Menu
 

Topic:

reizen met pasgeboren baby.

Jantjemv3  schreef op: 07-05-2012 12:10:07
As donderdag ga ik naar een begravenis incl dienst in een stad hier 3 kwartier met de auto vandaan. Mijn zoontje van dan 2,5 week gaat mee. Nu wil ik eigenlijk morgen ook heen en weer naar deze stad omdat ik de overleden persoon graag nog wil zien en om bij de betrokken mensen te zijn (beste vriendin). Dan moet mijn zoontje weer mee.

Maar kan ik dit wel maken met zo'n kleine baby! Is het niet te belastend voor hem? En -heel praktisch- loopt de bv niet erg terug door alle drukte en stress?

ik weet echt niet wat ik moet doen.
 
Quote
Navigatie
RE: reizen met pasgeboren baby.
Mitch  schreef op: 07-05-2012 12:30:25
Als eerste gecondoleerd met het verlies.

Voor wat betreft je zoontje, wanneer er geen andere optie is dan hem meenemen dan kan je moeilijk anders toch.
Ik geloof persoonlijk niet dat het heel veel kwaad kan in die twee dagen.

Je borstvoeding heb ik weinig verstand van, maar ik denk wanneer je regelmatig je rust momenten pakt, en hem regelmatig aan blijft leggen dat die productie niet zo snel terug loopt.
 
Quote
RE: reizen met pasgeboren baby.
Jessica  schreef op: 07-05-2012 12:35:40
Ik dacht: je wil vast naar Amerika...
Sorry.

Gecondoleerd.

Maar ik zou me hier echt helemaal niet druk om maken.
1.5 uur reizen voor een kindje is echt helemaal geen probleem, er zijn gerust kinderen die dit dagelijks doen. Verder maakt het voor je borstvoeding helemaal niets uit.. als alles achter de rug is weer lekker de tijd voor je voedingen nemen, dan is het zo weer op het oude niveau (áls het al terugloopt).
 
Quote
RE: reizen met pasgeboren baby.
Alice  schreef op: 07-05-2012 12:35:43
Als je kunt, zou ik een draagdoek meenemen. Je baby'tje daar lekker in, zodat je 'm de hele dag lekker dicht bij je hebt. Dan merkt hij veel minder van alle drukte en stress om zich heen. Voor je borstvoeding kan 't wel hoor, tenzij net dan in de regeldagen zit, maar normaal is dat bij 10 dagen en 3 weken, dus hopelijk zit je er dan net even tussen in.
Maar als 't goed is, heb je eigenlijk nog gewoon teveel melk en komt 't allemaal wel goed. Je kindje gewoon voeden als hij er om vraagt en gewoon goed bij je houden is goed voor de productie.

 
Quote
RE: reizen met pasgeboren baby.
Son  schreef op: 07-05-2012 12:46:42
Ik maak me niet druk om de kleine. Maar ben jij wel al fit genoeg ?

Gecondoleerd en sterkte.
Als jij het red, dan komt het met je ukkie ook wel goed. een draagdoek lijkt me een super optie, zodat je hem dan lekker kan tillen. Als hij het in de kinderwagen niet naar zn zin heeft en gaat huilen, kan hij toch lekker veilig bij mama
 
Quote
Navigatie


Reageren op reizen met pasgeboren baby.
Naam
Bericht