Menu
 

Topic:

Welk huwelijkscadeau?

_sas_  schreef op: 20-04-2012 10:04:12
Hallo allemaal,

Ik heb echt even jullie hulp nodig. Binnenkort gaan mijn schoonzus en zwager trouwen en ik heb echt geen idee wat we ze cadeau moeten doen. Ze weten het zelf ook niet en ik heb echt geen idee. Dat was vroeger toch maar makkelijk toen de mensen nog vanuit het ouderlijk huis trouwden; kon je gewoon een keukenmachine geven .

Nee naar serieus, we willen hen graag iets leuks geven, maar ik heb echt geen inspiratie.

Dus.... brand los: wat vinden jullie leuke huwelijkscadeau's? Wat zou jij graag krijgen? Wat zou jij geven?


Bedankt!
 
Quote
Navigatie
RE: Welk huwelijkscadeau?
Stefke  schreef op: 21-04-2012 07:45:37
Gaan ze ver weg? Misschien is het mogelijk bijv tijdens het eten in te stromen?
Ik vind het bedrag wel meevallen, tegenwoordig is alles zo ontzettend duur! Vooral de leuke activiteiten en restaurants ed. Maar dit neemt niet weg dat je het wel maar net moet hebben!
Als half gaan geen optie is dan zou ik degene laten gaan wiens familie het is.
En als mijn broer/zus mijn vrijgezellenfeest niet zou kunnen betalen, dan zou ik dit zeker zelf betalen als dat kon, omdat ik die er graag bij had. Maar dan moet ik dat natuurlijk wel weten...
 
Quote
RE: Welk huwelijkscadeau?
K.  schreef op: 21-04-2012 08:13:54
Wat vrienden van me hebben gekregen bij hun trouwen was een fotolijst met foto's van baby tot trouwen. Een enorme lijst en al die foto's waren geknipt en in elkaar geschoven. Een enorm werk en je hebt natuurlijk hulp nodig van beide families om foto's te verzamelen, maar het was zoo geweldig!!
Je kunt natuurlijk ook variëren op dit thema, bijv foto's vanaf dat ze elkaar hebben leren kennen, geen knutselarijtje, maar een digitaal fototoestel, etc.
 
Quote
RE: Welk huwelijkscadeau?
L.  schreef op: 21-04-2012 10:10:51
Die 100 euro geven, gaven jullie 10 jaar gelden 250 gulden!! Ik geloof dat niet. Wij kregen destijds 100 gulden en nu geef ik 50 euro. Ik vind niet dat de gasten verantwoordelijk zijn om de bruiloft grotendeels te vergoeden. Een leuk kado vind ik trouwens nog origineler. Tegenwoordig wil iedereen altijd maar geld. Maar het is best jammer als er dan heel geen kadootjes zijn geweest op een hele bijzondere dag.
 
Quote
RE: Welk huwelijkscadeau?
Ikee  schreef op: 21-04-2012 14:40:20
Wij kleden de bruidsmeisjes (onze dochters) aan als cadeautje voor mijn broertje die gaat trouwen. Zal waarschijnlijk ook rond de 100 euro uit komen, misschien iets meer met de schoentjes erbij.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Welk huwelijkscadeau?
Naam
Bericht