Menu
 

Topic:

mishandeling getuige, wij de dupe!

Bernarda  schreef op: 06-05-2012 10:33:31
Vanmorgen vroeg lekker wakker met de kindjes, ik maak een ontbijtje, doe alles lekker open en na een 15 minuten ineens een lawaai van buiten.. Tegenover ons huizenblok staan oude flatjes.. Daar wonen nogal wat Aso's. Daar heb ik al eerder een stelletje zien ruzie maken en daar is de politie al eens op bezoek geweest..

Nu hoorde ik ze ruzie maken op de galerij. Opeens liep de vrouw in kwestie weg, hij kwam erachteraan en gaf haar een klap!!! Niet te zuinig

Mijn kindjes stonden ook te kijken natuurlijk en mijn zoontje van 5 schrok zich rot. Hij zou weer uithalen en ik besloot hem tot bedaren te manen..

Ik het raam open en riep heel hard "heee, stop daarmee!!",
maar toen kwam hij scheldend op mij af gelopen "zal ik jou ook geven wat zij krijgt?" Ik dacht wat gebeurd mij nu?? Maar mijn man was boven en had alles ook meegekregen en zei bel 112. Ik dus bellen en mijn man naar buiten. (in zijn onderbroek ) Hij maande die man om uit mijn buurt te blijven en te stoppen zijn vrouw te slaan.. Gelukkig deinsde hij terug.

Na een tijdje kwam de politie en na wat te hebben gepraat gebeurde er NIETS!!! Ze gingen weer weg en het stel ging samen weer naar binnen.. Ik viel bijna van mijn stokje van verbazing!!!

Nog geen uur later weer lawaai en ja hoor, ze gingen weer los, vooral hij op haar.. Hij sloeg haar meerdere keren en nu was ik het zat. Weer 112 gebeld en nu kwamen ze met groot geschut, 6 man 2 busjes.. Hij werd gelijk in de boeien geslagen en toen gebeurde het; Zij werd helemaal gek! Deed alles om ervoor te zorgen dat hij NIET zou worden meegenomen. Het gevolg dat ook zij werd afgevoerd!

ik zit hier nu nog verbaasd en trillend, de politie is geweest, geweld is daar de orde van de dag maar ze doet nooit aangifte. Hij is erg aggressief en nu komt het.. Hij komt waarschijnlijk verhaal halen.. De politie heeft zelfs gezegd dat we ons sterk mogen verdedigen als hij komt en direkt 112 moeten bellen ook al staat hij voor ons hekje/deur!!!

Nou jaaaaaa!!! Ik bel omdat ik haar wil beschermen, zij neemt het voor hem op en wij zijn de pisang!!!

Ik weet nu even niet wat ik hier mee moet, ik wou het juiste doen maar zelfs al ligt ze nu half murf geslagen op de grond, ik bel niet meer... Eg he???

Ik begrijp er helemaal niks van!!! maar ik denk dat ze deze relatie niet overleeft!
 
Quote
Navigatie
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Danimvsenna  schreef op: 06-05-2012 10:39:17
Noujaaa zeg!

Denk je iemand te helpen....
Sommige zien dat gewoon niet.

Ik vind dat je goed heb gehandelt, hopelijk krijgen jullie er verder geen last mee!
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
M.  schreef op: 06-05-2012 10:45:37
Uit angst beschermt zij hem.
Denk dat ze binnen 3 dagen weer thuis zijn.
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Ano Nu  schreef op: 06-05-2012 10:47:27

Quote M.:
Uit angst beschermt zij hem.
Denk dat ze binnen 3 dagen weer thuis zijn.



Vanavond al ...


maar ik vind dat je goed gehandeld hebt hoor.
maar laat je dor dit aub niet tegen houden om niet te bellen bij anderen !

 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Marie8  schreef op: 06-05-2012 10:48:43
Zulke mensen zou je voor zichzelf moeten beschermen en haar gedwongen in vrouwenopvang moeten stoppen. Maar ja, weet ook wel dat het zo niet werkt.
Desondanks vind ik het wel goed dat je gebeld hebt. Niks doen is net of je t goedkeurt. Gevoelsmatig voor mij dan. Kan de politie die vent geen flinke straf boven t hoofd houden tegen deze bedreiging van jullie? Belachelijk dat je zelf bang zou moeten zijn nu. ?
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Bernarda  schreef op: 06-05-2012 10:48:59
De politie zegt ook dat ze er zelf voor kiest om geslagen te worden, ze gaat steeds weer terug! Kijk dat wist ik natuurlijk niet..

Maar voor mijn gevoel kan ik niet anders, als ik zie dat een vrouw geslagen wordt is dat gewoon NIET GOED! En voor mij onacceptabel.

En ze moet het natuurlijk ontgelden als hij vrijkomt als ze bij hem blijft! ga dan weg!!!!! Er zijn toch opvanghuizen en ze wonen niet eens samen..

Ergste is dat ze dus ook een kinderzitje achterop heeft! Ze heeft dus waarschijnlijk een kind.. ik wil niet eens denken wat er binnenshuis daar allemaal gebeurd..

Hoe meer ik erover denk hoe meer ik er eigenlijk wel achter sta wat ik heb gedaan, ongeacht wat hier nog van komt!! misschien red ik wel een kind uit dat gezin!!
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Mentos  schreef op: 06-05-2012 11:07:50
mijn ex dreigde me mijn kinderen af te pakken als ik bij hem weg ging reslutaat was dat ik bleef en keer op keer de boksbal was.
inmiddels ben ik 5 jaar bij hem weg nadat hij mij aanviel terwijl ik de jongste vast had. dat was voor mij de druppel, maar toen waren we al wel 10 jaar verder.
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Bernarda  schreef op: 06-05-2012 11:08:41
Zo makkelijk kan het wel zijn Sis, Ik had zelf een vriendje en hij greep mij een keer bij de strot omdat ik een hapje van zijn bord nam tijdens het eten.. Ik deed het wel vaker en wist ook wel dat hij daar een hekel aan had. Maar ik heb als een idioot van me afgeslagen en ben gelijk weggegaan. Er was nog nooit wat gebeurd qua geweld maar hij was wel snel kwaad.. we hadden verder een goede relatie maar ik ben er mee gekapt.. Mijn vader zei altijd, "als je wilt weten hoe iemand in de toekomst is kijk dan naar zijn verleden".. Het was voor altijd voorbij, heb mijn spullen er weggehaald en klaar was ik ermee.. het was mijn eerste vriendje en ik was 17! Bij de eerste klap moet je weg zijn, dat blijkt nu des te meer!!!

ik begrijp dat het moeilijk is, zeker als er kinderen in het spel zijn maar JUIST dan moet je als moeder het voorbeeld geven..

dat is mijn mening gebasseerd op mijn eigen ervaring! Ik wil niemand in een hokje plaatsen of kwetsen hiermee maar gezien de situatie die ik nu zie, denk ik alleen maar meer dat ik destijds goed heb gehandeld. en ben ook al 20 jaar happy met mijn mannetje nu !!
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Bernarda  schreef op: 06-05-2012 11:10:48
dat is vreselijk mentos! Goed van je dat je uiteindelijk bent weggegaan.. beter laat dan nooit!
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Ilja Mv 3  schreef op: 06-05-2012 11:11:27
Ik vind het fantastisch wat je hebt gedaan, ook al kreeg je niet het gewensde resultaat.

Hoeveel mensen durven tegenwoordig niets meer te zeggen en kijken gauw de andere kant op...

Het verhaal halen is natuurlijk wel een enge gedachte. Zorg dat je erop berekend bent. Ik zou iets dat je als wapen kunt gebruiken bij de voordeur en bij bed houden.
Maar hopelijk is het niet nodig, voor je man deinsde hij toch terug !
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Happysinglemum  schreef op: 06-05-2012 11:16:08
Ik vind het dapper van je dat je dat schreeuwde. Meeste mensen doen dat echt niet, en erg he, maar ik begrijp het.

Daarbij is die vrouw waarschijnlijk bang en neemt hem daarom ter bescherming, klinkt raar, maar ik snap het. Jaren geleden hebben mensen voor een ex van mij gebeld. Politie kwam en ik zei ook dat er niks gebeurd was. Maar zelfs met politie keek hij zo dreigend en had een grote mond dat ik echt niet eens durfde.

Ik snap het. Maar ik begrijp je gevoel zeer zeker wel. Er komt een dag dat ze erachter komt en ik hoop dat het nog niet te laat is.
Heftig ook voor je kindjes om zoiets te zien.
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Bernarda  schreef op: 06-05-2012 11:18:54
Ilja, dat mag toch niet?

Nu moet ik zeggen dat ik een hele zware deegroller heb, geen houten maar een van kunstof. Zo'n professionele en die gebruik ik erg veel dus ik dacht ook al, die misschien bij de deur leggen??

Maar als ik die dan zou gebruiken dan sla ik hem straks misschien wel in coma of nog erger... dan ben ik helemaal het haasje... lijkt me ook weer geen goed idee eigenlijk ..


zat nog even te denken en eigenlijk kan ik me ook niet indenken hoe het zou zijn als je structureel mishandeld wordt! Het begint natuurlijk vaak emotioneel en als je kinderen hebt is het natuurlijk ook allemaal anders! Dus nogmaals wil ik duidelijk maken dat ik vanuit mijn eigen ervaring zo reageer maar wel respect heb voor ieder haar keuze! het is ook niet makkelijk allemaal...
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Bepje  schreef op: 06-05-2012 13:02:13
Goed gedaan zeg !
Alleen niet fijn dat er misschien nog een staartje aanzit. Zet in ieder geval een bus haarlak of van die vieze sterke toiletspray klaar, als je daar iemand mee in het gezicht spuit is dat niet zo lekker .
Ik weet niet of je wel het haasje bent als iemand je aanvalt, er is ook nog zoiets als verdedigen uit nood maar hoe dat zit moet je dan even googlen. In ieder geval heb je het signaal afgegeven dat het niet normaal is wat je zag en hopelijk hebben meer mensen het gezien, hopelijk heb je nog iets aan buren mocht er iets zijn.
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Bepje  schreef op: 06-05-2012 13:14:49
Als je een huurhuis hebt en die flats zijn ook huur dan kun je dat ook nog melden bij de woningbouw, misschien ligt er al een dossier over deze mensen.
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Ilja Mv 3  schreef op: 06-05-2012 13:30:58
Ik bedoel niet een echt wapen Bernarda, maar als iemand mij lastig komt vallen en kwaad wil doen wil ik me toch verdedigen. Iets als een zware deegroller of honkbalknuppel zou ik wel binnen handbereik houden. Misschien slim wat sis zegt, laat hem binnen komen in je gang.

Er bestaat ook iets als noodweer he, als jij als vrouw aangevallen wordt mag je je best verdedigen.

Laatst hadden mannen een inbreker doodgesteken met een riek, uiteindelijk zijn zij wel vrij gesproken.

Maar ik zou me echt verdedigen. Dat haasje zullen we dan nog wel eens zien !
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Blauwtje  schreef op: 06-05-2012 13:49:00
Vind dat jullie het geweldig gedaan hebben!! Het is alleen erg balen dat dit erachter weg komt..
Het is indd eigenlijk heel erg dat je nu niet meer belt als ze weer geslagen wordt, maar ik snap je wel.
Je man is toch wel thuis vanvond he!
Ms wat meerdere mensen (mannen) voor vanavond vragen? Je weet het nooit..sterkte ik hoop dat ze jullie niet komen lastig vallen
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Bernarda  schreef op: 06-05-2012 16:12:25
@sis, lees mijn stukje hiervoor maar even het laatste gedeelte... had het al genuanceerd!

de politie is weer geweest, verklaring opgenomen en gevraagd of ik het hard wil maken bij de rechter... tevens blijkt dat ze begeleid wonen en hij onder medicijnen zit en als hij die niet inneemt hij agressief wordt..

Zij wil nog geen aangifte doen... maar er wordt naar andere wegen gekeken..

ik heb gezegd dat ik erachter sta en of hij nu komt of niet ik blijf dat het zo niet hoort! ze zouden hem echt op het hart drukken (hmmm???) dat hij hhier weg moet blijven... ben benieuwd.

MIjn man heeft de buurman (die beveiliger en uitsmijter is) om een oogje in het zeil te houden als hij er zelf niet is! Geen probleem.. hij zou ingrijpen en ik kan ook bij hem aanbellen als er iets is.. das wel fijn!

de deegroller staat nu naast de deur...
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Joltje  schreef op: 06-05-2012 16:18:21
heeft de politie nog laten weten wanneer ongeveer ze weer vrij komen?
wat een moeilijke situatie he! ik hoop dat hij jullie met rust laat en een groot compliment dat jij vanmorgen zo gereageerd hebt!
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Marie8  schreef op: 06-05-2012 20:35:27
Oh fijn dat je ook op je buren kunt terugvallen!
Mijn buurvrouwtje werd een keer lastig gevallen door haar ex en ben ook in de bres gsprongen. Uiteindelijk had ze zelf traangas...heel drama werd het. Maar zou het zo weer doen en ze mag altijd aanbellen. Alleen dat idee al is zo prettig, dat je niet alleen staat. Begeleid wonen....hmzzz....hopelijk komt zij er ook bovenop!
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Tulp  schreef op: 06-05-2012 21:58:41
Bernarda jij bent ook bedreigd door hem he, dus daar kan je ook aangifte van doen!
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Mieper  schreef op: 06-05-2012 23:06:43
Jemig, zit je echt op te wachten.
Als ze echt een kind hebben, zou ik een melding doen bij het AMK. En inderdaad bij de woningbouw als het huur is.

Ik hoop voor je dat ie niet aan je deur komt en ik hoop voor die vrouw dat ze de juiste hulp krijgt om bij die vent weg te durven.
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Bernarda  schreef op: 07-05-2012 06:56:42
ik weet niet wanneer hij vrijkomt, ze hadden het over 10 dagen niet in huis mogen en ik kan geen aangifte doen want het is zijn woord tegen de mijne en de bedreiging was niet zo zwaar!! pas als hij gericht naar ons komt zeggen ze dat ik wat kan doen. hij is niet thuis, denk ik, de auto staat er nog en de vuilniszakken staan ook nog voor de deur.. er is een dossier aangemaakt al een jaar geleden, nu blijkt dat er al heel veel overlast is en dat ze al onder behandeling zijn. de woningcoorporatie krijgt dit nu ook doorgespeeld van de politie! Ons adres is op het politiebureau adres gezet. we worden wel een beetje beschermd, ze vinden het blijkbaar nodig..
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Bernarda  schreef op: 07-05-2012 15:11:04
GOED NIEUWS!!

Hij komt niet meer terug!! ze hebben hem nog steeds vastzitten en hij komt voorlopig niet vrij.. Tevens heeft de woongroep besloten hem niet meer in de woning te laten. Ze zijn persoonlijk langs geweest om het te melden..

Hoe het met de vriendin gaat geen idee, het huisje hier was van hem dus haar zien we waarschijnlijk ook niet meer.

gelukkig zeg! een verbetering voor de buurt!
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Eff Zo  schreef op: 07-05-2012 15:20:29
Zulke wijven leren er niks van hoor, ze blijven er toch zelf bij en neemt het tenslotte weer voor em op.
Daar zet jij je man en eigenlijk hele gezin voor op het spel?
Volgende keer zou ik der lekker verrot laten slaan blijkbaar vind ze het lekker...
Zulke zijn niet te helpen, je bedoelt het goed dat zeker maar kijk er mee uit meis.
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Mamma V. Tim En Tara  schreef op: 07-05-2012 15:26:16
nou eff zo dat zijn heftige woorden voor een situatie die je niet kent.
Bernarda,goed dat je toch heb ingegrepen en blij toe dat hij niet terugkomt.
Hoop dat die vriendin hulp krijgt, dat het niet normaal is dat je mishandeld wordt.
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Mar80  schreef op: 07-05-2012 15:43:14

Quote Eff zo:
Zulke wijven leren er niks van hoor, ze blijven er toch zelf bij en neemt het tenslotte weer voor em op.
Daar zet jij je man en eigenlijk hele gezin voor op het spel?
Volgende keer zou ik der lekker verrot laten slaan blijkbaar vind ze het lekker...
Zulke zijn niet te helpen, je bedoelt het goed dat zeker maar kijk er mee uit meis.



 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Blauwtje  schreef op: 07-05-2012 16:24:01

Quote Eff zo:
Zulke wijven leren er niks van hoor, ze blijven er toch zelf bij en neemt het tenslotte weer voor em op.
Daar zet jij je man en eigenlijk hele gezin voor op het spel?
Volgende keer zou ik der lekker verrot laten slaan blijkbaar vind ze het lekker...
Zulke zijn niet te helpen, je bedoelt het goed dat zeker maar kijk er mee uit meis.




Ik snap wel wat je ermee bedoeld maar ''wijven'' ? en ''lekker verrot laten slaan''??
Dat kun je toch zeker niet menen..
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Bernarda  schreef op: 07-05-2012 16:39:41
Ik zag ze net lopen

Ze fietste weg en hij zat zakken met spullen te sjouwen, misschien zijn spullen al weghalen maar volgens de agent zat hij nog vast! dus niet!!!

rare toestand maar hoor.. ik maak me er niet meer druk over...

enne eff zo, doe eens een beetje relaxed! mijn man en gezin op het spel, dat weet je toch niet eens op zo'n moment.. Ik hoop voor je dat niet iedereen zo denkt als jij als jij eens hulp nodig bent..
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Miesje  schreef op: 07-05-2012 17:34:36
wat raar zeg, zeggen ze eerst dat hij nog vast zit en later loopt hij weer in je straat.hmmm..nouja,gelukkig moeten ze nu weg daar en hebben jullie een stuk minder overlast.
 
Quote
RE: mishandeling getuige, wij de dupe!
Mrtj  schreef op: 07-05-2012 20:34:45
Even serieus he.... als zij een kind heeft, en bij een mishandelende vriend blijft... moet daar AMK niet een keer gaan kijken? Want dit
klinkt niet goed!
 
Quote
Navigatie


Reageren op mishandeling getuige, wij de dupe!
Naam
Bericht