Menu
 

Topic:

wie kan me even helpen

Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 01-03-2012 11:41:56
Ons zoontje is eigenlijk heel de dag beneden, maar ik merk dat hij moeilijker in slaap kan vallen als zijn zussen thuis zijn. Dus probeer hem nu ook boven in zijn bedje te leggen. Maar als ik zijn zussen van en naar school moet brengen, leg ik hem in de kinderwagen. Maar ook daar slaapt hij moeilijker in.
En vanaf wanneer gingen jullie babytjes sávonds na de 1 na laatste voeding in hun eigen bedje. Nu gaat hij om ongeveer 18.30 in bad en krijgt uiterlijk 19 uur zijn flesje. Maar is dan beneden tot 22.30. Soms slaapt hij de hele avond, soms ligt ie te jammeren.
Ik weet dit niet meer van zijn zussen en ik wil het zo graag weten.

 
Quote
Navigatie
RE: wie kan me even helpen
Stefke  schreef op: 01-03-2012 11:45:54
Hij ging, al vanaf het begin ongeveer, s avonds na de voeding naar zijn eigen bedje en kwam eventueel voor de 23.00-voeding naar beneden.

Als ik broer en zus naar bed breng gaat hij ook. Is rond half 8. Hij is nu 1.5 en het gaat nog altijd zo.
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
Angelique  schreef op: 01-03-2012 11:50:00
hier zeker eerste 4 mnd bij ons gehad hij weigerder overal te slapen en wilde alleen bij ons zijn
na de verhuis gemerkt dat hij zijn eigen kamer lekkerder vind en dus gelijk iegen kamer gaan leggen overdag dat was rond 5 mnd
rond die tijd ook svaonds 19 naar bed samenmet zijn broer en daar gewoon slapen kirjgt nog wel fels om 23 maar verder lekker eigen bed

wanneer en hoe is gewoon hoe jullie er mee om gaan en hoe je kindje er op reageerd
waarom je kindje beneden houden als hij boven beter slaapt ?
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 01-03-2012 12:23:35
misschien maar eens gewoon gaan proberen. Erg die onzekerheden.
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
Angelique  schreef op: 01-03-2012 12:25:40
gewoon proberen meis je merkt snel genoeg of goed is of niet als niet goed gaat haal je hem weer naar benden zo oud is hij nog niet toch ?
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 01-03-2012 12:38:04
zaterdag 4 weken Angelique. Dus nog een ukkie. Jouw jongste is alweer een aantal maanden heh?
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
Angelique  schreef op: 01-03-2012 12:41:36
ja 6,5 mnd alweer

zo klein is nog veel; zoeken en willen graag bij je zijn he dus tja lastig maar komt vast goed
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
3prachtkinders  schreef op: 01-03-2012 12:44:17
Ach troost je, bryannah is nu 6,5 week, en geloof me, ik weet het ook niet meer van de oudste 2.

Ik geef nu volledig bv, voor het eerst! Dus ik weet daarvan toeten noch blazen af...Ik heb al moeten vragen of het normaal is, of je zoveel eet en drinkt. Man ik eet niet, ik vreet dus.

En nu, zit ik dus, wanneer laat je een kindje met bv door slapen, van welke tijdstip is het handigst, 23 uur of middernacht.

En het ergste is, de oudste sliepen van begin af aan, op hun eigen kamertje, deze dame is sinds dinsdag voor het eerst naar haar kamertje gegaan. Belachelijk toch.
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 01-03-2012 13:32:41
verschrikkelijk heh. Ze zeggen dat je een derde er gewoon bij doet...nou echt niet. Ik vind dat we weer helemaal overnieuw beginnen. Maar knap van je dat je nu volledige bv geeft! Ik heb bij de 1e 4 maanden gevoed en bij de middelste een aantal weken en toen moeten stoppen (dat gaf me een hoop rust) en nu vanwege mijn ervaringen van die vorige 2 en ook omdat ik medicatie slik, gelijk met de fles begonnen. Hoe oud zijn jouw twee oudste? 3prachtkinders

En Angelique het is idd erg zoeken en laat ik daar nu net een gruwelijke hekel aan hebben Ik zou het liefst gelijk een kindje van 1 hebben whahaha.
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
3prachtkinders  schreef op: 01-03-2012 13:37:46
Een meisje van 9,5 jr en een knul van 7 jr. Maar goede helpers hoor, moet enkel roepen, laat haar liggen, ze slaapt net, niet opppakken, doe gewoon die speen in haar mondje...Nee je mag niet naar boven/beneden met haar....Ja je mag helpen met wassen, maar wel zachtjes....geen knuffels bij haar gezicht, ben net een repeteer bandje .

Ik heb moeten wennen, dat die armpjes en beentjes, andere kant op gaan, dan jij wilt...Of heb je net die luier verschoont, en ja hoor, poept ze hem net weer vol, net op het moment dat je er 2 naar school moeten, of sport...blijft altijd wel leuk hoor.
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 01-03-2012 13:43:38
Hier 2 meiden van en bijna 5. Ik moet er weer aan wennen aan het voeden. Het slapen. Niet meer even zo in de auto en hup weg. En heel herkenbaar van die luiers. Van de wek had Daan er binnen 5 minuten 3!!! vol.
Moet zeggen dat ze hun broertje goed met rust laten. Dus in dat opzicht hoef ik niets te zeggen. Ze maken alleen nogal wat ruzie met elkaar. dus dan voel ik me weer een politieagent. En neem je je babytje overal mee naartoe? Of gaan je kinderen al zelf naar school? Ik neem Daan dus overal mee naar toe. Durf hem echt niet thuis te laten. Heb wel het geluk dat mijn man best veel thuis is, werkt in ploegen. Maar voor de rest moet het kereltje zich aanpassen en dat vind ik soms best sneu.
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 01-03-2012 13:44:54
de oudste is 7. Zie net dat ik dat niet goed getypt heb.
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
3prachtkinders  schreef op: 01-03-2012 13:54:01
Ja, bryannah, gaat overal mee, gewoon in de kinderwagen, doe ik verplicht mijn rondje lopen, goed voor mij en mijn conditie, die nul is hihi, en we komen buiten, gezonde buitenlucht.

Tussen middag gaan ze zelf van school naar huis, en van huis naar school, na schooltijd ook, maar verplicht samen, mijn dochter haalt haar broer op, hij zit net aan de andere kant van het gebouw. Zo voelt ze zich groot.

Behalve donderdag, dan haal ik mijn zoon zelf op, want dan gaat ze schaken op school. Ik heb hem 1 keer zelf laten komen, was toch goed gegaan, 2de keer nam een vriendin hem mee, want hij maakte toch net te veel brokken die dag. Dus haal ik hem zelf maar op, extra rondje, ideaal als ze niet wilt slapen.

Mijn man zit op de vrachtwagen, dus vandaar ik veel alleen doe. Maar als het echt niet anders kan, regel ik een oppas, of gaat ze naar een oppas. En moet ik net de dokter op en neer, mag alizee oppassen, krijgt ze zo'n 10 cent, want ze spaart, en dan vindt ik een beloning op zijn plaats. Maar dan gloeit ze helemaal van trots hoor.
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
Angelique  schreef op: 01-03-2012 13:59:47
ooo had er ook gelijk liever van 1 gehad hoor ben daar ook niet zo goed in en eertse 6 mnd ook tg topics geopend hier hoor

en tja ryan gaat overal mee naar toe
sneu??? nee hoezo
ik pas me ook wel aan hem aan maar ook zal hij aan ons gezin moeten aanpassen
zo mag jayden naar school (april) en ja ik ga ryan echt niet thuis laten hoor dus hup mee
maar ook nu al
net verhuisd dus regelamtig na eten nog ff naar de bouwmarkt dus iets later bed in enz
en ja als je dat gelijk vanaf begin doet wennen ze er alleen maar beter aan hoor niets sneu aan
ok toen hij kleiner was wat rustiger aan gedaan omdat hij gewoon niet happy was en lekker bij mama wilde zijn maar ook toen moest hij gewoon mee
met de verhuizing ook gewoon al overdag naar opa en oma enz
en op zich is het nu wel een heel makkelijk kind
je hoort hem als hij monger heeft en moe is
of als iets wil wat nog niet kan(lopen en kruipen enz ) maar verder is het een mega vrollijk ventje
 
Quote
RE: wie kan me even helpen
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 01-03-2012 14:06:59
Ja angelique daar heb je gelijk in. Dat ze er aan wennen. Maar dan ben ik bang dat ie overprikkelt raakt. Maar het kan gewoonweg niet anders.

Hier moet ie tussen de middag ook mee op en neer naar school, want mijn meiden kunnen nog niet alleen naar huis en laten overblijven vind ik niet fair tegenover hun. Want hun leven staat al op z'n kop en ze moeten de aandacht al verdelen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op wie kan me even helpen
Naam
Bericht