Menu
 

Topic:

Maddie mogelijk nog in leven

Mitch  schreef op: 25-04-2012 19:13:44
De politie in Groot-Brittannië zegt dat het nog steeds mogelijk is dat de vermiste Madeleine McCann nog in leven is. Detectives die onderzoek doen naar de verdwijning hebben sinds kort toegang tot 40.000 documenten over de zaak. Het team heeft daardoor goede hoop dat de zaak wordt opgelost.

Zo zou Madeleine er nu uitzien Zo zou Madeleine er nu uitzien

Bekijk de video
A Minute for Madeleine. Vermist sinds mei 2007

Dat heeft de Britse politie woensdag bekendgemaakt. McCann verdween in 2007 tijdens een vakantie in Portugal vlak voor haar vierde verjaardag.

Foto
Volgens hoofdonderzoeker Andy Redwood was de kans op een doorbraak in het onderzoek 'nooit groter'. Het gaat om documenten van privédetectives die zijn ingehuurd door de familie McCann, de Portugese en Britse politie.

'Ergens in dit materiaal ligt het antwoord,' zegt Redwood. Hij geeft vanavond een interview aan de BBC over de zaak. Ook is er woensdag een foto gepubliceerd van hoe 'Maddie' er nu uit zou zien. Het meisje zou op 12 mei negen jaar worden.

Kindje
Vorig jaar dachten toeristen het meisje in India te hebben gezien. Een Brit en een Amerikaan meenden de jonge McCann te hebben gespot in de stad Leh in het gezelschap van een echtpaar. Het kindje sprak vloeiend Frans en zei dat de man en vrouw haar ouders waren.

Later bleek dat het meisje niet de gezochte Madeleine McCann was. Vorig jaar brachten Gerry en Kate McCann een boek uit over de verdwijning van hun dochter.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 26-04-2012 13:44:00
Ik snap je gedachtengang helemaal hoor Alice. Het is en blijft natuurlijk ook raar als dat waar zou zijn. Maar alle verhalen klinken raar....
Ik begrijp ook niet dat ouders lekker gaan eten terwijl de kinderen op bed liggen....
Ik heb al moeite om de hond even voor de deur uit te laten als Tim slaapt.... En dat is dan 1 minuut.

Wat denk je van het lijkgeurenverhaal Alice? Dat gaf bij mij wel een beetje de doorslag qua geloof....
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Corine  schreef op: 26-04-2012 14:28:22
Ik heb het boek: Madeleine.
Is door haar moeder zelf geschreven. Er staan dingen in zoals dat ze bij het restaurant voor elke avond hadden gereserveerd om daar te eten, elke avond dezelfde tijd, maar degene die het in het boek op moest schrijven, had het boek open en bloot laten liggen met hun namen erin en in welk appartement ze zaten.

Ik zal vanavond nog eens meer zoeken en er op terugkomen...
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Alice  schreef op: 26-04-2012 15:01:56
Ik heb eigenlijk 0,0 geloof in die honden. Een beest wat een snoepje krijgt als hij blaft.. nee, daar kan ik geen veroordeling op maken. Ik zou er meer van geloven als het een dubbel onderzoek was geweest, met 2 sets honden en begeleider die totaal onafhankelijk van elkaar een onderzoek deden en tot dezelfde resultaten kwamen.
Maar op deze manier.. nee.

Zelfs al is er wel een lijklucht geweest.. het appartement werd wekelijks aan iemand anders verhuurd en wie weet zat die lucht aan de ontvoerder, die zich bvb eerst achter/in die kast heeft verstopt en daarna achter die bank ofzo. Ik weet het niet, ik zeg maar wat.
Ik vind het verhaal dat de ouders het gedaan hebben, gewoon te onwaarschijnlijk.

 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 26-04-2012 15:50:43
oh Alica, zo mag je dat niet bekijken he: een beest dat een snoepje krijgt als hij blaft. Dat zijn supergoed getrainde honden die niet zomaar blaffen voor een snoepje. Je hebt ook drugshonden op schiphol enzo, dat zijn geen kleine simpele hondjes
Het waren de beste honden die ze konden krijgen, dat zegt ook al wat.
Die honden hebben dus ook een lijkenlucht gevonden in de auto van de vader. Alle andere auto's die er naast stonden hadden geen lucht, maar die van de vader dus wel. En wel aan de bestuurderskant en in de kofferbak.
Alle appartementen zijn door dezelfde honden onderzocht, nergens sloegen ze aan.
Alle betrokken autos'zijn onderzocht, ze sloegen alleen aan bij die van de ouders.

Ik vind dit gewoon de meest kloppende theorie, maar leugens zijn er natuurlijk altijd. Dat zag je ook aan Joran en zijn boek en aan mevr. Mostert met haar boek, dus dat zegt natuurlijk ook niet alles.
Ik ben bang dat de echte waarheid nooit naar boven komt, net als met Nathalie Holoway.
Laten we maar duimen dat ze toch in leven is en inderdaad gezien is.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Alice  schreef op: 26-04-2012 15:59:42
Weet je, als die honden zo serieus genomen zouden moeten worden, waar is dan hun veroordeling?
Met welk doel zou de de britse overheid hen een hand boven hun hoofd houden?
De portugezen hebben er belang bij om te zeggen dat de ouders het gedaan hebben.. ze willen niet overkomen als een corrupt land of een land zonder goede politie of een land waar kinderen zo maar kunnen verdwijnen (slecht voor het toerisme).. dus ja.. ik kan wel zien waarom zij naar de ouders wijzen.
Maar tot een veroordeling is 't toch niet kunnen komen, dus bewijs is er niet genoeg.
Ik ben 't wel met je eens dat die honden wat kunnen hoor, maar ik zou er mn geld niet op zetten. Misschien is 't niet eens waar, enkel zo gebracht.. of misschien voelen die beesten aan wat er van ze gewild wordt. Maar 100% betrouwbaar, nee.. en kennelijk vindt een rechter dat ook niet.

Ik denk overigens niet dat ze nog leeft, hoop 't natuurlijk wel.. of aan de andere kant misschien ook niet. Ligt er natuurlijk aan wat er gebeurd is.
Denk ook niet dat de waarheid ooit boven tafel komt.
Mijn theorie is dat ze zelf 's nachts aan de wandel is gegaan en dat ze ergens is in beland. Meen me te herinneren dat er daar straatwerken aan de gang waren destijds.. dus misschien in een put gevallen die daags daarna is dichtgegooid ofzo.
Maar blijft gissen natuurlijk.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 26-04-2012 16:18:26
Ik ben nu de filmpjes aan het kijken met die theorie.... en tja, komt wel allemaal erg geloofwaardig over zeg.
Gelukkig hoef ik niet te beslissen wat waarheid is pfff

Voor de liefhebbers:
deel 1
deel 2
deel 3
deel 4
deel 5
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Alice  schreef op: 26-04-2012 16:54:12
Heb de filmpjes niet gekeken hoor, heb er effe geen tijd voor en ik heb 't geblaat van Amaral al vaak genoeg gelezen/gezien
Maar weet je.. Ze zou dus vermoord zijn door haar ouders voordat ze gingen eten.
En daarna...
Dan hebben ze haar in bed gelegd? Dood en wel? Moet wel, want hun vrienden gingen elke 10 minuten controleren of de kinderen misschien wakker waren. Ze konden moeilijk Madeleine dood in de kast leggen terwijl hun vrienden kwamen kijken.
En dan opeens om 11 uur 's avonds, als de moeder gaat kijken, is het lijk ineens weg? Dan pas in de kast gelegd? Waarom slaan de honden dan niet aan in de slaapkamer van Madeleine?
Lijkenlucht wordt gevonden op een kledingstuk van Madeleine.. dus ze hebben haar dood en wel nog even omgekleed?
De honden zijn pas weken later het appartement ingegaan. In de tussentijd hebben daar vele speurders, politieagenten, vrienden, personeel van het hotel, belangstellenden en lokale bevolking rondgelopen. Die lijkenlucht kan van iedereen geweest zijn.
Ze hebben haar dood naar het strand gedragen, maar er is lijkenlucht gevonden in de auto die ze pas een paar weken later hebben gehuurd?
Zo'n auto wordt voortdurend verhuurd. Wie zegt dat de laatste een lijk vervoerd heeft, kan eender wie geweest zijn.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 26-04-2012 17:08:48
Wat ik begreep (naar aanleiding van een reconstructie) is dat ze hoogstwaarschijnlijk het bedje van Maddie naast het bed van de ouders hadden staan. Daarom is die slaapkamer lucht-vrij gebleven.
De kleding van Kate heeft ook lijkenlucht, evenals de knuffel van Maddie.
Aan de linkerkant op die website staat een kopje met: wat gebeurde er echt met maddie? Die ben ik nu aan het doorlezen, daar staan alle argumenten waar jij en ik onze vraagtekens bij zetten netjes uitgeschreven. Alle argumenten waarom ze niet ontvoerd zou zijn en waarom ze wel vermoord zou zijn door haar ouders.

Dat wat jij denkt, dat ze aan het dwalen is gegaan en ergens in gevallen is, hoe kwam ze naar buiten dan? want op dat schuifraam zat alleen de vingerafdrukken van Kate...

Ik zou het trouwens ook niet zo gek vinden als we ooit horen dat ze in de seksindustrie ofzo is beland... die dingen hoor je ook nog wel eens. Vooral omdat een kennis van de ouders vreemde vragen had gesteld aan de vader, dat zou kunnen duiden op zoiets. (vragen als: kan ze dit ook? bewegingen maken met vinger in de mond, seksgebaren makend)

Er is bewezen dat er in dat appartement nooit iemand eerder is overleden.
Ze zou inderdaad omgekleed kunnen zijn als ze al dood was... misschien overleed ze in haar kleding en hebben ze haar een pyjama aangetrokken om de slapende schijn op te houden?
En inderdaad zoals jij zegt denk ik: in de kast gelegd, pas 40minuten later is er alarm geslagen.

ingewikkeld allemaal hoor
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Alice  schreef op: 26-04-2012 17:27:03
Voor zover ik begrepen heb, zat de voordeur niet op slot. Die lieten ze steeds open. Dus daar zou ze zo langs zijn kunnen geglipt, misschien op zoek naar haar ouders.

Maar om alarm te slaan terwijl je een lijk in je kast hebt, moet je toch ballen hebben. Er vanuit gaan dat de politie en helpende mensen niet in 't appartement gaan zoeken..
Volgens mij hebben heel veel mensen in dat appartement gestaan op 't moment dat ze er achter kwamen dat Madeleine er niet was.
Ik zou persoonlijk het appartement binnenstebuiten keren op 't moment dat een kind verdwenen lijkt te zijn. Je weet nooit waar ze zich kunnen verstoppen.
(ik ben 's bij mn tante gaan logeren en heb me daar verstopt, ze hebben meer dan een uur gezocht!)
Denk dat wel meer mensen op dat idee zouden komen.
Als ik een moord had gepleegd, ging ik dat risico niet nemen.

Ze hebben in dat uur dan veel moeten doen, en heel berekend voor mensen die net hun kind per ongeluk hebben vermoord.
Als mijn man ons kind per ongeluk zou vermoorden, zou ik alleszins niet meewerken aan een cover up. Nooit. Hij ook niet denk ik.. en het dan jaren volhouden en voortdurend de media opzoeken, website maken en mensen geld afhandig maken voor je onderzoek.. nee..


 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 26-04-2012 19:10:54
Nee, dat zou ik ook nooit doen... het lijk in de kast stoppen en dan alarm slaan... maar misschien is ze in die 40 minuten voordat er alarm werd geslagen weer uit de kast gehaald en weggebracht? Iemand heeft 'de ontvoerder' zien lopen met Maddie. Toen vader Gerry uit het vliegtuig stapte met de slapende tweeling in zijn armen, sloeg diezelfde persoon alarm: die man, die loophouding en die bewegingen had ze gezien! Exact zo met het kind in de armen.

Misschien is ze perongeluk vermoord omdat ze teveel slaapmedicatie heeft gekregen, maar bekend was dat Maddie een probleemkindje was vaak. Er was zelfs aan een familielid gevraagd of ze eventueel de voogdij zou willen hebben over Maddie omdat ze niet te handhaven was thuis. Moeder kon haar niet aan.
Dat zou dan weer verklaren waarom zowel vader als moeder (bekend staande artsen) de schijn op blijven houden.

Wat zal je tante geschrokken zijn toen je weg was! Was je vast wat jonger haha
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Paloma  schreef op: 26-04-2012 19:21:11
hoe verklaar je het bloed dan wat de hond heeft geroken in het appartement en het bloed in de auto en waar maddie haar dna in zat?
de vlieger van slaappil teveel gaat dan niet op.
Hier is iets veel ergers gebeurd en alles wijst in de richting van de ouders zelf
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 26-04-2012 19:24:47

Quote paloma:
hoe verklaar je het bloed dan wat de hond heeft geroken in het appartement en het bloed in de auto en waar maddie haar dna in zat?
de vlieger van slaappil teveel gaat dan niet op.
Hier is iets veel ergers gebeurd en alles wijst in de richting van de ouders zelf



daar heb je ook wel weer een punt ja... dus geen ongeluk, maar doodslag/moord denk jij?
Het klopt dat het bloedDNA in die auto voor 50% overeenkwam met de vader, dat betekende dat het van zijn kind zou moeten zijn. (volgens de onderzoeken)

@Paloma: waarom denk jij dat de ouders vrijuit zijn gegaan en al die bewijzen zijn weggeveegd?
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Corine  schreef op: 26-04-2012 19:24:58
Ik lees net dat ze de zaak niet openen
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Mitch  schreef op: 26-04-2012 19:32:01

Quote Anna28:

Het klopt dat het bloedDNA in die auto voor 50% overeenkwam met de vader, dat betekende dat het van zijn kind zou moeten zijn. (volgens de onderzoeken)



Wat dan best gek is aangezien maddie biologisch niet van hem is.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Paloma  schreef op: 26-04-2012 19:35:12
ik heb geen idee waarom de ouders vrijuit zijn gegaan na zoveel bewijs dat toch hun kant op wijst maar het is allemaal wel indirect bewijs ook al is het nog zoveel wat naar hen leidt.
ik denk inderdaad dat 1 van de ouders haar in een vlaag heeft doodgeslagen.
misschien wilde ze niet gaan slapen of dat papa en mama weggingen? dag er voor had ze immers 75 minuten gehuild.
en pa en ma moesten immers zo nodig kindvrij dineren.
Vervolgens word er plan bedacht met de tapasvrienden of enkele daarvan in elk geval jane.
Ze hebben enkele uren gehad om met iets op de proppen te komen, misschien wel langer. weet niet welke buitenstaander maddie die dag nog gezien heeft. misschien was ze wel dag eerder vermoord.
dat zou verklaren waarom men een gefotoshopte foto van maddie gebruikt heeft als zijnde de laatste foto die pas na 3 weken boven water kwam terwijl de familie een digitale fotocamera vol fotoos bij zich had.
De zgn laatste foto van maddie is bewerkt zodat ze konden aantonen dat maddie 3 mei nog leefde.
dus wie weet leefde maddie 2 mei al niet meer en hebben ze veel langer de tijd gehad om iets te bedenken.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Paloma  schreef op: 26-04-2012 19:36:53
het bloed vertoonde 15 markers uit 19.wat er op zou duiden dat het dna van maddie was.er zijn landen waarin 10 markers al als voldoende word gezien.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 26-04-2012 19:40:55
oh dat die foto gefotoshopt zou zijn is mij niet bekend. Ze was die dag nog wel op de creche geweest, zag een foto met daarop de in- en uitchecktijd.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Paloma  schreef op: 26-04-2012 19:41:28
is dat ooit bewezen dat hij de biovader niet is?
Weet wel dat de televaag daar toen over speculeerde
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Alice  schreef op: 26-04-2012 20:32:28
Volgens mij is hij de biovader wel hoor.
Ik heb 't boek hier trouwens ook. Maar heb (nog) niet verder gelezen dan de gezellige stukjes, dus alles voor 3 mei 2007.

@Anna, mijn tante is vreselijk geschrokken. Het was ook echt heel erg eigenlijk. Ik was zelf in slaap gevallen tussen een opklapbed en de muur. Mijn tante had mn moeder al gebeld en stond op 't punt de politie te bellen toen ik tevoorschijn kwam. Ze heeft het er nog over. Ik was toen 4, nu 32 haha!

Inderdaad was Madeleine die dag wel in de creche van het hotel. Er staat ergens op internet wel een tijdsindeling van die laatste dag. Waar ze wanneer zijn gezien en door wie.

Maar voor mn man zou ik zo niet liegen en voor vrienden al helemaal niet. Zijn dan wel erg veel mensen die een hand boven de dader z'n hoofd houden, al zo lang, en geen een van die mensen krijgt wroeging?
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 26-04-2012 20:45:10
Het enige wat ik ECHT raar vind is dat ze naar de vrienden is gerend in het reataurant, nadat Maddie weg was en het raam open stond met wapperende gordijnen, ZONDER de andere kinderen mee te nemen! Als jij niet weer waar de ontvoerder is en een situatie zo aantreft neem jij echt wel je andere kinderen mee of schreeuw je uit het raam, maar je laat ze niet liggen.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 26-04-2012 20:53:04
@Alice: ik kan me voorstellen hoor dat je helemaal gek wordt als je een kind kwijtraakt! Sjonge wat een angst! Gelukkig is het goed afgelopen en ben je inmiddels 28 jaar later

@Nina: dat zou een paniekreactie geweest kunnen zijn.... maar ik begrijp dat ook niet hoor. Als ze hard had geroepen vanuit de voordeur, hadden ze haar gehoord.


Er wordt ook gesproken over die tweeling... dat waren lichte slapers altijd. Toch sliepen ze die avond en nacht aan één stuk door. Ondanks het gegil, geschreeuw, de paniek en alle ophef in hun huisje....
Later is toegegeven, door de vader van Kate geloof ik, dat de tweeling slaapmedicatie had gehad.
De vader zelf gooide het eerst op: dat zal de ontvoerder wel hebben gedaan, hen gedrogeerd....
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Alice  schreef op: 26-04-2012 21:37:54
Ik meende dat ze vanaf de ballustrade van het appartement heeft geroepen "they have taken her"

Ik weet niet of dat verhaal van die slaapmiddelen een sneeuwbaleffect heeft gehad hoor. Maar ik weet niet of je de beelden hebt gezien toen ze voor 't eerst met de tweeling terug in Engeland kwamen.. Sean was toen in een heeeele diepe slaap, met al die vliegtuigen, voertuigen, media er om heen..
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 27-04-2012 10:42:33
Ik weet het ook niet hoor, maar de familie, en later de ouders zelf hebben toegegeven dat ze de kids af en toe slaapmiddelen gaven omdat het moeilijke slapers waren... dus vandaar die complottheorie denk ik.

De politie vraagt zich af waarom ze gelijk zeker wist dat haar dochter ontvoerd zou zijn. Er zijn rapporten gevonden die laten zien dat Maddie een dag ervoor was weggelopen uit haar bed en zich had verstopt in de struiken in de tuin.
Dus was het raar dat ze nu ineens riep: ze is ontvoerd, zonder dat ze gezocht hadden.
De tapasvrienden hebben geen seconde meegeholpen met zoeken, ze zijn naar bed gegaan na hun diner.

Binnen de twee uur na de verdwijning hadden de McCanns een voorraad voorgedrukte foto’s van Madeleine. Zij beweerden dat ze deze van hun fototoestel hadden gehaald, en onmiddellijk afgedrukt op een printer van de Ocean Club. Maar de politie vond geen printer die deze foto’s had kunnen produceren. De politie had sterke vermoedens dat deze foto’s vooraf waren gedrukt, misschien eerder die dag, ergens buiten het vakantieoord.

De McCanns waren ervan overtuigd dat Maddie ontvoerd was. Dus, er was een grote mogelijkheid dat er DNA van de ontvoerder te vinden zou zijn op het lievelingsspeeltje van Maddie. Maar, Kate besloot om Cuddle Cat te wassen, zogezegd omdat het speeltje vol met zoncrème zat. Voor andere ouders zou dit het laatste zijn wat zou zouden doen, vooral omdat zeker de geur van hun dochter er nog op zou zitten.

Maar zelfs door Cuddle Cat te wassen kon ze niet verhinderen dat de lijkenhond aangaf dat er lijkengeur op het speeltje zat. Het was eens te meer duidelijk dat Maddie gestorven was in het appartement.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Macife  schreef op: 27-04-2012 11:00:29
de artikkels zeggen allemaal dat maddy misschien nog leeft, maar de honden hebben toch lijkengeur geroken
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Corine  schreef op: 27-04-2012 11:01:45
Ik weet het niet. Ik vind ze allebei geloofwaardig overkomen. De moeder die het boek heeft geschreven, maar ook die politieagent die ontslagen is....
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Boterbloem  schreef op: 27-04-2012 16:40:26
stel je voor dat ze het niet gedaan hebben,

hoe verschrikkelijk is het dan dat je kind kwijt is en de halve (zo niet misschien nog wel meer) wereld jou als moordenaar van je kind ziet?

 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 28-04-2012 08:45:08

Quote Boterbloem:
stel je voor dat ze het niet gedaan hebben,

hoe verschrikkelijk is het dan dat je kind kwijt is en de halve (zo niet misschien nog wel meer) wereld jou als moordenaar van je kind ziet?



Dat is vreselijk.....
maar, je weet het niet, want stel: ze hebben het wel gedaan. Dan hebben ze de hele wereld voorgelogen en geld afhandig gemaakt... dat vind ik ook afschuwelijk.

Als ik alle verhalen naast elkaar leg en die website doorlees, dan lijkt het allemaal duidelijk: het ontvoeringsverhaal klopt van geen kant. De feiten liegen er niet om.
Overigens: toen de ouders als officieel verdachten werden aangesteld, zijn ze gevlucht naar Engeland.

Nog wat feiten:
- moeder heeft nooit gezocht naar haar kind, ze is verder gegaan met leven en zei achteraf: ja, ik had best kunnen zoeken....
- ze hebben een trustfonds opgezet, een week nadat Maddie verdween. Dat was raar, want Maddie kon nog steeds ieder moment terug gevonden worden. Van het geld hebben ze 2x de hypotheek afbetaald van hun huis, dat hebben ze later toegegeven.
- Vlak na de verdwijning werd al een herdenkingsbijeenkomst gepland voor over 100 dagen. Alles werd geregeld, artiesten enz. Maar... Maddie zou toch elk moment terug kunnen komen? Waarom dan zo snel een dienst regelen? Wisten ze zeker dat ze toch niet zou terugkomen?
- Alle telefoonverkeer is gewist in de mobieltjes van de ouders. Terwijl de provider wel telefoonverkeer aangaf, is er niks meer terug te vinden van 2-5 mei. Daarvoor en daarna staat alles in hun telefoons gewoon.
- De 'ontvoerder' zou via het raam met het rolluik ontsnapt zijn, het rolluik is toen weer dichtgedaan door hem. Maar.... het rolluik is alleen van binnen uit te bedienen. Maddies ouders claimen dat de ontvoerder weer terug naar binnen is gegaan en het rolluik heeft gesloten. (er waren geen vingerafdrukken van hem te vinden, alleen van de moeder zelf) Daarnaast zou de ontvoerder maar 5 minuten de tijd gehad hebben, dus zou het stom zijn als hij weer naar binnen zou zijn gegaan.

Er spreekt gewoon zoveel tegen.....
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Mafkees  schreef op: 28-04-2012 08:53:01
te gek om te lezen Anna....het zijn echt feiten?

ik heb een tijd gehad dat het me ook niet los kon laten en las alles wat los en vast zat. dat ene boek van die rechercheur heb ik ook gelezen en was er toen van overtuigd dat die ouders er zelf iets mee te maken hadden.
een ongeluk ofiets, en dat ze zich er niet uit konden praten.

allemaal zeggen ze ook iets anders, die ouders en hun vrienden. oke, als je zo in de war bent geef je misschien een foute verklaring af, maar na de zoveelste keer moeten er toch gelijkenissen zijn?

heel apart...weet je...laat ze het gewoon zeggen wat er is gebeurd, het duurt zo lang....

ben echt heel benieuwd wat er met dit meisje is gebeurd
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Anna28  schreef op: 28-04-2012 09:10:44
Volgens de secretaris van de Madeleine foundation wel @Mafkees....

Je kunt hier lezen wat de 60 argumenten zijn die aantonen waarom ze niet ontvoerd zou zijn. Heel interessant om te lezen!

Er rammelt zoveel aan die ontvoeringstheorie, en dan in combinatie met de lijklucht die gevonden is aan de speelgoedbeer van Maddie en in het appartement en in hun auto...
ik blijf twijfelen.
 
Quote
RE: Maddie mogelijk nog in leven
Alice  schreef op: 28-04-2012 09:41:50
Ja, maar Anna, de feiten die je daar opnoemt, spreken de feiten tegen die je eerder hebt gepost (over het telefoonverkeer bvb)
Waarom zouden ze uberhaupt de telefoontjes naar elkaar verborgen willen houden? Toch compleet logisch als de vader buiten aan 't zoeken is, dat hij even belt naar de moeder die bij de kleintjes blijft?

Als er echt artiesten geboekt waren voor over 100 dagen, denk je dan niet dat die artiesten zelf een beetje achterdochtg zouden worden en hun naam er aan zouden willen verbinden?
Aan de zogenaamde feiten rommelt ook een heleboel.
Denk dat er 75% van gelogen is of uit verband getrokken.

Ik vind de lijklucht perfect verklaarbaar met een ontvoering. Misschien had de ontvoerder in de dagen ervoor wel iemand vermoord. Heeft hij zich in 't appartement verstopt, heeft hij Cuddle Cat van Madeleine afgepakt, heeft hij door de kleren gerommeld op zoek naar nog wat cash ofzo en misschien had hij handschoenen aan waardoor er geen vingerafdrukken zijn gevonden.
Als ik ergens ging inbreken, was dat toch wel 't eerste wat ik deed, handschoenen aandoen.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Maddie mogelijk nog in leven
Naam
Bericht