wel voor m'n kop slaan..
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Alice  schreef op: 15-06-2012 15:14:13
Dan nog, als ze 'm met opzet jatten heb je daar ook niet veel aan hoor. Ze knippen het er uit en gaan je niet bellen om je te vertellen dat ze 'm gejat hebben.

 
Quote
RE: Jas weg BSO
Ladyd  schreef op: 15-06-2012 15:35:17
Nee inderdaad.
Maar dan had ik nog wel de hoop gehad dat degene wie hem per ongeluk heeft meegenomen ziet dat ze de verkeerde jas heeft.
Maar ergens lijkt me dat ook wel stug want dan zou toch een andere jas moeten blijven hangen en die hangt er ook niet.
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Lauw  schreef op: 15-06-2012 15:40:35
Echt aso he..

Jammer vooor die jas idd.
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Ladyd  schreef op: 15-06-2012 16:11:32
Inderdaad Lauw.
Ik ben ook bang dat hij niet meer terug komt, maar ik wacht het denk ik nog een week af..
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Marly-j  schreef op: 15-06-2012 21:44:47
vind dit toch zo apart, degene die de jas meegenomen heeft, ervan uitgaande dat het gestolen is, kan die jas dan toch niet dragen? zal toch direct opvallen als jij zo een jas kwijt ben en dan loopt inene dat kindje met zo een zelfde jas zelfde maat. Je hebt hem nog niet aangeboden zien staan op mp?
Ik hoop zo dat de jas nog boven tafel komt, maar vrees het ergste.

Hier is tot 2 keer toe jassen gestolen uit mijn eigen huis / tuin. 1 keer had ik kijkers via mp die kwamen voor iets anders, toen ik later weg wilde miste de gaastra jas van ons zoontje van de kapstok. En toen ik de winterjassen uitgewassen had, was de jottum jas van mijn dochter van de waslijn gestolen!
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Pup78  schreef op: 15-06-2012 21:58:26
Oh marly-j dat meen je niet? Wat een actie van die mensen zeg! Hoe kom je er bij om dan even snel een jas van de kapstok mee te jatten? Echt niet normaal... en ook nog een jas van de kapstok gejat. Was dat uit een dichte tuin? Maakt overigens niet uit, je moet van andermans spullen afblijven...
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Linn03  schreef op: 15-06-2012 23:07:10
Ik zou het ook nog heel even aankijken,mss ligt hij ergens in een auto.Mijn kinderen doe de jas weleens uit in de auto.Ze hebben meerdere jassen,dus als ik niet meteen weer met de auto wegga,ligt de jas er wel een tijdje.
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Bernarda  schreef op: 16-06-2012 08:19:54
nou wat erg!!!! ik zou ook echt even de leidsters aanspreken en anders even een belltje met het kantoor.. misschien wat extra aandacht kan dus geen kwaad..

echt zielige mensen heb je erbij hoor...
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Ster  schreef op: 16-06-2012 09:15:44
ik weet niet precies hoe het zit, maar het lijkt mij dat de bso aansprakelijk is, je betaald namelijk wel voor de opvang. Als je ergens je jas in een gaderobe hangt en daar voor moet betalen is diegene van de gaderobe ook aansprakelijk ook al hangt er een briefje dat het voor eigen risico is, het is namelijk een betaalde dienst. Dus het lijkt mij in dit geval ook zo. maar misschien heb ik het mis hoor
 
Quote
RE: Jas weg BSO
Ladyd  schreef op: 16-06-2012 22:24:23
Dank jullie wel voor de reacties en het meedenken. Ik wacht volgende week nog maar even af en anders ga ik toch maar eens met de leidinggevende bellen. Wie weet kan zij wat voor me betekenen, want ik kan ook niets vinden over hoe om te gaan met diefstal.

Ooh Marly. Dat vind ik zo mogelijk nog erger! De brutaliteit..!
Nee ik ben hem tot dusver nog niet tegen gekomen op marktplaats. En dan nog hebben ze er niet veel aan. Het was niet eens een extreem dure jas en daarbij zat er een lintje bij de jas, en dat lint had mijn dochter in haar tas gedaan.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Jas weg BSO
Naam
Bericht