Menu
 

Topic:

'Dertig graden in april mogelijk'

Patriciia*  schreef op: 26-02-2012 22:23:29
Ik zet hem hier neer omdat ik dus best wel vrolijk word van deze berichtjes. Ookal heb ik zoiets van: Eerst zien en dan pas geloven .

Maar dit berichtje las ik net op de Telegraaf

AMSTERDAM - We krijgen een zeer warme lente, met temperaturen die kunnen oplopen tot maar liefst 30 graden!

Hoewel we pas twee weken van winterse temperaturen verlost zijn, doet het respectievelijk zachte weer van nu al vermoeden dat ons nog heel wat goeds te wachten staat.
Aan het eind van komende week worden temperaturen van rond de 12 graden verwacht. Dat is vier graden hoger dan normaal, meldt het Vlaamse Weatherwatch.
Het Instituut van Meteorologie en Wetenschap voorspelt dat die stijging doorzet. Voor het het zuidwesten van Frankrijk bestaat de kans dat het tot zestig procent warmer wordt dan normaal.
In de Benelux zouden de temperaturen 55% hoger liggen. Dat betekent dat er reeële kansen zijn dat het kwik in april de 30°C bereikt.
 
Quote
Navigatie
RE: 'Dertig graden in april mogelijk'
Sabina Mv Milou En R
avi
  schreef op: 27-02-2012 13:10:12
Pfff, voor mij hoeft het niet zo warm. Doe maar maar een graadje of 15, da's warm genoeg voor buiten om te bevallen!
 
Quote
RE: 'Dertig graden in april mogelijk'
Boterbloem  schreef op: 27-02-2012 13:13:38
2009 was idd ook een hele warme april. Ze zitten er wel tussen. Hebben toen met de eerste verjaardag van Elin lekker buiten gezeten. Geen 30 graden maar richting de 25 vast wel
 
Quote
RE: 'Dertig graden in april mogelijk'
Mitch  schreef op: 27-02-2012 13:24:45
Ik teken wel voor een graadje of 19 a 20... zacht lief windje, en dat de hele lente en zomer lang!
 
Quote
RE: 'Dertig graden in april mogelijk'
Int  schreef op: 27-02-2012 14:45:58
Ik las vandaag een reactie op bovengenoemd krantenartikel van TO. In de weerkaart waar het over gaat stond niet 55% hogere temperaturen dan normaal . Maar 55% kans op hogere temperaturen dan normaal. Dat is natuurlijk iets totaal anders!!!!

Ach, ze kunnen het weer soms geen eens 2 dagen vooruit goed voorspellen. Dus dit soort voorspellingen hecht ik maar geen waarde aan. Hoewel het van mij wel mag hoor haha, ik hou wel van lekker warm weer! Maar eerst zien, dan geloven!
 
Quote
RE: 'Dertig graden in april mogelijk'
Kim  schreef op: 27-02-2012 15:54:04
Wat ik ervan gelezen heb is dat er 55 % kans is dat de temperaturen in de lente hoger zullen zijn dan gemiddeld. Niet dat de temperatuur 55 % hoger zal liggen.

We zullen wel zien wat het wordt. Ik hoop in elk geval dat het laatst april / begin mei lekker weer is om in elk geval buiten te kunnen zitten. Wij gaan danmet de hele familie naar Renesse. We hebben een aantal caravans gehuurd die allemaal bij elkaar staan. Bij mooi weer gezellig met zijn alen buiten zoals vorig jaar. Bij slecht weer is het lastig om met zijn allen samen te zijn. Daar zijn de caravans wat klein voor (we zijn met 27 ofzo)
 
Quote
RE: 'Dertig graden in april mogelijk'
Bianca  schreef op: 27-02-2012 18:58:07
Ik krijg een beetje het idee dat de zomer opschuift. April en mei zijn bijna altijd goed. Mijn vriendin haar kinderen zijn in die maanden jarig en nog geen 1 jaar binnen hoeven te vieren. Ik ben in juli jarig en dat is eerder een uitzondering geworden als ik het buiten kan vieren.
Ik zou het echt niet leuk vinden als het weer zo word als afgelopen jaar een bloedhete mei en dan is eindelijk de zomervakantie vna die kinderen begonnen en dan lijkt het herfst.
 
Quote
Navigatie


Reageren op 'Dertig graden in april mogelijk'
Naam
Bericht