Menu
 

Topic:

jas kapot

  schreef op: 19-02-2012 15:11:15
Ach dat hebben wij weer gisteren voordat we naar de stad gingen of ze het uitgekozen, mijn oudste dochter haar jas kapot. Of ze gewoon weet dat we die middag de stad ingaan en dat mama een stoomreiniger wou kopen.

Ze was in ochtend gaan spelen met een vriendinnetje buiten komt ze terug. ze zegt niks maar kan aan haar gezicht gewoon zien dat er wat is. Ik vragen en heel stilletjes zegt ze dat haar jas kapot is. Ja een flinke scheur aan de achterkant, en hoe komt dat.



En ik had net een nieuwe rits erin genaait, zucht.

Gisteren heb ik wel mijn stoomreiniger gekocht als eerste, de meiden waren mee. Mijn dochter had haar zomerjas aan met een bodywarmer eronder en zat mij al aan te kijken van, en ik dan! Eindelijk komt haar sorry met toontje, oke nieuwe jas gekocht.

 
Quote
Navigatie
RE: jas kapot
3prachtkinders  schreef op: 19-02-2012 15:20:29
Mijn kinderen zijn dan 9,5 jr en 7,5 jr en eentje van 4,5 week, maar ik zorg voor de oudste 2 dat ze een speeljas hebben.

Ideaal, zo blijft de andere jas, netjes (op een gewone schoolplein kunnen ze ook vies en kapot gaan hoor, daar niet van), en met een oude jas, dan kunnen ze van alles doen. Ik haal ze gewoon voor een euro of 4 (er zijn ook duurdere) bij de kledingbeurs.

Wel balen dat haar jas kapot is, kan gebeuren, snap dat je er van baalde.
 
Quote
RE: jas kapot
  schreef op: 19-02-2012 15:24:14

Quote SismvNick:
Dus als ze geen sorry had gezegt, had ze geen nieuwe jas gekregen?

Neem aan dat ze haar jas niet expres kapot heeft gemaakt.

Maar goed, leuk is anders, Nick heeft 2 knopen van zijn nieuwe jas gesloopt, zucht.



O jawel ook zonder sorry had ze een nieuwe jas gehad zo ben ik natuurlijk wel weer.
 
Quote
RE: jas kapot
Else  schreef op: 19-02-2012 16:54:21
Dat is wel balen zeg.

Ikheb idd ook twee jassen voor de kinderen. Mijn ervaring is dat ze het gewoon niet redden met een jas. Mijn zoon heeft tijdens het schaatsen ook behoorlijk kapot gekregen. Die is nu voor buiten en de andere voor binnen. Ik ben bang dat mijn kinderen ook niet sorry hoeven te zeggen voor kapotte kleren. Dingen gaan nou eenmaal kapot.
Of toch een keer wel: Mijn zoon leerde net knippen en had een nieuwe trui aan. Voor mijn ogen zet hij doelbewust de schaar in zijn trui, maakt een klein knipje en hangt de schaar erin. Zo, mam daar kan ik hem lekker opbergen! Jaaa, toen heeft hij wel even sorry moeten zeggen!
 
Quote
RE: jas kapot
3prachtkinders  schreef op: 19-02-2012 17:03:26
Else, met die schaar is wel moedwillig gedaan, maar moet er wel om lachen. Daar heeft mijn zoon nog niet eens aan gedacht.

Ik heb het wel bij mijn dochter gehad, maar dat was door een ander, niet op letten met knippen. Of met verf, dat kinderen niet opletten, roi kwam met verf op zijn rug terug naar huis, dat kan hij onmogelijk zelf gedaan hebben, ook op zijn hoofd.
 
Quote
RE: jas kapot
  schreef op: 19-02-2012 17:24:06
Mijn dochter had haar goede jas omdat haar andere jas om te spelen in de wasmachine lag. Dit was ik vergeten bij te zetten, had wel mijn dochter op gewezen dat ze zuinig moest zijn op de jas toen ze ging spelen.
 
Quote
RE: jas kapot
Sabina Mv Milou En R
avi
  schreef op: 20-02-2012 08:44:18
Sis, da's toch gewoon een kwestie van de knopen weer aanzetten?

 
Quote
RE: jas kapot
Mama Van Drie  schreef op: 20-02-2012 11:45:48
In de knopenwinkel hebben ze vast wel knopen
Kwestie van andere erop zetten, maar als er een rits zit ook dan wil dat ook wel dicht.

Ik heb nooit geen dubbele jassen gehad voor mijn kinderen, ook nooit geen kapotte jassen....vraag me nu toch af wat voor soort kinderen ik dan had haha.....ook broeken deden ze gewoon lang mee totdat ze eruit gegroeid waren.

 
Quote
RE: jas kapot
Mitch  schreef op: 20-02-2012 11:48:03
Hier ook nooit dubbele jassen gekocht, en op wat vuil na ook niet kapot .
Broeken zijn hier wel een verschrikking, om de haverklap heeft hij zijn knie in zijn broek stuk, maar goed liever zijn broek dan zijn knie zelf .
 
Quote
RE: jas kapot
Nina1  schreef op: 20-02-2012 11:53:20
hier in het begin wel 2 jassen gehad. maar wat een gedoe. zijn ze op school in hun goede jas, beng valt er 1 jas onder de modder. dus hoezo speeljas......nee hier gewoon een "goedkopere"jas die ze zowel voor goed als voor het spelen hebben.

vind speelkleren een beetje onzin eigenlijk. terwijl ik er voordat ik kinderen had en toen ze nog heel klein waren, echt dacht, speelkleding, handig....niet dus...hier vallen ze zelfs in goede kleding gaten of ongemerkt stopt mijn zoon de mouw in zijn mond(autist, weet wel is niet goed te praten ) maar kan het hem 100x zeggen maar hij doet het steeds weer. dus kleine bijtgaatjes. hij vind het zelf ook vervelend maar doet het ongemerkt.
ach ja....maar met de jassen gaat het overigens altijd goed! wonder boven wonder en ze zijn hier niet voorzichtig!

ik vind een kind moet kind kunnen zijn. en scheuren in kleding of gaten horen daar nu eenmaal bij, anders kunnen ze niet spelen. kijk doen ze het moedwillig dan is het wat anders maar alshet tijdens het spelen gebeurd..ik heb geleerd dat je er enorm gestresst door word. laat gaan komt vanzelf goed.

(en nee ik heb het niet breed wat kleding ed betreft, maar koop geen dure kleding)
 
Quote
Navigatie


Reageren op jas kapot
Naam
Bericht