Menu
 

Topic:

Blegh! Ex van mn partner!

Mamajaxx  schreef op: 01-06-2012 12:05:38
Ik wil hier verder helemaal niks mee.. maar wil het gewoon ff van me afschrijven.. kan me er zo kwaad om maken! Blegh!

Mijn partner heeft een zoon uit een eerdere relatie.. Hij komt hier om het weekend en de helft van de vakanties.. Samen hebben mn partner en ik een dochter, en ik ben zaterdag 38 weken zwanger..

Nou hebben we vanaf 20 weken verteld aan zoon en dochter dat er nog een baby bij komt.. Beide helemaal blij natuurlijk.. Echter vond mijn partner het niet nodig om dit aan zijn ex te vertellen.. Zolang zijn zoon maar op de hoogte is..

Nu heeft hun zoon dit 2 weken geleden verteld aan haar.. en nu belde ze een beetje pissig op waarom wij dit niet verteld hebben aan haar, want nu er een baby bij komt gaat de kinder alimentatie omlaag..

Ik snap werkelijk niet waarom mensen zich zo vreselijk gierig opstellen! Er kon niet eens gefeliciteerd van af, of wat leuk voor de kinderen dat zij er een broertje of zusje bij krijgen! Nee het ging puur om het geld!

Niemand heeft gezegd dat wij de alimentatie willen verlagen omdat er een baby bij komt.. Ja dit KUNNEN we doen.. maar wie zegt dat wij dit WILLEN?

Sorry maar ik baal even zo van al die gierige mensen..
En dan praten we nog maar even niet over alles wat ze nog meer doet.. ik ben gewoon zo moe van haar.. helaas kunnen we haar niet verbannen uit ons leven...
 
Quote
Navigatie
RE: Blegh! Ex van mn partner!
Jomi  schreef op: 01-06-2012 12:13:00
Goh ik had het wel even verteld, haar zoon wordt tenslotte wel grote broer, dat is geen kleine verandering!!

Maar blijkbaar zal dr wel een heel verhaal achterzitten
 
Quote
RE: Blegh! Ex van mn partner!
Mitch  schreef op: 01-06-2012 12:13:10
Het lijkt mij echt heel lastig om een ex in beeld te hebben, helemaal als ze het je zo lastig maakt allemaal.
 
Quote
RE: Blegh! Ex van mn partner!
Flap  schreef op: 01-06-2012 12:16:00
nou, eerlijk gezegd vind ik het belachelijk dat jullie dit niet aan de moeder van zijn zoon hebben vertelt. Kom op, een broertje of een zusje krijgen is een groot iets, dat hoort je zoon te kunnen delen. Ik vraag me af wat dit met dat ventje doet. Stel je eens volwassen op zeg!

En stel dat jullie die alimentatie wel omlaag zouden willen doen, dan zou ik daar ook op voorbereid willen zijn. Zo te horen is jullie relatie niet zo hartelijk dat zij er eerder vanuit kan gaan dat het hetzelfde blijft, dus ik zou daar ook van schrikken.
 
Quote
RE: Blegh! Ex van mn partner!
Alice  schreef op: 01-06-2012 12:16:22
Waarschijnlijk is 't geld niet het enige wat haar dwars zit, maar wel 't enige dat ze kan zeggen zonder zichzelf kwetsbaar op te stellen.

Kan me voorstellen dat het voor haar best moeilijk is. Niet omdat ze haar man nog terugwilt ofzo. Maar haar zoon krijgt een broertje of zusje, dat is toch iets heel ingrijpends, kan me voorstellen dat ze daar van op de hoogte had willen zijn.
 
Quote
RE: Blegh! Ex van mn partner!
Mamajaxx  schreef op: 01-06-2012 12:25:01
Ik zeg ook niet dat ik het eens met ben met de manier waarop mijn partner dit gedaan heeft.. Ik heb hem ook meerdere malen verzocht om dit aan haar te vertellen..

Echter probeerd zij op alle manieren ons leven zuur te maken, waardoor ik totaal geen kontakt meer met haar wil.. Ik heb continu geprobeerd om te vrede te bewaren.. Maar als iemand er alles aan doet om je leven zuur te maken houdt het voor mij op..

Zij wil nog steeds (na 5 jaar) de controle houden.. niet alleen over hun zoon, maar ook over mijn partner.. zij denkt en wilt alles bepalen wat er hier in huis gebeurd.. En gaat het niet op haar manier, dan doet ze er alles aan om je tegen te werken..

Ik wil niet alles open en bloot op tafel leggen.. maar neem van mij aan dat we alles geprobeerd hebben om de vrede te bewaren.. Mijn partner zegt op alles Ja en Amen.. puur om haar te vreden te houden en hij zijn zoon kan blijven zien..
 
Quote
RE: Blegh! Ex van mn partner!
Flap  schreef op: 01-06-2012 12:28:31
En dan toch zulk essentieel nieuws niet vertellen (in het kader van de lieve vrede bewaren)? Dat snap ik niet. Je man zijn zoon wordt hier de dupe van, ik kan me niet voorstellen dat hij daar geen 'last' van heeft.

Exen kunnen draken zijn, maar toevallig is deze draak nog wel de moeder van je man zijn kind. Hou de eer lekker aan jezelf, en doe vooral hun zoon niet te kort, want daar gaat het uiteindelijk om.
 
Quote
RE: Blegh! Ex van mn partner!
Alice  schreef op: 01-06-2012 12:33:56
Ook al is 't soms best wel moeilijk (en veel makkelijker gezegd dan gedaan), maar probeer er boven te staan.
Kennelijk maakt 't niet uit wat je doet, goed of kwaad, ze legt het toch wel kwaad uit. Maar kies dan voor jezelf welke weg je in wilt slaan.
Als je haar positief blijft tegemoet komen, zal zij er misschien niet anders van worden, maar jij wel! Jij groeit daardoor alleen maar verder boven haar uit.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Blegh! Ex van mn partner!
Naam
Bericht