Menu
 

Topic:

zwanger man wil baby ineens niet meer

Pacific  schreef op: 12-05-2012 11:32:25
Hoi meiden,

weet even niet meer wat ik hiermee aan moet. Ik ben bijan 27 weken zwanger van ons 3e kindje, onze 2 andere kinderen zijn al 7 en 9 jaar. We wilde al langer nog een kindje, maar hebben veel miskramen gehad. Net toen we hadden besloten om het bij onze 2 jongens te houden bleek in zwanger te zijn. Dus niet echt gepland. Mn man wilde eigenlijk geen kind meer, maar abortus kon ik echt niet. Hij heeft zich er dus maar bij neergelegd dat dit kindje zou komen. En dat ging ook harstikke goed, hijs was echt trost op mn buik, alel echo's mee, zelfs pretecho's laten maken. Hij voelde steeds mn buik en vond het super om de kleine te voelen bewegen. Maar vorige week vanuit het niets wil hij niks meer van mn buik weten. Hij is toen een middagje bij zn zus op visite geweest(zijn zus en ik liggen elkaar niet echt,(geen ruzie maar we hebben ook niks). En toen hij terug kwam kreeg ik de volle laag, ik had zijn principes opzij geschoven omdat ik had gezegd dat ik geen abortus wilde en dus geen rekening met hem had gehouden dat geen aborrtus wilde enz. Terwijl we er aan het begin van de zwangerschap helemaal geen ruzie over hebben gehad, was eignelijk na een uurtje uitgepsorken dat het kndje er zou komen en dat we er voor gingen. Maar sinds een weke wil hij er niks meer van weten. Als ik ergens pijn heb is het, jij wilde toch zwanger worden, of als iets me nu niet meer lukt krijg ik dezelfde opmerking, hij helpt nergens meer mee, raakt mn buik niet meer aan en houdt zich er helemaal niet meer bezig en doet net of mn buik niet meer bestaat en ik dus ook niet.

Moet er wel bij zeggen dat wij momenteel in een hele stressvolle situatie zitten. Maar dan nog, je zo afreageren op zo'n manier. Dat kan toch niet? Hij behandled me nu gewoon als vuil, ik ben goed voor in huis en meneer gaan zn eigen weg. En dat na een middagje visite bij zn zus. Er was daarvoor niks aan de hand.

Weet het nu echt even niet, wat moet ik hier nu mee aan? Hij kan het wel negeren, maar over een paar maandjes komt de kleine toch echt.

Ik weet het echt even niet meer, en de hormonen werken ook niet mee, ik huil er continue om
 
Quote
Navigatie
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Anno  schreef op: 12-05-2012 11:52:04
wat een ontzettende lul zeg jullie hebben jarenlang geprobeerd voor een kindje en nu is het jou schuld dat jullie zwanger zijn geworden op het moment dat jullie besloten hadden te stoppen??? Ik neem aan dat hij erbij was toen jullie sex hadden?

Ik zou hem heel duidelijk maken dat je wilt dat hij zijn keuze maakt of hij staat achter deze beslissing en steunt je waar je kan of hij kan vertrekken.

Je wil toch niet hier bij blijven
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Tanja1981  schreef op: 12-05-2012 12:03:57
die had ik eens even vast gezet op de stoel en laten vertellen waarom hij ineens dit gedrag vertoont.

en boven dat dat hij nu de keuze mag maken of hij helpt je en doet weer normaal OF hij vertrekt.

maar dit verdien jij niet.
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
_sas_  schreef op: 12-05-2012 12:17:45
Uhhh pardon? Hoezo hij wil niet? Dan had hij zijn broek omhoog moeten houden! Wat een lariekoek. Hij heeft al eerder 2 kinderen gemaakt en weet dus heel goed waar ze vandaan komen. Dit kindje was voor jullie beiden niet gepland, maar daarom is het niet ineens jouw schuld. Als hij het niet eens was met het voortzetten van de zwangerschap dan had hij daar eerder mee moeten komen. Hij kan maar beter wakker worden en zich realiseren dat dit kindje er komt en hij er nog verantwoordelijk voor is ook. Ik zou daar heel duidelijk over zijn en aangeven dat je er niet van gediend bent om zo behandeld te worden.

Succes en probeer zelf lekker wel van je buik te genieten!
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Jolanda1974  schreef op: 12-05-2012 12:19:23
Natuurlijk mag ie zijn twijfels hebben alleen de manier waarop ie dat nu uit is onacceptabel. Zou toch maar eens een pittig gesprek met hem hebben. Hij is net zo verantwoordelijk als jij voor dit kindje.
Wat een lapzwans en kinderachtig mannetje om dit zo alleen op jouw te schuiven.
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Karin Mv Naomi Amber
Chris
  schreef op: 12-05-2012 12:30:22
Ik zou hem denk ik even net zo behandelen als hij jou doet en hem er misschien zelfs uitzetten zodat hij ergens even goed na kan denken over zichzelf. Ik ben liever alleen dan met iemand die me behandeld alsof ik niks ben.
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Happysinglemum  schreef op: 12-05-2012 12:49:38
Jeetje zeg, wat erg. Toch maar proberen, nee eisen, dat jullie er eens even voor gaan zitten, want dit kan zo niet. Of wil hij de baby straks ook gaan negeren?

Sterkte meid, moeilijk hoor
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Essie@  schreef op: 12-05-2012 13:28:45
Ik zou zijn zus eens bellen om te vragen wat ze allemaal besproken heeft met hem. Dit is toch niet normaal...
Heel veel sterkte!
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Pacific  schreef op: 12-05-2012 14:27:12
hoi meiden,

Dacht al dat het aan mijn hormonen lag, maar jullie vinden dit dus ook niet normaal. Ik zei al tegen hem, hoe wil je dat straks gaan doen? Negeren ? en onze andere 2 kinderen dan? hoe leg je uit dat je hun broertje niet wil? We zouden deze week gaan erkennen maar dat wil hij ook niet meer. Onze jongste heeft hij (nog) niet erkent en zouden we nu tegelijk met de baby doen. Maar hij wil de jongste wel erkennen maar niet de baby. Dus ik heb gezegd, of allebei of niet. Werd hij boos, ja, zo raar is dat toch niet dat ik dat zeg.

Voor onze andere 2 kinderen is hij overigens een top papa.

Weet echt ff niet wat ik met hem aan moet. Lijkt nu net of ik hem erin heb geluisd of zoiets en dat ik zelf maar moet oplossen. Gaat mnd goed en na één gesprek met zn zus heb ik het ineens allemaal gedaan. En heb ik aan de kant geschoven om geen abortus te willen. Ik kan dat niet inderdaad niet, heb er nieteens over nagedacht, ik kan en wil dat gewoon niet. Maar het gekke is dat we er ook nooit ruzie om hebben gedaan. En nu ineens kan ik geen goed meer doen pfff
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Emv3  schreef op: 12-05-2012 14:40:11
Wat reageerd jou man vreemd zeg..
waarschijnlijk heeft hij bij dat middagje bij zijn zus wat twijfels geuit en heeft zij hem nogal bewerkt?
Jammer dat hij dan geen ruggegraat toont..
Uiteindleijk wou hij dit kindje ook..
Dussssssss inderdaad maar even een (rustig) gesprek aan gaan wat hem opeens zo triggerde dat hij nu helemaal niks meer van jou en de baby wil weten.
Waarom heeft hij de jongens nog niet erkend?
Is jouw man een binnenvetter?
probeer toch hoe moeilijk ook zelf heel rusitg en kalm te blijven of in ieder geval zo over te komen..
succes
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Jolijn  schreef op: 13-05-2012 09:33:40
nou lekker dan. Alsof het voorstel om te aborteren van een man nét zo valide is als het voorstel om dat niet te doen van een vrouw en je dus je zin hebt doorgedreven. Zo zal het wel gezegd zijn door die zus: dat hij het niet zo moet zien dat hij zijn zin níet heeft doorgedreven, maar dat jij dat juist wel hebt gedaan.

ik zou er nogal makkelijk in zijn, ik zou hem voor de keuze stellen om er voor te gaan, of om weg te gaan. Hier heb je niks aan, kun je straks alle nachtvoedingen doen, alle luiers, alle badjes, alle eerste schooldagen etc omdat jíj immers dit kind wilde. Dat is geen basis voor ouderschap.

Werk je, ben je onafhankelijk genoeg om het in je eentje te doen?
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Emv3  schreef op: 15-05-2012 07:37:16
Hoe hgaat het met jou?
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Pacific  schreef op: 15-05-2012 11:04:48
@jolijn, zo is het denk ik inderdaad gezegd door zn zus. En hij blijft dat volhoude, i kheb hem aan de kant geschoven omdat ik geen abortus wilde. Het is dus mijn keuze om de baby te houden en niet die van hem en hij wil er nisk mee te maken hebben. Maar hoe wil hij dat dan in praktijk gaan uitvoeren?? We hebben nog 2 kinderen waar hij een echte vader voor is.

Helaas (momenteel) volledig financieel afhankelijk van hem. We zijn net verhuisd en ben zwanger dus solliciteren is geen optie. Heb wel een goede opleiding dus na de zwangerschap is werk geen probleem. Maar dan zitten we nog met het huis. Sociale huurwoningen vind je niet zomaar

@emv3 : bedankt voor het vragen. Ben emotioneel een wrak, bepaalde dingen wil je graag delen, zoals het bewegen . Dat is nu heel duidelijk omdat de kleine aan het draaien is, dat horo je met elkaar te delen. Maar dat doe ik dus alleen. Ik doe alles alleen en voel me aan mn lot overgelaten.
En dat alles na een bezoekje aan zn zus...
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Emv3  schreef op: 15-05-2012 11:08:17
Misschien moet jij dan ook maar eens even een bezoekje aan zijn zus afleggen....

Hij heeft er mee in gestemd.punt.
Dan nu mag je best even jezelf achter de oren krabben van ohjee dit is toch wel heftig.Die emoties mag hij best even hebben maar dan had hij naar jou moten gaan en zich niet laten opstoken door zijn zus.
Isa er nog wel een gesprek mogelijk met hem?
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Lin79  schreef op: 15-05-2012 11:25:03
Och meid wat moet jij je alleen voelen. Onvoorstelbaar van die kerel van je,,,,,echt kan er met mn kop niet bij.
Hoe lang doet hij nu al zo? ga je bij m weg? zodra de kleine geboren is en je werk hebt? heeft hij al eens gezegd hoe hij dit voor zich ziet? 2 kids wel erkennen en 1 niet?

heel veel sterkte
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Ikke  schreef op: 15-05-2012 11:27:37
Jeetje is dat nou een volwassen vent? Wat een botte lul zeg bah!
Ook al zou zijn zus weet ik niet wat gezegd hebben, hij heeft toch wel zijn eigen mening?
Jeetje dat ie in het begin vd zwangerschap even schrok tot daar aan toe maar je bent nu al zover en dan in ene zo raar gaan doen?
Ik zou mooi tegen hem zeggen dat ie of nu normaal moet gaan doen en dat ie anders kan vertrekken!
Sterkte en denk om jezelf hoor
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Proudmum  schreef op: 15-05-2012 11:27:51
jeetje zeg, kan hier met mn pet niet bij.
Hij heeft zn leuter er toch in gestoken? Had ie dat ook niet moeten doen.
En daarom maar een onschuldig kindje vermoorden?
Sorry ik zeg dit niet snel maar voor mij was het klaar geweest.
Sterkte!
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Pacific  schreef op: 17-05-2012 09:52:22
Hoi meiden,

Ik confronteer hem soms ook wel met de dingen die jullie zeggen. Bijv, hoe zie je dat straks voor je? 2 kinderen aandacht geven maar niet de 3e, hoe zullen de andere 2 dat vinden? die zijn al wat groter dus zien dat echt wel. Of dat hij net goed verantwoordelijk is al ik, wel lekker makkelijk. omdat ik geen abortus wilde is het mijn vreantwoording. En dat gedeelte dringt echt niet bij hem door. Tegenwoordig als ik hem met zulke dingen confronteer loopt hij dan de deur uit, of als we aan de telefoon zitten hangt hij op.

Weet echt niet wat ik me hem aan moet. Ik ben nu bijv alels aan het klaar maken, babywas, spulltjes klaar maken enz. Hij zegt er niks van, hij gaat wel mee naar de volgende controle omdat ik dan gen vervoer heb. En dan doet hij schijnheilig als wat tegen de vk, en daar kan ik dan niet tegen hoor.
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Mitch  schreef op: 17-05-2012 09:59:17
Wanneer hij wegloopt als je hem ermee confronteerd, of ophangt dat geeft aan dat hij dondersgoed weet dat hij fout zit.
Is hij niet domweg even flink in paniek omdat hij nu pas beseft dat er nog een bij komt?
Neemt niet weg dat ik het echt te achterlijk voor woorden vind hoe hij j enu behandelt, uiteindelijk zal hij toch echt wel zijn verantwoordelijkheid moeten nemen hiervoor.
Ik denk dat wanneer dit mijn man was ik hem gewoon zou vragen of hij met mij verder wil, zo ja doe normaal en gedraag je als een volwassen vent, zo niet zout dan op en zorg er maar voor dat je je gezin verzorgt achter laat.
Klinkt heel hard maar misschien gaat er dan wel een bouwlamp fikken achter die plaat van hem.
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Alice  schreef op: 17-05-2012 10:02:40
Wat heb ik 't met jou te doen! Verschrikkelijk lijkt me dat, je zo alleen voelen met een kindje in je buik en niet tot hem kunnen doordringen.
Ik zou je vent in jouw plaats wel door elkaar willen schudden en zn zus erbij.

Hij heeft "hem" erin gestoken en hij moet zijn verantwoordelijkeheid nemen.

Misschien er bij de vk over beginnen? Dan kan hij niet echt weg.. wellicht haar van te voren inlichten, dat de deur op slot gaat ofzo en dan met haar hulp misschien heb overtuigen?

Hoewel ik ook snap als je dat niet meer wilt, maar denk dat hij in een vlaag van verstandsverbijstering zit en gewoon niet helder denkt
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Mama Van Drie  schreef op: 17-05-2012 10:14:58
Ik snap het even niet hoor...jullie waren bezig voor een derde kind.....op dat moment wilde je man ook nog neem ik aan, zwanger worden lukte niet en toen hadden jullie net besloten om het bij twee te laten en bleek je zwanger te zijn........en dan zeg je....mijn man wilde geen derde. Maar toen jullie besloten hadden voor een derde te gaan, toen wilde hij toch zelf ook wel? Dan zou hij toch juist hartsikken blij moeten zijn dat het toch nog lukte? Ook al hadden jullie je er al min of meer bij neergelegd.

Verder vind ik dat binnen een goed huwelijk een abortus niet aan de orde zou moeten zijn.

Ik vind het wel een heel lastig iets als de een dus geen baby wil en de ander wel.......en ik vraag me ook af idd hoe hij dat straks gaat doen, misschien dat hij nog bijdraait als het eenmaal zover is maar dan is er al heel wat stuk gegaan bij jou van te voren want dit drukt wel een stempel op alles.

Het lijkt erop dat zijn zus hem beinvloedt heeft.
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Pacific  schreef op: 17-05-2012 12:07:30
@mama van drie, klopt we waren bezig voor een derde, inmiddels in een paar jaar een bbz en een aantal miskramen verder. Begeven moment moet je dan ook kunnen zeggen, het is goed zo en niet steeds tussen spanning en onzekerheid leven. Wij hadden dus net die 'knop' omgezet. Ik was weer aan de pil. En vlak daarna bleek ik weer zwanger te zijn. hij stond niet te juichen en ik eignelijk ook niet, maar mn gevoel zei gewoon da thet dit keer goed zou gaan. We hebben nooit ruzies over abortussen oid gehad, daarom begrijp ik het ook niet. Hij komt daar nu pas mee, kreeg de volle laag en sinds die tijd negeert hij gewoon alles en als ik erover begin loopt hij weg.

Vraag me dan ook af hoe dat straks moet gaan, zal hij bijdraaiene? of is het bij ieder huiluurtje of gebroken nacht, ja jij wilde nog een kind. En al ga je uit elkaar, dan komt hij de oudste 2 ophalen en de jongste mag niet mee. In het begin zal dat prima gaan maar zo'n kleintje wordt ook groter en zn broers zien dat toch ook. Maar hij ziet zulke dingen ech tniet in. Hij blijft er maar in 'hangen' dat ik hem aan de kant heb geschoven.
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Gewoon Ff Niemand  schreef op: 17-05-2012 13:02:55
bij ons was het net ff anders..ons kindje was wel geboren en daarna overleden en toen ik daar na zwanger raakte was alles prima.
toen ik daarna weer zwanger raakte wilde mijn ex het ook niet, ik moest het maar weg laten halen, ik heb dat niet gedaan en uiteindelijk is er zelfs nog een kindje bij gekomen maar uit eindelijk zijn we toch uit elkaar gegaan 5 jaar geleden en als je mij vraagt wat de hoofdreden is voor het mislukken van ons huwelijk dan is dat die ene klote opmerking...laat maar weghalen..

knuff meis...ik weet hoe je je voelt en zoals gezegd..wij hebben het niet gered ookal is hij nu stapeldol op alle kids..ons huwelijk was daarmee gelijk voorbij
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Mam Van Twee  schreef op: 17-05-2012 21:03:31
Jullie reageren wel allemaal vaak met - wegsturen/weggaan.

Maar iemand kan ook even goed met zichzelf en de situatie in de knoop zitten. En zeker als je dan nog van alles te horen krijgt van je eigen zus.

Leuk is natuurlijk anders, maar ik zou het ff laten rusten. De baby is er niet morgen al.

Bij mijn man is het zo als we van mening of gevoel verschillen dat het weinig zin heeft om te blijven duwen of te praten erover. Daar wordt hij alleen maar meer geïrriteerd van. Even time out en daarna allebei je gevoel delen, zonder gelijk een oordeel over de ander te hebben.

Sterkte, want ik kan me voorstellen dat het een rotgevoel geeft en jij al veel verder in de toekomst kijkt dan hij.



 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Happysinglemum  schreef op: 18-05-2012 08:40:40
Maar hoe dan ook, to moet er ook mee dealen. Zij doet dit nu alleen. Jeetje zeg, hoe erg is het om zwanger te zijn en te moeten doen alsof die baby niet bestaat. Ik denk dat je blijer bent om zwanger te zijn dan zonder man in huis.

Hoe dan ook hoop ik natuurlijk dat je man idd ff een groot probleem heeft wat weer bijtrekt ofzo, ook voor je andere kids.

Heel veel sterkte, lijkt me heel erg moeilijk dit.
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Baby2  schreef op: 27-05-2012 13:15:03
Hoe gaat het nu met je?
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Pacific  schreef op: 29-05-2012 12:12:06
Hoi meiden,

Ik heb het even laten rusten(ook veel andere dingen aan ons hoofd), maar hij lijkt nu wat bij te draaien. Is meegeweest naar de controle bij de vk en vrijdag hebben we een pretecho. Heel af entoe raakt hij n buik weer aan. Is echt nog niet wat het was en hoe het hoort te zijn, maar er zit een stijgende lijn in. Denk dat het uiteindelijk toch wel goed komt.
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Emv3  schreef op: 17-06-2012 10:53:54
Hey hey hoe gaat het nu , een beetje verder in de tijd inmiddels?
 
Quote
RE: zwanger man wil baby ineens niet meer
Baby2  schreef op: 06-07-2012 22:59:41
Hoe gaat het met je?
 
Quote
Navigatie


Reageren op zwanger man wil baby ineens niet meer
Naam
Bericht