Menu
 

Topic:

Maddie mogelijk nog in leven

Mitch  schreef op: 25-04-2012 19:13:44
De politie in Groot-Brittannië zegt dat het nog steeds mogelijk is dat de vermiste Madeleine McCann nog in leven is. Detectives die onderzoek doen naar de verdwijning hebben sinds kort toegang tot 40.000 documenten over de zaak. Het team heeft daardoor goede hoop dat de zaak wordt opgelost.

Zo zou Madeleine er nu uitzien Zo zou Madeleine er nu uitzien

Bekijk de video
A Minute for Madeleine. Vermist sinds mei 2007

Dat heeft de Britse politie woensdag bekendgemaakt. McCann verdween in 2007 tijdens een vakantie in Portugal vlak voor haar vierde verjaardag.

Foto
Volgens hoofdonderzoeker Andy Redwood was de kans op een doorbraak in het onderzoek 'nooit groter'. Het gaat om documenten van privédetectives die zijn ingehuurd door de familie McCann, de Portugese en Britse politie.

'Ergens in dit materiaal ligt het antwoord,' zegt Redwood. Hij geeft vanavond een interview aan de BBC over de zaak. Ook is er woensdag een foto gepubliceerd van hoe 'Maddie' er nu uit zou zien. Het meisje zou op 12 mei negen jaar worden.

Kindje
Vorig jaar dachten toeristen het meisje in India te hebben gezien. Een Brit en een Amerikaan meenden de jonge McCann te hebben gespot in de stad Leh in het gezelschap van een echtpaar. Het kindje sprak vloeiend Frans en zei dat de man en vrouw haar ouders waren.

Later bleek dat het meisje niet de gezochte Madeleine McCann was. Vorig jaar brachten Gerry en Kate McCann een boek uit over de verdwijning van hun dochter.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Satekroket  schreef op: 28-04-2012 09:45:36
Ik denk dat er nooit een antwoord zal komen.
Ik heb de theorie ook gelezen van de link van Anna. Het hele verhaal is gewoon vaag. Ik snap die ouders niet. Maar als Maddy dood was door een "ongeluk" waar hebben ze haar dan gelaten? Waarom hebben ze haar nooit gevonden?
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Mitch  schreef op: 28-04-2012 10:06:15
Ik vind die hele complot theorieen echt te vaag voor woorden.
Als er iets van waar was was dat echt wel onderzocht en breeduit uitgemeten in het nieuws, maar het zijn van die vage " roddels" .
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Satekroket  schreef op: 28-04-2012 16:07:53
Ja maar het is toch raar om meteen het land te verlaten, wanneer je verdacht wordt, zoals de ouders deden. Als je onschuldig bent, dan hoef je nergens bang voor te zijn. De moeder heeft toen op heel veel vragen geen antwoord gegeven. Waarom niet? En waarom zei ze meteen mijn kind is meegenomen?
Mijn kind is weg..ja ze was weg. Maar ze kan ook zelf lopen. Ze is zelf niet gaan zoeken. Dat vind ik toch wel raar. Je gaat toch zoeken!
De deur was open, de rolluiken voor de ramen konden alleen van binnen geopend worden.

Ik hoop voor Maddy, dat ze nog leeft. Maar wanneer dat zou betekenen, dat ze nu al 5 jaar misbruikt wordt, dan wil ik haast wel hopen, dat ze niet meer leeft.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Corine  schreef op: 28-04-2012 18:22:52
Als ik me niet vergis, staat er in het boek dat de ramen in het appartement luiken hadden(geen rolluiken, maar van die echte luiken zeg maar) en dat die alleen van buiten open konden.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Marie8  schreef op: 28-04-2012 23:17:23
Ik heb me er heel weinig in verdiept...al die theorieën, mensen die het zouden weten.
Ooit eens één uitzending gezien jaren later van de moeder die uit aan het leggen was dat het leven verder gaat.
Een drama, kind verliezen...ik kan en wil gewoon niet geloven dat een moeder dit bewust beraamd zou hebben. Heel veel van deze dingen kan ik vanuit emotie verklaren. Om een voorbeeld te noemen: mijn jongste zag ik niet meteen in de speeltuin, eerste wat in me opkomt: ze zal toch niet zijn meegenomen. Niet direct veelvoorkomend maar wel een angst en daarom misschien meteen uitgeschreeuwd. Zo moeilijk oordelen. Ik hoop eigenlijk dat Maddie dood is, wat voor leven zou ze anders hebben?
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Carla  schreef op: 11-05-2012 14:13:44

Wat denken jullie van het idee dat de vader wel te maken heeft met Maddy's verdwijning en de moeder niet? Ik heb er ook al veel over nagedacht, de moeder heeft veel gehuild, daar zijn ook verklaringen van dat ze uren achtereen huilden.
Zoiets kun je gewoon niet fake ook al ben je nog zo'n goede actrice. De vader is ook degene die het meest vreemde antwoorden heeft gegeven, plus allerlei dingen als steeds aan zijn oren krabben en kuchen en andere zenuwachtige tiks tijdens intervieuws. Dat zou ook verklaren waarom ze nogsteeds aan het zoeken zijn nu in plaats van blij zijn dat ze geen verdachten meer zijn. Hij kan tegenover zijn vrouw niet toegeven wat hij weet want dan is hij alles kwijd (kinderen, vrouw, status) dus speelt hij maar mee. Het kan gewoon een ongeluk zijn geweest, niet eens kwade opzet, maar hij heeft het niet toe willen geven en nu zit hij vast in zijn eigen leugen. Het is maar een theorie, maar wat denken jullie zou dat kunnen?

 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Carla  schreef op: 11-05-2012 14:29:21
Inderdaad, iedereen praat steeds over het gemis van vingerafdrukken, maar als je iets doet wat niet mag let je er toch zeker wel op dat je geen vingerafdruken achterlaat??? Handschoenen zijn een goede optie. vind dat dus raar dat dat zo belangrijk is...
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Meanne  schreef op: 11-05-2012 14:34:20
Ik vind het zo vreemd allemaal.

Ik heb echt geen idee, ik hoop wel dat ooit duidelijkheid komt.

Ik moet alleen maar aan maddie denken, arm meisje
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Maddie mogelijk nog in leven
Naam
Bericht