Menu
 

Topic:

gtst SPOILERS!!!!!

Dani  schreef op: 24-03-2012 13:13:15
hier niet lezen als je niks wil weten over het verloop van gtst

dames , post u gek hihi
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Minou  schreef op: 24-03-2012 14:50:25
En ik dacht dat er juist spoilers stonden..weeeeeeeeeeeeh!



 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Dani  schreef op: 24-03-2012 15:07:15
ja hier doen ze dingen zeggen die gaan gebeuren in gtst
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Chantie  schreef op: 24-03-2012 15:12:58
dacht ik ook Minou. Dani houdt ons voor de gek
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Gabymv2  schreef op: 24-03-2012 18:11:59
nou kom op wie bedreigd nina.....
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Indy  schreef op: 24-03-2012 20:07:03
wiet!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Linn03  schreef op: 24-03-2012 20:09:16
Mike,gehoord van mamaloes.hihi
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 24-03-2012 21:43:13
Hihi
Het is trouwens niet 100% zeker hoor, maar als je de spoilers zo leest kan het bijna niet anders... Maarja een tijdje terug wisten sommigen zeker dat Danny om het leven zou komen door een auto ongeluk, maar dat bleek later ook niet waar!
Eigenlijk maken de spoilers het alleen maar spannender


Hier nog wat spoilers:

Maandag 26 maart:
Nina heeft een angstaanjagende droom. Bianca en Rikki staan lijnrecht tegenover elkaar met als inzet: Bram. Sjoerd staat voor een moeilijke keuze. Bing gelooft niet dat Aysen onschuldig is aan Sjors' ongeluk. Jack zoekt naar harde bewijzen in het drugsonderzoek.

Dinsdag 27 maart:
Nina gaat op bezoek bij Wiet omdat zij haar verdenkt van het sturen van dreigmail. Sjors zit in een diepe dip. Anton en Maxime ontmoeten elkaar in het geheim op een romantische plek. Bianca heeft het zwaar, ze probeert begrip te vinden bij Sjoerd.

Woensdag 28 maart:
Sjors is onzeker over haar toekomst. Jack bedenkt een manier om haar op te vrolijken. Bianca ontdekt een geheim en zoekt een vertrouweling waar ze dit mee kan delen. Rik is gefascineerd door Nuran, hij droomt zelfs van haar.

Donderdag 29 Maart:
Aysen zweert dat ze Lucas erin zal luizen, hoe dan ook, en dat gebeurt! Noud baalt als Mike Nina's angst over de dreigmail aanwakkert. Jef heeft zijn bedenkingen bij Riks plan om Nuran mee uit te vragen.

Vrijdag 30 Maart:
Jack slaat Lucas in de boeien, maar laat Aysen weten dat hij haar rol in deze zaak tot op de bodem zal onderzoeken.
Sjoerd doet Rikki een bekentenis waarmee hij haar ongelukkig maakt.
Bianca probeert Anton bij haar verdriet te betrekken.

Maandag 2 April:
Maxime probeert een confronterend gesprek met Bianca te ontlopen. Sjoerd dringt er bij Anton op aan dat hij aandacht geeft aan zijn gezin. Lorena en Lucas zoeken een manier om Aysen op Non-actief te stellen.

Dinsdag 3 April:
Aysen probeert Bing te betrekken bij haar oorlog tegen Lucas. Er gebeuren onverklaarbare dingen op Nina's gloednieuwe laptop. Lorena moet alles op alles zetten om Jack niet op haar te laten afknappen.

Woensdag 4 April:
Aysen zit Bing op de huid, letterlijk en figuurlijk. Bianca eist dat Anton meedenkt als ze een grafsteen voor Edwin moeten kiezen. Rik moet zich uit een romantische, maar benarde situatie smoezen.

Donderdag 5 April:
Het irriteert Nina dat Noud haar niet gelooft, Aysen hoort dat er een aanklacht tegen haar is ingediend. Lucas hoop vervliegt als Jack hem verhoort. Rik ergert zich aan Jef, die vindt dat Rik zich met Saskia belachelijk gedraagt.

Vrijdag 6 April:
Anton zoekt Maxime op en krijgt een schokkend nieuwtje te horen. Nuran en Rik krijgen ruzie om Saskia. Nina gaat Noud te lijf. Bianca wil alle ellende uit het verleden afsluiten en organiseert een familiebijeenkomst.
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 24-03-2012 21:44:36
Terence Schreurs nieuwe liefde Rik in GTST

Een nieuw gezicht binnenkort in Goede Tijden Slechte Tijden. Actrice Terence Schreurs krijgt vanaf eind volgende maand een grote gastrol in de populaire soap, meldt RTL vandaag.

Terence zal gestalte geven aan het karakter Yvon Terstal. 'Ik vind het een grote uitdaging en erg leuk om deze rol te mogen vertolken in GTST. Het tempo ligt hoog en er wordt door iedereen met veel passie aan deze serie gewerkt. Het is absoluut een nieuw avontuur', aldus Terence over haar rol.

Spannende flirt
Yvon maakt haar intrede in de soap met een bezoek aan café De Koning. Al snel belandt ze in een spannende flirt met café-eigenaar Rik, die op dat moment nog verliefd is op Nuran (Toprak Yalciner). Wat begint als een klein liefdesavontuur wordt al snel serieuzer en uiteindelijk blijkt dat Rik de aanwezigheid van de nieuwe vrouw in zijn leven wel heel prettig vindt. Nuran, die Rik toch niet helemaal kan loslaten, heeft al snel het vermoeden dat Yvon iets verbergt.

Terence was onder andere te zien in Van God Los, Annie MG Schmidt en Seinpost. Dit jaar heeft ze een rol in de bioscoopfilm De Verbouwing, gebaseerd op het boek van Saskia Noort.

Bron:ad.nl
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 24-03-2012 21:45:42
Maarruhhhhdeze berichten komen wel voorbij in de spotter toch? Bedenk ik me nu ineens!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Patriciia*  schreef op: 25-03-2012 11:36:38
wiet komt voor een weekje terug ofzo.....maar hij is wel wat van Wiet aangezien hij Sjors ook helemaal geweldig vind....
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 25-03-2012 13:39:46
Volgens mij is hij verliefd op Sjors, maar probeerd hij Nina te krijgen ivm het geld van Ludo? Ofzo?
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Ano Nu  schreef op: 27-03-2012 10:20:04
Anton zoekt Maxime op en krijgt een schokkend nieuwtje te horen.

zou ze dan door een wonder toch zwanger van hem zijn !??
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Ano Nu  schreef op: 27-03-2012 10:21:25
er keert ook een oude bekende terug in gtst !
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Ano Nu  schreef op: 27-03-2012 10:24:08
ow excuus, hihihi maak jullie bij met eendooie mus, was een oud bericht hahahaha dus vergeet maar wat ik net heb neergezet.
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 30-03-2012 10:25:13
09-04: Anton trekt het niet als Bianca hem confronteert met wat hij écht nodig heeft om zijn verdriet te verwerken. Hij reageert zich af op Maxime. Rik baalt als Rikki zich ergert aan Saskia's gedrag. Lorena gaat de confrontatie aan als ze te horen krijgt wat Lucas allemaal over haar gezegd heeft.

10-04: Bianca kan de reden van haar verdriet niet met Sjoerd delen. Het vertrouwen tussen Lucas en zijn moeder daalt tot onder het vriespunt. Maxime heeft het helemaal gehad met Anton.

11-04: Nina raakt in verwarring als Noud en Mike haar tegengestelde adviezen geven. Dan slaat de stalker weer toe... Tot Janines frustratie weigert Lucas zijn oordeel over Maxime terug te nemen. Bing trekt het niet als Lucas aangeeft dat hij gewoon weer aan het werk wil
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 05-04-2012 10:30:53
Hebben jullie nog interesse in de nieuwe spoilers?
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Angelique  schreef op: 05-04-2012 10:32:17
jaaaaaaaa
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 05-04-2012 10:33:07
Maandag 16 April:
Bianca en Maxime staan onverwachts oog in oog, Lorena probeert erachter te komen wat Lucas gaat zeggen tijdens de rechtszaak. Rik kan niet, wil niet, maar moet wel kiezen tussen twee verliefde dames.

Dinsdag 17 April:
Nina bedenkt een gevaarlijk plan om haar stalker te ontmaskeren, ze krijgt hierbij hulp van... Mike.
Janine wil het goed maken bij Lucas. Maxime probeert het verleden te bagatelliseren, maar raakt in verwarring.

Woensdag 18 April:
Nina draait door, Ze kan niet geloven dat Noud aan haar twijfelt. De ruzie tussen Janine en Maxime laait op als het over Lucas gaat. Als Aysen ingrijpt in een samenzijn van Rik en Nuran, wordt Nuran aan het denken gezet.

Donderdag 19 April:
Lucas en Lorena kunnen het weer goed met elkaar vinden.
Bing wordt kwaad als Aysen het met een journalist over de rechtszaak heeft. Het broze vertrouwen tussen Anton en Bianca wordt weer op de proef gesteld.

Vrijdag 20 April:
Bing wil dat Lucas voorlopig niet op zijn werk verschijnt. Janine zoekt naar mogelijkheden om Lucas te bewijzen dat Maxime fout is. Als Nina een en een bij elkaar optelt, weet ze ineens wie haar stalker is.
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Annemarie  schreef op: 15-04-2012 12:53:37
wie is de stalker van nina?

 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Corine  schreef op: 15-04-2012 12:57:31
mike denk ik....
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Gtst  schreef op: 15-04-2012 20:35:44
Even teletekst 241 lezen op rtl4 en daar lees je dit soort dingen ook van mamaloes... Ik lees het altijd wel, ben benieuwd wat er gaat gebeuren.
Ik denk idd ook dat mike die stalker is. Het is een knappe vent, maar wel een engerd.
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Riviera  schreef op: 15-04-2012 20:53:00
Anton en Bianca vinden het moeilijk hun huwelijk te redden. De stalker van Nina komt steeds dichterbij. Ludo en Janine verrassen elkaar. En Ludo heeft een grote verrassing voor zijn familie. Lees snel verder..

Maandag 23 april:
Nina probeert Noud ervan te overtuigen dat ze weet wie de stalker is. Janine krijgt een dossier over Maxime in handen. Ludo weet Janine te verrassen ( en andersom ook.) Mike krijgt allerlei verwijten over zich heen.

Dinsdag 24 april:
Rik vraagt door als hij merkt dat er iets met Bing aan de hand is. Ludo verliest zijn geduld bij Janine. Aysen moet Nuran een geheim opbiechten. Door Jack krijgt Nina hoop op een oplossing in de stalkerzaak.

Woensdag 25 april:
Anton verwijt Bianca dat zij hem niet steunt in zijn pogingen hun huwelijk te redden. Maxime zoekt afleiding bij een andere man als zij Anton niet uit haar gedachten kan bannen. Mike heeft de hulp van Sjoerd nodig. Bing belooft open kaart te spelen tegen Sjors, maar verbindt daar wel voorwaarden aan.

Donderdag 26 april:
Bianca wil dat Anton haar alle details vertelt over zijn affaire. Lorena vangt een ruzie tussen Bing en Aysen op en gaat op onderzoek uit. Maxime kan een ontmoeting met Anton niet voorkomen. Nuran baalt enorm dat zij steeds moet liegen voor haar zus.

Vrijdag 27 april:
Het tijdstip van de doodsbedreiging van Nina kruipt steeds naderbij. Maxime kan zich niet langer groot houden en zoekt steun bij Rik. Bianca weet echt niet meer wanneer Anton liegt of de waarheid spreekt. Ludo heeft een grote verrassing voor de hele familie.
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 18-04-2012 09:52:01
Spoilers 30 April t/m 4 Mei

Maandag 30 April:
Een uitbundig koninginnefeest in de koning loopt uit op een romantische ontmoeting.
Anton voelt zich gecontroleerd door Sjoerd en Bianca en gaat in de tegenaanval. Nina reageert haar stalkerfrustratie af op Amy.

Dinsdag 1 Mei:
De romantische ontmoeting leidt tot een romantische nacht, maar een minder romantisch ontbijt. Lorena gaat Bings wegen na als ze vermoedt dat hij vreemd gaat. Aysen vindt dat Nuran niet zo hysterisch moet doen over Rik.

Woensdag 2 Mei:
Anton verdedigt zijn gedrag bij Sjoerd, maar dat werkt averechts. Jack gelooft Bing niet als hij ontkent iets met Aysen te hebben.
Bing en Aysen broeden op een plan om van Jack af te komen.

Donderdag 3 Mei:
Nina is er heilig van overtuigd dat de stalker haar in huis belaagd heeft, ze gaat gewapend op pad. Als Rikki voor haar vader opkomt, krijgt ze ruzie met Mike. Rik wil alles weten van het opvallende gedrag van Nuran.

Vrijdag 4 Mei:
In een gevaarlijke confrontatie dreigt Nina door te draaien.
Anton en Bianca hebben aanvankelijk het gevoel dat ze hun huwelijkscrisis aan het bezweren zijn, totdat Anton zijn situatie nader beschouwt.



Ohjee!! Bing en Aysen krijgen dus echt wat!!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 18-04-2012 09:53:00
Weer rampbruiloft op komst

De bruiloft van Nina Sanders en Noud Alberts vormde de cliffhanger van het vorige seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden. En dan met name het trouwfeest, waar Wiet van Houten met een pistool rondliep, in het wilde weg schoot en vluchtte. Het leidde uiteindelijk tot de dood van Rosa Gonzalez, die nog dagelijks wordt gemist in het soapdorp. De inwoners van Meerdijk lijken deze traumatische gebeurtenis inmiddels te hebben verwerkt, toch staat de volgende rampbruiloft er al weer aan te komen.

Dat verklapte althans Marjolein Keuning, die invulling geeft aan de rol van Maxime Sanders, in Life4You. Carlo en Irene informeerden naar de 4500ste aflevering die er staat aan te komen. “Ik mag daar natuurlijk niet te veel over zeggen. Maar er komt een bruiloft aan en dat gaat natuurlijk helemaal mis. Zoals mijn dochter altijd zegt: ‘Het heet Goede Tijden Slechte Tijden maar ik zie alleen maar slechte tijden’.”

Maxime Sanders zal daarbij in elk geval niet om het leven komen, Keuning vertelde voorlopig nog lang niet te gaan stoppen met de soapserie. Grote vraag blijft wel wie er dan gaat trouwen. Jack en Lorena misschien?
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Corine  schreef op: 18-04-2012 13:31:19
Ik twijfel eigenlijk of Mike de stalker is, ik vind het toch te voor de hand liggend.. misschien Amy? Is ze jaloers op Nina ofzo?

Bruiloft,mmmm...misschien Bing en Aysen
Jack en Lorena..Rik en Nuran?

spannend weer...
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Peppa  schreef op: 19-04-2012 17:26:04
Ik twijfel ook of Mike de stalker is want hij zit toch voor langere tijd in gtst? Tenminste...dat heb ik gelezen.
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 27-04-2012 01:06:44
De spoilers waren weer niet juist!

Quote Corine:
Ik twijfel eigenlijk of Mike de stalker is, ik vind het toch te voor de hand liggend.. misschien Amy? Is ze jaloers op Nina ofzo?



Als ik de shortie van morgen moet geloven heb jij het goed
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Corine  schreef op: 27-04-2012 08:32:15
ow dan ga ik even spieken
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamajaxx  schreef op: 27-04-2012 09:39:49

Quote Mamaloes:
Weer rampbruiloft op komst

De bruiloft van Nina Sanders en Noud Alberts vormde de cliffhanger van het vorige seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden. En dan met name het trouwfeest, waar Wiet van Houten met een pistool rondliep, in het wilde weg schoot en vluchtte. Het leidde uiteindelijk tot de dood van Rosa Gonzalez, die nog dagelijks wordt gemist in het soapdorp. De inwoners van Meerdijk lijken deze traumatische gebeurtenis inmiddels te hebben verwerkt, toch staat de volgende rampbruiloft er al weer aan te komen.

Dat verklapte althans Marjolein Keuning, die invulling geeft aan de rol van Maxime Sanders, in Life4You. Carlo en Irene informeerden naar de 4500ste aflevering die er staat aan te komen. “Ik mag daar natuurlijk niet te veel over zeggen. Maar er komt een bruiloft aan en dat gaat natuurlijk helemaal mis. Zoals mijn dochter altijd zegt: ‘Het heet Goede Tijden Slechte Tijden maar ik zie alleen maar slechte tijden’.”

Maxime Sanders zal daarbij in elk geval niet om het leven komen, Keuning vertelde voorlopig nog lang niet te gaan stoppen met de soapserie. Grote vraag blijft wel wie er dan gaat trouwen. Jack en Lorena misschien?



Ludo en Janine
En indd.. de stalker is volgens de shortie... Amy..
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Corine  schreef op: 27-04-2012 10:20:48
Ja, ik denk ook de bruiloft van Ludo en Janine!

En ik heb de shortie ook gezien, toch Amy...
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op gtst SPOILERS!!!!!
Naam
Bericht