Menu
 

Topic:

Brussel wil niet soepel zijn voor Nederl

Ouwe Muts  schreef op: 09-05-2012 14:12:15
BRUSSEL - Nederland krijgt geen uitzondering van de Europese Unie om het begrotingstekort volgend jaar terug te dringen tot 3 procent. Er is geen sprake van een zo grote economische neergang dat een uitzonderingspositie plausibel is. „Geruchten over een versoepeling van de regels zijn ongefundeerd', aldus Europees Commissaris Olli Rehn (Monetaire Zaken en de euro) woensdag tegen persbureau ANP.

Rehn benadrukte dat het van essentieel belang is voor het vertrouwen in de Nederlandse economie om „met vastberadenheid” vast te houden aan begrotingsdiscipline. Het eind april gesloten akkoord tussen VVD, CDA, ChristenUnie, D66 en GroenLinks bevat permanente maatregelen en structurele hervormingen. Die zijn belangrijk voor de houdbaarheid van de Nederlandse overheidsfinanciën, aldus de eurocommissaris. „En dat zal moeten worden doorgevoerd
 
Quote
Navigatie
RE: Brussel wil niet soepel zijn voor Nederl
Mitch  schreef op: 09-05-2012 14:46:46
Zo fijn dat je in je eigen land het niet eens meer voor het zeggen heb.
Eigen schuld, hadden we maar niet zo massaal onze dikke vingers naar anderen moeten wijzen.
 
Quote
RE: Brussel wil niet soepel zijn voor Nederl
Jo  schreef op: 09-05-2012 14:58:09
Inderdaad eigen schuld!
 
Quote
RE: Brussel wil niet soepel zijn voor Nederl
M&j  schreef op: 12-05-2012 17:06:37
Zuid europese landen hebben het stukken moeilijker dan wij en gaan door een veel dieper dal maar proberen het ook, als hun het kunnen kunnen wij het ook. Gewoon schouders er onder en elkaar een handje helpen. Samen uit, samen thuis.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Brussel wil niet soepel zijn voor Nederl
Naam
Bericht