Macife schreef op: 16-04-2012 13:05:33 |
dat bovenstaande hebben we vorige week gemaakt en was erg lekker. maar....nu missen we een smaak,maar kom er niet echt achter wat.' nu wilt manlief dit vanavond weer maken, alleen met de extra smaak.maar wat zou er lekker bij zijn hier de link van het recept http://www.ah.nl/kookschrift/mijn-kookschrift/verzameld-ah-recept?id=810346 |
Quote |
Suus schreef op: 16-04-2012 13:11:39 |
Ik kan je link niet bekijken omdat dat jouw profiel is ;-) |
Quote |
Macife schreef op: 16-04-2012 13:12:59 |
http://www.ah.nl/recepten/recept?id=810346&rq=spaghetti |
Quote |
Brabbel schreef op: 16-04-2012 13:15:32 |
Mijn collega gebruikt hierbij spinazie met mozarella van Iglo en ook voegt ze wat knoflook toe. Is
dat het misschien? Ik wil het zelf ook nog eens gaan maken. |
Quote |
Onsjanneke schreef op: 16-04-2012 13:16:02 |
Ik doe er vaak nog een uitje, champignons en een flinke schep bourin door. |
Quote |
Nina_mv_owen_en_quin n schreef op: 16-04-2012 13:16:21 |
Hij ziet er idd wat flauw uit als ik hert recept zo lees. Wat peper, knoflook, beetje zout,
peterselie zou ik er zeker bij door doen. |
Quote |
Onsjanneke schreef op: 16-04-2012 13:16:37 |
boursin dus |
Quote |
Macife schreef op: 16-04-2012 13:18:50 |
oja knoflook kan ik een teen of drie er wel indoen van die kazen lijkt mij ook lekker,maar manlief niet zo |
Quote |
Miesje schreef op: 16-04-2012 13:42:40 |
ik zou knoflook,verse kruiden,evt champignons in doen en wat parmezaanse kaas erover doen |
Quote |
Suus schreef op: 16-04-2012 13:46:31 |
Ik zou er zalm, champignon en peper in gooien.... dat maak ik regelmatig |
Quote |
Caatje-4 schreef op: 16-04-2012 13:49:07 |
Hoi! Ik maak het ook vaak, maar ik kook de spagetti met een tuinkruidenbouillonblokje. En doe er ook wat ui en champignons door. Succes!!! |
Quote |
Onsjanneke schreef op: 16-04-2012 13:54:25 |
Oh..ja...zalm ipv spekjes is ook lekker *sjips...heb net de boodschappen in huis* |
Quote |
Angelique schreef op: 16-04-2012 14:04:16 |
ipv creme frach boursin gebruik of idd wat parmezaan toevoegen verder idd lekker knoflook maak deze ook vaak |
Quote |
Littleteddy schreef op: 16-04-2012 15:09:47 |
wij doen er altijd boursin knoflook en kruiden of tagiatelle roomsaus is ook heel erg lekker! |
Quote |
Macife schreef op: 16-04-2012 16:52:42 |
wat een reacties... heerlijk ga idd de spaghetti nu maken met een b-blokje en doe er knoflook in. vriendlief wou er geen boursin in..maar dat komt nog wel maare nog een vraagje op de foto staat dat de spaghetti nog gewoon wit is,maar als ik het deed mengen was de spaghetti erg groen bij jullie ook? |
Quote |
Mie schreef op: 16-04-2012 19:07:26 |
ik heb t recept niet gelezen, maar bij deze ingrediënten hóórt gewoon een handjevol geroosterde
pijnboompitjes. |
Quote |
Nelia schreef op: 16-04-2012 19:11:07 |
Jaren geleden heeft een vriend dit ook eens gemaakt, maar dan niet met spaghetti, maar met penne;
ook een aanrader! |
Quote |
Macife schreef op: 16-04-2012 20:13:25 |
de knoflook en de b-blokje erin smaakte het een stuk zaliger maar met de boursin.. laten jullie dan de creme fraiche weg |
Quote |
Ils schreef op: 16-04-2012 21:28:56 |
Ja alleen spekjes boursin spinazie a la creme en wij doen ook vaak blokjes kipfilet daar nog bij. |
Quote |
Angelique schreef op: 16-04-2012 21:32:08 |
ik doe met gehakt zal ook is spekjes erdoor gooien en idd geen creme fraise maar boursin cousin heb vanmiddag boodschappen gehaald en wij gaan dat morgen dus eten alleen nog ff spekjes scoren en ja hier is ook alles groen hoor als goed omgehusseld is |
Quote |
Sabina Mv Milou En R avi schreef op: 17-04-2012 09:17:22 |
Ik ga em vanavond ook proberen maar dan met kookroom en boursin als saus en met hamblokjes ipv
spekjes. Lust geen spekjes. |
Quote |
Mama_anja schreef op: 17-04-2012 12:18:50 |
boursin doe ik altijd door de spinazie als ik dei met spagettie en kip maak ook lekker trouwens staat weer op de site van boursin maar dan doe ik er geen cremfraische in |
Quote |