Menu
 

Topic:

Ik ben zo teleurgesteld in school

Mamavonn  schreef op: 22-03-2012 23:14:30
Vandaag hebben we het 10 minuten gesprekje gehad van Koen. Koen heeft een spraakachterstand waarvoor we al 2 jaar bij de logopedie lopen.

Hij zit in groep 2 en heeft nu weer dezelfde juf als vorig jaar in groep 1. De juf is al anderhalf jaar aan het klagen over hem. niks doet hij goed. Zijn motoriek was heel erg slecht, hij was niet te verstaan enz.

Ze heeft ons aan het einde van het vorige schooljaar en tijdens het eerste gesprek in november toestemming gevraagd voor het inschakelen van preventieve ambulante begeleiding vanuit het audiologisch centrum. Daar hebben we toestemming voor gegeven.

De cito had hij slecht gemaakt maar volgens de juf had hij ook maar gewoon wat aangestreept.

De cit van januari had hij nog slechter gemaakt maar daar kwam ze dus vandaag pas mee.

De intern begeleider die wij nog nooit hadden gesproken zat vandaag ook bij het gesprek.

Wat ik daar allemaal heb gehoord daar zakt mijn broek van af.

We zijn nav de uitspraak van de juf mbt zijn motoriek via de logopedie bij de ergo terecht gekomen. Die heeft hem geobserveerd in de klas en kwam tot de conclusie dat hij nog binnen het gemiddelde viel maar dat hij moeite had met ordenen en structureren. Ze heeft de juf een aantal tips gegeven waaronder het visualiseren van opdrachten omdat ze denkt dat hij moeite heeft met het verwerken van de gesproken opdrachten.

Zij heeft ons doorverwezen naar de fysio voor een movement abc, een test van de totale motoriek. Ook daar scoort hij gemiddeld. Weliswaar laaggemiddeld maar dus lang niet zo dramatisch zoals de juf het laat overkomen.

Vandaag begon de ib er over een rugzakje aanvragen. Een andere mogelijkheid zou speciaal onderwijs zijn.

ik heb toen gevraagd waarom er al die tijd niets is gedaan. De juf kon alleen maar een beetje schaapachtig knikken en wat zenuwachtig lachen en de ib er zei dat haar nooit het signaal had bereikt dat het ernstig was.

Er zijn nooit handelingsplannen gemaakt er is door de juf totaal geen actie ondernomen om hem bij te spijkeren.

Op mijn vraag of ze inmiddels iets heeft gedaan met de adviezen van de ergo mbt visualiseren zei ze dat ze tegen Koen zegt dat hij bij andere kindjes moet gaan kijken wat die aan het maken zijn en dat ook moet doen ?!?

Op de vraag of hij nou over zou gaan naar groep 3 daar konden ze geen antwoord op geven. Ze hebben namelijk behalve de cito niets op papier over hem. Ze hebben geen argumenten om hem te laten blijven zitten maar ook geen om hem te laten overgaan.

ik heb gevraagd hem de cito opnieuw af te nemen maar dan 1 op 1 zodat er meer gelet kan worden of hij de opdracht begrijpt.

Verder is er volgende week donderdag overleg tussen logo ergo en fysio en zij hebben ons als ouders en de juf en ib er uitgenodigd om erbij te zijn.

De juf wil nu aan de logo gaan vragen of zij het verantwoord vindt dat hij over gaat of niet.

Ligt het nu aan mij of slaat dit helemaal nergens op? Ze heeft hem nu bijna 2 jaar in de klas, klaagt al 2 jaar over vanalles maar heeft tot nu toe niks gedaan. En dan echt niks. Ons ook niet in januari ingelicht over de achteruitgang in prestatie. Geen handelingsplan opgesteld om hem bij te spijkeren, geen hulp ingeroepen.

De ib er noemde ook de mogelijkheid van de preventieve begeleiding want daar hadden we het ook niet over gehad. Ik merkte op dat we dat wel hadden en vroeg aan de juf waarom er niemand was geweest. Haar antwoord: ja ik dacht laat nog maar even gaan?

Wat moet ik hier nou mee? Ik ben zo teleurgesteld over de gang van zaken. Mijn kind had dus naar mijn idee ook net zo goed niet naar school hoeven gaan.

Op het verhaal van mijn man dat hij bv het alfabet helemaal kent en al woordjes kan lezen keek ze heel ongeloofwaardig. Naar mijn idee heeft ze hem vorig jaar al een stempel opgedrukt en komt hij daar bij haar niet meer vanaf.

ik baal hier zo ontzettend van. Wij lopen stad en land af met ons kind nav allerlei zorgen van haar, dan blijkt het bij die testen wel mee te vallen wat de uitslag betreft en ondertussen doet zij helemaal niets.

Als we nou geen logo hadden gehad aan wie had ze dan de beslissing overgelaten of hij over zou gaan? Aan de bakker soms?

Pfffff
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mieper  schreef op: 22-03-2012 23:22:59
Ik denk dat de juf toch snel zal moeten beginnen met een handelingsplan en logboek bijhouden. Als er niks op papier staat, hoeft ze niet te rekenen op extra hulpdingen of verwijzing naar speciaal onderwijs (los van of dat nodig is, dat kan ik niet inschatten)
Ze moet toch weten dat een fatsoenlijk dossier het minste is als ze voor hulp wil aankloppen.
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Stefke  schreef op: 23-03-2012 05:10:32
Nou, reken er maar niet op dat een rugzak of speciaal onderwijs aangevraagd kunnen worden! Daarvoor moet je (juf) kunnen bewijzen dat je je al flink ingezet hebt om de resultaten te verbeteren!
Wat een waardeloze juf!! (en dat zeg ik niet snel, ben zelf juf en heb er soms moeite mee hoe er op verschillende fora over juffen gesproken wordt...).
Ik zou met spoed een afspraak maken met de Ib-er en hier eens rustig over praten (zonder de juf erbij!). Geef je zorgen en je ergernissen aan, en vraag of hij/zij je kind kan observeren en nog eens kan toetsen. Meteen een vervolgafspraak maken om de resultaten te bespreken.
En voor volgend jaar: mocht je kind groep 2 over moeten doen, eis dan wel dat hij naar een andere juf gaat (als er tenminste meerdere groepen 2 zijn...)

En over het lezen: het alfabet kennen zegt niet zoveel als hij het benoemt als AA-BEE-CEE. Het kan soms zelfs het leesproces tegenwerken! Letters kun je aanbieden als AH-BUH-DUH- SSS, etc.

Succes met deze strijd!
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mafkees  schreef op: 23-03-2012 07:07:28
wat een verhaal! ik voel bijna je onmacht door het scherm heen.....

juf heeft zeker geen goede aanpak en daar is je zoon nu dus de dupe van.
ik snap dat je ook geschrokken bent van hoe het er nu echt voor staat...

ik kan je geen advies geven, maar alleen succes hiermee.
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mamavonn  schreef op: 23-03-2012 07:16:03
Het alfabet is hem aangeleerd door de logo.

ER zijn meerdere kleuterklassen op school en we hadden voor onszelf ook al voorgenomen niet meer met haar verder te willen.

Ik vind dit zo erg. Al die tijd heb ik vertrouwen in school gehad. We zijn geen ouders die om de haverklap op de stoep staan. Ik ben een beetje van geen nieuws is goed nieuws. Maar daar heb ik me blijkbaar toch in vergist.

 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Bakkenm  schreef op: 23-03-2012 07:27:33
Hier een bijna vergelijkbaar verhaal. Alleen hier zag school de problemen niet. Toen wij lieten vallen dat hij het niet meer trok (na gelukkig pas ander half jaar gesprekken met zijn juf te voeren) was school in shock.
Hij zit op een school met 140 leerlingen dus je zou denken dat er enige communicatie zou zijn. Alle verslagen die wij inleverden kwamen niet bij de ib-er terecht. Toen wij aangaven een rugzakje aan te willen vragen krijgen wij te horen dat er niets aan de hand was en dat speciaal onderwijs niet in beeld was.
Toch heeft school een rapport geschreven waar hij nog niet in bejubeld werd.
Hij heeft (zonder handelingsplan!) een indicatie cluster 3 gekregen.
We zijn nu sinds wij hebben gezegd het gaat niet meer 4 maanden verder. En nu heeft school ons gisteren laten weten dat ze hem niet meer aankunnen. Ze kunnen hem niet bieden wat hij nodig zou hebben. Ze kunnen niet aangeven wat hij nodig heeft, maar de conclusie is nu wel dat hij per 10 april naar een lzk school gaat.
Hoezo passend onderwijs?
Ik snap je frustratie dus heel erg goed!!!

Mijn tip blijf in gesprek (hoewel dat bij ons dus niets heeft geholpen).
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Bakkenm  schreef op: 23-03-2012 07:28:52
Het moet zijn school heeft een rapport geschreven waar hij nog NET niet in bejubeld werd.
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mamavonn  schreef op: 23-03-2012 09:53:38
Ik ben zo kwaad! Wat een incompetent gedrag!
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Marimammavanalec  schreef op: 23-03-2012 10:02:31
Wat ontzettend laks van die juf zeg Alsof ze helemaal geen zin heeft om extra energie in een kindje te steken.

Ik hoop dat jullie gauw een goed stappenplan voor jullie kindje zullen vinden/krijgen.

En mocht je wat energie over hebben zou ik ook zeker werk van deze 'juf' maken en er meldig van maken.

Heel veel succes
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Ans Mv J.k.d  schreef op: 23-03-2012 10:25:30
zucht erg herkenbaar bij mij oudste ook veel klagen en maar weinig uitvoeren. En nu bij mij middelste toont hij de af gelopen maanden opeens bijzonder gedrag hup gelijk een stempeltje want zijn oudere broer heeft adhd en ass dus dan heeft hij gelijk ook wat. Erg frusti maarja ik denk dat je zoveel mogelijk op eigen gevoel moet blijven gaan. misschien is hij beter af in groep 3 omdat hij dan 1 een andere juf heeft en 2 heeft meer struktuur. heb je een al een gesprek aangevraagd met de hoofd van de school? misschien kan die nog wel iets voor jullie doen?
sterkte ermee laat je niet op je kop zitten hoor.

Groetjes Ans
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mamavonn  schreef op: 23-03-2012 10:31:41
Ik heb net de ergo gebeld. Zij wilde graag weten of school aanwezig zou zijn bij het gesprek volgende week (ze hadden nl niet op de uitnodiging gereageerd).

ik heb haar verteld wat er gebeurd is en zij geloofde haar oren ook niet. Mijn plan nu is om de logo (waar ik wel een goede band mee heb opgebouwd na 2 jaar en die mijn vertrouwen heeft en ook weet wat er speelt op school) een mail te sturen met wat er is gebeurd en wat school aan haar gaat vragen volgende week. De logo is nog op vakantie maar ik zal haar volgende week ook nog even bellen om eea door te spreken.

Dan wacht ik het gesprek donderdag af en daarna ga ik een gesprek aanvragen bij de directeur.

Want grote kans dat hij ook niet in aanmerking komt voor een rugzakje omdat school niet kan aantonen dat ze iets gedaan hebben.

De juf zegt dat ze handelingsverlegen is. in mijn optiek ben je handelingsverlegen wanneer je problemen signaleert, daar handelingsplannen over schrijft, die uitvoert, het resultaat niet bevredidgend is, nog een handelingsplan maakt tot je mogelijkheden op zijn.

Dan ben je in mijn ogen handelingsverlegen. En niet wanneer je iets signaleert en er vervolgens helemaal niks mee doet. Dan ben je niet handelingsverlegen maar laks!

en ik vind het erg om te lezen dat er dus nog meerderen hier tegen dit soort onzin aanlopen.
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mikmvg  schreef op: 23-03-2012 10:54:53

Quote Stefke:
Nou, reken er maar niet op dat een rugzak of speciaal onderwijs aangevraagd kunnen worden! Daarvoor moet je (juf) kunnen bewijzen dat je je al flink ingezet hebt om de resultaten te verbeteren!
Wat een waardeloze juf!! (en dat zeg ik niet snel, ben zelf juf en heb er soms moeite mee hoe er op verschillende fora over juffen gesproken wordt...).
Ik zou met spoed een afspraak maken met de Ib-er en hier eens rustig over praten (zonder de juf erbij!). Geef je zorgen en je ergernissen aan, en vraag of hij/zij je kind kan observeren en nog eens kan toetsen. Meteen een vervolgafspraak maken om de resultaten te bespreken.
En voor volgend jaar: mocht je kind groep 2 over moeten doen, eis dan wel dat hij naar een andere juf gaat (als er tenminste meerdere groepen 2 zijn...)

En over het lezen: het alfabet kennen zegt niet zoveel als hij het benoemt als AA-BEE-CEE. Het kan soms zelfs het leesproces tegenwerken! Letters kun je aanbieden als AH-BUH-DUH- SSS, etc.

Succes met deze strijd!



Kan me hier helemaal bij aanlsuiten (heb de rest van de reacties niet gelezen) Ben ook juf en erger me vaak aan het onbegrip voor juffen en het geoordeel over, maar als deze juf de afgelopen anderhalf jaar niks op papier heeft gezet..........
Naar de iber!
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mikmvg  schreef op: 23-03-2012 10:58:02

Quote MamaVonn:
De juf zegt dat ze handelingsverlegen is. in mijn optiek ben je handelingsverlegen wanneer je problemen signaleert, daar handelingsplannen over schrijft, die uitvoert, het resultaat niet bevredidgend is, nog een handelingsplan maakt tot je mogelijkheden op zijn.

Dan ben je in mijn ogen handelingsverlegen. En niet wanneer je iets signaleert en er vervolgens helemaal niks mee doet. Dan ben je niet handelingsverlegen maar laks!

.



je hebt helemaal gelijk, hoe kun je in godsnaam handelingsverlegen zijn als je helemaal niet gehandeld hebt!
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mamavonn  schreef op: 23-03-2012 16:42:53
Wat raden de juffen hier mij aan om te doen?
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Anom565  schreef op: 23-03-2012 21:00:09
Oooh ik leef met je mee, wat een mutsjuf!,

Als ik in jouw schoenen zou staan, zou ik meteen een gesprek aanvragen met ib en directie. Zij zijn eindverantwoordelijk! Verder handelingsplannen eisen ed. Heeft je zoontje veel vriendjes in de groep? Mijn vertrouwen ou echt weg zijn!

Sterkte
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mamavonn  schreef op: 23-03-2012 21:03:45
Volgens de juf heeft hij redelijk aansluiting in de groep. Zij ziet soms dat hij niet begrepen wordt (bv wanneer ze in de bouwhoek ofzo) gaan spelen. En dan haakt hij af. Ook dan doet ze niets, terwijl het toch vrij eenvoudig is op te lossen zulke dingen.

Eigenlijk elke dag na school staan er wel kindjes die willen afspreken dus dat zit wel goed. Ook als ik wel eens wat eerder op school ben zie ik hoe hij zich gedraagt bij het buitenspelen (hij ziet mij dan niet). En dat gaat altijd met veel kinderen, lachen, rennen enz. Dus eigenlijk heel gewoon.
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Stefke  schreef op: 23-03-2012 22:12:59

Quote MamaVonn:
Wat raden de juffen hier mij aan om te doen?



Wat ik hierboven al geschreven heb: snel naar de IB! Lucht hier je hart, vertel wat hij wil dat er gebeurt en bespreek de mogelijkheden. Liefst zonder juf want die zal je toch vast tegenspreken!

Succes!
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mamavonn  schreef op: 28-03-2012 17:02:51
Morgen is het gesprek met de logo,fysio, ergo, school en wij.

Ben nog steeds heel erg kwaad. En we willen daarna een gesprek met de directeur aanvragen!

 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Lente-marjolein  schreef op: 28-03-2012 17:13:14
Wat ongelooflijk zeg!

Ik lees het nu pas: Ikzou een apart gesprek met de IB-er willen met alles wat je hier schrijft...

Maar eerst morgen dan maar, succes!

Laat ALLES schriftelijk vastleggen en ondertekenen door iedereen. Eerst rustig nalezen na een nachtje slapen en dan pas tekenen.
Dan heb je zwart op wit wat er besproken is.
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
3prachtkinders  schreef op: 28-03-2012 17:19:18
Ik bespreek weinig met de juffen en meester, alles gaat via de iber en de directeur.

Nu was ik zelf boos, omdat ze mijn dochter meerdere malen zijn vergeten in te plannen, met alle gevolgen van dien. Deze mama zat niet stil en heeft zelf het RPCZ gebeld, die komt op school praten over kinderen die hulp nodig hebben, oa rugzakje of handelingsplan. Ik weet niet of jullie school ook zoiets hebben, vraag er eens naar.

Ik heb toen gebeld, via het rpcz is ze dus ingepland, en ze willen al haar statussen vanaf groep 1 tot nu hebben, en ze kan zo zien of ze getest moet worden ja of nee, volgens school kon het, en dat hoor ik al een jaar. Nu heb ik het heft in handen genomen, en nu hoor ik ineens andere verhalen.
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
E Mv 2  schreef op: 28-03-2012 18:32:13
Ook bij ons herkenbaar!
De oudste was volgens de juf iemand die veel aandacht vroeg,toen ik vroeg of het aandacht of bevestiging was,betrok haar gezicht.
Ben daar nog op terug gekomen en ze heeft het gelukkig goed opgepakt maar ze heeft er wel grote problemen door.
Heel onzeker,bang om fouten te maken en een zelfvertrouwen van 0,0.
Ook geen handelingsplannen gemaakt oid eigenlijk een heel lang verhaal.
Waar het op neer komt is dat ze na lang preken van ons is mogen blijven zitten,iber met de eer ging strijken dat ze daar een goede keuze mee gemaakt had,en ik opeens een pak handelingsplannen onder mijn neus kreeg.
Ook daar heb ik ze mee op hun nr gezet,deze horen elke 6 weken gemaakt te worden en ondertekend door de ouders,dus deze waren even bij elkaar geplukt van andere kinderen.

Nu ze in groep 3 zit meende we dat het goed ging,ja we moesten thuis veel oefenen maar ze kon goed mee en ging snel vooruit incl zelfvertrouwen enz.
Opeens moesten we bij de iber komen,het ging ontzettend slecht.....mijn mond viel open.
Ja ze wisten niet hoe ze met haar om moesten gaan,haar gedrag riep vraagtekens op enz enz
Ze moest getest worden en daar zijn we nu mee bezig....alleen krijg je de week dan na het gesprek een rapport met alleen maar rv en g erop.
Ze heeft 2 juffen en 1 juf wist niet eens wat er in het gesprek gezegd was en herkende het niet eens.
Ze moesten beide een formulier invullen en die waren zo tegenstrijdig....
Om gek van te worden allemaal.
Dit is een beetje in het kort en misschien erg warrig geschreven maar kan er nog zo boos over worden!
Morgen gesprek bij Virenze en ik ben benieuwd wat hun advies is

Meid heel veel sterkte met alles!!
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mamavonn  schreef op: 28-03-2012 19:43:15
Ik word hier niet goed van. Ook niet van de verhalen die ik hier lees.

Laat jij je kind uit jezelf testen bij Virenze E?

 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
3prachtkinders  schreef op: 28-03-2012 20:58:28
Ik ben al een jaar bezig om mijn dochter getest te krijgen voor dyscalculie. En ik herken het heeeeeeeeeeeel erg goed, om de reden ik heb het zelf.

In groep 4 zei de juf, nee niks aan de hand, want ze begint al voordat de uitleg klaar is bladiebla....

Dit jaar kwam ze met een handelingsplan (ja weer dezelfde juf, was er al niet blij mee, ook aangezien dat ze o,o aan pesten heeft gedaan, maandag en dinsdag en eens de 3 weken heeft ze een meester), die heb ik 1x ondertekent en verder noooooooooit meer iets vernomen, ja thuis geoefend.

Nu heb ik haar rapport, van de citotoets is van een D naar een E gegaan, van 5,3 naar 5,4. Ondanks dat we met haar thuis oefenen, dan lijkt me iets op school niet goed te gaan.

School zei dat ze niet getest kon worden voor dyscalculie, dat kan dus wel volgens het RPCZ.

Het enigste wat wel vooruit is gegaan, is haar tafels, maar goed, als je een grote mond tegenover je moeder hebt, en dat alles eventjes niks werkt, dan is het voor straf de tafels schrijven....

Wij willen gewoon haar knelpunten weten, en ik heb al aan gekaart werk dan met pi-spello, dat kan ook gebruikt worden met kinderen met rekenmoeilijkheden dan behalve lezen en taal, spelling.

Moeten ze nog nakijken. 18 april wordt ze besproken, ik zorg dat er een briefje klaar ligt, ik mag er niet bij zijn, maar dat mijn vragen ook beantwoord wordt.
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mamavonn  schreef op: 28-03-2012 21:02:10
Wat is het RPCZ als ik vragen mag?

ik heb ook al zoveel tips aangedragen evenals de ergotherapeute die is komen observeren op ons verzoek.

Heb net het verslag van de movement abc van de fysio gekregen

handvaardigheid: goed
Balvaardigheid: zwak
Statisch en dynamisch evenwicht: goed

Ik heb knallende koppijn.

jij bent er ook mooi klaar mee mama van 3 prachtkinders. Soms zou je ze toch eens door elkaar willen rammelen die leerkrachten.
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
3prachtkinders  schreef op: 28-03-2012 21:24:54
Ja, maar dat mag ook weer niet, dat is weer oudermishandeling .

Rpcz is regionaal pedagogisch centrum zeeland. Die kijken mee met de juffen en meesters met kinderen die een handelingsplan nodig hebben, rugzakje (indicatie) enzv enzv. Die helpen ook mee beslissen of een kind beter kan blijven zitten of niet, of beter naar speciaal onderwijs kan gaan.

Haar andere vakken zijn wel goed. Een hoogvlieger hoeft ze niet te zijn van mij, maar ik ben wel van mening is er een probleem kaart het zelf aan, en wacht niet tot de ouders er mee komen. En dat heb ik ook gewoon gezegd tegen de iber, ik zei dat alles op een gegeven moment van mij afkomt. Niet dat ik zo graag op mijn borst wil slaan, van he, dat heb ik nou eens goed gedaan. Nee, ik wil gewoon eigenlijk , he mevr E, we willen graag eens praten over uw dochter of zoon. En niet andersom. Meedenken vind ik geen probleem.

Maar de overige dingen, dan denk ik, tja...Ook de uitleg, ik had er met de iber over, uitleg hoort, maar als een kind al gaat beginnen, halverwege je uitleg, en niet alleen mijn dochter maar meerdere kinderen, zou het niet eens zijn dat je uitleg te lang is? Zo maar een idee.

 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
E Mv 2  schreef op: 29-03-2012 14:42:12
Nou school gaaf aan dat het zeer slecht ging,erg apart als je de week erna een rapport krijgt met voornamelijk goed en ruim voldoende erop en dat ze niet wisten hoe ze het met haar gedrag??? en stemmingswisselingen om moesten gaan en dat ze wilde dat we naar Virenze gingen.
Ik heb gezegd dat is goed,maar jullie geven aan hun door wat volgens jullie de problemen zijn en we hebben er niks meer van gehoord.
Iber is met verlof en verder weet niemand niks.
Rapport was nu nog beter geworden,dus weet niet wat er aan de hand is.
Net terug van Virenze en ze gaan op school kijken,een iq test doen en een neurologisch onderzoek.
Dus ben benieuwd
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mamavonn  schreef op: 29-03-2012 14:43:59
Moet je dat allemaal zelf betalen?

De abc movement moet ik bv zelf betalen. Vind ik niet erg maar ik weiger om alles te gaan laten testen terwijl school niets doet!
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
E Mv 2  schreef op: 29-03-2012 14:47:57
nee is 2de lijns psych en tot 18 jaar hoef ik niks te betalen.
Is wel doorverwezen via schoolarts
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
Mamavonn  schreef op: 29-03-2012 16:00:49
Nog anderhalf uur voor het gesprek. Verrek van de koppijn!
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
E Mv 2  schreef op: 29-03-2012 16:20:38
Kom op meid,zo "ken" ik je niet!
Komt allemaal goed....en je niet van je paadje laten brengen!!
Je weet heel goed dat ze fout zitten!!
Ik denk aan jullie en duim dat het een positief gesprek zal worden
 
Quote
RE: Ik ben zo teleurgesteld in school
3prachtkinders  schreef op: 29-03-2012 16:32:36
Kom op meid, niet je hoofd laten hangen, naar mijn idee, ben jij de persoon niet naar.

En hoe is het verder gegaan....
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Ik ben zo teleurgesteld in school
Naam
Bericht