Menu
 

Topic:

Happysinglemum  schreef op: 13-03-2012 23:16:02
Dit bericht is van afgelopen zondag! Er zullen daarna zeker nog veel meer slachtoffers zijn gevallen. Zo vreselijk wat daar allemaal aan de hand is. Mensen zijn doodsbang en ze kunnen geen kant op. Vreselijk

"Bij het geweld in Syrië zijn opnieuw zeker 62 doden gevallen. Dat hebben waarnemers van het Syrische Observatorium voor Mensenrechten laten weten.
MEER DAN 60 DODEN DOOR GEWELD SYRIë
Foto

Alleen al in de noordwestelijke provincie Idlib vielen zeker 55 doden: 21 deserteurs, 19 militairen en 15 burgers.

De slachtoffers vielen op de eerste dag van het bezoek van speciaal VN-gezant Kofi Annan aan Syrië. Eerder deze week leek het bezoek van de VN-chef voor humanitaire zaken, Valerie Amos, nog gepaard te gaan met een luwte in de strijd.

Annan spreekt met Assad
Annan sprak voor het eerst in zijn nieuwe bemiddelingsfunctie met president Bashar al-Assad. Later op de dag ontmoette hij vertegenwoordigers van de oppositie, jonge activisten en prominente zakenlieden, aldus een verklaring van het VN-hoofdkwartier. Zondag heeft de Ghanees een nieuwe ontmoeting met Assad."

 
Quote
Navigatie
RE:
S@ssefr@s  schreef op: 15-03-2012 11:00:56
Mijn buren komen uit Syrie. Er zijn aanslagen geweest waar hun familie woont. Ze zijn erg ongerust. het lijkt zo ver weg, maar door de angst van mijn buurvrouw die ook mijn vriendin is, komt het wel heel erg dichtbij.
 
Quote
RE:
Mitch  schreef op: 15-03-2012 11:13:56
Ik vind het vreselijk wat daar gebeurd.
En normaal ben ik wel nuchter hoor, mijn man is 4x in afghanistan geweest en daar was ik ook heel nuchter onder.

Maar dit geweld, deze vreselijke manier van mensen, burgers, vrouwen en kleine kinderen ombrengen voor je eigen gewin... beestachtig!!!
En we staan erbij te kijken en we doen niets omdat 2 landen niet mee willen doen.
Een aanfluiting!!
 
Quote
Navigatie


Reageren op
Naam
Bericht