Menu
 

Topic:

Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen

Anita  schreef op: 20-04-2012 16:55:55
AMSTERDAM - Consumenten die fanatiek foldertjes van supermarkten doorspitten, kunnen gemiddeld 33 procent op de kosten voor hun boodschappen besparen. In de Albert Heijn-folders zijn de hoogste kortingen te halen, in die van Plus en Dirk de laagste.

Luiers en vaatwastabletten

Consumenten kunnen veel voordeel behalen bij wasmiddelen, vaatwastabletten, luiers, deodorant en shampoo, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Deze producten zijn vooral bij A-merken zo vaak in de aanbieding dat het haast niet nodig is om ze zonder korting aan te schaffen. Ook is het verschil tussen de normale prijs en de actieprijs bij deze producten het grootst.

Meeste korting

De Consumentenbond vergeleek veertig folders en 2.400 aanbiedingen van vijf supermarkten (Albert Heijn, C1000, Dirk van den Broek, Plus en Jumbo). Albert Heijn geeft de hoogste korting, namelijk 37 procent op de normale prijzen. Plus en Dirk geven gemiddeld 28 procent korting in hun folders. Het gemiddelde van de vijf supermarkten ligt op 33 procent.

Voor de meeste aanbiedingen moet je naar C1000, dat wekelijks zo'n tachtig producten afprijst. Jumbo biedt minder keus met veertig producten in haar folder.


Letten jullie ook altijd op aanbiedingen? Ik meestal wel, maar ik ga niet naar allemaal verschillende winkels voor dit of dat. Ik kijk elke week welke winkel de meest interessante aanbiedingen voor mij heeft en daar haal ik dan de weekboodschappen en voorraaddingen (zoals vlees, dat doe ik dan in de vriezer).

 
Quote
Navigatie
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Saskiamv2boys  schreef op: 20-04-2012 17:03:21
ik let altijd op inderdaad..
Maar doe de boodschappen altijd bij ah..
Ga erniet voor met de auto naar een ander dorp.
Of ik moet er net zijn..

Hier gebruiken we veel niveau produkten en die haal ik altijd met 4 halen 2 betalen.
of 2 halen 1 betalen en soms krijg je er ook nog wat extra bij..
 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Linnie  schreef op: 20-04-2012 17:04:13
Omdat ik1 keer in de week mijn boodschappen kan halen, let ik niet op aanbiedingen uit de folder, maar wel als ik in een (dus geen bepaalde) supermarkt ben op de aanbiedingen.
Ik loop er dus niet speciaal naar toe!
 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Mamavonn  schreef op: 20-04-2012 17:05:09
Ja maar dan zou je dus ook naar verschillende supers moeten. en dan bv alleen voor de aanbiedingen naar de AH, voor andere boodschappen naar de Jumbo enz.

Als je al duur bent met je artikelen is korting geven natuurlijk ook niet zo moeilijk he.
 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Tessa_mv2  schreef op: 20-04-2012 17:06:39
Ik let wel op, vind de ah folder altijd leuk en met goede aanbiedingen. Dat blijkt dus ook wel.
Jumbo heeft af en toe ook echt leuke aanbiedingen.

Ik doe de meeste boodschappen bij de Aldi, dan de jumbo en voor de mooie aanbiedingen ga ik naar de Ah.
Maar als ik eens geen tijd heb haal ik alles bij 1 winkel, Jumbo of AH.

 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Mamavonn  schreef op: 20-04-2012 17:08:00
Ik ga meestal naar Jumbo. Soms voor de kleine dingen naar de Jan Linders. En als er echt een leuke aanbieding is (of bv de Eftelingactie) dan ga ik naar de AH.

Vind het jammer dat de c1000 hier een paar jaar geleden is weggegaan.
 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Mvl&d  schreef op: 20-04-2012 17:20:42
Ik heb nog nooit het volle pond betaald voor vaatwastabletten, die zijn altijd wel ergens in de aanbieding. Deze week waren ze op, ik loop toevallig het Kruidvat binnen en kon een pak van 6x22 voor 17 euro meenemen. Deo, tandpasta en zeep koop ik eigenlijk ook altijd groot in (aanbieding dus), komt toch wel op.

De dagelijkse boodschappen doe ik bij Ah en wat er in de bonus is en wat we thuis gebruiken, koop ik sowieso altijd. Ik koop geen bonusproducten alleen maar omdat het goedkoper is, ze moeten wel van nut zijn !
 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Mieper  schreef op: 20-04-2012 18:17:29
Ik let er echt op, maar de tijd dat ik verschillende supermarkten afreed voor de aanbiedingen, is voorbij. Het meeste komt gewoon 1 keer per week van de AH. Soms ga ik nog eens met de euroweken naar C1000 als ze echt leuke dingen hebben. Of een keer de Jumbo.

Luiers, deo, tandpasta, maandverband en (vaat)wasmiddelen koop ik nooit voor de volle prijs. De kast ligt vol met Pamperaanbiedingen. Alleen daarop scheelt het al n berg.

Verder probeer ik n beetje de aanbiedingen te volgen met ons weekmenu. Dus de groenten en het vlees uit de bonus eten bijvoorbeeld.
 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Anita  schreef op: 20-04-2012 20:19:55
Pampers, billendoekjes, deo, shampoo, tandpasta, maandverband, wasmiddellen en vaatwastabletten koop ik ook altijd in de aanbieding. Ik heb nog nooit de volle prijs daarvoor betaald.

Vooral pampers heb ik dan ook altijd wel genoeg pakken van op voorraad. Van de voorraad die er nu ligt kan ik ook wel weer bijna een half jaar vooruit. En volgende week ga ik denk ik weer even wat inslaan. Ze zijn altijd wel ergens in de aanbieding en ik krijg ook vaak Lekker in het leven bonnen, daarmee bouw ik ook altijd een voorraadje op (van maandverband, luiers en wasmiddelen). Helaas waren er deze keer geen wasmiddelbonnen bij.

Wow 50 pakken pampers en 100 pakken billendoekjes op vooraad. Daar kon je zeker erg lang mee vooruit Sis.
 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Anita  schreef op: 20-04-2012 20:29:42
Dat kan ik me heel goed voorstellen. Zo ben je er altijd zeker van dat je niet misgrijpt. Ik heb ook wel een beetje een insla tik, ook al hebben we geen financiële problemen. Ik heb ook altijd graag wat vooraad in huis, zowel qua eten voor iedereen of voeding en luiers voor mijn dochter. Mijn zoon is gelukkig al uit de luiers..

Jemig, dat is wel een nare periode geweest, dat je geen luiers en voeding voor Nick kon kopen. Maar een baby heeft wel luiers en voeding nodig. Hoe kwam je dan aan luiers en voeding?
 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Nn  schreef op: 16-05-2012 12:06:42
Vaatwastebletten van de Lidl zijn goedkoop en ook nog is als beste getest!
 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Nn  schreef op: 16-05-2012 12:07:11
tAbletten natuurlijk...
 
Quote
RE: Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Angelique  schreef op: 16-05-2012 12:30:59
ik let er wel op maar enkel de winkels waar we vaak komen
dus ah en bas als er bij een van beide iets is wat we veel gebruiken gaan we wel naar die winkel
cola kopen we dus altijd in de aanbeiding net als luiers en billendoekjes
 
Quote
Navigatie


Reageren op Foldertjes uitpluizen maakt boodschappen
Naam
Bericht