Menu
 

Topic:

Magnetron of flessenwarmer

Lientjex  schreef op: 08-05-2019 11:57:45

In ben nu bijna 7 maanden zwanger van ons tweede kindje en ik heb wat nieuwe spulletjes op het oog voor onze nieuwkomer. Mijn eerste kindje kreeg een maand of 2 borstvoeding, maar dat liep niet zo vlot en dan ben ik noodgedwongen overgestapt op flessenvoeding. Omdat ik gehoord had dat het niet zo goed is flesjes op te warmen in de magnetron deed ik dat altijd au bain-marie. Een heel gedoe natuurlijk. Dit keer wil ik een flessenwarmer proberen. Na veel gegoogel kwam ik terecht op www.flessenwarmer.net en ik vond er behoorlijk veel informatie. Lijkt me wel een interessant toestel om aan te kopen, maar toch had ik graag van andere moeders gehoord hoe zij flesjes opwarmen en als ze een flessenwarmer hiervoor gebruiken wat hun ervaringen hiermee zijn.

 
Quote
Navigatie
RE: Magnetron of flessenwarmer
Mvl&d  schreef op: 08-05-2019 15:28:55
Een flessenwarmer gebruikte ik alleen op vakantie of weekendjes weg. Ik warmde gewoon op in de magnetron.
 
Quote
RE: Magnetron of flessenwarmer
Duifje  schreef op: 08-05-2019 17:11:53
Mijn zus gebruikte een soort Senseo apparaat maar dan voor flesvoeding. Was ideaal. 
 
Quote
RE: Magnetron of flessenwarmer
RE: Magnetron of flessenwarmer
Lientjex  schreef op: 10-05-2019 20:56:33

Dank je wel voor de reacties. Zo’n ‘senseo’-apparaat lijkt me ook wel een handig ding om flesjes te maken, maar afgekolfde moedermelk kun je er waarschijnlijk niet mee opwarmen. Ik wil deze keer nog eens borstvoeding proberen dus ik zoek een apparaat met ook een ontdooifunctie. Ik heb inmiddels verschillende toestellen op het ook, maar ervaringen zijn nog altijd welkom.

 
Quote
RE: Magnetron of flessenwarmer
Bettie  schreef op: 10-05-2019 21:04:47
Gewoon magnetron gebruikt; hebben ze echt niets van gekregen.
 
Quote
RE: Magnetron of flessenwarmer
Proestie  schreef op: 11-05-2019 09:39:59
Als ik nu een kindje zou krijgen ik zou flesvoeding geven zou ik een waterkoker aanschaffen waarvan je de temperatuur in kunt stellen op 37 graden. 
 
Quote
RE: Magnetron of flessenwarmer
Lientjex  schreef op: 05-08-2019 11:29:36
Ik heb mij uiteindelijk wel een flessenwarmer aangeschaft en het toestel doet prima zijn werk. Mijn dochter krijgt flessenvoeding in plaats van borstvoeding. Het is een gezonde meid die groeit als kool . Ik ben heel tevreden over de flessenwarmer. In geen tijd is onze dame haar flesje warm en ik kan er ook perfect spenen en flesjes mee steriliseren. Ik zou het iedereen aanraden!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Magnetron of flessenwarmer
Naam
Bericht